Találatok a következő kifejezésre: Lehet valaki ha (3500 db)

Helikopterpilóta lehet valaki ha szemüveges?

Legjobb válasz: Hali Természetesen lehet elõször el kell menni lézeres szemmûtétre majd pedig pilótaképzésre. A képzés összege mellett a mûtét ára eltörpül Pontos információk: http://www.helisuli.hu/arak.html A teljes képzés díja 4.440.000 Ft * az ár tartalmazza: - az elméleti képzést (kb. 70 óra) - a tankönyveket, segédeszközöket - a leszállási illetékeket - és az alapképzéshez szükséges 45 valamint a vizsgához szükséges 1 repült órát R22 Típusú helikopteren.

Hali Természetesen lehet elõször el kell menni lézeres szemmûtétre majd pedig pilótaképzésre. A képzés összege mellett a mûtét ára eltörpül Pontos információk: http://www.helisuli.hu/arak.html A teljes képzés díja 4.440.000 Ft * az ár tartalmazza: - az elméleti képzést (kb. 70 óra) - a tankönyveket, segédeszközöket - a leszállási illetékeket - és az alapképzéshez szükséges 45 valamint a vizsgához szükséges 1 repült órát R22 Típusú helikopteren.
Miért ne lehetne? Szerintem simán lehet, ténleg utána kell járni. Nem utasszállítót fog vezetni és nem is vadászgépet...
Az attól függ, hogy ha esetleg úgy alakulna mennyire lát az illetõ szemüveg nélkül, de erre nagyon ne számítson az illetõ hogy pilóta lehet így. Utána kell járni egy hivatalos helyen ahol a képzést adják.
Még katonai vadászpilóta is. (Csak valami ~2-es dioptriáig.) Viszont lézerrel mûtött szemû nem, mert az fény törést okoz ezért az kizáró ok.
kit érdekel, hogy SZERINTED lehet-e?? Szerintem senkit. Az viszont hogy szemmûtéttel nem lehet az tény. Szemüveg 3 dioptriáig elmegy elsõ alkalommal, késõbb ez 5-ig még romolhat, de utána már nem szerezhetõ alkalmassági.
Akinek szemmûtétje volt az nem is lehet pilóta már bocs...
! – ott, ahol ezt nem tiltják – ! - lesz a lényeg, mert ez a többség, és a korszerû tapasztalatokon nyugvó álláspont. Lézeres szemmûtéttel az ún. korrigált vízus több mint 125%-os is lehet, tehát a jól látó – vagy szemüveggel, kontaktlencsével „támogatott” – szemhez képest is jobb látásélességet lehet elérni. Ennek nagy jelentõsége lehet például vadászpilótáknál, így nem csoda, hogy – ott, ahol ezt nem tiltják – sok repülõpilóta (illetve pilótajelölt) választja a látásjavító szemmûtétet.
Én amikor nézegettem a vadászpilóta képzést ott plusz mínusz 0, 5 dioptria eltérést engedélyeztek és oda volt írva, hogy szemmûtét kizárva.
Válaszadóknak: túlcifrázzátok a választ! A kérdés eldöntednõ a válasz rá igen, lehet. A vak emberbõl is lehet helikopter pilóta, mert a pilóta az aki vezeti a gépet, nem az akinek engedélye van rá. (Sofõrvagy ha van jogsid? NEM, de sofõr vagy ha te vezeted a jármûvet? igen...) Amúgy a szemüveg egy mértékig kizáró ok csak, sokkal több más kizáró tényezõ van.
A lényeg, annyira legyél vaksi, hoyg a mûszereket lásd :P Azon kívül Oroszországban jobban jársz ha pilóta vagy, mert ott 90000 repült órád lehet pár év alatt, míg a magyar honvédség légierejénél 5 év alatt 45 óra ;) Haver ott volt helikopter pilóta, nah ott azért kell tudni :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Szevasztok. Rendőrtisz csak úgy lehet valaki ha Rendőrtiszti Főiskolát (vagyis már Nemzeti Közszolgálati Egyetem) végzett? Hallotam olyat is, hogy civil diplomával is lehet valaki tiszt ez igaz?

Előre is köszi.

Legjobb válasz: Igaz. De ekkor már eleve rendõrségen kell hogy dolgozzál, valamilyen polgári alkalmazottként.

Igaz. De ekkor már eleve rendõrségen kell hogy dolgozzál, valamilyen polgári alkalmazottként.
Hát az csak nagyon kivételes esetben
Úgy tudom, hogy akinek két diplomája van, az mehet oda (pl van jogász diplomája meg rendõrtisztije)
Tiszt nem lehetsz diploma nélkül
Igen van rá példa hogy nem rendõrtiszti diplomával nyomozó valaki. pl. akár pedagógus diplomával. De õk régebben kerültek a rendõrséghez. Manapság erre nem találsz példát. Ez alól az a kivétel aki levégezte a rendészeti szakközépiskolát érettségi után, már rendõrként dolgozik, nem vették fel a rendõrtiszti fõiskolára hiába próbálta (oda a biztos állás miatt hatalmas a túljelentkezés még rendõri állományon belül is) akkor elmegy igazságügyi igazgatási alapszakra (jogi képzési terület), és azzal is elérheti a tiszti beosztást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek! :)
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdeztem mert faterom egyik ismerõse is rendõr és neki agrár diplomája van, és mégis tiszt pedig nem végezte el a rendõrtiszt. És mégegyszer köszi.

Hogyan lehet kideríteni, ha valakinek PCOS betegsége van? Milyen vizsgálatokat kell elvégezni?

A nõgyógyászom mondta,hogy lehetséges hogy ez a bajom, mert több apró hólyagot látott a petefészkemben.

Legjobb válasz: A PCOS-nnél 3 kritérium közül 2-nek kell teljesülnie az alábbiak közül: 1. oligo vagy anovuláció (ez ritka vagy hiányzó peteérést jelent): Ezt sok esetben már az anamnézisfelvétellel ki lehet deríteni, mert sok nõ, akinek nincs rendesen ovulációja, az nem is menstruál rendszeresen. Mondjuk ha vkinek csak 2-3-4 havonta jön meg a vérzése, akkor az már egy jel. Ha vkinek rendszeresen van vérzése, akkor UH követéssel, vagy akár szimpla alaphõ méréssel is ki lehet deríteni, hogy van-e ovulációja. Illetve 21. napon mért progeszteronszint is megmondja. 2. Magas androgénszint klinikai és/vagy biokémiai jelei. A klinikai jeleket látja az orvos (vagy a beteg elmondja), pl. erõs szõrösödés, férfias kopaszodás, olyan helyeken szõrnövekedés, ahol nõknél nem jellemzõ, acnés, pattanásos, zsíros bõr. A biokémiai jeleket meg nyilván vérvétellel lehet megállapítani, amikor is megmérik, hogy pontosan mennyi a vérben az androgének koncentrációja (tesztoszteron, DHEA, androszténdion + SHBG, ami egy androgénkötõ fehérje). Tehát 2 kritériumnak kell meglenni, de elõbb ki kell zárni az összes olyan egyéb betegséget, ami a tüneteket okozhatja. 3. Policisztás petefészek. Ezt nyilván UH-val lehet látni. Emellett egyéb eltérések is lehetnek PCOS-ben, amik nem szükségesek a diagnózis felállításához, de nagyon gyakoriak PCOS-ben. Ilyen az inzulinrezisztencia, amit terheléses vércukor és inzulinszint méréssel lehet igazolni. De lehet már súlyosabb is, amikor nem csak IR, hanem csökkent glükóztolerancia vagy akár cukorbetegség áll fenn (az elõbbi terheléses vércukorvizsgálattal is, az utóbbit meg éhgyomri vércukorvizsgálattal is ki lehet deríteni). Jellemzõ még a betegségre a magas LH/FSH arány a ciklus 3. napján. Ezt szintén vérvételbõl lehet megnézni. Normálisan az arányuk 1:1-hez, PCOS-ben az LH magasabb (többszöröse az FSH-nak). És elõfordul még magasabb prolaktinszint, esetleg alacsonyabb ösztrogénszint is. Gyakori még az alacsony D-vitamin szint is. Szóval ha vki korrekten ki szeretné vizsgálni a betegséget, akkor: - meghallgatja a panaszokat, rákérdez a ciklusra, szõrnövekedésre stb. - elküld (vagy megnéz) UH-val (hüvelyi) - kér egy hormonpanelt (LH, FSH, prolaktin, ösztrogén, progeszteron, tesztoszteron, DHA, androszténdion, SHBG, cortisol, TSH, esetleg T3 és T4, 17-OH-progeszteron) - esetleg D-vitamint szint mérés (de mivel különösen nehéz túladagolni, nem mindig küldenek el mérésre) - terheléses vércukorvizsgálat és inzulinszint mérés (minimum 3 pontos, de nekem pl. 4 pontosat kértek)

A PCOS-nnél 3 kritérium közül 2-nek kell teljesülnie az alábbiak közül: 1. oligo vagy anovuláció (ez ritka vagy hiányzó peteérést jelent): Ezt sok esetben már az anamnézisfelvétellel ki lehet deríteni, mert sok nõ, akinek nincs rendesen ovulációja, az nem is menstruál rendszeresen. Mondjuk ha vkinek csak 2-3-4 havonta jön meg a vérzése, akkor az már egy jel. Ha vkinek rendszeresen van vérzése, akkor UH követéssel, vagy akár szimpla alaphõ méréssel is ki lehet deríteni, hogy van-e ovulációja. Illetve 21. napon mért progeszteronszint is megmondja. 2. Magas androgénszint klinikai és/vagy biokémiai jelei. A klinikai jeleket látja az orvos (vagy a beteg elmondja), pl. erõs szõrösödés, férfias kopaszodás, olyan helyeken szõrnövekedés, ahol nõknél nem jellemzõ, acnés, pattanásos, zsíros bõr. A biokémiai jeleket meg nyilván vérvétellel lehet megállapítani, amikor is megmérik, hogy pontosan mennyi a vérben az androgének koncentrációja (tesztoszteron, DHEA, androszténdion + SHBG, ami egy androgénkötõ fehérje). Tehát 2 kritériumnak kell meglenni, de elõbb ki kell zárni az összes olyan egyéb betegséget, ami a tüneteket okozhatja. 3. Policisztás petefészek. Ezt nyilván UH-val lehet látni. Emellett egyéb eltérések is lehetnek PCOS-ben, amik nem szükségesek a diagnózis felállításához, de nagyon gyakoriak PCOS-ben. Ilyen az inzulinrezisztencia, amit terheléses vércukor és inzulinszint méréssel lehet igazolni. De lehet már súlyosabb is, amikor nem csak IR, hanem csökkent glükóztolerancia vagy akár cukorbetegség áll fenn (az elõbbi terheléses vércukorvizsgálattal is, az utóbbit meg éhgyomri vércukorvizsgálattal is ki lehet deríteni). Jellemzõ még a betegségre a magas LH/FSH arány a ciklus 3. napján. Ezt szintén vérvételbõl lehet megnézni. Normálisan az arányuk 1:1-hez, PCOS-ben az LH magasabb (többszöröse az FSH-nak). És elõfordul még magasabb prolaktinszint, esetleg alacsonyabb ösztrogénszint is. Gyakori még az alacsony D-vitamin szint is. Szóval ha vki korrekten ki szeretné vizsgálni a betegséget, akkor: - meghallgatja a panaszokat, rákérdez a ciklusra, szõrnövekedésre stb. - elküld (vagy megnéz) UH-val (hüvelyi) - kér egy hormonpanelt (LH, FSH, prolaktin, ösztrogén, progeszteron, tesztoszteron, DHA, androszténdion, SHBG, cortisol, TSH, esetleg T3 és T4, 17-OH-progeszteron) - esetleg D-vitamint szint mérés (de mivel különösen nehéz túladagolni, nem mindig küldenek el mérésre) - terheléses vércukorvizsgálat és inzulinszint mérés (minimum 3 pontos, de nekem pl. 4 pontosat kértek)
A "Tehát 2 kritériumnak kell meglennie.... részt a 3. pont után akartam, de remélem így is érthetõ azért:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az információkat. Sokat segítettél.. :) Minden jót!

Hogyan lehet észrevenni, ha valaki csak a pénzemért van velem?

Legjobb válasz: Igen! Az nagyon eredeti ötlet, hogy ne költsön rá egy fityinget sem! Sõt étterembe is és máshol is mindent a nõ fizessen! :D Van erre egy sztorim. Annak idején megismerkedtem egy fiúval. Az elsõ randi során felajánlotta, hogy el visz engem egy nagyon nívós étterembe. Õ AJÁNLOTTA FEL!Én helyismerettel sem rendelkeztem. Így gõzöm sem volt arról, hogy milyen ez a hely. Bementünk, leültünk és a srác elképedt, hogy milyen drága ez a hely. Természetes jó hangosan fejtette ki a véleményét úgy hogy a pincér is hallotta. Szóval hangosan ki ecsetelte, hogy neki csak ennyi pénze van, szó szerint azt mondta: ENNYIBÕL KELL GAZDÁLKODNI! Kérjünk inni valót és felesbe fizetjük. Mondtam neki rendben tegyen úgy ahogy neki jó. Mivel én is önálló jövedelemmel rendelkeztem, volt is nálam elég pénz és ha már étterembe vagyok , fõleg egy I. osztályú helyen én is igen is kifogom élvezni a gasztronómia adta lehetõségeket így én a saját költségemen rendesen megvacsorázok. Láttam a srác arcán a megkönnyebbülést, a pincérrel összenéztünk hát soha nem felejtem el az arcát. Mindketten egymásra néztünk mosolyogtunk. A következõ megdöbbenésem akkor volt amikor kihozta a pincér az ételt. Elkezdtem enni és a srác szokásához híven hangosan megjegyzést tett hogy mennyire finom lehet amit eszek meg stb... Szó szerint kinéztem a számból az ételt. Felajánlottam neki mert iszonyatosan kínosnak tartottam, hogy rendeljen õ is, biz Isten kifogom helyette fizetni. Csak rendeljen és ne beszéljen hülyeségeket egyfolytában, fõleg úgy hogy a pincér láthatóan ezen a kínos szituáción szórakozott, mosolygott rám meg sorolhatnám. A srác nemet mondott azzal a kijelentéssel hogy õ bizony nem éhes! Mikor befejeztem az evést. Ki kellett mennem a mellékhelyiségbe. Vissza fele a srác arcát figyeltem, megkönnyebbülést láttam rajta. Erre hangosan beszólt. Húúú már azt hittem, hogy leléptél és nekem kell kifizetni mindent. Erre intettem a pincérnek, hogy fizetnénk. Kihozta a két külön számlát, mindenki a sajátját kifizetve távoztunk... Úgy megfogalmazódott bennem, hogy lehet valaki ilyen fa.z fej ha valahová elhív egy nõt olyan helyre amirõl jól tudja, hogy egy I osztályú hely, meg azt is tudja, hogy õ egy csórikám, akkor mi a fenéért viszi olyan helyre? Elmehettünk volna sétálni is. Vagy beülünk a mekibe. Bekapunk egy pár százas ajánlatot azt jó van! Vagy még az étterem elõtt megmondhatta volna, hogy nincs sok pénze és fizesse mindenki a saját maga fogyasztását. De könyörgöm! ne járasson már le engem is a pincér elõtt amikor hangosan kijelenti hogy milyen drága ez a hely és neki nincs pénze. Szóval kedves kérdezõ! Úgy gondolom ha egy lányt elviszel étterembe (csak nézd meg elõtte az ár kategóriát,melyikbe viszed. :D)vagy kifizetsz helyette egy színház jegyet az még nem a világvége és nem biztos hogy a pénzedet akarja a nõ! Ha meg nincs rá keret akkor sincs semmi.. lehet sétálni is... Én az igazi kihasználást ott értem a nõ részérõl amikor nagyon drága ajándékokat vesz valaki a nõnek és az el is fogadja azokat! Vagy vannak olyan nõk is akik kifejezetten elmondják mit szeretnének! Ez már kimeríti nálam a gusztustalanság és a kihasználás kategóriáját! Én egyetlen egy pasimtól sem kértem semmit. De a legtöbbje igen is nem s.arozott azzal, hogy õ fizessen egy éttermet, színházat, nyaralást..... De kiemelem, hogy EZEKET SOHA NEM ÉN KÉRTEM! Tõlük volt egy gesztus! Én beértem egy tábla csoki, vagy egy szál virággal, vagy éppen egy kellemes sétával is.

Igen! Az nagyon eredeti ötlet, hogy ne költsön rá egy fityinget sem! Sõt étterembe is és máshol is mindent a nõ fizessen! :D Van erre egy sztorim. Annak idején megismerkedtem egy fiúval. Az elsõ randi során felajánlotta, hogy el visz engem egy nagyon nívós étterembe. Õ AJÁNLOTTA FEL!Én helyismerettel sem rendelkeztem. Így gõzöm sem volt arról, hogy milyen ez a hely. Bementünk, leültünk és a srác elképedt, hogy milyen drága ez a hely. Természetes jó hangosan fejtette ki a véleményét úgy hogy a pincér is hallotta. Szóval hangosan ki ecsetelte, hogy neki csak ennyi pénze van, szó szerint azt mondta: ENNYIBÕL KELL GAZDÁLKODNI! Kérjünk inni valót és felesbe fizetjük. Mondtam neki rendben tegyen úgy ahogy neki jó. Mivel én is önálló jövedelemmel rendelkeztem, volt is nálam elég pénz és ha már étterembe vagyok , fõleg egy I. osztályú helyen én is igen is kifogom élvezni a gasztronómia adta lehetõségeket így én a saját költségemen rendesen megvacsorázok. Láttam a srác arcán a megkönnyebbülést, a pincérrel összenéztünk hát soha nem felejtem el az arcát. Mindketten egymásra néztünk mosolyogtunk. A következõ megdöbbenésem akkor volt amikor kihozta a pincér az ételt. Elkezdtem enni és a srác szokásához híven hangosan megjegyzést tett hogy mennyire finom lehet amit eszek meg stb... Szó szerint kinéztem a számból az ételt. Felajánlottam neki mert iszonyatosan kínosnak tartottam, hogy rendeljen õ is, biz Isten kifogom helyette fizetni. Csak rendeljen és ne beszéljen hülyeségeket egyfolytában, fõleg úgy hogy a pincér láthatóan ezen a kínos szituáción szórakozott, mosolygott rám meg sorolhatnám. A srác nemet mondott azzal a kijelentéssel hogy õ bizony nem éhes! Mikor befejeztem az evést. Ki kellett mennem a mellékhelyiségbe. Vissza fele a srác arcát figyeltem, megkönnyebbülést láttam rajta. Erre hangosan beszólt. Húúú már azt hittem, hogy leléptél és nekem kell kifizetni mindent. Erre intettem a pincérnek, hogy fizetnénk. Kihozta a két külön számlát, mindenki a sajátját kifizetve távoztunk... Úgy megfogalmazódott bennem, hogy lehet valaki ilyen fa.z fej ha valahová elhív egy nõt olyan helyre amirõl jól tudja, hogy egy I osztályú hely, meg azt is tudja, hogy õ egy csórikám, akkor mi a fenéért viszi olyan helyre? Elmehettünk volna sétálni is. Vagy beülünk a mekibe. Bekapunk egy pár százas ajánlatot azt jó van! Vagy még az étterem elõtt megmondhatta volna, hogy nincs sok pénze és fizesse mindenki a saját maga fogyasztását. De könyörgöm! ne járasson már le engem is a pincér elõtt amikor hangosan kijelenti hogy milyen drága ez a hely és neki nincs pénze. Szóval kedves kérdezõ! Úgy gondolom ha egy lányt elviszel étterembe (csak nézd meg elõtte az ár kategóriát, melyikbe viszed. :D)vagy kifizetsz helyette egy színház jegyet az még nem a világvége és nem biztos hogy a pénzedet akarja a nõ! Ha meg nincs rá keret akkor sincs semmi.. lehet sétálni is... Én az igazi kihasználást ott értem a nõ részérõl amikor nagyon drága ajándékokat vesz valaki a nõnek és az el is fogadja azokat! Vagy vannak olyan nõk is akik kifejezetten elmondják mit szeretnének! Ez már kimeríti nálam a gusztustalanság és a kihasználás kategóriáját! Én egyetlen egy pasimtól sem kértem semmit. De a legtöbbje igen is nem s.arozott azzal, hogy õ fizessen egy éttermet, színházat, nyaralást..... De kiemelem, hogy EZEKET SOHA NEM ÉN KÉRTEM! Tõlük volt egy gesztus! Én beértem egy tábla csoki, vagy egy szál virággal, vagy éppen egy kellemes sétával is.
Ne vegyél neki semmit. Ne vidd el éttermekbe és egyéb drága helyekre, csak szimplán sétálgassatok parkokban, bár most jön a tél tehát ésszerûbb lenne valami kávézó/teázó de határozottan NE! --> inkább nálad/nála legyetek, dvd-zzetek, minden ami ingyen van. Egy idõ után úgyis kiderül. De valami oka csak van, hogy megkérdezted itt. :)
Ha fiú vagy, akkor onnan, h nem nézel ki jól.
Kérdezõ, fizethet a nõ is nyugodtan. Pont az ilyen gondolkodás miatt kényelmesednek el a nõk (vagy éppen ellenkezõleg, kényelmetlen nekik és lépnek). Nem értem mi ez a lovagisasság megjátszása. Ma cirka 3 millió ember él a létminimum alatt. És mégis mennyi a lovagias ember. Nem értem egy csóró minek játszik bárót? Tehát mindent fizetnek a nõknek, maguknak meg semmit, mert nem jut rá. A csajod meg pont a lehúzósak fajtájából való. Heti nyavalygás hogy ráköltsd a pénzed. Legalábbis ahogy elõadtad. Utána meg mész haverokkal sörözni és össze kll dobni a lóvét mert már nem maradt.
akkor tényleg hülye vagy :) hetente ajándékot venni teljesen felesleges. akkor inkább abból a pénzbõl szervezzetek valami jó programot, az örök emlék marad, az a felsõ vagy akármi amit mgveszel neki viszont 2 hónap múlva a szekrény mélyén végzi.
A kérdező hozzászólása: Hát én személy szerint SOHA az életben nem tudnám elnézni, hogy egy nõ fizessen, vagy beleadjon... Inkább nemmegyek sehova de nekem ilyen gondjaim eddig nincsenek :) Mindig kitudom fizetni, hát sajnálom ate helyzetedet, amikor elvitt a pasi és nemvolt pénze :D ez már azért szívás :D meg egy f...fej már neharagudj de ezt kell mondanom :D Amúgy nem úgy értem, hogy mindig amikor megyünk valahova kér valamit, csak egy héten egyszer mondja h teccik neki ez az, és nem mondja ki, de valahogy érezteti h vegyem meg :D És én még megis veszem :D Tiszta hülye vagyok :D
elsõ kettõre értettem, hogy el van tévedve :)
el vagytok kissé tévedve. a pénzre hajtó nõk nem egy éttermi vacsorára menek rá, hanem hogy a pasi tartsa el õket. szóval a cechet adott esetben simán kifizetik, hiszen a befektetés reményeik szerint megtérül (pénzre hajtó pasik stratégiája ugyanez). szóval tévúton jártok, ha azt hiszitek, ilyennel ki tudjátok õket a szûrni. a legbiztosabb: nincsen sem önálló egzisztenciája, sem jövedelme, és nem is igyekszik azon, hogy legyen. vagy abszolút nem tud arra a kérdésre válaszolni, hogy "mit szeretnél csinálni 5 év múlva?" vagy teljesen ködös, ábrándozás szintû "tervekkel" jön elõ. nem egy vacsorameghíváûs elfogadása a "pénzre hajtás", kivéve ha az illetõ konkrétan éhezik. egyébként behúzni pont az olyan kicsinyes embereket a legkönnyebb, akik azt hiszik, attól, hogy a pincér elõtt fillérezgetnek, ki mennyit fizessen, megkímélik magukat a kihasználós nõktõl/pasiktól. pedig dehogy :D
8:51-es válaszát elolvastam...mit ne mondjak, megdöbbentõ!!! Remélem nem volt 2. randi.:) Párom mesélte, hogy a volt barátnõje olyan volt, hogy apró megjegyzéseket tett, hogy mit szeretne. Például, hogy nincs egy ruhája se amit felvegyen egy elegánsabb helyre, és kicsikarta páromból, hogy vegyen neki egy méregdrága koktélruhát. Az ilyenekbõl lehet szerintem kikövetkeztetni, hogy kihasznál. Nem biztos, hogy csak a pénzedért van veled, mert attól még lehet, hogy szeret. Ha csak a pénzedért van veled, akkor mindent megvetet magának, kiharcolja, hogy elvidd a legdrágább helyekre, nyaralni és egy ft-ot se fizet. De más az, ha te ajánlod fel neki. Akkor szexel veled, ha megkapta amit szeretett volna, mondjuk egy drága óra után stb. Szerintem ezekbõl észrevehetõ, hogy csak a pénzedért van-e veled.
Milyen hülyeség, "ha nem nézel ki jól " ... Hát basszus ha csak ilyen barátnõket találtatok akkor én kérek elnézést! Minden nõnek más az ideálja, valaki az izmosat, más a mackósat és valaki a 40 kg - os srácokat kedveli... Azon gondolkozom , hogy amikor bármilyen kérdés felmerül, miért nem kérdezitek meg a barátnõtöket, mert mi semmit sem tudunk így válaszolni, magyarázat vagy akármi nélkül.
„vagy kifizetsz helyette egy színház jegyet az még nem a világvége és nem biztos hogy a pénzedet akarja a nõ! Ha meg nincs rá keret akkor sincs semmi.. lehet sétálni is...” De arra sincs ennyi erõvel garancia, hogy nem a pénzre hajt. Azért a negyedik randin nem lehet csak sétálni, mert gondolom a csaj már húzza a száját, hogy már megint csak séta. „De más az, ha te ajánlod fel neki. Akkor szexel veled, ha megkapta amit szeretett volna, mondjuk egy drága óra után stb.” Furcsa, hogy ezen az oldalon is lenézik és megvetik a prostikat, holott ez azért simán kimeríti a k.rvaság fogalmát. Rendben van. Vannak olyan férfiak, akik tele vannak pénzzel és azt hiszik, hogy ezzel meg lehet venni a nõket, de a nagy többség nem ilyen, így a csajok azért ne várják már el mindenkitõl, hogy vagyonokat áldozzon rá. Ha pedig én egy lóvés f*szi vagyok, akkor az a minimum, hogy a csaj akkor, annyi ideig, olyan pózban dug velem, ahogy akarom. Persze erre ott vannak a kis tiniribancok is, azokra meg nem kell sokat költeni. „a legbiztosabb: nincsen sem önálló egzisztenciája, sem jövedelme, és nem is igyekszik azon, hogy legyen.” Ez sem feltétlen 100%. Simán lehet valaki, akinek mondjuk van egy kisebb lakása, de tele van adóssággal és úgy gondolja, hogy jól jönne egy szerencsétlen, aki megkönnyítené az életét. Ez nemtõl független dolog. „Hát én személy szerint SOHA az életben nem tudnám elnézni, hogy egy nõ fizessen, vagy beleadjon...” Na ez a legnagyobb baj, a probléma forrása. Miért lennétek ti különbek, mert nõk vagytok. Az udvariasság és a lovagiasság kimerül abban, hogy az ember kinyitja az ajtót, vagy lesegíti a kabátotokat, de az, hogy mindig mindent fizessen, azért már egy kicsit sok. És a sokadik randi után jön a legyünk csak barátok én nem érzem a szikrát baromságok. Ma már nem az a nõ életpályája, hogy fiatalon hozzámenjen valakihez, szüljön pár gyereket, vezesse a háztatást, hiszen már dolgozhattok, lehet felelõsségteljes beosztásotok, így jó fizetést is kaphattok, akkor meg nem értem, hogy miért derogál, hogy kiperkáljátok a saját részeteket. Ha egy férfi pedig nem akarja eljátszani a fejõs tehén szerepét, akkor egybõl jön az, hogy ez mekkora egy f*szfej, aki ennyit sajnál a barátnõjétõl, holott lehet, hogy csak elege van már a sok lehúzós, pénzéhes ribancból és így akarja kiszûrni õket.

Egy ember csak akkor lesz anorexiás (csontsovány) ha 500 kcal alatt eszik, vagy lehet valaki akár 1000-1300 kcaltól is az?

Legjobb válasz: 99 kilóval nem lehet anorexiás,mert ha az lenne,akkor hamarosan 39 kiló lenne.Lefogyni azzal is lehet,ha a felét eszed annak,amit eddig. http://www.vital.hu/themes/psyc/anorexia1.htm http://www.google.hu/imgres?q=anorexia&hl=hu&sa=X&biw=1024&b..

99 kilóval nem lehet anorexiás, mert ha az lenne, akkor hamarosan 39 kiló lenne.Lefogyni azzal is lehet, ha a felét eszed annak, amit eddig. http://www.vital.hu/themes/psyc/anorexia1.htm http://www.google.hu/imgres?q=anorexia&hl=hu&sa=X&biw=1024&b..
Az anorexia nervosa egy pszichés betegség. A soványság meg soványság.
ez nem attól függ, hogy hány kalóriát eszik az ember. ahogy az elsõ is írta ez egy lelki betegség, a fogyózás csak az egyik tünete.
A kérdező hozzászólása: direkt írtam zárójelbe hogy csontsovány... tisztában vagyok vele hogy van, aki 99 kilóval is lehet anorexiás... csak arra voltam kíváncsi, hogy ahhoz hogy ez testileg is látszódjon... mennyit esznek maximum...
második vagyok. én mikor elkezdtem fogyózni akkor kb. 1000-1200 körül ettem, aztán mikor már a fogyókúra anorexiába csapott át akkor kb. 500 kalóriát ettem, a vége felé napi két alma és egy pohár kefir vagy joghurt.
(és nem tudtam róla, hogy beteg vagyok, azt hittem ez így teljesen okés)
90 kilósan is lehet anorexiás, nyugi.
Én napi 1500-1800 kalória körül fogyasztottam amikor csontsovány lettem, de edzettem magam és kemény fizikai munkát végeztem, ráadásul igen gyors az anyagcserém. Viszont nem voltam beteg, értsd: nem voltam rosszul, jó volt a vérképem, csak hát nagyon vékony voltam. 500 kalória már kemény éhezés. DE pl. aki egész nap tévét néz, annak elég a napi 1000-1300, az én munkám mellett viszont összeesnék 1000 kalóriával hosszabb távon.
Akkor lesz valaki anorexiás, ha kövérnek érzi magát függetlenül a testsúlyától.

Tudtok olyan (lehetőleg ingyenes) társkereső oldalt ahol a szexuális résznél be lehet írni, ha valaki még szűz és lehet így is szűkíteni a keresést? (Én ugyanis csak szűz lányokkal szeretnék ismerkedni. )

társkereső, szűz, ismerkedni

Legjobb válasz: Miért csak szûz lányokkal szeretnél ismerkedni? Miért akadály az, ha valaki már tapasztalt? Ezt kb. úgy mondod, mintha akkora istenkirály lennél, hogy ha veled egyszer valaki lefekszik, akkor csak és kizárólag a tiéd és csak veled fekhet le, se elõtted, se utánad nem lehet senkije... Szerintem azért nincs ilyen szûrõ a társkeresõkön, hogy a lányokat megkíméljék az ilyen fazonoktól, mint te. :) 20/F

Miért csak szûz lányokkal szeretnél ismerkedni? Miért akadály az, ha valaki már tapasztalt? Ezt kb. úgy mondod, mintha akkora istenkirály lennél, hogy ha veled egyszer valaki lefekszik, akkor csak és kizárólag a tiéd és csak veled fekhet le, se elõtted, se utánad nem lehet senkije... Szerintem azért nincs ilyen szûrõ a társkeresõkön, hogy a lányokat megkíméljék az ilyen fazonoktól, mint te. :) 20/F
rosszlanyok.hu Máskor ne a bõvítéshez írdd már a kulcsszavakat;)
Hülye vagy...
Gondolod, hogy van olyan, aki felregelne egy ilyenre, és a nyilvánosság számára kiírna egy ilyen infót? Én biztos nem írnám ki.
ne haragudj, de sráccal már találkoztam így, de csajjal nem, az nem is megy fel ilyen oldalra

Honnan lehet felismerni ha valaki leszbikus vannak rá utaló jelek? Miért válik egy lány leszbikussá?

Itt gondolok arra is, hogy ti mit gondoltok arról, hogy egy lány leszbikus, Illetve még szerintetek egy kapcsolatban mennyire baj a nagy korkülönbség pl 12 év? Legyen az akár fiú lány vagy lány-lány kapcsolat!

Legjobb válasz: Én ilyen körökben mozgok. Ez most hülyén hangzik, de a legjobb barátnõm elég sok csajos buli szervezõje. Nos, én, mint hetero lány teljesen otthon vagyok a leszbikus szubkultúrában barátaim által és azt mondhatom, hogy már jelentõsen több toleranciát várhatnak el a társadalomtól. Talán ez azért van, mert egyre többen felvállalják a másságukat. Viszont sajnos azt meg kell említeni, hogy manapság tényleg divatos lett leszbiskedni pl. egy legjobb barátnõvel vagy akárkivel, akik miatt a leszbikusok szívnak is eleget. Mondanom sem kell, hogy az ilyeneket a "tõsgyökeres" leszbik is mérhetetlenül lenézik, max egy hancúrra jók. Én már 10 méterrõl felismerem, ha valaki leszbikus. Egyrészrõl megérzem rajta, másrészrõl a rövid haj, fiús külsõ, tetoválások, piercingek, cigi a kézben árulkodhat az illetõrõl. Na ismerek olyat is, akirõl ránézésre abszolút nem lehet megmondani, hogy a saját neméhez húz, de még viselkedésbõl sem nagyon. Volt olyan velem, hogy ültem a villamoson, egy csaj végig bámult, furán végigmért és le mertem volna fogadni, hogy meleg. Aztán igazam lett, mert kiderült, hogy barátnõm ismeri:D 12 év korkülönbség pedig szerintem kissé sok, bár izgalmas lehet. Attól függ, kinek a javára. Gondolom, Te vagy a fiatalabb és szeretnél egy idõsebb nõvel összejönni. Azt elárulom Neked, hogy az olyan 24-30-as leszbikus nõk inkább idõsebb nõt vagy velük egykorúakat keresnek, max 23 éves korig kezdenek fiatalabbal. Ez nem tudom, miért van így, ezt vettem észre. Mondjuk barátnõm a 25 évével 17-18 éves kislányokat próbál befûzni, de Õ más eset:D Na, hát sok sikert, akármin is jár a fejed. Én melegbarát vagyok, tõlem nem kapsz leosztást:) 22L

Miért kellett lepontozni? Imádom, ha végig sem olvastátok a választ, és úgy csináltátok. Én is lezbikus nõ vagyok! És ott van a 3-as számú válasz, amibe én magamat is és a lezbikusok többségét sorolom, de sajnos az elsõ két csoportból is ismerek embereket. Nem minden lezbikus fiús viselkedésû és kinézetû. Második: Az lehet, hogy lejáratja õket, de én sem írnék ilyeneket, ha tudnám a valódi sztorit. Te is csak annyit írsz, hogy ne írjak ilyeneket, de a valóságot nem közölnéd velünk. Az elsõ voltam
Én ilyen körökben mozgok. Ez most hülyén hangzik, de a legjobb barátnõm elég sok csajos buli szervezõje. Nos, én, mint hetero lány teljesen otthon vagyok a leszbikus szubkultúrában barátaim által és azt mondhatom, hogy már jelentõsen több toleranciát várhatnak el a társadalomtól. Talán ez azért van, mert egyre többen felvállalják a másságukat. Viszont sajnos azt meg kell említeni, hogy manapság tényleg divatos lett leszbiskedni pl. egy legjobb barátnõvel vagy akárkivel, akik miatt a leszbikusok szívnak is eleget. Mondanom sem kell, hogy az ilyeneket a "tõsgyökeres" leszbik is mérhetetlenül lenézik, max egy hancúrra jók. Én már 10 méterrõl felismerem, ha valaki leszbikus. Egyrészrõl megérzem rajta, másrészrõl a rövid haj, fiús külsõ, tetoválások, piercingek, cigi a kézben árulkodhat az illetõrõl. Na ismerek olyat is, akirõl ránézésre abszolút nem lehet megmondani, hogy a saját neméhez húz, de még viselkedésbõl sem nagyon. Volt olyan velem, hogy ültem a villamoson, egy csaj végig bámult, furán végigmért és le mertem volna fogadni, hogy meleg. Aztán igazam lett, mert kiderült, hogy barátnõm ismeri:D 12 év korkülönbség pedig szerintem kissé sok, bár izgalmas lehet. Attól függ, kinek a javára. Gondolom, Te vagy a fiatalabb és szeretnél egy idõsebb nõvel összejönni. Azt elárulom Neked, hogy az olyan 24-30-as leszbikus nõk inkább idõsebb nõt vagy velük egykorúakat keresnek, max 23 éves korig kezdenek fiatalabbal. Ez nem tudom, miért van így, ezt vettem észre. Mondjuk barátnõm a 25 évével 17-18 éves kislányokat próbál befûzni, de Õ más eset:D Na, hát sok sikert, akármin is jár a fejed. Én melegbarát vagyok, tõlem nem kapsz leosztást:) 22L
nekem nincs semmi bajom velük.. mert én is khm... és szerintem 12 év nem nagy kor különbség...
Elõzõ, légyszíves ne hozd fel a tanárnõs példát, mert én ismerem a lányt és jól lejáratja a média õket.
Miért? 1. Divat. Fõleg 20 éves kor alatt. Azt hiszi magáról, azért mert tetszik neki a nagyon jól kinézõ barátnõje vagy ismerõse, már lezbikus lett. Hallotta, hogy ilyen is van, ezért szívesen kipróbálná lánnyal. 2. Volt egy, vagy több rossz élménye férfiakkal, ezért azt hiszi, hogy minden férfi gonosz, rossz, õt akarja bántani, nem tud élvezetesen szexelni velük, de mivel egyedül sem akar lenni, nõt választ társának. 3. Tényleg az, és bárhogy is alakul az élete, õ egy nõt akar majd. Ha pl. lefekszik a tanárnõjével, az meg leszúrja egy késsel, na akkor például az egész ország felismeri, hogy õ lezbikus. A korkülönbség nem zavart, mindig szerettem a nálam idõsebb nõket. 12 év szinte semmi nálam :)
Álítolag a fekete szemüveg keretes csajok azok.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hú hát köszönöm a sok tanácsot! Most igazából leírom mi is történik velem bennem hátha konkrétabban tudok segíteni, hogy vajon tényleg leszbi vagy biszex vagyok-e? Sok szempontból nehéz esetû lány vagyok! Most jelenleg 18 éves. S az a helyzet, hogy nem tudom, hogy melyik nap iránt vonzódom! Mert ami azt illeti még sosem volt barátom! S fogalmam sincs milyen érzés szerelmesnek lenni! De az a helyzet, hogy én mindennap járok konditerembe edzeni s régebben arobicra jártam! És akkor megismerkedtem egy lánnyal az edzõmmel s nagyon szimpatikus volt elkezdtem vele levelezni s levélben mindent elmndtam neki magamról stb. . De viszont ha szeméylesen találkoztunk nem mertem hozzászólni, de ezt õ is tudta. És ez a lány 30 éves s a végére már annyira hiányzott, hogy állandóan sírtam miatta, hogy ha nem írt ha láttam õt azért volt rossz, de nem tudom megmondani h miért ha nem láttam akkor meg azért mert hiányzott ! S tulajdonképpen elég furcsa kapcsolatban vagyunk, mert nem vagyunk bnõk meg semmi csak, hogy is mondjam amolyan lelki társam nekem õ! Õ mindenben segít nekem ha tud viszont õ nem ír, ha én nem keresem! És ismét mondom, hogy csak levelezünk, mert rájöttem, hogy ha látom õt utána csak rosszabb, most már próbálok tõle eltávolodni, de még mindig nagyon sokat gondolok rá! :-(! Nagyon sok mindent adtam neki én a 4 év alatt! Elõször is azt szeretném kérdezni tõletek, hogy szerintetek lehet, hogy õ lehetett életem elsõ szerelme vagy milyen érzés szerelmesnek lenni? A szerelem azonos a ragaszkodással és a kötõdéssel nem ugye? Ami még ehhez a történethez hozzá tartozik az az, hogy én a lány miatt tettem egy öngyilkossági kísérletet ami nem sikerült szerencsére, de úgy h mielõtt megtettem írtam neki egy amolyan búcsú smst! De szerncsére nagy mázlim volt s túléltem! De én attól tartok, hogy én nem voltam belé szerelmes csak nagyon sokat törõdött velem és próbált segíteni s olyan volt nekem mint nem is tudom mim. . És így akartam magamhoz közelebb hozni, hogy törõdjön velem mégjobban tudom már h hülyeség volt, de ezt vajon csak szerelem miatt tettem meg vagy pedig más is kiválthat ilyen erõteljes érzést, hogy képes vagyok érte akár az életemet is kockára tenni? Egyébként most pedig van egy barátnõm, de elég bonyolult a helyzet mert én ugye 18 éves lány vagyok a lány 30 éves és mindemellett legalább 60km-re lakunk 1mástól s kéthavonta látjuk egymást! :( S igazából én nem is biztos, hogy leszbi vagyok 1szerûen teljesen össze vagyok zavarodva. . . Mibõl lehet rájönni, hogy valaki leszbi-e vagy sem? Ez a kapcsolat egyéként elég furcsa, mert én nagyon nagyon sokat gondolok rá mindennap írok neki smst, keresem hívom de õ sose jelentkezik magától néha ha hívom nagyon hamar leráz. . . Ugyanakkor tudni kell, hogy ennek a lánynak az életben rengeteg problémjáa van s kezelik is õt pszichológusok s mindig ezzel magyarázza amit én megértek csak néha kicsit bennem van a félsz, hogy mi csan ha csak átver. . De nem tudom képtelen vagyok õt otthagyni mert szeretem valamiért annyira megfogott, hogy nem lehet elmondani. . Ez tipikusan annak az esete, hogy a szívem teljesen mást diktál mint az eszem! Szerintetek idõvel helyrejön a kapcsolatunk a korkülönbségrõl ti mit gondoltok? S még1x mibõl lehet rájönni, hogy az ember szerelmes e vagy sem? Illetve, hogy milyen nemûek iránt vonzódik? Húha így elsõre leírtam röviden az fél életemet! Remélem hogy tudtok nekem segíteni s nagyjából érthetõ voltam! Mert tejesen tanácstalan vagyok! n most egyenlõre általában úgy vagyok vele, hogy az idõ eldönt mindent nem kell sürgetni!! Lesz ami lesz! De remélem minél hamarabb rájövök, hogy milyen nem iránt vonzódom meg ilyesmi! Viszont azt nehéz elfogadni, hogy az emberek szeretnek másnak a dolgaival foglalkozn ia sajátjuk helyett. . Így engem sem kerülne el ez a veszély, hogy az emberek miket mondanának rólam. Bár én úgy gondolom, hogyha igazán szerelmes vagyok most pl ebbe a lányba akkor nem hiszem h nagyon érdekelne, hogy ki mit gondol, ha boldogok vagyunk egymással! Mindenesetre majd meglátjuk! Szerintem egyébént nálam a legnagyobb baj az, hogy nem tudom , hoy ki vagyok szóval nem találom önmagamat s ezt szerintem minden embernek nehéz megválaszolni ezt a kérdést, hogy ki is õ valójában. . . Meg ugye ami nálam elég nagy probléma az önbizalom hiány! :( Egyébként tudod egy nagyon jó és nagyon tanulságos idézetet be is másolom vagy is kettõt szerintem mindkettõ igazán bölcs: Az egyik így szól: "Azt mondod, jó ember vagyok. Köszönöm a bizalmat. De ne mond, mert nem ismersz. Hogy is ismerhetnél!? Hisz csak az egyik arcomat látod nap, mint nap. A többivel még nem találkoztál. Gondolom nem is fogsz. Ha évekig mindenhova követnél, mindent éreznél, amit én, mindent hallanál, amit én, és minden gondolatomat látnád, akkor talán megismernél. De ez lehetetlen. Tehát ne mondd, hogy jó ember vagyok. Ki a jó ember? Olyan nincs is. Vagy te már találkoztál egyáltalán olyannal? Igen? Meséld el milyen volt. . . Na látod, hogy nem megy. Mert mindenkinek csak egy arcát ismerheted, azt, amit feléd mutat. A többi rejtve van elõtted. Csak egy embert ismerhetsz igazán: önmagadat. Még azt sem teljesen. És ha önmagadat is alig ismered, hogy állíthatod valakirõl, hogy jó ember? Mért nem azt mondod: jó az az arc, amit felém mutat. De nem tudom milyen a többi. ? A másik pedig így: “Ne ijeszd el magad az élettõl azzal, hogy csupán a gondokról s a bajokról képzelegsz. Ne vetítsd elõre még nem létezõ, se ne éleszd újra letûnt bajaidat. Amikor gondok kínozzák sorsod, tedd fel a kérdést: mi az, ami most elviselhetetlen? A választ magad elõtt is szégyellni fogod – sem a jövõ, sem a múlt nem nehezedik rád, mindig csak a jelen. Az elõbbi talán be sem következik, az utóbbi pedig már régen elmúlt. A jelen súlya a kisebbik, ha körülhatárolod. Milyen ember az, aki még a jelent sem képes önmagában elviselni? – Ha félreteszed, ami bánt, máris a legnagyobb biztonságban érezheted magad. Vajon ér-e annyit bármilyen dolog, hogy lelked rosszul érezze magát miatta? Találsz-e valamit, ami miatt érdemes a bánkódáshoz lealacsonyodnod; sóvárgó, magába süppedõ arccal csüggedned valami mulandó felett? Emberrel nem történhet meg, ami nem emberi; ahogyan ökörrel, szõlõvel, kõvel nem eshet meg olyasmi, ami ökörhöz, szõlõhöz, kõhöz nem illik. Isten nem sújt olyannal, ami elviselhetetlen. Ha egy külsõ jelenség bánt, tulajdonképpen nem maga a jelenség nyugtalanít, hanem a róla alkotott elképzelésed. Márpedig csak tõled függ, hogy ezt megszüntesd. Ha a rossz érzés oka a lelkedben rejlik – tulajdonoddá, elválaszthatatlan részeddé lett -, ugyan ki akadályozhatná meg hogy hibás felfogásodat magad orvosold? Amikor nem teheted meg, amit helyesnek tartasz, nem okosabb-e megújult erõvel tevékenykedni, mint felette bánkódni? Ha megtetted, amit tenned kell, az eredménytelenség oka nem benned rejlik. A dolgokat elfogadni tudni annyi, mint helyesen értelmezni. Ha ezt megértetted, semmi felett nem kell bánkódnod: az út a te utad, a természet mérte rád – neked csak járnod kell rajta. ” 1ébként néha úgy érzem, hogy én már túl felnõtt vagyok 18 éves létemre túl komolyan veszek mindent, de néha pedig nem érzem magam 15nél többnek. . Tényleg köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
A kérdező hozzászólása: Tigger91 voltam!
Szia! Én is hasonló cipõben járok, mint Te. De nekem volt már 1 barátom, és szerettem, de teljesen máshogy. Vele csak fizikailag akartam lenni, nem igazán beszélgettem vele, meg nem rajongtam annyira érte. Nõvel nem jártam még, de általában mindig van egy olyan nõ az életemben, aki úgy fontos nekem, mint neked az a 30 éves, plusz nekem még hozzájön az is, hogy szeretem, ha megérint. Ha van kedved beszélgetni errõl, írj privátban.
Nekem segítsen valaki! 18 éves lány vagyok és nem tudom, hogy most leszbikus lennék-e. Egyébként teljesen heteroszexuális vagyok. 100%-ban a fiúktól jobban elolvadok mint egy nõtõl. De mostanság: Az iskolában ahová már 4 éve járok van egy tõlem 12 évvel idõsebb tanárnõ, aki mostanság egyre többet jár az eszembe. Ez a nõ nagyon csinos, dekoratív és nagyon okos is. Nem tudom, de vannak napok amikor csak így elõ bukkan az arca és nem akar kiszállni a fejembõl. Még nem volt eddig sok kapcsolatom. Egy fiúval jártam nagyon rövid ideig (kb 2 hét vagy annyi se, de nem volt köztünk semmi.) Úgy érezni nem érzek semmit iránta, csak beugrik egyszerûen :/. Ismerõseim azt mondták lehet, hogy azért jár sokat a fejembe, mert hasonlítani akarok rá. (Mivel nekem elég nagy a személyiség zavarom(Pl: én elhízott vagyok, nem vagyok vmi okos). Viszont a nõben pont az én ellenkezõm van, ami én is szeretnék lenni. Valaki segítsen mi velem a helyzet. itt vagy e-mailbe. Köszönöm! e-mail: [email protected]

Honnan lehet tudni, ha valaki hazudik?

Korábban ment egy sorozat (Hazudj, ha tudsz) és érdekelne ami benne van. Régen láttam és nem sokra emlékszem bel?le. Az érdekelne, hogy mennyi a valóságtartalma, ill. hogyan lehet felismerni az érzelmeket (arckifejezés, beszés stb. alapján) Képeket is várok az érzelmekr?l.

Legjobb válasz: http://www.parkapcsolatikonfliktusok.hu/cikkek/hazugsag-jelei http://www.parkapcsolatikonfliktusok.hu/cikkek/hazugsag-jelei http://www.femina.hu/szex/hazudik http://www.sokszinuelet.eoldal.hu/cikkek/gondolatok-az-eletr.. GOOGLE [email protected]!!

Mit jelent pontosan az, ha valaki egy "energia vámpír"? Honnan lehet tudni, ha esetleg az lennék és mégis mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy ha valamilyen élõlényhez közel kerülsz, mindegy, hogy direkt vagy akaratlanul, de elkezded szívni az energiáját! Ritka de létezik ilyen. Én is ilyen vagyok ugyhogy tudok segíteni...:) Onnan lehet tudni, pl én ilyenekrõl jöttem rá, hogy ha sokáig fogod egy növénynek a levelét akkor az nemsokára elhervad (mármint nem rögtön hanem mondjuk, másnapra) vagy valakinek megfogod a kezét akkor az érzi is, hogy fgy az energiája, meg ilyenek!:) Ezellen nincs mit tenni, ez így marad... Ha úgygondolod, hogy te is az vagy, nyugodtan írj, szívesen segítek!

Azt jelenti, hogy ha valamilyen élõlényhez közel kerülsz, mindegy, hogy direkt vagy akaratlanul, de elkezded szívni az energiáját! Ritka de létezik ilyen. Én is ilyen vagyok ugyhogy tudok segíteni...:) Onnan lehet tudni, pl én ilyenekrõl jöttem rá, hogy ha sokáig fogod egy növénynek a levelét akkor az nemsokára elhervad (mármint nem rögtön hanem mondjuk, másnapra) vagy valakinek megfogod a kezét akkor az érzi is, hogy fgy az energiája, meg ilyenek!:) Ezellen nincs mit tenni, ez így marad... Ha úgygondolod, hogy te is az vagy, nyugodtan írj, szívesen segítek!
Elsõ: és a fiúd "energiáját" is leszívod? Hogy esik neki a dolog?
Elsõnek nem sok energiája lehet, ha a növény is nyomban elhervad tõle:)
Utolsó: Téged meg gondolom egy agyvámpír szívott ki ennyire :)
...Õszintén ... Télleg léteznek energia vámpírok, konkrétan az emberek azok és a másik "élõlény" energiáját "szívják el".röviden, csak hogy az elözõekben annyira nem hittünk az elsõnek!:/ egyépként bõvebben:www.demonvilage.lapunk.hu rengeteg misztikus lénnyel kapcsolatos infót találsz + kikeresheted az energiavámpírt is!:P:) ;)

Skype-on honnan lehet látni, ha valaki letöröl az ismerõseim közül?

Illetve ha én látom az illetõt a partnerek között, és azt is ha elérhetõ, akkor az azt jelenti, hogy még én is fent vagyok nála?

Legjobb válasz: "Skype-on honnan lehet látni, ha valaki letöröl az ismerõseim közül?" Onnan , hogy a neve mellett a listádon egy kérdõjel jelenik meg , és az adatlapjánál az szerepel "a felhasználó nem osztotta meg önnel az adatait" szöveg lesz . "Illetve ha én látom az illetõt a partnerek között, és azt is ha elérhetõ, akkor az azt jelenti, hogy még én is fent vagyok nála?" igen

"Skype-on honnan lehet látni, ha valaki letöröl az ismerõseim közül?" Onnan , hogy a neve mellett a listádon egy kérdõjel jelenik meg , és az adatlapjánál az szerepel "a felhasználó nem osztotta meg önnel az adatait" szöveg lesz . "Illetve ha én látom az illetõt a partnerek között, és azt is ha elérhetõ, akkor az azt jelenti, hogy még én is fent vagyok nála?" igen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!