Találatok a következő kifejezésre: Lehet valaki a (7531 db)

Lehet valakinek a politikai kötődésére következtetni abból hogy milyen újságot olvas?

Ha valaki pl. HVG-t olvas az milyen?

Legjobb válasz: Nyomtatott HVG-rõl se hinném, hogy el lehet biztosan dönteni. Viszont ha például valaki a villamoson Magyar Nemzetet olvas, akkor 90%, hogy fideszes. Baloldalon már nem ennyire egyértelmû a helyzet, mert ott nagyon fel van darabolódva a szavazótábor jelenleg, de pár éve szinte biztosan MSZP szavazó volt egy Népszabadság olvasó. És ezt azért lehet ilyen biztosan kijelenteni, mert (legalábbis ahogy én tapasztalom) Magyarországon még az értelmiségi réteg körében sem szokás több oldalról tájékozódni.

Nyomtatott HVG-rõl se hinném, hogy el lehet biztosan dönteni. Viszont ha például valaki a villamoson Magyar Nemzetet olvas, akkor 90%, hogy fideszes. Baloldalon már nem ennyire egyértelmû a helyzet, mert ott nagyon fel van darabolódva a szavazótábor jelenleg, de pár éve szinte biztosan MSZP szavazó volt egy Népszabadság olvasó. És ezt azért lehet ilyen biztosan kijelenteni, mert (legalábbis ahogy én tapasztalom) Magyarországon még az értelmiségi réteg körében sem szokás több oldalról tájékozódni.
Lehet, mondjuk pont a HVG-rõl nem hiszem, mert az egy nagyon kommersz hírportál, szinten mindenki olvassa.
A kérdező hozzászólása: A nyomtatott újságra gondolok.
Legfeljebb akkor, ha állandóan és csak azt olvassa.
Hát én olvasok hvg-tõl kezdve indexen át kurucig mindent. Persze meg van az, ami szerintem "hiteles" és meg van az amelyik szerintem "hiteltelen". Például egy Hvg-s cikket hitelesebbnek, pártatlanabbnak, elfogulatlanabbnak tartok, mint egy MNO-s, Kurucos, Indexes, vagy ATV-s cikket. Tehát szerintem a HVG annyira nem egy elfogult újság, kicsit közelebb áll a balhoz, mint jobbhoz, de ez kevésbé érezhetõ, mint egy HírTv-nél, vagy ATV-nél.
Magyar Hírlap, Magyar Nemzet jobboldali, Népszabadság, Népszava baloldali. HVG korrekt, enyhén balos. Echo TV és Hír TV jobbos, ATV liberális balos.

Lehet valaki a mentalevéltől allergiás?

A gyerekek a mentával "f?z?cskéztek" a napokban és estére vörös kiütés jelent meg az arcán, ami reggelre szemdagadással és hólyagosodással párosult! Orvoshoz vittük de az orvos sem tudta, hogy mit?l van de valószín? hogy allergia! Valakinek volt már"mentaallergiája"? Sima, nem borsmenta van a kertben!

Legjobb válasz: Naná, hogy lehet! Sõt még mástól is. Vidd el egy más szakértõhöz.

Naná, hogy lehet! Sõt még mástól is. Vidd el egy más szakértõhöz.
egy alergia vizsgálat erõsen ajánlott

Lehet valaki a füves cigire allergiás?

Az illetõ más növényekre is allergiás, mint pl. a parlagfû. Valaki azt mondja lehet rá allergiás az ember, van aki azt hogy nem. Érdekelne hogy mi az igazság

Legjobb válasz: Nézz utána: https://www.google.hu/#q=cannabis+allergia

kb. mindenre lehet allergiasnak lenni. a 'fu' tulajdonkeppen vadkender, annak is a kiszaritott viraga, ennek pollenjeire minden tovabbi nelkul lehet allergias. sot, akar a fustre is lehet allergias, annyi vegyulet kozott siman lehet allergizalo.
A kérdező hozzászólása: És ha elsõ alkalommal beleszív párszor és esetleg allergiás akkor annak súlyos következménye is lehet?
Ne próbáld ki, ha így ráparázol, mert csak bad trip" lesz belõle, hiába nem vagy allergiás.
Nem.Te választod!
De, annyiban meg van szabva, hogy csak olyan név lehet, aminek van védöszentje, a "modern" hülye nevek nem lehetnek.
Úgy tudom, hogy a keresztnevedet sem válaszhatod.
Azt nem, mert mindenki oá oá oá lenne - de a bérmáláskor nagy, és választhat - valóban olyat kell, aki valamilyen szempontból példaértékû

Képes lehet valaki a másik ember gondolatait megváltoztatni?

modjuk pl: léteznek olyan emberek akik beférk?znek az emberek agyába és irányítják azt?

Legjobb válasz: jaja, lásd: média, fidesz, zsidók

jaja, lásd: média, fidesz, zsidók
Igy van ! Ezt tapasztalatból tudom. Olyan magatartást vettem fel akaratomon kívül a feleségem hatására, hogy nem ismerek magamra. A nõk sok mindenre képesek!
Persze. Alkohol vagy tudatmódosító szerek alkalmazásával :D Egyébként a média szerintem is jó példa az agymosásra.
Olvass utána, a katonai agykontroll-nak. Abszolút választ kapsz a kérdésedre, és utána el lehet gondolkodni...

Hol lehet valakinek a telefonszámát megkeresni?

A gond az, hogy csak az illetö nevét tudom, de mivel az elég gyakori (a Kis, Nagy, Kovács, stb kategória), a lakcimét meg nem tudom, az interneten nem sikerül megtalálnom. Tud valaki olyan oldalt, ahol CSAK név szerint lehet kerestetni lakcim nélkül?

Legjobb válasz: Van, úgy hívják: TELEFONKÖNYV.

Van, úgy hívják: TELEFONKÖNYV.
A kérdező hozzászólása: Mivel NINCS telefonkönyvem, külföldröl irok, ezen kivül az online-hoz meg meg kellene adni a lakcimet is, ezért nem segit, amit irtál.
Pénzért kinyomozom neked ha kell.
omg ha a lakcímét nem tudod az illetõneknakkor fel merül benne a kérdés már hogy egyeltalán tudod kit szeretnél felhívni?
A kérdező hozzászólása: Mivel hosszabb ideig leveleztünk interneten keresztül, és közben elköltöztek, ezért AZT tudom, hogy KIT keresek, de a lakcimét nem.
Ha leveleztetek, miért nem kéred el tõle a telefonszámát? Feltételezem, az e-mail címe megvan... Vagy keresd közösségi oldalakon.
A kérdező hozzászólása: "Ha leveleztetek, miért nem kéred el tõle a telefonszámát? Feltételezem, az e-mail címe megvan... Vagy keresd közösségi oldalakon." A leveleztünk, de a gépem tönkrement és minden adata (emailcim) azon volt. A telefonszámot meg elötte nem kértem el, mert költözés elött voltak. Közösségi oldalakon meg nincs fenn ö sem, én sem.

Hogy lehet valakit a legkönnyebben elfelejteni úgy, hogy minden nap "össze vagyok vele zárva"?

Szóval a munkahelyemen kb két hónapja jött hozzánk egy új kolléganő. Eleinte is nagyon szimpatikus volt és örültem hogy őt választották ki a munkatársamnak. Egész nap együtt dolgozunk. Sőt, mivel ugyanarrafelé lakunk, gyakran jövünk-megyünk együtt. Az utóbb napokban vettem észre magamon, hogy kezd egyre jobban tetszeni. Úgy! Ezzel még nem is lenne semmi baj, csakhogy ő 15 évvel idősebb nálam (majdnem az anyám lehetne kis túlzással) és férjnél van. Ezért tudom, hogy nem lenne szabad, hogy tetsszen és próbálok nem rá gondolni, de minél jobban próbálom lebeszélni magamat róla, annál inkább az ellenkezőjét sikerül elérnem. Szerintetek hogy lehetne ezt a helyzetet orvosolni?

Legjobb válasz: Pszichiáterrel.

Pszichiáterrel.
Na, mintha a saját sztorimat olvasnám, csak én vagyok az idõsebb nõ! Nálam is ez a helyzet, hogy egy ideje azt vettem észre, hogy egy tõlem jóval fiatalabb kollégám valahogy nem úgy néz rám, mint egy átlag kolleginára illene! Csak én sem értem a dolgot, mert tudom, hogy komoly kapcsolata van! Sajnos nagyon jó pasi, õ is bejön nekem, de tudom, hogy sosem fog kezdeményezni, így szenvedünk mind a ketten! :(( Én csak annyi tudok tenni, hogy próbálom kerülni...
Ha annyira tetszik akkor felesleges visszafognod magad. Bár attól függ hogy mit akarsz tõle. De gondolom nem komoly kapcsolatot. Akkor meg....
ha jól veszem ki, akkor nem történt semmi, csak valószínûleg annyira kis antiszoc vagy, hogy mivel õ van veled a legtöbbet ezért érte rajongsz. orvosolni könnyû. csípj fel egy csajt, csajokat és legyél velük, dugd meg õket. ne legyél egy kis rajongó, fõleg ne melóhelyen.
A kérdező hozzászólása: Ha az antiszocságnak számít, hogy ismeretlenül nem szedek fel minden 20 éves libát csak azért, mert miniszoknyában vannak és kint van mindenük, akkor bizonyára az vagyok.
A kérdező hozzászólása: 22:40! Az elõzõ kommentemmel meg is válaszoltam azt, hogy rosszul gondolod. Nem ismersz, nem baj.
mert nem is tudnád felszedni a kis miniszoknyásokat alapból. uh rossz a példád.
A kérdező hozzászólása: Ne magadból indulj ki! Pláne ne ismeretlenül.
Hát erre én is kíváncsi lennék... Lassan öt hónapja nem megy...

Hány ismerőse lehet valakinek a facebookon?

van valami határ vagy végtelen ismer?söd lehet?

Legjobb válasz: bármennyi

bármennyi
Magánszemélyként regisztrált profilban 5000 a maximum. Cég/márka/rajongói oldalként létrehozott oldalon milliós is lehet.
2.-nál a pont. :)
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Facebook-on hogyan lehet valakinek a tiltását feloldani?

Legjobb válasz: Profilom --> Adatvédelmi beállítások --> Tiltott személyek és alkalmazások listájának szerkesztése --> Tiltott felhasználók.

Profilom --> Adatvédelmi beállítások --> Tiltott személyek és alkalmazások listájának szerkesztése --> Tiltott felhasználók.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!