Találatok a következő kifejezésre: Lehet valahol filmet (45 db)

Lehet valahol a youtubon kívül filmet nézni?

Külföldön tartózkodom, és jólesik esténnként a magyar szó. Van valami ingyenes filmnézési lehetőség? Nányat találtam, de nekem nem működnek. Miért?

Legjobb válasz: Találjuk ki, hogy mi a hiba vagy leírod? Mozicsillagon rengeteg filmet találhatsz, én személy szerint azt ajánlom.

Találjuk ki, hogy mi a hiba vagy leírod? Mozicsillagon rengeteg filmet találhatsz, én személy szerint azt ajánlom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat. Kipróbáltam az általad ajánlott oldalt, sajnos, nem sok eredménnyel. Belépés ok, film kiválasztása ok, de innen nincs tovább. A felkínált lejátszási lehetõségek közül akármelyikre kattintok, valamii programnak a letöltésére buzdít, amit viszont a vírusirtóm nem enged. Ilyenkor mi a teendõ?
Lehet, csak pont leszarják.
A kérdező hozzászólása: és ha jó az ötlet?
Szerintem hiába jó az ötlet ha most te innen Magyarországról(amirõl talán azt se tudják hol van) elküldesz valamit rá se néznek.
A kérdező hozzászólása: persze angolul írnék
Filmötlete nagyon sok embernek van. Komplett forgatókönyvel viszont már érdemesebb próbálkozni. Meg kell találni a megfelelõ embereket, és személyesen meggyõzni õket. Ehhez nem kevés kreativitás kell, akárcsak egy jó forgatókönyvhöz.
Valamilyen úton módon vedd fel a kapcsolatot Andy Vajnával. talán õ tudna a legtöbbet segíteni ha érdemesnek látja.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Hello! Nos szerintem bármilyen jó ötleted is legyen, ha nincs háttered , ismerettséged akkor "tyúkfing" vagy.Ha mindenféleképpen érdekel ez a dolog, akkor szerintem inkább kezd itt magyarországon mivel könnyebb és nem kell mindent fordítgatnod. Valószínû vannak tanfolyamok jelentkezz fejlezd a tudásod. Terjeszd az ismerettséged és utána már minden könyebb lesz, de azt jól jegyezd meg, hogy semmi sem jön könnyen. Ha egyszer sikerülne átadnod egy forgatókönyvet akkor legalább legyen háttered is! És a film szakmában nem elég ha írsz egy forgatókönyvet, vagy van egy ötleted.


Lehet valahol letölteni filmet a szülésről a neten?

Egyrészt énis kiváncsi vagyok, de páromnak szeretném megmutatni, hogy nagyjából mire számíthat. Még van 14 hetem, de erre nem lehet id?ben felkészülni.-)

Legjobb válasz: Szia...igen lehet...:-)) www.youtube.com Beirod a keresobe, hogy "giving birth" s kiad egy csomot...de kell regisztralnod mert maskeppen nem nyitja ki ezeket az kisfilmeket(gondolom keri a 18 evet)vagy a kovetkezo cimen: http://www.achildbirth.com/natural-childbirth-video-clip.html En sokat neztem vegig de ne ijedj meg...vannak eleg borzasztoak is:-)) 23 hetes kismama:-)

Szia...igen lehet...:-)) http://www.youtube.com Beirod a keresobe, hogy "giving birth" s kiad egy csomot...de kell regisztralnod mert maskeppen nem nyitja ki ezeket az kisfilmeket(gondolom keri a 18 evet)vagy a kovetkezo cimen: http://www.achildbirth.com/natural-childbirth-video-clip.html En sokat neztem vegig de ne ijedj meg...vannak eleg borzasztoak is:-)) 23 hetes kismama:-)
A videa.hu-n is van szülés, gátmettszéses. De ne rémisszen el.

Lehet kapni még valahol Fila gördülő talpú cipőt?

Tudom, hogy más márkák is gyártanak ilyen cipőket, de akinek ajándékba szeretném venni, próbált már többet is, egyedül a Fila vált be neki. Köszi!
Neeeem :$ :$ :$ :$ :$
A kérdező hozzászólása: ajjj... :/ azért köszönöm.

Meg lehet valahol online szinkronosan nézni az Elhurcolva c. filmet?

Sehol sem találom szinkronosan. Feliratozva se játssza le, azt írja: This file no longer exists on our servers. Köszi a segítséget:)

Legjobb válasz: itt meg tudod nézni le játsza de feliratos szerintem szinkronosan nincs fent ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

itt meg tudod nézni le játsza de feliratos szerintem szinkronosan nincs fent ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
***** Itt megtalalod szinkronosan is* Automatikusan eltávolított tartalom.

Ezt a filmet meg lehet valahol találni itt neten?

http://www.youtube.com/watch?v=NSlP5iBONv4&feature=related

Legjobb válasz: Mármint a sorozatot? Megy az m1-en és valamelyik torrent oldalon biztos fent van. (vagy máshol)

Mármint a sorozatot? Megy az m1-en és valamelyik torrent oldalon biztos fent van. (vagy máshol)

Hol lehet valahol tölteni a Final Fantas-Crisis Core-t filmben?

Legjobb válasz: Úgy érted a Crisis Core átvezetõ filmjeit megnézni? Youtube.

Úgy érted a Crisis Core átvezetõ filmjeit megnézni? Youtube.
A kérdező hozzászólása: Igen, de magyarul is megvan?
Mivel magyarul nem szinkronizálnak játékot (csak nagyon nagyon ritkán), ezért egyértelmûen nincs magyarul. És felirat sinsc hozzá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!