Találatok a következő kifejezésre: Lehet valahogy régi (56 db)

formatáld a vinyót
Ez mióta Weblapkészítés?
Kedves kérdezõ. Kicsit elnézted a kategóriát;) Amúgy nekem is Vistám van. Hogy a fr*ncba tudtad ezt így elcseszni?:) Nem bántás, de amikor újrarakod, elõször le kell törölni a régit. Neked meg fennmaradt? Ez valami régi baromság, ezt nehéz lesz megjavítani. Amúgy meg egy idõ után meg fogod szokni, hogy rákérdez;) Remélem segítettem :)

Vissza lehet valahogy állítani a YouTube régi kinézetét?

Annyira nem tetszik az új küls?. Sokkal jobb volt a másik. Vannak dolgok, amiken nem kéne változtatni. Ilyen a YouTube is. :/

Legjobb válasz: Mirõl beszéltek? Vissza lehet állítani a régire: Saját csatornám / Csatorna szerkesztése / Csatornaverziók: Visszaváltás a régi csatornakialakításra.

Mirõl beszéltek? Vissza lehet állítani a régire: Saját csatornám / Csatorna szerkesztése / Csatornaverziók: Visszaváltás a régi csatornakialakításra.
nem sajna
A kérdező hozzászólása: p*csába...
mi az h nem sajna te el******??? megfogod leszeded a ccleanert + elõször a böngészõdhöz tartozó öszes [email protected] kibas.zod a fas.zba, segitek : eszközök-->elõzmények törlése és ott az öszes pipát berakod. utánna kilépsz a böngészõbõl, nyomsz egy ccleanert és ugy h a mozzilla összes izéje be legyen pipálva kivéve a jelszó. más esetén az adot böngészõhöz a cuccost . na és utána lefuttatod aztán felmész youtube-ra és voálá visza is van rakva a régire. legalábis nálam a mozzilánál mindig segitette eddig és jelenleg is muxic
ennek mi köze van ahoz hogy a youtubnak megváltozott a kinézete?
csak annyi a köze h igy lehet viszaálitani.... retardált

El lehet valahogy érni még hogy minden ugyan olyan legyen mint régen?

Barátnőmmel egyszer már újra kezdtem a kapcsolatunkat, de már nem keres telefonon, már SMS-t sem kapok tőle. Amikor először összejöttünk este 11-kor felhívott engemet hogy meg kérdezze mi van velem és szokta mondani hogy nem tud nélkülem el aludni stb. Már 3 napja nem beszéltünk facebookon se, de még kb 1 hete mondta hogy nagyon szeret engemet. Úgy érzem hogy már nem vonzódik hozzám annyira mint kezdetben, pedig vettem neki rózsát is (saját kérésére)!

Legjobb válasz: ÚÚÚúúúú... végig se olvasom. A válaszom: nem! Ez a vonat elment, soha nem lesz a kapcsolatotok olyan mint régen volt, hiába tanulsz a hibákból, ha újra meg is szerzed magadnak, akkor sem lesz ugyan olyan mint régen. Az nagyon ritka jelenség.

ÚÚÚúúúú... végig se olvasom. A válaszom: nem! Ez a vonat elment, soha nem lesz a kapcsolatotok olyan mint régen volt, hiába tanulsz a hibákból, ha újra meg is szerzed magadnak, akkor sem lesz ugyan olyan mint régen. Az nagyon ritka jelenség.
nem engemet-engem lehet várná h te keresd
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló kifejtenéd a válaszod? Mert nem értem :/
hát...úgy ahogy irtam:) de amúgy facen, beis van jelentkezve online, és akkor sem ir? eddig mindig irt? hát úgy értettem lehet azt várja hogy te irj neki, te vagy a pasi, dehát nem ismerlek titeket hogy milyen kapcsolatban álltok már egymással Nem tudom kérdezd meg tõle, van e valami gond
A kérdező hozzászólása: Facen mindig csetelünk ha mindketten fent vagyunk!
hát akkor nem értem, irj rá telón
A kérdező hozzászólása: Egyébként a csaj 12 éves! Nem kérek erre olyan válaszokat hogy még éretlen rá stb... :/
De éretlen. Meg te is. Egyébként meg küldj neki sms-t, hogy mizu...


A régi LCD játékokból (pl. Tetris) ki lehet valahogy olvasni a programkódot?

Gondolom ezek gyárilag bele vannak égetve a romba, de milyen eszközzel lehetne olvasni?

Legjobb válasz: Pardony, kicsit késõn,de érdekes az egyéniséged. Ha valaki, akkor én tényleg dilettáns vagyok a témában, úgyhogy ezzel ne fáradj... Nem értem, mi bajod a második hozzászólóval, szerintem teljesen logikus a kérdés. Tételezzük fel, hogy sikerül kiolvasnod a rom tartalmát, és ott állsz egy nagy rakás számmal, ez ugyebár a gépi kód. Miért jelentené ez, hogy azt sikerült kiolvasnod, hogy HOGYAN mûködik a program? Ennyire vágod, hogy azon a procin milyen utasításokat jelentenek a számok? Hogy a névtelen címekre való ugrálások mit csinálnak? Õszintén gratulálok. Hallottam ugyan régi nagy programozókról, akik úgy olvassák a hexakódot, mint én a vernegyulát, de eddig hittem is, nem is. Azt már fél siker, hogy ezek szerint az egész csak hardverprobléma. Sajna, ebben sem tudok segíteni, de kérdezd meg a kollégáidat, valaki csak tudja a programozók krémjébõl, hogy lehet kinyerni az adatokat egy olyan izébõl...

Pardony, kicsit késõn, de érdekes az egyéniséged. Ha valaki, akkor én tényleg dilettáns vagyok a témában, úgyhogy ezzel ne fáradj... Nem értem, mi bajod a második hozzászólóval, szerintem teljesen logikus a kérdés. Tételezzük fel, hogy sikerül kiolvasnod a rom tartalmát, és ott állsz egy nagy rakás számmal, ez ugyebár a gépi kód. Miért jelentené ez, hogy azt sikerült kiolvasnod, hogy HOGYAN mûködik a program? Ennyire vágod, hogy azon a procin milyen utasításokat jelentenek a számok? Hogy a névtelen címekre való ugrálások mit csinálnak? Õszintén gratulálok. Hallottam ugyan régi nagy programozókról, akik úgy olvassák a hexakódot, mint én a vernegyulát, de eddig hittem is, nem is. Azt már fél siker, hogy ezek szerint az egész csak hardverprobléma. Sajna, ebben sem tudok segíteni, de kérdezd meg a kollégáidat, valaki csak tudja a programozók krémjébõl, hogy lehet kinyerni az adatokat egy olyan izébõl...
mint amivel meg írják ez változó
A kérdező hozzászólása: Figyelj, ha egyáltalán nem értesz a témához, akkor inkább hanyagold a hozzászólást. Köszi!
Meg tudod fejteni a Tetris gépi kódját, vagy miért ilyen fontos?
A kérdező hozzászólása: Bocs, te is dillettáns vagy. Ha ki van olvasva a memóriájából hogy hogyan mûködik, akkor mit kellene megfejteni rajta?!
Nem kell kiszedni, google a barátod! Informatikus diák vagyok, és most pont platform játékokat csinálunk! Osztálytársakkal most éppen a mario-hoz hasonlóakat! De a kérdésedet helytelenül tetted fel! Oké hogy programkód de miben akarsz programozin? Mert egy rakás van! Visual C#, C++-> nem sokban térnek el, de ott van a Delphi is! Interneten fenn van egyébként a programkódja. Csak jól kell keresned. Hajrá, és lehetõleg legyél kedvesebb az emberekkel, még mindíg te vagy a kérdezõ, és õk próbálnak válaszolni! (több tiszteletet)
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de neked fogalmad sincs a kérdésrõl. Van pl. egy kínai 2 gomb elemmel mûködõ Tamagothcim. Annak hol fenn a forráskódja a neten?!
A legrégibb konzoljátékokban is programok vannak, független hogy mivel mûködik! Akár krumpliból is nyerheti az energiát tök mindegy! Nem azt mondtam hogy mindennek fenn van a forráskódja! Aztmondtam, hogy a tetrisnek biztosan fenn van, és az ehhez hasonló játékoknak! Elmondom neked, hogy a számológépen is program fut! De annak csak is kizárólag egy dolga van-> hogy számoljon! Ugyan ez a te írt "tamagocsiddal" Szal ez pont rossz példa volt! Hogy tudna mûködni, ha nem dolgozza fel benne semmi az információkat? Keresgélj neten majdcsak találsz valamit.

Meg lehet valahogy oldani hogy a mostani gépeken lehessen valahogy játszani régi játékokkal? Gondolok itt pl. egy X-com terror from the deep-re, vagy egy settlers2-re stb.

kéne egy kis nosztalgia:)

Legjobb válasz: Settlers 2 nekem ment XP-n meg most Windows 7-en is elindul. Mi a hiba nálad?

Settlers 2 nekem ment XP-n meg most Windows 7-en is elindul. Mi a hiba nálad?
A kérdező hozzászólása: konkrétan az x-com-mal vannak bajok már 2 helyrõl is letöltöttem de egyik se jó, a settlerssel nemtom mi van azt csak azért írtam h az is ilyen jó kis régi játék
A kérdező hozzászólása: na van is egy új probléma sikerült leszednem egy olyat ami elindul de itt meg a kép van teljesen szétcsúszva ezt hogyan lehetne kiküszöbölni h jó legyen?
DOSbox :)
Próbáld meg a DOSbox game louncher-el. Lényegében ugyanaz mint a DOSbox, csak lényegesen egyszerübb kezelni.

Meg lehet valahogy oldani hogy a mostani gépeken lehessen valahogy játszani régi játékokkal?

gondolok itt pl. egy X-com terror from the deep-re, vagy egy settlers2-re stb.kéne egy kis nosztalgia:)

Legjobb válasz: Nem ismerem ezeket a játékokat, de miért ne lehetne játszani velük? Még ha DOS-os játék akkor is menni fog.

Nem ismerem ezeket a játékokat, de miért ne lehetne játszani velük? Még ha DOS-os játék akkor is menni fog.
A kérdező hozzászólása: volt ami ment de többségébe nem mennek, ilyen 90-es évek eleje, közepe idejû játékok és sztem marha jók:D

Újra lett telepítve a gépem, és a régi dolgaim, a régi felhasználómban maradtak, amibe most nem tudok belépni, mert jelszavas volt. Meg lehet valahogy oldani, hogy újra hozzáférhessek a programjaimhoz, stb?

Legjobb válasz: Újratelepítésnél törlõdik a C meghajtó teljes tartalma, mivel formázza a telepítõ. Újra kell telepíteni a programokat...

Újratelepítésnél törlõdik a C meghajtó teljes tartalma, mivel formázza a telepítõ. Újra kell telepíteni a programokat...
Üdv! Windows esetében, ha nem lett formázva a merevlemez, akkor a Régi felhasználói mappád engedélyeit kell módosítani: XP-nél ez: Rendszermeghajtó/Documents and Settings/Felh.Név Vistánál, 7-nél: Rendszermeghajtó/Users/Felh.Név Jobbklikk a Felh.névre Tulajdonságok/Biztonság fül Itt hozzá kell adnod a jelenlegi felhasználói neved a listához, és alul bepipálni a Teljes hozzáférést.

Lehet valahogyan PlayStation 3-on Régiót váltani? Hogyan lehet országot váltani?

Amikor megvettem a PS3-mat akkor PS Network-re Hungary régióval regisztráltam és van 1-2 játék, amely nem támogatja a Magyar regisztrációt.. PL, BF3.

Legjobb válasz: szerintem ip cím alapján behatárolja, hogy melyik országhoz tartozik. regisztrációt meg szerintem lehet módosítani, de alapvetõen nem okoz semmi változást(legalábbis én inkább Apple ID-t tudom felhozni, ha ott is átírod a címedet USA-ra, attól még marad a magyar store-ban, legalábbis nálam nem vált át, és pl az iTunes Radio-t sem tudom használni attól).

szerintem ip cím alapján behatárolja, hogy melyik országhoz tartozik. regisztrációt meg szerintem lehet módosítani, de alapvetõen nem okoz semmi változást(legalábbis én inkább Apple ID-t tudom felhozni, ha ott is átírod a címedet USA-ra, attól még marad a magyar store-ban, legalábbis nálam nem vált át, és pl az iTunes Radio-t sem tudom használni attól).
- A PS3-on létrehozol egy új felhasználót. XMB menü: Users > Creating new users - Az új felhasználóval a PSN-en létrehozol egy új accountot az USA/ENG/JPN régióban... (amelyik tetszik) XMB Menü: PlayStationŸNetwork > Signing up for PlayStationŸNetwork Ennyi... Ha ez a játéknak nem elég (ez játékfüggõ), mert a készülék nem az új accountra van aktiválva, akkor a régi accounton deaktiválod, majd az új accounton aktiválod... XMB menü: PlayStationŸNetwork > Managing account information > System Activation Majd ha megint a régivel felhasználóval szeretnél játszani, akkor visszaváltasz az aktiválással... Tehát lényegében 2 PS3 felhasználód és mindegyikhez 1-1 PSN felhasználói fiókod lesz ugyanazon a gépen. A régiben megmaradnak a mentéseid, a vásárlásaid, stb... Az újban meg csak azzal a játékkal játssz, ami miatt regisztráltad...
Ps3on nincs régiózár... Ahogy a többiek leírták csak létrehozol egy új felhasználót és beregeziel másik store-ra.... "ti se szeretnétek elveszteni a mentéseket/trófeákat" Hát nem tudom mentés még oké de én a trófeákra [email protected] nagy ívbõl...

Gates of andaron-ban (4story) megváltozott a megidézõ? Régen jött vele az állat. Vagy még mindig meg lehet valahogy csinálni?

Régen a megidézõ állata(szörnye) tényleg az övé volt és tudta vinni mintha a társa lenne. Most hármat lehet megidézni amiknek nem lehet parancsolni és csak ölnek.

Legjobb válasz: Nem lehet megcsinálni már. Csak Isteni szellem, meg Sötét végzeted lehet. Elbaszták ezt is, ahogy a játék többi részét.

Nem lehet megcsinálni már. Csak Isteni szellem, meg Sötét végzeted lehet. Elbaszták ezt is, ahogy a játék többi részét.

Vissza lehet valahogy ezt fordítani? Lehet még jo kapcsolatunk mint régen?

Nehéz megtalàlni a helyes szavakat, de megprobàlom: férjemmel nagyon jo kapcsolatunk volt (van?), egyetlen dolog ami engem bánt; az anyja. Bánt szavakkal, főleg célzàsokkal amik lehetnek viccesek is ( ha valaki NEm akarja érteni a bántó részét fel se tűnik) , egyéb tettekel. Legutolsó ami nálam valamit megvàltoztatot bennem: anyos büszkén horja a férjem előző házassági gyűrűjét (meg az ex gyűrűjét). Nem is az ex miatt aki semmiről nem tehet, nem is a féltékenység ami megmozdult bennem hanem az az éktelen vaksàg amit a férjem produkál az amyjàval szemben. Szerintem ez egy perverz dolog, ép eszű ember nem hordja más ex esküvői gyűrűjét. Szóval amikor férjem megint nem szol egy árva szót se az anyjanak, ott aznap este valami falat húztam magam köré, nem beszélgetünk, nem kívánom a közeledését,hideg vagyok mint egy darab kő.(ettől függetlenül szex van/ én mondtam neki hogy falat húztam magam köré, de az ajtó nyitva van) amúgy is mit érnék el vele ha azzal büntetném nincs szex... nem vagyok ennek a híve. Szeretném őt megint olyan szmel nézni, ugy szeretni, akarni mint régen. De nem megy. Egyszerűen sirhatnékom van ha a közelemben van.tudja hogy mi bajom, mégse tesz semmit, nem mond semmit. Mintha mi se történt volna. 2 hete e beszéltem vele ugy normálisan. Csak tömondatokat. De le se [email protected] Hogy kéne ezt ugy megoldani hogy ő megértse mi az ami bánt, én meg túl twgy magam a mérhetetlen csalódottságomon. ?

Legjobb válasz: Ismerõs a helyzet, anyósom is megszámlálhatatlan burkolt célzást tett, a hátam mögött a saját családomnak szidott, és az én párom is évekig nem szólt érte. Most sem teszi, de legalább már odáig eljutott, hogy ha az anyja neki akar szidni akkor meg sem hallgatja. Viszont az, hogy nem állt ki mellettem (fordított helyzetben én mindig megvédtem ha bárki rosszat szólt róla) nagyon tönkretette a kapcsolatunkat. Szerintem téged is az bánt, hogy nem áll melléd, hiszen ha neked ez ennyire rosszul esik akkor a minimum, hogy beszéljen az anyjával.

Ismerõs a helyzet, anyósom is megszámlálhatatlan burkolt célzást tett, a hátam mögött a saját családomnak szidott, és az én párom is évekig nem szólt érte. Most sem teszi, de legalább már odáig eljutott, hogy ha az anyja neki akar szidni akkor meg sem hallgatja. Viszont az, hogy nem állt ki mellettem (fordított helyzetben én mindig megvédtem ha bárki rosszat szólt róla) nagyon tönkretette a kapcsolatunkat. Szerintem téged is az bánt, hogy nem áll melléd, hiszen ha neked ez ennyire rosszul esik akkor a minimum, hogy beszéljen az anyjával.
Ne haragudj de te nagyon hülye vagy! Hordja, mert szereti az aranyat.Mondjuk be is lehetne olvasztatni és csináltatni belõle valamit, de az pénz.Ngy ügy, had hordja.Örülj, hogy nem a férjed viseli.
Az utolsó két válas znagyon jó, próbáld megfogani õket! Nem érdemes ezen problémázni, csak megmérgezed vele magad és a kapcsolatotak, aminek semmi értelme. A férjed biztos nem azért nem száll szembe az anyjával, mert nem szeret téged, csak számára ez nem olyan fontos és a pasik általában nem szeretnek veszekedni, vitázni senkivel apróságokon.
Tapasztalatból tudom írni neked, hogy a gond akkor sem oldódna meg, ha a párod elvenné a gyûrût a mamától, és bevágná a kukába... A tüske akkor is ott maradna benned. Amirõl meg kéne gyõznöd magad kb. az, hogy õrizgethet bárki bármilyen emléket, dumálhatnak bármit, semmit sem változtat a dolog azon, hogy a párod veled van, téged szeret, és Te vagy neki a mindene, szerelme, egyetlen.
Szerintem engedd el ezt a témát fejben, meglátod a szíved, lelked fellélegez egybõl, ha nem görcsölsz tovább ezen. Anyós nem fogja levenni a gyûrût, a férjed meg valamiért most nem akar vele szembeszállni, lehet nem is érti miért olyan fontos ez neked. És igaza van. Arra gondolj látva a gyûrût, hogy ha ez most a nõ kezén lenne, akkor te nem lennél ott. Fordítsd át a dolgot. Mindig nézd meg anyós kezén a gyûrût és midíg meríts belõle erõ, hogy a férjed letette azt a gyûrût és veled van, neked adott egy másikat amit viseltek. Érted? Minden rosszban meg kell és meg is lehet találni a jót, és azt magunk felé irányítani. Bontsd le a falat mert az nem anyóst vagy a férjedet korlátozza a boldog életben hanem csak és kizárólag téged. Legyél inkább nyitott az egész világra, a környezetedre, jó dolgokkal foglalkozzál. Érezned kell, hogy jó helyen van az a gyûrû!
Én megértem a problémádat. Hasonló helyzetben voltam, mikor összeköltöztünk a párommal az õ lakásába (nekem is van lakásom, de kisebb), épp rendeztem be a konyhát, a drága mama elkezdte mondani, hogy mikor itt lakott pár éve a másik lány... Bevallom nem tudom mi volt akkor, mert olyan ideg kapott el, hogy nem is hallottam a mondat végét, egybõl egy nagy falat húztam magam köré, és csak az járt a fejemben, hogy miért kell most ezt? Miért kell elrontani az örömöm. Az egész miatt úgy éreztem, hogy nem összeköltöztünk, hogy boldogok legyünk, hanem beköltöztem valaki után. Ezt a buta gondolatot nagyon sokáig nem bírtam kiverni a fejembõl. Sõt, sokan nem is értik, hogy miért teszek meg mindent, hogy minél hamarabb megszabaduljak ettõl a lakástól, hogy egy olyan helyre költözzünk, ahol szeretek élni, amit szeretettel gondozok, ahol nem kísért a ex emléke. Van egy barátnõm, õ is hasonló cipõben járt, és el is adták a házat, átköltöztek másikba, azóta jó a kapcsolatuk. Gyanítom, hogy téged az bánt, hogy a kedves mama mintha szándékosan nem engedné kitörölni a múltat, és emlékeztet mindenkit. A mamát sajnos nem tudod lecserélni. Ha a férjed rászólna, még Te lennél a h...e, hogy mit problémázol ezen, és még jobban piszkálna. Próbálj meg úgy gondolni az egészre, hogy azok csak [email protected] tárgyak, legyen velük boldog, és nyalja ki a volt menye s...ét! :)
A kérdező hozzászólása: Én is. És én odaàlltam anyám elé amikor ugy volt. Õ sose... de hogy a minimális tiszteletet nehéz megadni. Mindegy. Köszönöm mindenki válaszát, hasznos volt, ment a zöld pacsi :)
Jaj, így már emlékszem, a te anyósod a Frodó, ill. Froda.:) Sz.ard el, szerintem nagyon egyszerû lehet szegény, a férjeddel egyszer beszéld át normálisan, mondd meg neki, hogy ez neked baromira fáj. Ha nem lép semmit, hááát, akkor... vond le a konzekvenciákat: tutyimutyi, beletrottyantós, önzõ ember. Én bármit megtennék, hogy a férjemnek ne legyen rossz érzése.
A kérdező hozzászólása: Igen 8-as ez az ami fáj. De annyira hogy nem tudom magam túl tenni. Én vagyok a hülye? Vagy csak a bizalmam rendûlt meg benne és ezért nem tudok lapozni?
A kérdező hozzászólása: Ez is megvolt.tavaly karacsonyra kapott aranynyaklàncot, felhuzta rá a gyûrûket. :/
A kérdező hozzászólása: Igen tudom hogy csak csititani próbálja. És igen tudom hogy e téren tutyimutyi.de jo ember. Már 2 szer megprobàltam beszélni vele errõl a témáról, teszi a hülyét. Akkor mi értelme beszélgetni (beszélni), ha a vége az hogy sehova nem jutottunk max én lettem idegesebb.
Neki emlék? :D Szerintem csak imádja az aranyat.Vegyetek neki másikat azt meg kérjétek el!
A kérdező hozzászólása: Igen eddig akár jo is lenne.de amior a férjem kérte hogy adja oda (férjem vette saját pénzbõl) mert beolvasztanànk azt nem...merthogy emlék. E téren nincs tisztelettel a páromra se, mivel a válàs csúnya volt, anyos is ahol tudja szidja a lányt.
Szerintem nem kéne a férjed büntesd az anyja hülyeségei miatt. Az én anyósomnak is van sok hülyesége, nagyon sokszor megbánt, de ez nem változtat a férjemmel való kapcsolatunkon, pedig, az az igazság, hogy õ sem viselkedik valami férfiasan az ilyen helyzetekben, nem áll ki mellettem, ccsak próbálja csitítani a viszályt.
Én nem tudnék szexelni egy ilyen tutyimutyi emberrel, mint ez a te férjed.De ondjuk talán BESZÉLHETNÉL vele normálisan..és ha mondanád neki, hogy mi van, akkor talán megmozdulna.Ha mégsem, akkor válj. Megértem, hogy az elõzõ MIÉRT menekült!Elvált férfihez bûn hozzámenni.Ilyennel csak élettársnak szabad lenni.
Utolsó 3, bocs, közben jött még egy válasz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!