Találatok a következő kifejezésre: Lehet valaki a gumira (19 db)

Persze hogy lehet!!! Próbáljatok ki másfajta gumit, ha nem javul, orvos is jobb ha látja.
szia én allergiás vagyok a gumira, pár perc még oké, de az sem minden márkábol...ha pár percnél több idõt van bennem, akkor felduzzadok belülrõl, és napokig viszketek Sikositonál helyzet ugyanez, csak durexet tudok használni, lifestyles-tõl szintén viszketek probáljatok ki többféle gumit, de ha komoly kapcsolat, akkor gyogyszer egyszerübb
Igen, van aki az óvszerre allergiás. Óvszerallergia: túlérzékenység a latexra (természetes kaucsukra). Latexbõl készül az óvszer és ha allergiás vagy rá, akkor óvszerrel való érintkezés helyén égés, viszketés, csalánkiütés, esetleg az egész szervezetre kiterjedõ reakció léphet fel. Függhet az óvszer típusától is.
A kérdező hozzászólása: denem lehet belõle komolyabb bajom illetve akármien problémám?
ha elmész dokihoz, akkor nem, de amúgy a fertõzéssel vigyázni kell:olvasd el http://www.femina.hu/egeszseg/3_huvelyfertozes
elözö vagyok...bocsi ezt nem ide akartam

Indesit hűtőm ajtajáról válik el a gumi, ami miatt nem zár, és hűt rendesen. Hogy tudnám meg javitani? Vagy hol lehet gumit venni rá. Már nem garanciás.

Legjobb válasz: Nekem apukám szedte le a gumit (az egészet mert már félig lejött) és aztán egy újat vagy ugyanazt ezt már nem tudom visszaragasztotta. Szerintem menj be oda, ahol vásároltad a hûtõt vagy ahol most lehet venni és kérdezd meg õket mit kellene hozzá venni vagy ha van valaki aki kimegy és megcsinálja olcsón ... de remélhetõleg konkrétabb választ is ír neked valaki, és most csak ennyivel tudtam hozzájárulni sajnos.

Nekem apukám szedte le a gumit (az egészet mert már félig lejött) és aztán egy újat vagy ugyanazt ezt már nem tudom visszaragasztotta. Szerintem menj be oda, ahol vásároltad a hûtõt vagy ahol most lehet venni és kérdezd meg õket mit kellene hozzá venni vagy ha van valaki aki kimegy és megcsinálja olcsón ... de remélhetõleg konkrétabb választ is ír neked valaki, és most csak ennyivel tudtam hozzájárulni sajnos.
A gumi csere elvileg segít. ott próbálkozz ahol az elsõ írta. Remélhetõleg legalább útba tudnak igazítani. A hugomék hûtõjéhez az egész ajtót meg kellett venni, mert nem volt külön gumi. Nem tudom milyen típus.
Nekem is úgy vágta méretre apukám, és valami speciális ragasztóval rakta fel úgy emlékszem. Azóta is mûködnek a hûtõk és a gáztûzhellyel is volt már hasonló esetünk. Ha addig nem kapsz választ akkor szombaton meg tudom neked kérdezni apukámat, hátha tud valamit ajánlani és beírom.
Meg kell nézni, hogy ragasztott e a gumi mert akkor valoszínûleg csak ajtócsere.Meg kell kérdezni az Indesitet, hogy van e külön gumi vagy csak ajtó. Indesit: 06-40-98-99-00.
Közben megkérdeztem apukámat, de sajnos nem tudok segíteni, mert neki egy ismerõse szerezte be a dolgokat. Esetleg hûtõgép-szervízbe kell bemenni vagy valóban felhívni az indesitet, csak segítenek elintézni.
Nem, ha a gumiba ment el és a hüvelyed közelébe se volt akkor nem:)
nem, az a "Valaki" így nem lehet terhes! :) Nyugi!
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Ha valaki egy nappal azelőtt lefekszik a párjával mielőtt megjönne neki, de gumival védekeznek és megjön neki másnap de rosszul van 3 nap mulva hányinger meg ilyenek akkor lehet arra következtetni hogy kilyukadt a gumi vagy bármi? (remélem nem)

Legjobb válasz: nem vagy terhes. vagy ha az lennél, a rosszullétek csak a hatodik hét után szoktak jelentkezni. a gumit meg, ha használtátok, le lehet ellenõrizni úgy, hogy kimész szépen a fürdõszobába, vagy kimegy a barátod, és megtölti vízzel a csap alatt.

nem vagy terhes. vagy ha az lennél, a rosszullétek csak a hatodik hét után szoktak jelentkezni. a gumit meg, ha használtátok, le lehet ellenõrizni úgy, hogy kimész szépen a fürdõszobába, vagy kimegy a barátod, és megtölti vízzel a csap alatt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, jó de már késõ mivel múlthét kedden történt dolog..
Hogy lehet ilyen hülyeségeket kérdezni istenem... Egy kis ész kellene és akkor rájönnétek, hogy esetleg minden együttlét után meg kellene nézni, hogy nem lett-e baja a guminak (persze nem muszáj ha nem baj ha becsúszik a baba) Am. meg a 2. héttõl jelentkeznek a rosszullétek.

Szex közben, ha valaki elmegy gumiban, akkor utána még lehet attól szexelni, hogy benne van a sperma a gumiban?

Legjobb válasz: Javíts ki ha tévedek, de szerintem ejakuláció után a farkad lelohad, összemegy. Ha így folytatnád tovább, bizony lecsúszna róla a gumi. A másik meg, mi szoktunk egymáson pihegni még kicsit utána, de a páromnak már az is kényelmetlen, mert hogy érzi hogy ott van valami folyós.

Javíts ki ha tévedek, de szerintem ejakuláció után a farkad lelohad, összemegy. Ha így folytatnád tovább, bizony lecsúszna róla a gumi. A másik meg, mi szoktunk egymáson pihegni még kicsit utána, de a páromnak már az is kényelmetlen, mert hogy érzi hogy ott van valami folyós.
jew soul is jew bro'
nem
Nem, elõször vedd le és fordítsd ki!
NEM!!! Még azelõtt ki kell húzni (gumival együtt), hogy lelohadna! Ez embertõl függ: van, akinél csak pár másodperc - van, aki tovább bírja. De még idõben ki kell húzni, különben lecsúszhat, kifolyhat, stb. Ja: spermával töltve könnyebben ki is szakad.

Lehet valaki allergiás a gumira?

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy az ovszerdoboz hátulján le van írva, hogy amilyen anyag van a gumin az okozhat allergiát vgy vmilyen betegséget, de ezt kérdezd meg egy szaképzett orvostol.

Úgy tudom, hogy az ovszerdoboz hátulján le van írva, hogy amilyen anyag van a gumin az okozhat allergiát vgy vmilyen betegséget, de ezt kérdezd meg egy szaképzett orvostol.
Szerintem igen, mert én sem bírom.Igaz orvosilag nem bizonyitott, hogy az volt a gond, de amióta nem azzal védekezünk megszûntek a tünetek.Én azért gondoltam arra, mert csak egyes márkákkal volt gond.De nem hiszem hogy a gumi anyaga a hibás, inkább a sikosító ami rajta van...
Én úgy tudom, hogy az óvszer alapanyaga latex. És a latex bizonyítottan allergén. (De lehet, hogy már másból is csinálnak gumit)
Igen, van aki allergiás rá. Nõ is és férfi is lehet.
Jellemzõen mikor néha óvszerrel szeretkeztem pár napra gombás hüvelyfertõzésem lett. Amitóa nem óvszerrel szeretkezem nincs ilyen problémám.
Igen, volt egy pasim, akivel az elsõ alkalommal óvszerrel védekeztünk, mert éppen nem védett a tabim.Hát szegénykének tiszta piros kiütés lett a fütyije, és baromira fájt neki vagy két napig.Mikor nem használtunk munkaruhát, akkor semmi baja nem volt.Mondta, h nem ez volt az elsõ eset, de azt hitte már elmúlt.
Sajnos én is allergiás vagyok a gumira, nem vagy vele egyedül, sõt én még a tablettára is...
Nem lebeszélni akarlak, de ha ezt nem tudod, valószínûleg nem neked való ez a vállalkozás.
Ez általában fordítva szokott lenni. Elõször van a lehetõség, és abból lesz a vállalkozás. Ha csak annyiból állna a kereskedelem, hogy megnyitom a boltot, akkor mindenki kereskedne. Ne haragudj, de ha tényleg csak úgy blöffre alapítottad a vállalkozásod, és nincs semmi trükk a tarsojodban, akkor ebbõl bukta lesz....
A kérdező hozzászólása: A trükk máshol van. Telephely, autós látogatók EGÉSZEN más témában. Esetleg valakinek építõ jellegû tanácsa?
mezeien egy disz. semmire nem jo.
A kérdező hozzászólása: okés. kösszi:)
én tudom! telefondísz ;)

Ha valaki tűvel pici lyukat szúr a gumi ondózsákjára tényleg teherbe lehet esni?

Csak kérdezem.Ezen vitatkoztunk vmelyik nap és sztem nem lehet,mert egy t?vel olyan pici a lyuk,hogy sztem ott nem jön ki semmi.

Legjobb válasz: Mivel a spermium folyékony halmazállapotú, bármiylen lyukon átmegy. Teherbe lehet esni így is, hiszen egy cseppben is rengeteg kiskatona van és elég 1 is. :)

Mivel a spermium folyékony halmazállapotú, bármiylen lyukon átmegy. Teherbe lehet esni így is, hiszen egy cseppben is rengeteg kiskatona van és elég 1 is. :)
És hogy lyukasztotta ki? Ki bontotta és úgy? És szerinted a bontott óvszert utánna elhasználják? És ennyi esze van a barátodnak, utálatból terhebe esetni egy lányt. Mondjuk, hogy egy ilyen hülyével jársz az is téged minõsít. És jobban tennéd, ha 16 évesen nem az interneten lógnál, hanem suliban lennél!!!
Szerintem meg, a pasid még nem akar gyereket, Te meg már igen és így akarsz teherbe esni. Olcsó trükk. Egyébként a kérdésedre válaszolva, igen teherbe lehet esni.
Nos... van még a tarsolyomban hasonló, és el sem fogod hinni, de már évek óta fejbõl megy. :) (Bármennyire hihetetlen, léteznek ilyenek is.) Legyen egy idevágó, M. Gandhitól: "Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megõrizd a nyugalmad, ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd." Egyébként valóban igazad van, mert anno a gimiben nekünk sem tanítottak ilyeneket... Akkor maradjunk annyiban, hogy az évek, meg az élet... :)
A kérdező hozzászólása: Majd én tudom, hogy mit tudok és mit nem.Leszarom, ha butának tartasz azért mert nem tudtam.Tudod a gimiben nincs olyan óra ami ezt a kérdést boncolgatná.De úgy gondoltam, hogy nem jön át azon a pici lyukon, mivel kipróbáltuk vízzel és sem jött ki... De ha így könnyebb a lelkednek, akkor tudod mit?Vicc volt, tudtam a választ. Lincoln.....He-he Meddig keresgéltél a neten mire rábukkantál egy idevágó idézetre, hogy te meg ilyen okosnak tûnj? :D
Bizony elõfordulhat teherbeesés! De mivel te gimnazista vagy, valószínûleg tudtad is a választ, s ezt a kérdést is csak viccnek szántad... Apropó, lenne egy idevágó idézetem Abraham Lincolntól, miszerint "Jobb csendben maradni, és hagyni, hogy azt gondolják buták vagyunk; mint megszólalni, és minden kétséget eloszlatni e felõl." ... :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális hangot:) Tényleg nem tudtam erre a kérdésre a választ és komolyan érdekelt. És errõl az esetrõl jutott eszembe.Csak azt tartottam érdekesnek, hogy meg kell magyaráznom, hogy honnan jutott eszembe, különben azt hiszik, hogy egy alattomos számító felnõtt ember vagyok aki odáig süllyed, hogy a hõn áhított baba miatt még arra is képes lennék, hogy undorító módon kilukasztgatom a saját gumijainkat. Na mindegy.Szóval egyébként elõfordulhat a teherbeesés. Köszönöm
Legjobb tudomásom szerint minden óvszer belseje spermaölõ szerrel van átitatva. Ettõl persze még teherbe lehet esni, de kisebb az esély, mint normál esetben. Annyit nem ér az egész, hogy felhúzd magad a válaszokon. Tudod mi felnõttek már csak ilyenek vagyunk, és ki vagyunk élezve a kis és fiatalkorúak hülyébbnél hülyébb kérdéseire. Szerintem ez most nem tartozott ebbe a körbe. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: "anyuci, apuci" nem tudom mit szólnának hozzá, 3éve meghaltak... Nem hiszek magamról semmit, sajna nagy tévedésben vagy. Úgy látom egyébként, hogy nem igazán érted a történetet, talán olvasd el még egyszer miket írtam... De ha nagyon magas, megpróbálom újra kifejteni: Egy koleszban lakunk mind a 4en.Én a lány szobatársa, a pasim a fiúé. Kilukasztotta a gumiját, elmondta rögtön nekem és kb 20perc múlva együtt nevettünk a dolgon mind a 4en... És a pasim vett nekik egy doboz gumit. (Hozzátenném, h akinek a gumija ki lett lyukasztva csak visszakapta, mert õ ugyanezt csinálta a pasimmal mikor az elõzõ csajával járt egy fél éve)És õk sem használták fel azt a gumit, mert elõtte megmondta a srác) Szóval még õk sem fogták fel olyan drasztikusan, mint te kedves válaszoló és egyikük sem mondta, hogy milyen nagy lánynak érzem magam... Ha pedig azok közé az elkeseredett nõk közé tartozol akik régóta próbálkoznak egy baba összehozásával és bántónak érzed a kérdésem, akkor nem kell válaszolni.Bocs Meg sok sikert... És ha egyszer összejön, ne ilyen viselkedésre tanítsd, hogy másokat 1bõl elítéljen egy kérdés miatt... A kérdést meg azért tettem fel mert komolyan érdekel, nem viccbõl.
16éves vagy azt hiszed nagylány de ez amit csináltok elég gyerekes vicc....ha meg ezt tartjátok viccesnek kíváncsi lennék ha teherbe esnél, h reagálnál és mit szólna anyuci meg apuci. ezt az oldalt nem a poénos kisded játékaitokra találták ki, képzeld sok olyan ember van aki tényleg szeretne babát és komoly kérdései vannak.
A kérdező hozzászólása: Érdekes emberek vagytok ti:) hehe Kis köcsögözöl látatlanba... Fogadjunk te nem is voltál fiatal mi?Sajnállak.De most tényleg és õszintén. Tudod akinek ki lett lyukasztva, az se mondta a haverjára hogy kis köcsög.És azt hiszem neki talán több joga lett volna. Ha kihagytam volna: Nem használták fel a lyukas gumit.
Kis köcsög..
A kérdező hozzászólása: Nem bontotta ki, hanem zacsin keresztül szúrta át. Nem gondoltam, hogy be kell számolnom az egész esetrõl, és hogy ide ilyen rosszindulatú emberek járnak, h kérdezek vmit, elõször meggyanúsítanak aztán meg engem szapulnak. Poén volt az egész és a srácnak is megmondta, hogy kilyukasztotta.Jót röhögtünk az egészen.Attól függetlenül ki nem állhatja a csajt, de azért õ sem egy rohadt tuskó. Egyébként meg nem azt kérdeztem, hogy mi a véleményed rólam, vagy a pasimról.Ja és járok gimibe és nehogy már te akard nekem megmondani hogy mikor hol lógjak... Én se mondom, hogy inkább dolgozzál normálisan ahelyett hogy netezgetsz. Ha nem tudsz kulturáltan válaszolni, akkor légyszíves inkább sehogy ne válaszolj. Köszi
A kérdező hozzászólása: Elmondanám, hogy 16éves vagyok, 1hónapja járok egy sráccal, és eszem ágában sincs gyereket szülni.Vele vitatkoztam ezen, mert a haverja gumiját kilyukasztotta, hogy terhes egyen a csaja(mert ki nem állhatja)sztem ettõl nem lesz terhes, szerinte igen. De ha nagyon gyereket szeretnék sem így oldanám meg. Vagy elhiszed vagy nem, de tulajdonképpen nem is érdekel.
A kérdező hozzászólása: Így lesz a legjobb...

Lehet valaki attól terhes h elszakadt a gumi de nem ment el bennem a fiú?

Nem vettük észre hogy elszakadt a gumi. és bennem volt még kb 10 - 20 mp-ig. Nem ment el bennem. De még mindig féltem picit. A menstruációm 2 napja késik, vagyis 28 naponként szokott úgy ált. megjönni de valamikor el?bb. május 22.én jött meg legutóbb és 20.án kellett volna hogy megjöjjön, de nem jött meg. fáj a hasam, de csak váladékom van. Ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Hozzáteszem azt, hogy július 28-án lesz 2 éve h megvan. lehet az is hogy nem állt még be, ugye?

A kérdező hozzászólása: Hozzáteszem azt, hogy július 28-án lesz 2 éve h megvan. lehet az is hogy nem állt még be, ugye?
A kérdező hozzászólása: Értem. Izgulok nagyon :S nemkéne :/
Ez szerintem se számít.
Ez nem fontos.
A kérdező hozzászólása: Egy nagyon fontosat elfelejtettem. elõtte kivertem neki, de rögtön azután leis szoptam és csak utána szexeltünk.
2 napja késik csak, akármitõl lehet, idõjárás, stressz, bármi. Van esély a terhességre is, bár nem sok. Várj még egy-két hetet és csinálj egy tesztet.
Nagyon kicsit az esély rá, hogy terhes vagy, valószínûleg attól késik, hogy parázol rajta. Csinálj egy tesztet, ilyenkor már lehet, valszeg negatív lesz, megnyugszol, és estére megjön. 24/N
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor kevés az esélye, ugye?
A kérdező hozzászólása: Jajj mi nem akarjuk védekezés nélkül! Isten ments!
Ettõl függetlenül az is igaz, amit a 2-es válaszadó írt. Azaz az, hogy valaki EGYSZER megúszott egy balesetet, nem jelenti azt, hogy onnantól nyugodtan elhanyagolhatja a védekezést, szó sincs errõl! (Nem gyõzöm elégszer elmesélni, hogy a párom barátja 20 évesen lett apuka, mert elegendõnek gondolták a megszakításos védekezést, le is szidta õket az orvos)
A kérdező hozzászólása: szösszikehh ja és még annyi, hogy nem is érezte hogy jön a cucc, de mikor érzi, akkor szokott neki jönni, de õ még nem érzett semmit. az elején szakadt ki.
Nálunk is szakadt (asszem masculan volt, hajítottuk kifele, durex elite-tel sose volt gondunk, csak drágállottuk, de azóta inkább kifizetjük) és nem vettük észre, belém élvezés is volt, iszonyúan pánikba estünk, mert én hormont sem szedhetek (sürgõsségi tabletta kilõve) de nem lett semmi gond. Már gyermekes barátnõim azzal nyugtattak, hogy egy aktustól igen kicsi a teherbeesés esélye. ne pánikol, a stressztõl most lehet, hogy késni fog! Ha fáj a hasad, tuti meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: szösszikehh: azért érzem lehetetlennek mert a rokonaim 10 évig próbálkoztak, most lett terhes a nõ.
Ettol a szeretkezéstol szerintem nagyon kicsi azesély, hogy teherbe esel. SZinte nulla. De ne felejtsuk el, hogy az elmult egy honapban szexeltél, ugyhogy bármikor lehetsz terhes. De remélem, hogy nem leszel az. 25N
Elég valószínûtlen.
de igen mert a srácokból nem csak akkor jön "cucc" ha elmentek... elõtte is az izgalomtól meg közben is jöhet egy kicsi..
A kérdező hozzászólása: nem lettem terhes. 24-én meg is jött. köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!