Találatok a következő kifejezésre: Lehet valahol neten (182 db)

Angolt tanulni középszinten lehet valahol neten is ingyen?

Szeretnék megtanulni angolul középszinten valahol a neten .

Legjobb válasz: Szervusz, Én németül szerettem volna megtanulni a nulláról. Tesóm ajánlotta a Duolingo nevû programot, amit mind android rendszerû telefonokon, mind pedig neten is lehet használni. Mivel én elõször telefonra töltöttem le, így ragaszkodom hozzá és még nem néztem meg a számítógépen is használható alkalmazásukat. Egy baj van a némettel, hogy csak angol nyelven lehet németet tanulni, persze ez csak nekem rossz. Angolt lehet magyarról is tanulni, nagyon jól tanít annyit elárulhatok. Memoriterrel tanítja meg a nyelvet, játékos módon. Próbáld ki, nem bánod meg! Google keresés -> Duolingo :) Sok sikert!

Szervusz, Én németül szerettem volna megtanulni a nulláról. Tesóm ajánlotta a Duolingo nevû programot, amit mind android rendszerû telefonokon, mind pedig neten is lehet használni. Mivel én elõször telefonra töltöttem le, így ragaszkodom hozzá és még nem néztem meg a számítógépen is használható alkalmazásukat. Egy baj van a némettel, hogy csak angol nyelven lehet németet tanulni, persze ez csak nekem rossz. Angolt lehet magyarról is tanulni, nagyon jól tanít annyit elárulhatok. Memoriterrel tanítja meg a nyelvet, játékos módon. Próbáld ki, nem bánod meg! Google keresés -> Duolingo :) Sok sikert!
Az elõzõ hozzászóló vagyok. Annyit fûznék hozzá még, hogy középszinten is tanít. Átlehet ugrani az alapokat, persze ezt egy tesztsorral lehet csak, ami magába foglalja az elõzõleg tanítottakat. Azt javaslom, hogy elõbb kezdd az alapoktól, szokj hozzá a programhoz, hogy mikor mit kell csinálni és hogyan. Nekem nagyon hasznosnak bizonyult! :)
A kérdező hozzászólása: jah, és lehetõleh magyar legyen:P
***** jelszó: pearl.by.asia* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: nekem nem kért semmilyen jelszót... ehhez nincsen magyarosítás?
én nem tudok. De szerintem nézz körül.A magyarosítások.hu-n A válaszoló

Az "Örök átutazó" címû Ákosos mûsort meg lehet valahol neten nézni? Keresem már egy ideje, de ilyet nem dob ki.

Elõre is köszi

Legjobb válasz: Videótárat amúgy néztem, legalábbis próbáltam, mert akárhova kattintottam, mindig valami tök mást hozott be, amivel nem tudtam mit kezdeni. És ez elvileg már az ismétlés volt és lemaradtam mind2-rõl. :S

A kérdező hozzászólása: Videótárat amúgy néztem, legalábbis próbáltam, mert akárhova kattintottam, mindig valami tök mást hozott be, amivel nem tudtam mit kezdeni. És ez elvileg már az ismétlés volt és lemaradtam mind2-rõl. :S
Nem ismerem az Ákos dalokat, de próbálok segíteni. Erre gondoltál? Hello, hello Újra itt vagyok Vissza kellett jönnöm hozzád És lehet, hogy maradok Tudom, tudom Nem láttál rég Bármit is mondasz, szemedben A megértés tüze ég Én szóra váltanám a gondolatot De félek, hogy nem érdekel Sajnos nem állnak össze a mondatok Én nem ide jöttem Nem ezt akartam Reményt kaptam csak az útra Én, az örök átutazó Azt, hogy minden bûnöm megbocsátható Hello, hello Nem tûntem el Csak egy távoli bolygón jártam Lehunyt szemekkel De kinyílt lassan e szem Most is rád ragyog Könny reszket benne: Látom, hogy vak vagyok Én szóra váltanám a gondolatot De félek, hogy nem érdekel Sajnos nem állnak össze a mondatok Én nem ide jöttem Nem ezt akartam Reményt kaptam csak az útra Én, az örök átutazó Azt, hogy minden bûnöm megbocsátható Hello, hello Én a régi vagyok Tévedésbõl jöttem a Földre És félek, hogy itt ragadok Hiszed vagy nem Egyszer hazajutok Nem látsz majd többé Hiányozni fogok Én szóra váltanám a gondolatot De félek, hogy nem érdekel Sajnos nem állnak össze a mondatok Én nem ide jöttem Nem ezt akartam Reményt kaptam csak az útra Én, az örök átutazó Azt, hogy minden bûnöm megbocsátható Hello, hello Én a régi vagyok Tévedésbõl jöttem a Földre És félek, hogy itt ragadok Hiszed vagy nem Egyszer hazajutok Nem látsz majd többé Hiányozni fogok http://www.youtube.com/watch?v=8yO1gWYtdhc
A kérdező hozzászólása: Igen, a dal az stimmel:) De én most egy 51 perces Karcolatok 20-adik évfordulós dokumentumfilmet keresek:) De azér' köszi a próbálkozást:) )
Rövidesen megjelenik DVD-n, Ákos adja ki (a film szerkesztõje)
A kérdező hozzászólása: Ja, okés, köszönöm:) )


Orbán évértékelő beszédét lehet valahol neten, esetleg tévén keresztül élőben követni?

Legjobb válasz: Hír Tv, Mtv. Illetve próbáld meg vagy az origo.hu-n, vagy az index.hu-n. De fidesz.hu-n tuti, h közvetítik.

Hír Tv, Mtv. Illetve próbáld meg vagy az origo.hu-n, vagy az index.hu-n. De fidesz.hu-n tuti, h közvetítik.
A "királyi" csak 21.00-tól adja, felvételrõl!
Miért lenne a közszolgálatiban az a [email protected]ák?Egyébként elõre tudni lehet mit fog mondani:soha nem látott nemzeti egység meg hasonló bullshitek.
Mondjuk én kicsit sajnálom õket, hogy beszopták, mennyit váratlan kiadás. :D Iszapömlés, 4x árvíz ugyanott, szélvihar, belvíz, löszfal omlás, földrengés stb. xD
"Nesze semmi, fogd meg jól" Így tudnám értékelni ezt a produkciót.
"Ez a terv a lefelé csúszó ember utolsó reménye. De nem olyan terv, mint a szocialista reformtervek voltak, mert az akkori vezetõk elfordultak az igazságtól. Viszket is sokak tenyere, ez az érzés nem múlt el. "Iparkodjon az elszámoltatási kormánybiztos, mert igény van rá!" azaz:etessük a gumicsonttal a szerencsétlen, hülye szavazóbázisunkat.
Néha nem ártana utánagondolni mi mit jelent.
A magyar szellem erõs, a múlt nagyjai segítenek a nehéz idõkben. Õrláng is lehet ez a szellem, 2010-ben a sok kis õrláng tüzet lobbantott. A szellem táplálása éppen olyan fontos, mint a munka. Ez egyre [email protected]
A megújulás újjászületés, a megújulás küzdelem, a megújulás küldetés. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! Mit nem mondd...a folytatás is hasonlóan sekélyes, lehet lengetni a zászlókat.
Most kezdõdik :D Figyeljétek :P
A kérdező hozzászólása: a Hír tv-re írják, csak még nem kezdõdött el. köszi :)
A tévében meg tudod nézni, de "követni" nem biztos.DD)
Jaja, amúgy is úgy egyértelmûnek tûnt, hogy a miniszterelnök beszédét leadja a köztévé.
44 Én aztán nem vagyok fidesz fan, de rémlik, hogy táncoslábú ferenc beszédei is mentek a köztévén. Szerintem nem vitatéma, hogy a mindenkori miniszterelnök évértékelése lemehet a közszolgálati adón.
Ja az mtv-n nem, pedig, mintha láttam vna ajánlóban, de utánanéztem és nem.
itt követhete nyomon: http://lohere.net/labs/orban.php frissíts rá a folytatáshoz!

Az Eurovíziós Dalfesztivált meg lehet valahol nézni újra neten?

Legjobb válasz: google..valahol már fent van

google..valahol már fent van
A kérdező hozzászólása: Nem találtam. Pont ezért kérdeztem meg.

Lehet valahol a neten könyvet olvasni?

pl "Kire ütött ez a gyerek? "

Legjobb válasz: azt nem tudom lehet-e neten, de én torrentrõl és a lib.extra.hu-ról töltök le könyveket:)

azt nem tudom lehet-e neten, de én torrentrõl és a lib.extra.hu-ról töltök le könyveket:)
Állítólag ha belépsz könyvtárakba, lehet , de én még nem próbáltam.
Én a Mario és a varázslót neten olvastam el. Beírtam google a címet és az egyik találatban ott volt az egész mû.
mek.oszk.hu, itt vannak könyvek netes változatai, hátha ez is megvan..Amúgy olvasgathatsz ezen az oldalon mást is...

2 gombsoros szovetkabatot hol lehet venni? Kinaikban vannak? Es milyen ar korul lehet kapni? Neten esetleg lehet venni valahol olcson?

Legjobb válasz: ebay.com tele van vele. Olcsók. De gondolom akad kínaiban is csak ott drágább valamivel.

ebay.com tele van vele. Olcsók. De gondolom akad kínaiban is csak ott drágább valamivel.
Vannak, én 2-3 éve vettem kínaiban 5ezerért, most már biztos többe kerül ott is. Egyébként Hádában is lehet kapni, szinte alig használtak és olcsóbb, mint a kínai. Nézz be egybe :) Jó Hádát kell kifogni :)

Mekkora ködlámpákat lehet kapni? Utána lehet ennek nézni valahol? Neten sincs fent a méret.9, 2- 9, 6 kerek kellene. Aminek nincs dölésszöge.

Legjobb válasz: Minden típusnak megvan a maga Típusspecifikus ködlámpája, amit be lehet szerelni a lökhárítóba. Tehát a gyártód honlapján keresgélj. Utólagos, vasra szerelt lámpák esetén pedig megadják az átmérõt.

Minden típusnak megvan a maga Típusspecifikus ködlámpája, amit be lehet szerelni a lökhárítóba. Tehát a gyártód honlapján keresgélj. Utólagos, vasra szerelt lámpák esetén pedig megadják az átmérõt.
A kérdező hozzászólása: Ez egy 2001. régi swift..
Lehet, hozzá kapni gyárit, relével, kapcsolóval mindennel. Amit tenned kell. Bemész egy autószerelõhöz (lehetõleg autovillamosságishoz) és mondod neki, hogy ebbe szeretnél ködlámpát (mivel a helye is megvan).
A kérdező hozzászólása: Nem lehet hozzá kapni! Utángyártott Wagon R. ami nagyjából passzol bele.
kedves kérdezõ. Tisztázzunk 1-2 dolgot. nem szeretem ha hülyének néznek, pláne hogy nem egészen 3 perc alatt találtam meg az alábbi linket. http://www.suzuki-alkatreszek.hu/php/wtermresz.php?hiv=16&ti.. Amit meg mond az valóban igaz, hozzátéve azt is, hogy a wagonR+ elsõ ködlámpája egy az egyben megegyezik a 2003ig gyártott Swiftével!
Igen jól írja az utolsó de én a helyedben nem a "gyári" Suzuki ködlámpát választanám legalábbis nem ennyi pénzért hanem a Wessem gyárt direkt ugyanilyen Suzukihoz való ködlámpát kb. fele ennyiért, vagy a bontó is egy alternatíva még az a legjobb mivel ott gyári alkatrészt kapsz viszonylag olcsón.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!