Találatok a következő kifejezésre: Lehet valahogy hogy megjöjjön (4 db)

Aki szedett Duphastont: mennyivel az utolsó szem után jött meg? Én 5napig szedtem 2x2-t, hogy megjöjjön. Mikorra várható? Olvastam már 2-3, és 10 napot is. Meg lehet ezt gyorsítani valahogy, hogy kiürüljön a gyógyszerrel bevitt hormon?

Azért lenne fontos, mert ha ezzel megjön, akkor elkezdhetném végre a fogamzásgátlót.

Legjobb válasz: Duphaston nélkül nincs menzeszed, és így akarsz tait szedni? Remélem azt tudod, hogy a tabi nem fogja helyretenni a ciklusod. Csak addig tûnik majd normálisnak, amíg szeded. Utána olyan lesz, mint szedés elõtt, sõt, sok esetben még rosszabb. Ha gond van a ciklusoddal, azt nem tabival kell kezelni. Mert aztán majd ha gyereket akarsz, járhatsz a meddõségibe. Egyébként kb. 10 napon belül vmikor meg kellene jönnie. És nem, nem lehet gyorsítani.

Duphaston nélkül nincs menzeszed, és így akarsz tait szedni? Remélem azt tudod, hogy a tabi nem fogja helyretenni a ciklusod. Csak addig tûnik majd normálisnak, amíg szeded. Utána olyan lesz, mint szedés elõtt, sõt, sok esetben még rosszabb. Ha gond van a ciklusoddal, azt nem tabival kell kezelni. Mert aztán majd ha gyereket akarsz, járhatsz a meddõségibe. Egyébként kb. 10 napon belül vmikor meg kellene jönnie. És nem, nem lehet gyorsítani.
A kérdező hozzászólása: de, van menzeszem duphaston nélkül is, csak elég rendszertelen, általában megjön nagyjából idõre, de néha nem, most pl. késik 3 hete. és ez elég necces, mert sosem tudhatom, hogy teherbe estem-e, vagy csak a "szokásos". ezért kell a gyógyszer. és nyilván, konzultáltam nõgyógyásszal, nem csak úgy a vakvilágba kezdtem el szedni ezt a gyógyszert sem, és a fogamzásgátlót is õ írta, nem a vateráról rendeltem találomra. :D amióta elõször megjött, azóta sose volt pontos, és a vizsálatok szerint nincs hormonproblémám, vagy pl. petefészekcisztám sem. úgy tûnik, nekem sose lesz óramû-szerûen pontos. ahogy én hallottam-olvastam, elég sok lánynak írják fel a fogamzásgátlót ilyen célzattal is. bár amúgy is szükségem van rá, de nem ártana, ha ezen is segítene.
Nem leszólni akartalak, csak felvilágosítani. Sok doki ír ilyen problémára tablettát, mert kényelmes. Szedi az ember, aztán addig se hisztizik a menzesze miatt, és még jó eséllyel teherbe sem esik. Az már más kérdés, hogy utána esetleg még szarabbá teszi az amúgy sem tökéletesen mûködõ ciklusát. De a te dolgod, csak mondtam. Mert sokan azt hiszik, hogy azért, mert a tabi mellett rendszeres a vérzésük, akkor már meg is gyógyultak. Aztán csodálkoznak, mikor abbahagyják, és ugyanúgy nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: azt tudom, hogy a tabletta csak "megszünteti" a tüneteket, mármint az összevissza ciklust, de nagyon más ötletem nincs, hogy mit tehetnék :) tényleg, köszi ám, hogy írtál :)
Mondjuk elmehetnél egy endokrinológushoz. Gondolom a hormonjaid a nõgyógyász nézte, aki nem igen ért hozzá. Nekem is mondta már a teljesen szar leletemre nõgyógyász, hogy nincs vele gond....

Lehet valahogy késleltetni egy pár napot azt hogy megjöjjön?

Halottam hogy a stress miatt késhet , de van valami más "gyógyszer" is rá? Nem örökre, csak egy két nappal eltolni a kezdetét.

Legjobb válasz: Csak ha fogamzásgátlót szedsz. Akkor megteheted, hogy a 21 napos ciklust megrövidíted vagy meghosszabbítod pár tablettával és az eltolja a menstruációt. Ha nem szedsz, nincs normál módszer erre.

Csak ha fogamzásgátlót szedsz. Akkor megteheted, hogy a 21 napos ciklust megrövidíted vagy meghosszabbítod pár tablettával és az eltolja a menstruációt. Ha nem szedsz, nincs normál módszer erre.
72 órás tabletta...
Aviva torna
utolsó, pl ha nyaralni megy, akkor nem mindegy, hogy egész héten a poarton üldögél vagy esetleg fürdik. én pl nem szeretek strandolni ha meg van még tamponnal sem.
De lehet! Már olvastam valamilyen tornáról is. Sztem ha googlézol, lehet megtalálod, én már nem emlékszek mi a neve. Meg még van pár módszer, de konkrétat én nem tudok mondani.
NEM! De ezt már vagy 628x megkérdezték...se siettetni se késleltetni nem lehet max fogamzásgátlóval betudod állitani h mindig pontosan jöjjön meg..
baromság...nem tök mind1 mikor jön meg?? ha nem tetszik igy jártál...
lehet lepontozni...-.-"

Lehet valahogy késleltettni hogy megjöjjön?

Legjobb válasz: Nõgyógyásszal írass fel Norcolut tablettát. Csak vényre kapható. Max 10 nappal ki tudod tolni a vérzést.

Nõgyógyásszal írass fel Norcolut tablettát. Csak vényre kapható. Max 10 nappal ki tudod tolni a vérzést.
Ha szedsz fogamzásgátlot, ne tarts szünetet, szedd tovább.De ezt ne csináld rendszeresen.
A kérdező hozzászólása: vagy hogy elöbb jöjjön meg?
hát citrosom vizzel, citromlével lehet késleltetni, de elég kellemetlen izü:D Vagy ha megvan a mensid, akkor sokkal kevesebb lesz a citromtól, de tovabb el fog tartani.
A kérdező hozzászólása: és ha még nincs meg akkor ha most jönne meg akkorha elkezden inni menyivel késlelteti mert nekem tábor közben jönne meg?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!