Találatok a következő kifejezésre: Lehet valaki egy (2552 db)

Mester mc n hogy lehet valakinek egy mapot elküldeni?

Legjobb válasz: Minden egyes minecraft van így kell ahogy most leírom. 1.Megnyomod a start + r gombot (a start baldoldalt alt ctrl közöt) 2.beírod %appdata% 3. ott megkeresed a mcmester fájlt de ha rendes minecraftod van .minecraft szóval valami ilyesmit keres hogy .mestermc vagy nem tudom. 4.meg nyitod és van egy olyan mappa hogy saves 5. ott vannak a pályák látod a nevét. Na azt vagy cd-re vagy pendrive vagy feltöltöd vala hova és a haverodnak (vagy akinek elküldöd) Neki is pont a saves mappába kell tenie!

Minden egyes minecraft van így kell ahogy most leírom. 1.Megnyomod a start + r gombot (a start baldoldalt alt ctrl közöt) 2.beírod %appdata% 3. ott megkeresed a mcmester fájlt de ha rendes minecraftod van .minecraft szóval valami ilyesmit keres hogy .mestermc vagy nem tudom. 4.meg nyitod és van egy olyan mappa hogy saves 5. ott vannak a pályák látod a nevét. Na azt vagy cd-re vagy pendrive vagy feltöltöd vala hova és a haverodnak (vagy akinek elküldöd) Neki is pont a saves mappába kell tenie!
Tedd azt amit mond és ide töltsd fel a mapot: data.hu ha nem lehet feltölteni akk tömörítsd és úgy 100% hogy fel lehet tölteni.

Hogyan lehet valaki egy magyarországi érettségi után a Humboldt-Universität zu Berlin hallgatója?

Legjobb válasz: Elég sok féle módon: http://www.international.hu-berlin.de/

Elég sok féle módon: http://www.international.hu-berlin.de/

Fagylaltot készítenék gép nélkül. Lehet? Valaki egy jó receptet? Recepteket?

Legjobb válasz:
Természetesen lehet. :-) Nekem is mostanában lett mániám a házi fagyi készítése, minden alkalommal elengedhetetlen adaléka a natúr joghurt. A citromfagyim pl. nem több, mint kifacsart citrom leve, lereszelt citrom héja, ez utóbbi fontos, mert a héj adja meg az igazi ízét, de óvatosan ,hogy ne reszeld túl mélyen a fehér részig, mert keserû lesz. Valamint ízlés szerint cukor, jól elkeverjük habverõvel és már mehet is a fagyasztóba. A másik sikert aratott alkotásom a meggyfagyi lett: Kevés vízzel sok cukorral szirupot fõzök, hagyom kihûlni. Majd a kimagozott meggyhez öntöm és botmixerrel turmixolom, közben adagolok hozzá natúr joghurtot. A színe gyönyörû ciklámen lesz, szépen felhabosodik és gyorsan mehet a fagyasztóba. Tudni kell mindegyikrõl, hogy nem úgy szilárdul, mint a bolti fagyi, tehát érdemes elfogyasztani, amikor még kásás, mert aztán kockára fagy. Ha már megfagyott másnapra, akkor kicsivel a fogyasztás elõtt ki kell venni, hogy újra kanalazható legyen. Nem árt átkevergetni sem, ami idõ alatt fagyni kezd, de ha elfelejted az sem baj.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Természetesen lehet. :-) Nekem is mostanában lett mániám a házi fagyi készítése, minden alkalommal elengedhetetlen adaléka a natúr joghurt. A citromfagyim pl. nem több, mint kifacsart citrom leve, lereszelt citrom héja, ez utóbbi fontos, mert a héj adja meg az igazi ízét, de óvatosan , hogy ne reszeld túl mélyen a fehér részig, mert keserû lesz. Valamint ízlés szerint cukor, jól elkeverjük habverõvel és már mehet is a fagyasztóba. A másik sikert aratott alkotásom a meggyfagyi lett: Kevés vízzel sok cukorral szirupot fõzök, hagyom kihûlni. Majd a kimagozott meggyhez öntöm és botmixerrel turmixolom, közben adagolok hozzá natúr joghurtot. A színe gyönyörû ciklámen lesz, szépen felhabosodik és gyorsan mehet a fagyasztóba. Tudni kell mindegyikrõl, hogy nem úgy szilárdul, mint a bolti fagyi, tehát érdemes elfogyasztani, amikor még kásás, mert aztán kockára fagy. Ha már megfagyott másnapra, akkor kicsivel a fogyasztás elõtt ki kell venni, hogy újra kanalazható legyen. Nem árt átkevergetni sem, ami idõ alatt fagyni kezd, de ha elfelejted az sem baj.
1 voltam. bocs, nem tudom egyértelmû voltam -e, a citromfagyinál természetesen szintén natúr joghurtba adagolom a citromot és a cukrot. Mennyiségeket direkt nem írtam, mert ízlés dolga. Nem lehet elrontani csak közben kóstolgasd. :-)Nálam a citromfagyi 5 dl joghurt, 2 db citrom leve és héja, a cukor meg nem tudom, mert kóstolgattam :-) A meggyfagyiba kevesebb joghurtot tettem, fél kg meggyhez kb. 2 dl joghurtot. itt inkább a gyümölcsé volt a fõszerep.
Vagy lehet sima fagyigépes receptet, csak akkor kb. 20-30 percenként meg kell kavarni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.megcsinálom.

Hogyan lehet valaki egy híres amerikai sztár háttértáncosa? Mi kell, hogy elérhető legyen ez az álom?

Persze buta egy kérdés, meg ez egyenl?re csak álom. Az értelmetlen válaszoktól kíméljetek meg, komolyak a szándékaim.

Legjobb válasz: Hát innen tõlünk nagyon nehezen külföldön gyerekkortól táncolnak, nagy tudás, tapasztalat, egy jó tánciskola jó összeköttetésekkel. De a legtöbb táncos általában egy ügynökségnél köt ki, akik kiközvetítik válogatásokra. Néha nyílt felhívások vannak és kilométeres sorok.

Hát innen tõlünk nagyon nehezen külföldön gyerekkortól táncolnak, nagy tudás, tapasztalat, egy jó tánciskola jó összeköttetésekkel. De a legtöbb táncos általában egy ügynökségnél köt ki, akik kiközvetítik válogatásokra. Néha nyílt felhívások vannak és kilométeres sorok.
Elõször is kint kell élni Amerikában. Onnantól pedig majdnem ugyanaz, mintha itt Mo-n akarna befutni, csak kb. 30-szor nehezebb.
A kérdező hozzászólása: Ha mondjuk elvégezném a táncmûvészetit, ..amit hamarosan elkezdek..és kiköltözöm Amerikába, felkeresek egy ügynökséget akkor mondjuk azt "lenne esélyem" rá?
A kérdező hozzászólása: egyébként Lady Gaga lenne az álmom..hisz olyan a stílusa..a ruhák a zenéje megfogott..és imdádom az összes táncukat! Gyakorlott vagyok a hasonló stílusokban és folyamatosan képzem magam..rengeteg stílusban balett..hip-hop!!! De gondoltam Corinára is..akit úgy tudom román..õ közelben lenne és ha szereznék angol tudást beszélhetnék egy táncosával, aki fennt van facebookon. Eszméletlen kiképzés szerû gondolom a koncert felkészítõ tánc próbák..gondolom nagyon durván elszántnak kell lenni ahhoz, hogy tényleg egy híres sztár mögé kerüljek. Megnéznék az elõéletem..a családom..a múltam minden. REMÉLEM EGYSZER AZÉRT SIKERÜL.
Nem nézik az elõ életed a családod a múltad. Max aláíratnak veled egy szerzõdést, hogy tartod a szád a sztár dolgairól stb. különben ejnye-bejnye. Mellesleg sokszor azt is nézik a válogatáson, hogy külsõleg, magasságban, stílusban mennyire illesz bele a projektbe. Mellesleg készülj fel rá, hogy több tízezer príma és képzett táncos van, talán nálad is jobbak úgyhogy az ügynökségek is válogatnak. Persze azért valahol el kell kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Azthittem, hogy tényleg ilyen komoly... nos igen ezért képzem magam folyamatosan! Túl sok jó táncos van Amerikában..akikhez soha nem érek majd fel! Stílusban mindenféleképp beillenék, hiszen õk a példaképeim is..folyton õket utánzom.

Milyen diploma kell egy forma 1-es versenymérnöknek, hogy lehet valaki egy forma 1-es aerodinamikával foglalkozó mérnök?

Legjobb válasz: aerodinamikát tanulsz az egyetemen.Elõször elvégzed az általános gépészmérnökit, majd szakosodsz aerodinamikára.

aerodinamikát tanulsz az egyetemen.Elõször elvégzed az általános gépészmérnökit, majd szakosodsz aerodinamikára.

Lehet valaki egyben keresztényhivű ésm mágus vagy ezós?

Legjobb válasz: A kereszténység elítéli a mágiát és az ezokatyvaszt.

A kereszténység elítéli a mágiát és az ezokatyvaszt.
Nem, ahogy egy muszlim sem lehet keresztény vagy egy zsidó (vallású) buddhista.
na mer a mágus meg az ezos az egy külön vallás ugye?mért ne lehetne?
Lehet! Õk a Rózsakeresztesek, vagy a Krisnások?!?
Persze. Mindnek ugyanaz az õsi tudás a gyökere. Én sosem lattam kulonbseget a vallasok kozott, mindig az azonosságokat láttam.
Igen lehet, eme három kategóriába tartozó emberek között, már külön-külön véve is megvan a közös jegy, ez pedig a hiszékenység, unalom, vagy a nemtudásból fakadó vágyakozás egy nemlétezõ ismeretlen felé. (meg persze sok egyéb tényezõ amik valakit "hívõvé" tesznek) A kíváncsiság és a tudni akarás, a természet lehetséges erõinek "uralma" vagy ismerete pozitív tulajdonság, ez elõreviszi az emberi társadalmat, és az egyént. Azonban mindezek mellett kell még valami, ahhoz hogy tényleg értékes tudásra tegyünk szert. Ez a valami a szkepszis, a szkeptikus hozzá állás, és a nyitottság megfelelõ kombinációja. Az ember úgy mûködik, hogy megpróbálja rekonstruálni a valóságot a fantáziájában és a képzeletében. Az a gondolat illik jobban a valósára, ami azt ténylegesen leírja, a belõle következõ állítások ellenõrizhetõk, megcáfolhatók, illetve reprodukálhatók azonos körülmények között. Nos az ezoteria és ehhez hasonló dolgok nem ilyenek. Aki efféle tapasztalattal rendelkezik, ott nagy valószínûséggel az emberi elme csapja be saját magát. Hangsúlyozom a nagy valószínûséget, ugyanis minden lehetséges, de fontos megjegyezni, hogy nem keverendõek össze a valóság és az emberi képzelet kreálmányai. (Persze véges határokon belül :D)
Nézd, én görög-katolikus vagyok, és gyakorolom is a vallásomat, tudom, hogy Isten van. Ettõl függetlenül érdekel az ezotéria, sok gyógynövényt kipróbáltam már ilyen-olyan formában, amikor allergiás voltam, lándzsás-útifüvet szedtem és fõztem meg teának, ingám is van. A plafonról a kristály mondjuk csak azért lóg, mert szép és szivárványt ad, ha átsüt rajta a nap...de azért szerintem valamennyire használ is. Nem szabad elvakultam semmit sem észrevenni a világból, realista embernek tartom magam, de mindent nem lehet ésszerûen megmagyarázni. A világban nagyon sok rejtély van, hiszem, hogy vannak különleges emberek - bár úgy tartom, hogy mindenkinek megvan a maga különlegessége - tehát az embernek nem kell ahhoz földhözragadtnak lennie, mert hisz Istenben. Minden, ami jó, az Istentõl van. :)
"A kereszténység mindig üldözte a mágusokat, boszorkányokat, gyógyítókat" Igen, Jézust is. Ezen gondolkodjatok el..." A kereszténység nem üldözte Jézust, mivel Jézus korában még nem volt kereszténység. Jézus életmûvébõl alakult ki a kereszténység a halála után. Úgyhogy nem üldözhette az, ami akkor még nem is létezett. A keresztények egyébként nem szeretik az Ezo-t, és tiltanak minden varázslást, mágiát, jóslást, okkult tudományt. Mert azt mondják, hogy a jövõ Isten kezében van, és Istentõl kell kérni a sorsunk jobbra fordulását, nem mágiázni kell érte.
"A kereszténység mindig üldözte a mágusokat, boszorkányokat, gyógyítókat" Igen, Jézust is. Ezen gondolkodjatok el...
Persze, Jézus is mágus volt :D
"Ne találtassék te közötted, a ki az õ fiát vagy leányát átvigye a , tûzön se jövendõmondó, se igézõ, se jegymagyarázó, se varázsló; Se bûbájos, se ördöngõsöktõl tudakozó, se titok-fejtõ, se halottidézõ; Mert mind útálja az Úr, a ki ezeket míveli, és ez ilyen útálatosságokért ûzi ki õket az Úr, a te Istened te elõled."
Természetesen! Ahogy én is. KEresztény vok de foglalkozom egy csomó más vallással is. emellett mágjával ezoteriával és Gnózissal is.
Köhög is az illetõ? Esetleg véreset?
Nekem is volt, sima tüdõszûrésen vették észre, visszahívtak, röntgen alatt forogva vizsgálgattak, aztán inkább ct-re küldtek, ahol egy korábbi tüdõgyulladás hegesedéseként azonosították. 3 hónappal késõbb, a kontrollon már teljesen tiszta volt a tüdõm.

Rendőrként lehet valaki egy kis faluban önkormányzati képviselő?

Legjobb válasz: Ha jelöltként nyilvántartásba vesznek, be kell jelentened a parancsnoknál. Ha megválasztanak, le kell mondanod a hivatásos munkádról, tehát tovább nem lehetsz rendõr. Ennek oka pedig az összeférhetetlenség.

Ha jelöltként nyilvántartásba vesznek, be kell jelentened a parancsnoknál. Ha megválasztanak, le kell mondanod a hivatásos munkádról, tehát tovább nem lehetsz rendõr. Ennek oka pedig az összeférhetetlenség.

Lehet valaki egy nem megfelelo fogamzasgatlo tablettalo a kesobiekben meddo?

Legjobb válasz: Szerintem meg elõfordulhat, meg kell gondolni egyáltalán megéri e szedni, és mindenképpen akkor ajánlatos ha a nõgyógyász a sok vizsgálat után megállapította hogy nem lesz káros hatása.

Szerintem meg elõfordulhat, meg kell gondolni egyáltalán megéri e szedni, és mindenképpen akkor ajánlatos ha a nõgyógyász a sok vizsgálat után megállapította hogy nem lesz káros hatása.
Nem, ilyen nincs.
minden lehetséges. de ez is inkabb rémmese.
Ilyenrõl még nem hallottam!
A kérdező hozzászólása: csak kivancsi vagyok...
Tablettától teljesen meddõ nemigazán lehetsz. A tablettaszedés után azonban egyeseknél megnehezítheti a teherbe esést, de a többségnél nem. Meddõséget leginkább a spirál okozhat, na meg az abortusz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!