Találatok a következő kifejezésre: Lehet valahogy az (1151 db)

Lehet valahogy az AVI formátumu filmeket valahogy tömöríteni , hogy kevesebb helyet fogaljon?

Mert vettem egy ilyen PTI P80 mp5 öt és tökjó mert ha egész filmet rakok rá azt is lejátsza viszont csak 2GB os , mert nemtudam hogy ez ilyen joh...szal valahogy megkéne oldani ezt a töörítéses dolgot...

Legjobb válasz: Sajnos nem. Maga az AVI formátum is egy tömörített "állomány". Azért idézõjelben, mert a microsoft a maga faramuci módján ezt is elég furcsán oldotta meg, de ebbe most nem akarok belemenni. DVDbõl pl. - megfelelõ progikkal - csinálhatsz AVI formátumot és megadhatod a file maximális méretét, de minél nagyobb tömörítést használsz, annál jobban a minõség rovására fog menni.

Sajnos nem. Maga az AVI formátum is egy tömörített "állomány". Azért idézõjelben, mert a microsoft a maga faramuci módján ezt is elég furcsán oldotta meg, de ebbe most nem akarok belemenni. DVDbõl pl. - megfelelõ progikkal - csinálhatsz AVI formátumot és megadhatod a file maximális méretét, de minél nagyobb tömörítést használsz, annál jobban a minõség rovására fog menni.
Nézd meg ezt az oldalt: http://www.pdamania.hu/content/12703/ és ez itt a te készüléked oldala: http://www.mp3center.hu/index.php?scn=122&pc_id=12&pi_id=623.. Ezek szerint: /"microSD kártya bõvítés (max. 32GB, 8GB microSDHC tesztelve)"/, ha teszel bele egy 8GB-os kártyát akkor arra ráfér kb. 10 db. avi-s film.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :)

Nem lehet valahogy az X-faktor versenyzőivel kapcsolatba lépni, írni nekik?

Legjobb válasz: De lehet, csak nem tudom hogyan. Legalább is az adásban mindig azt mondják hogy lehet a versenyzõkkel élõben chetelni az Rtl klub honlapján, de hogy pontosan hol azt nem tudom.

De lehet, csak nem tudom hogyan. Legalább is az adásban mindig azt mondják hogy lehet a versenyzõkkel élõben chetelni az Rtl klub honlapján, de hogy pontosan hol azt nem tudom.
facebookon lehet

Lehet valahogyan az ujjerősséget és gyorsaságot fejleszteni?

Kezd? gitáros vagyok és nagyon zavar,hogy gyengék az ujjaim.Szinte állandóan instabilak,remegnek,gyengének érzem ?ket.Van valami módszer ezek er?sítésére?Barátom tanácsolta,hogy végezzek kromatikus ujjgyakorlatokat,de nem nagyon segít.Ha lehet konkrétumot írjatok,ne ilyet,hogy "gyakorolj csak majd menni fog". Két éve gyakorlok,szóval szerintem nem a gyakorlás hiánya a baj.

Legjobb válasz: én elég bénán gitározok,de azt látom, hogy egy fémhúros akusztikus tud nagyon kemény lenni. pl az elsõ boundon az E-t tényleg kemény lefogni. lehet magasan vannak a húrok. az elektromoson jóval könnyebb minden. egy nejlon húros akusztikus talán a kettõ között lehet valahol (olyan még nem volt a kezemben). egyébként léteznek ilyen ujjerõsítõ ketyerék. de nem tudom van e bármi hasznuk :) keress rá arra hogy grip master.

én elég bénán gitározok, de azt látom, hogy egy fémhúros akusztikus tud nagyon kemény lenni. pl az elsõ boundon az E-t tényleg kemény lefogni. lehet magasan vannak a húrok. az elektromoson jóval könnyebb minden. egy nejlon húros akusztikus talán a kettõ között lehet valahol (olyan még nem volt a kezemben). egyébként léteznek ilyen ujjerõsítõ ketyerék. de nem tudom van e bármi hasznuk :) keress rá arra hogy grip master.


Formálni lehet valahogy az arcot? Úgy értem beavatkozások nélkül.

Elég ostoba kérdés, tudom, csak az a helyzet, hogy ilyen kerek/ovális fejem van és még ha nem is vagyok kövér, kicsit olyan lufi fejem van :/ tehát pufók és nem tetszik. Szeretném, hogyha keskenyebb lenne és soványabb... nagyon nem tetszik ahogy a képeken viszontlátom magam, még ha tükörben szépnek is látom magam.

Legjobb válasz: Sminkkel lehet csalni egy keveset, rengeteg olyan sminktrükk létezik, amivel vékonyítani lehet az arcot, ezen a linken is találhatsz néhány tippet rá (http://www.life.hu/szepulj/smink/20101129-gorbe-orr-szeles-a.., de azt sem szabad túlzásba vinni, ha azt akarod, hogy az emberek akkor is megismerjenek késõbb, ha nincs rajtad vakolat. A frizura is rengeteget dobhat az összhatáson. Ezen a linken (http://www.femina.hu/szepseg/milyen_formaju_az_arcod) találsz ehhez is tippeket. Remélem, tudtam segíteni! :)

Sminkkel lehet csalni egy keveset, rengeteg olyan sminktrükk létezik, amivel vékonyítani lehet az arcot, ezen a linken is találhatsz néhány tippet rá (http://www.life.hu/szepulj/smink/20101129-gorbe-orr-szeles-a.., de azt sem szabad túlzásba vinni, ha azt akarod, hogy az emberek akkor is megismerjenek késõbb, ha nincs rajtad vakolat. A frizura is rengeteget dobhat az összhatáson. Ezen a linken (http://www.femina.hu/szepseg/milyen_formaju_az_arcod) találsz ehhez is tippeket. Remélem, tudtam segíteni! :)
fogyás-hizás + smink + jó frizura, esetleg szemüveg. egyébként kb 20 éves korunkig még sokat változhat az arcunk.
A kérdező hozzászólása: a szemeim nagyon belemélyednek az arcomba, tehát körülötte ilyen karikás, vagy hogy is mondjam... tehát mélyen ülõ, és nagy, kék szemek, mivel rövidlátó vagyok... ezért hogyha mosolygok akkor olyan furán néz ki az arcom és ettõl látom pufinak... és nem tetszik változhat még? 15 éves vagyok
Változhat még, persze. Viszont ha soványabbat akarsz, akkor legegyszerûbb, ha fogysz egy kicsit, hátha az arcodból fogysz elõször.
A kérdező hozzászólása: hmm, köszi :) amúgy szemüveges vagyok most 172-173 cm vagyok (EZ is zavar...) és körülbelül 55 kg vagy több. Mostanában viszont nem nagyon eszek és kicsit meg is látszott rajtam, például a hasamon meg a combomon, de az arcomat nagyon nem szeretem... talán egy frizura-változtatás is jót tenne, egyenes hajam van, világosbarna és hosszúra szeretném, most a vállamtól kicsit lejjebb ér és hát frizurám az nincs... csak így középen el van választva és kifésülve aztán annyi.. de olyan "rockeresebb" frizurát szeretnék, bár mindegy, csak hosszú hajra legyen :D sokkal jobban szeretném ha az arcom szabályosabb lenne, éles arcvonásokkal, nem is tudom hogy magyarázzam... mindenesetre köszönöm a tanácsokat :D

Lehet valahogy az androidos játékokkal számítógépen "PC"-ként játszani?

Tableten van a Croods (Croodék) nevezetû játék. És kíváncsi vagyok, hogy a számítógépen tudnék-e esetleg játszani vele. Ha valaki tudja leírná nekem? Köszi :)

Legjobb válasz: http://www.amazon.com/Bluetooth-MK808B-Android-Rockchip-Cort.. Én ezt a ketyerét ajánlom :-) Rákötöd a monitorra/tvre és rádugsz pl egy USB-s XBOX kontrollert. Lehet indítani androidot gépen, de macerás. +egy csomó játék csak érintõ képernyõs virtuális gombokkal megy...

http://www.amazon.com/Bluetooth-MK808B-Android-Rockchip-Cort.. Én ezt a ketyerét ajánlom :-) Rákötöd a monitorra/tvre és rádugsz pl egy USB-s XBOX kontrollert. Lehet indítani androidot gépen, de macerás. +egy csomó játék csak érintõ képernyõs virtuális gombokkal megy...
Mármint csak érintõképernyõvel megy, és a monitor nem érintõs. 1. voltam
Ezzel tudsz játszani. http://www.bluestacks.com/
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget! :)

Lehet valahogy az ilyen fájdalmat hatékonyan csillapítani?

Mandulagyulladásom van és be is van dagadva egy kicsit,ezért eléggé fájdalmas a nyelés(szilárd ételeknél pláne....). Milyen fájdalomcsillapítót lehetne rá szedni,ami hatna is? Pár hete tüszős mandulagyulladásom volt,és akkor láz-,és fájdalomcsillapítót szedtem,de az a torkomnak semmit se használt.Most is hasonlóan fáj,és nem látom sok értelmét ugyanazoknak a gyógyszereknek a szedését erre a fájdalomra...(Nem vagyok lázas)

Legjobb válasz: Fájdalom enyhítésére a Mebucain szopogató tabletták például jók lehetnek, mert lidokain tartalmúak. Ha nem szereted a mentolos ízt, akkor létezik narancsosban is. Nekem általában beválik. De lehet, hogy egy orvos más szert is tud ajánlani. :) Amúgy jobbulást!

Fájdalom enyhítésére a Mebucain szopogató tabletták például jók lehetnek, mert lidokain tartalmúak. Ha nem szereted a mentolos ízt, akkor létezik narancsosban is. Nekem általában beválik. De lehet, hogy egy orvos más szert is tud ajánlani. :) Amúgy jobbulást!

Nem lehet valahogy az Adobe After Effect-et futtatni 32-bites Windows Xp alatt?

Legjobb válasz: Régi verziót biztos lehet. De hacsak nincs nagyon régi géped, akkor nincs értelme se XP-t se 32-bites rendszert futtatni.

Régi verziót biztos lehet. De hacsak nincs nagyon régi géped, akkor nincs értelme se XP-t se 32-bites rendszert futtatni.

Be lehet valahogy azt állitani hogy a skype ne dobjon ki ha játszom, akkor ha közben lerakják?

elg idegesitõ ha valakinek (a hivás vezetõjének elmegy a nete) közben élesben megy a játék és mire vissza tudom kapcsolni meghalok... mert lassan kapcsol a gépem

Ki lehet valahogy azt cserélni, hogy amikor lefelé görgetsz az egérrel, azt felfelé érzékelje?

De úgy hogy a felfelé görgetés, ugyanúgy felfele maradjon.

Legjobb válasz: Még ha fordított lenne a görgetés, akkor talán de így nem hiszem, mivel nincs lefelé görgetés.

Még ha fordított lenne a görgetés, akkor talán de így nem hiszem, mivel nincs lefelé görgetés.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!