Találatok a következő kifejezésre: Lehet valaki 21 (20 db)

Hogy lehet valaki 21 évesen első tiszt?

A Légikatasztrófák c. sorozatban a West Caribian társaság egyik gépén az első tiszt 21 éves volt.Lezuhant a gép,de nem az ő hibájából. Légitársaságfüggő,hogy hány évesen lehet valaki első tiszt,vagy kapitány? Amúgy a pilótavizsga hogyan zajlik?Mert gondolom nem csak szimulátoron...

Legjobb válasz: Én annyit tudok hogy egyetemi végzettségre van szükség hogy repülõgépet vezethessen valaki. Nem a kisgépekre gondolok mert azokhoz csak légijártassági engedély kell. Szerintem mag az az egyetem is valami repülés technológiai intézmény. Pl repülõgép mérnõk vagy repülõgép szerelõ vagy valami hasonló egyetemen már elõkészítik õket a további lépés lehetõségére. Esetleg a hadászatban képeznek még ki pilótákat. De ne úgy képzeld el mint a b jogsi szerzést. ezek a figurák 8.10 évet is tanulnak mire repülõgépet adnak a kezükbe. Amúgy eléggé egy titokzatos szakma...

Én annyit tudok hogy egyetemi végzettségre van szükség hogy repülõgépet vezethessen valaki. Nem a kisgépekre gondolok mert azokhoz csak légijártassági engedély kell. Szerintem mag az az egyetem is valami repülés technológiai intézmény. Pl repülõgép mérnõk vagy repülõgép szerelõ vagy valami hasonló egyetemen már elõkészítik õket a további lépés lehetõségére. Esetleg a hadászatban képeznek még ki pilótákat. De ne úgy képzeld el mint a b jogsi szerzést. ezek a figurák 8.10 évet is tanulnak mire repülõgépet adnak a kezükbe. Amúgy eléggé egy titokzatos szakma...
Simán lehet. Minden országban mások a szabályozások, általánosságban: Jellemzõen elõírják a fõiskolai egyetemi tanulmányokat, de a folyamatban levõeket is elfogadják, ha legalább másodéves valaki... A felvételhez általában kérnek elméleti papírokat, illetve X repült órát (X talán 500 körül van). Talán 17 éves kortól lehet rendesen repülni kis motoros géppel, és kint az évi 200 repült óra csont nélkül meg lehet ha valaki komolyan gondolja. Azt hiszem talán 500 órát szoktak elõírni a légitársasági felvételhez, vagyis durván két évet ha évben akarunk számolni. Persze ahol mindig meleg van az évi 200 óra még jóval több is lehet, mert nálunk ügye durván 4 hónapig (tél) eleve nem lehet repülni. Tehát 19 évesen már elvileg bent lehet a légitársaságnál. Innen már elvileg csak egy kis lépés az elsõ tiszti szint. Az amerikai szabályok általánosságban jóval enyhébbek mint a magyar. Van pl. "sportrepülõ" fokozat ami egy üléses kis motoros gép, és amerikában talán már 14 éves kortól meg lehet csinálni (ebben nem vagyok biztos), és az ezzel repült óraszámok egy részét is befogadják. Tehát ha valaki mondjuk 14 évesen elkezd repülni, 19 éves korára már lazán lehet pár ezer repült órája. Fõleg hogy kint ez jóval olcsóbb "mulatság" mint nálunk...
simán lehet...Megszerzi a CPL engedélyt, aztán felveszik egy légitársasághoz. Protekcióval, meg ha az apjának van elég pénze (ha már fizette a legalább 20 millás kiképzést, akkor tuti van) még egyszerûbb bekerülni.
A kérdező hozzászólása: Ha mégegyszer kezdhetném az életemet, és lenne a családnak elegendõ pénze erre, tuti belevágnék...Mai fejjel nagyon vonz, bár tudom, hogy sokat kell tanulni hozzá, és hogy nem mindenkinek sikerül... Köszönöm a válaszokat!! :)
Ha nem lennék színtévesztõ, akkor én is mindenáron pilótának mentem volna...Én amióta az eszemet tudom az akartam lenni.

Mi lehet az oka annak, ha valakinek 21-22 évesen még fogalma sincs a való életről, teljesen önállótlan, nincs semmiről véleménye, úgy viselkedik, mint egy 12-13 éves kiskamasz?

Közeli barátnőm ilyen eléggé elkényeztetett csaj,egész nap csak szappanoperákat néz,más nem is érdekli,vizsgákra,zhk-ra nem készül.Általában ha társaságba hívom,nem jön el,mert a mi témáinkhoz nem tud hozzászólni,mert eléggé gyerekes a viselkedése,nincs semmiről véleménye,nem érdekli semmi,célok,tervek nélkül él,való életről fogalma sincs.Ha szóba kerül munka,a jövőbeli tervek,inkább lehajtja a fejét,unott képet vág.Féltékeny azokra,akik elértek,vagy el akarnak éreni az életben.

Legjobb válasz: Elkényeztették, burokban nevelték. Ez nem az õ hibája és sokszor a szülõké sem, mert bárkivel elõfordulhat úgy, hogy közben észre sem veszik. Én is hasonló voltam kb 18 éves koromig, annyi különbséggel, hogy szorgalmasan tanultam és voltak céljaim. Otthon mindig meleg kaja várt, nem kellett takarítanom, kisgyerekként kezeltek, babusgattak. Aztán valahogy megváltoztam, az egyetem rákényszerített, hogy magamnak intézzem a dolgaimat, a problémamegoldó képességem javult. Többet jártam el otthonról, elkezdtem diákmunkát vállalni. Szüleimnek még mindig a "kisgyerekük" vagyok, de már egyedül is megállom a helyemet.

Elkényeztették, burokban nevelték. Ez nem az õ hibája és sokszor a szülõké sem, mert bárkivel elõfordulhat úgy, hogy közben észre sem veszik. Én is hasonló voltam kb 18 éves koromig, annyi különbséggel, hogy szorgalmasan tanultam és voltak céljaim. Otthon mindig meleg kaja várt, nem kellett takarítanom, kisgyerekként kezeltek, babusgattak. Aztán valahogy megváltoztam, az egyetem rákényszerített, hogy magamnak intézzem a dolgaimat, a problémamegoldó képességem javult. Többet jártam el otthonról, elkezdtem diákmunkát vállalni. Szüleimnek még mindig a "kisgyerekük" vagyok, de már egyedül is megállom a helyemet.
Depressziós és motiváció hiányos
A kérdező hozzászólása: bocsánat, lemaradt:akik el akarnak érni valamit az életben
Az a gáz hogy nincs célja.A legtöbb embernek van célja amit el akar érni.A cél adhat motivációt.Pl meg akar valaki venni egy Honda Civicet vagy nyaralni akar japánban , akar családot gyerekeket stb....Ha a célra gondolunk az az motivációt.Nem tudom elképzelni azt hogy valakinek nincs célja az életben...
A kérdező hozzászólása: rajta kívül én se ismerek más cél nélkül élõ embert, õ beéri az egész napos heverészéssel, barátok közt nézéssel
Biztosan van célja, max. te nem tudsz róla. Pl.ha fõsulira jár, gondolom az a célja, hogy végigjárja és befejezze (most függetlenül attól, tanul-e vagy sem). Nemtudhatod milyen problémái vannak a családban, nemtudhatod miért nem jár veletek sehová! Mondhatja õ azt, hogy ezért meg ezért nem megy, talán csak nem akarja elmondani a gondjait! Te meg szép barát vagy, hogy így gondolkodsz róla.
Valószínúleg önbizalomhiányos. Ez lehet attól, hogy az anyuka mindig mindent jobban tud. Próbáld motiválni ha tényleg közeli barátnõd.
A kérdező hozzászólása: õt lehetetlen motiválni, egyre rosszabb vele


15 vagyok és úgy tűnik találtam magamnak valakit, ami probléma lehet hogy 21 éves. Milyen szempontokból lehet előnyös avagy hátrányos e kapcsolat?

Legjobb válasz: nálam is ez volt a helyzet, majdnem megszívtam. várj még egy kicsit mielõtt komoly kapcsolatba kezdesz, fiatal vagy.

nálam is ez volt a helyzet, majdnem megszívtam. várj még egy kicsit mielõtt komoly kapcsolatba kezdesz, fiatal vagy.
Korkülönbség szempontjából elmenne. De ha azt figyelembe vesszük, hogy teljesen más korban vagytok az, okozhat problémákat. Te még kis "kacér" vagy, õ már ifjú és komolyabb dolgokat keres. DE ne vedd magadra :) Aztán ki tudja. Beszéld meg szüleiddel, ha nem ellenzik, szerintem egy próbát meg ér.
nekem is 21 éves barátom van, bár én 17 vagyok. 15 évesen pont jó lett volna nekem. de persze ez egyénfüggõ. az én barátom vagy nem szeret eléggé vag ynincs felkészólve egy normális kapcsolatra. de ha nem feltétlenül akarsz komolyat, akkor belevághatsz
mit akarsz te 15 évesen?felejtsd el!valószínû hogy csak meg akar dönteni!ha rám hallgatsz örülj hogy még gyerek vagy!de úgy se fogsz!de jobban tennéd!*
Minden ember más. Érdekelhet titeket egy sportág, irodalom, filmek, állatok, zene, számítógépes játékok, vagy akármi. Miért ne lehetne közös témátok? Én 16 éves voltam, amikor egy 6 évvel idõsebb fiú lett a párom.Nem használt ki. Ez egyénfüggõ. Õ volt az elsõ minden téren. Találjátok ki, mi történt!? Lefeküdtem vele, elhagyott? Nem feküdtem le vele, azért hagyott el? Kihasznált? NEM! Megvárt, várt rám, és még mindig együtt vagyunk. 15 évesen még gyerek vagy, ez tény, de ha akkor jön a szerelem? :-) Azért a szexszel várjatok, legalább 1 évet...SZERINTEM! Rám a barátom 1, 5 évet várt... Akkor feküdj csak le valakivel, ha te is készen állsz rá. Most 25 éves vagyok, a barátom 31. Ennyi. :-) Mielõtt valaki félreértene: nem biztatlak semmi rosszra! A másik dolog pedig az, szegény lányt (ha lány vagy kedves kérdezõ) miért kell lehurrogni? Kérdezett, válaszoljatok kulturált emberek módjára. Sok sikert az életben.
Nekem is 15 évesen 20 éves pasim volt, nem bántam nagyon rendes volt, fontos hogy szeressen, ne csak szexre kelljél neki, én vele vesztettem el a szüzességem, nem bántam meg.
Ha igazán szereted, akkor te is tudod mi a helyes.Szerelemben nincs korhatár...
Hát elõnye nem igazán van.:D Max az, hogy már elég érett egy kapcsolatra. (De lehethogy túl érett is.:S) zval több a hátránya... azért összejöhet.
A kérdező hozzászólása: dehogy veszem magamra :) egyértelmû hogy 6 év korkülömbséggel tök más érdekel minket... de érdekes, nagyon inteligens figura, értelmes, megértõ, és nagyon óvatos... vannak ismerõseim akik ugyan így huszonévesek, pk mások... mennyire lehet benne a pakliban hogy csak ki akar használni? :S
A kérdező hozzászólása: komolynak tûnik legalábbis úgy érzem, remélem így is marad... a szexel meg várunk hogyne. :) köszönöm a válaszokat! =)

Hogy lehet valaki úgy kigyúrva mint VV Cristofel 19-évesen? Én meg 21-évesen olyan vékony vagyok//

Legjobb válasz: Szerintem meg visszataszítóak a nagyon kigyúrt szolis pasik...

Szerintem meg visszataszítóak a nagyon kigyúrt szolis pasik...
akkor pont olyan vagy 20-as csõkarral
Ne hasonlisd magad hozzá amig nem látod élõben. Azért TV is sokat torzit, meg itt is csak a kamera játszik. Jó persze nem teljesen, de nem feltétlen az a valóság aminek te hiszed.
Nincs étrended, edzésterved, rosszul csinálod a gyakorlatokat, nem viszel be elég tápanyagot, nem pihensz eleget, túledzett vagy, stb. Cris csak egy bazári majom. Ne akarj úgy kinézni. Szerintem...
A kérdező hozzászólása: Írígy vagyok rá hogy így néz ki, én meg 22-évesen meg sehogy...:/
megnéztem, semmi melle nincs, a bicepsze meg csak azért nagy mert van rajta egy kis zsír, persze a genetika is közrejátszik, de ez még nincs kigyúrva egyáltalán nincs
A kérdező hozzászólása: De ezt nézzétek meg, itt nagyon kigyúrva látszik a vidin. http://www.youtube.com/watch?v=CEiKsjaZfVo&list=HL1337974793..
na nézzük http://www.mon.hu/vv-cristofel-nem-vacakolt-letolta-a-gatyat.. ez cristofel, csutfasz teste ez zyzz http://www.tootoned.com/archives/588 van különbség :) ))))
alkat kérdése. egyszerûen te bármit tehetsz lehet sosem lesz izmos felsõtested. az a nem tudom ki, akit mondtál, sosem lesz nagyon vékony gyerek szerintem (bár nem tudom kirõl beszélsz xD)
Te valamit nagyon elnéztél..én most 16 évesen vastagabb vagyok mint õ(izomtól)
hát õ aztán k.urvára ki van gyúrva, tényleg...
Barátom, ne akarjá Te olyan lenni mint az a majomparádé, hiába izmos ha a csajok nem buknak rá, ráadásul szteroidozza magát amivel tönkreteszi a szervezetét és az egész életét is... egy cirkuszi majom, még annyi esze sincs, mert nem természetes izomzata van, hanem csak felvan fújva szteroiddal, ha abbahagyja a szedését akkor majd leereszt és eltûnnek azok az izmai, amik nem is igaziak. ne foglalkozz vele, én is 19 éves vagyok, én is gyúrok 17 éves korom óta, és kb olyan izmaim vannak mint neki, de én természetes úton értem el sok kemény edzéssel megfelelõ táplálkozással és kitartással.

Lehet valaki alkoholista 21 évesen?

Egyre többet gondolok erre. Körülbelül csak 3éve kezdtem el inni, kisebb megszakításokkal minden nap igyekszem eljutni esténként legalább addig hogy "becsiccsentsek" (mára már körülbelül napi 3 doboz sör, id?nként felesek ha van rá alkalom) és utánna kellemesen alszom. Ami aggaszt hogy f?leg akkor iszom a legtöbbet ha egyedül vagyok, és nap közben is sokat gondolák már a "várva várt" estékre.

Legjobb válasz: nagyon szégyellem...

A kérdező hozzászólása: nagyon szégyellem...
Sajnos lehet!! Aki sokat iszik, és már betegesen kívánja az alkoholt, abból ha nem is 21 évesen, de késõbb súlyos alkoholista lehet, ami késõbb az egészséged kárára mehet!!! Próbálj róla leszokni még nem késõ!!!
Lehet 21 évesen valaki alkoholista. Azt nem mondom, hogy te az vagy, de érdemes lenne keresned egy jó pszichológust: kicsit dumálgatnátok, aztán ha tényleg jó, segít megkeresni, mi helyett iszol, vagy ha nincs gond, akkor elköszön és kész.
13 éves alkoholisták is vannak. Az jó, h észrevetted h baj van, szerintem ez még nem olyan súlyos, töltsd több idõt barátokkal, vagy egy háziállattal. Elmehetsz ilyen csoportterápiákra, ami abszolut nem gáz, vagy ciki, az lenne a ciki, ha nem akarnál ellenne tenni semmit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Én is így voltam vele, késõbb mikor átmenetileg nem volt állásom pedig még rosszabb lett, akkor egész nap csak ittam, feléltem az összes tartalék pénzem.Ma már nem iszom, csak nagyon minimálisan.Szerintem egy jó párkapcsolat sokat segítene.
ne egy párkapcsolatban keress vígaszt mert az semmindig tökéletes.gondolkodj tisztán.nem tudom h elõny-e de szerintem igen, az hogy te még fiatal vagy.az alkoholistákat sajnálni és gyûlölni lehet.egyrészt õk tehetnek róla, másrészt a végén már nem tud vele elszámolni.nem is beszélve arról h a szeretteik mennyire megsínylik.én már végignéztem egy teljes leépülést és kívánom neked h minden erõddel szembe tudj nézni vele. még nagyon fiatal vagy ehhez.
Három doboz sör azt jelenti, hogy még ki tudod "húzni" magad!Amikor már fél liter vodka sem lesz elég, akkor kezdjél el aggódni!Egyébként ne várd meg ezt az "állapotot"!Mikor hazajöttem Jugóból, akkor minden katonatársam inni kezdett, de piszkosul.... "Legurult" napi EGY liter vodka is.... fejenként!Aztán elmentünk, illetve vissza mentünk "gyúrni"(vagy más), sportos tevékenységet folytatni...és vissza állt a rend!Hidd el...a sport az, ami kihúz a szarból...

Ha valakit el temetnek azt fel lehet vettetni hogy elhanvasszák? Most volt 21 hóbapja hogy meg halt édes apám messze temették és haza akarom hozatni ózdra, anyagi okok miatt lett ott eltemetve :- (?

Legjobb válasz: Haza lehet hozatni, csak megfelelõ engedélyek kellenek hozzá. Annál az Önkormányzatnál érdeklõdj elõször, ahol eltemették. Hamvasztani már nem lehet.

Haza lehet hozatni, csak megfelelõ engedélyek kellenek hozzá. Annál az Önkormányzatnál érdeklõdj elõször, ahol eltemették. Hamvasztani már nem lehet.

Ismeri valaki ezt a monitort? 21, 5" Samsung S22B150N Wide LED monitor. Lehet érte 31. 000 forintot adni?

Legjobb válasz: Nem,mert TN paneles http://ipon.hu/webshop/product/benq_gw2250e/368055

Lehetni lehet, de minek, ha olcsóbban is hozzá lehet jutni: http://www.argep.hu/main.asp?produkt=2047224&sort=preis&min=..
A kérdező hozzászólása: Rendben. Köszönöm!

Ha valaki egyálltalán nem érdekel titeket, akkor msn-szexeltek vele? Vagy ezt csak olyannal lehet, aki tetszik is? 21/L

Legjobb válasz: o.O Msn-szex.... Besza.rok!!! Lehet, hogy élõben is meg fog ba.szni, ne aggódj. Most vagy csak tesztelte, hogy mekkora ri.banc vagy és mire vagy hajlandó, vagy ha kameráztál is, akkor mész fel napisz.arra. De nyugi, ettõl még megfarkal élõben is szívesen. Végül is luk van rajtad!

o.O Msn-szex.... Besza.rok!!! Lehet, hogy élõben is meg fog ba.szni, ne aggódj. Most vagy csak tesztelte, hogy mekkora ri.banc vagy és mire vagy hajlandó, vagy ha kameráztál is, akkor mész fel napisz.arra. De nyugi, ettõl még megfarkal élõben is szívesen. Végül is luk van rajtad!
MSN szex? 20 év múlva már enni is a neten keresztül fogunk? Hova fejlõdünk...
szex = testi kapcsolat vagy én kérjek elnézést? 25/f
Mi az msn címed? :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!