Találatok a következő kifejezésre: Lehet valahogy a menstruációm (17 db)

Lehet valahogy a menstruációmat késleltetni?

15 éves vagyok és áltlaában mindig késik pár napot.Májusban 29-én jött meg.Most viszont barátokkal és a barátommal(pasimmal) megyünk sátorozni júl. 3-án.Valami módszert légyszi mondjatok amivel v elöbb v kés?bb fog megjönni.Tom fogamzásgátló jó lenne de azt nem akarom.Az elöbb olvastam ezt a vörösborosat hát sztek tényleg jó?

Legjobb válasz: Már ezer és egy ilyen kérdés volt! Miért nem használod a keresõt? Ott is elmondtuk, hogy ilyen nem létezik... Ez mind csak hiedelem!

Már ezer és egy ilyen kérdés volt! Miért nem használod a keresõt? Ott is elmondtuk, hogy ilyen nem létezik... Ez mind csak hiedelem!
Citromlé. Sokan mondják, hogy hülyeség és lehet, hogy valakinek tényleg nem válik be, de nekem elõfordult, hogy két hetet késett tõle! Másfél-két héttel korábban nekiállok limonádézni, nem is kell tök savanyúra csinálni, mert attól kikészülne a gyomrod. Más módszert nem tudok, nekem ez vált be.
Csak fogamzásgátlóval lehet, de, ha nem élsz nemi életet(fiatal vagy) akkor felesleges szedned....
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!és am elõfordulhat az hogy mensi elött mondjuk úgy 25-én elkezdek citromlevet inni és elvileg 28-án jönne meg de általában késik pár napot 2-án megyek sátorozni 2 éjszakára és ha hazajövök akk iszok vörösbort amitõl áállítólag 3 órán belül megjön.musály h 10-e körül megjöjjön mert 17-tõl táborba megyek és majd csak 10-én jövök haza.
Én nekem is bevált a citromlé. Igaz, csak egy nappal halasztotta el, de épp elég volt az is. Nem egészséges ám, szóval ne sokszor igyál... limonádét szürcsölgess egész nap, az ugyanolyan, mintha egyöltõben meginnál egy pohár savanyú keserû citromlevet... :D Bleee :S

Az AVIVA tornával lehet befolyásolni a menstruációt (előrehozni vagy eltolni pár napot)? Nem szórakozni szeretnék, csak valahogy hónap közepére hozni a dolgot olyan 10-e környékére

Legjobb válasz: nem.A menstruáció hormonális szabálozás alatt áll,csak hormonokkal (fogamzásgátló tablettával) befolyásolható

nem.A menstruáció hormonális szabálozás alatt áll, csak hormonokkal (fogamzásgátló tablettával) befolyásolható
talán 1-2 napot tolható, de az elsõ az igaz!!!

Elő lehet segíteni valahogy a menstruációt?

2 évig volt menzeszem, és most két éve nincs. A nőgyógyász szerint nincs gáz, de engem zavar. Valami módszer nincs rá?

Legjobb válasz: ne zavarjon, majd megjön.. elég ideig lesz..

ne zavarjon, majd megjön.. elég ideig lesz..
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 15 leszek.
Azért ha 2 évig már volt, és ugyanennyi ideje nincs, én hormonproblémára gyanakodnék, mint VV Zsófinál is volt ilyen.

Lehet valahogy gyorsítani a menstruáción?

Ma van a 2. nap és holnap disznóölés, szóval nem sok időm lesz wcre szaladgálni és pihenni. Ma és holnap a legerősebb a vérzés. Ezért még ma kellene valami ötlet, hogy mitől ürülne gyorsabban belőlem a cucc, hogy holnap valamivel nyugodtabb napom legyen ilyen téren. 22 éves vagyok, tehát több éve rendszeresen megjön minden hónapban. Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Bizony kedves kérdezõ, hasznos volt az elsõ válaszadó véleménye, nem tudsz mit kezdeni a menstruációddal. Nem fog hozzád alkalmazkodni, hanem neked kell hozzá. Ha szedsz foggátlót, azzal el tudtad volna tolni, de mivel már megvan, így nem sok mindent tudsz tenni ellene. Fogadd el, ennyi. :)

Bizony kedves kérdezõ, hasznos volt az elsõ válaszadó véleménye, nem tudsz mit kezdeni a menstruációddal. Nem fog hozzád alkalmazkodni, hanem neked kell hozzá. Ha szedsz foggátlót, azzal el tudtad volna tolni, de mivel már megvan, így nem sok mindent tudsz tenni ellene. Fogadd el, ennyi. :)
Hány ilyen kérdés lesz még??? Nem, nem lehet gyorsítani sem, elmulasztani sem, csökkenteni sem, eltolni sem. Ez van, ezzel kell együtt élni!!!
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ. Köszönöm a segítséged. Nagyon hasznos válasz volt.... :)

Nem lehet valahogy " elmulasztani " a menstruációt?

Tudom..hogy sok ilyen kérdés voltmár..

Legjobb válasz: Ha a keresõt se vagy képes használni, akkor így jártál.

Ha a keresõt se vagy képes használni, akkor így jártál.
A kérdező hozzászólása: És hogyha utánna még van egy kis barna folyás...az nagy baj ?: ss
Sok ilyen kérdés, sok ilyen válasz, nézd meg!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm (: És tamponnal is nagy a fertõzésveszély ? És hogyha mini van bent ami csak a barnát szivja fel..akkor mennyi idõközönként kell cserélni ?
mini tampont lehet a végén használni
A kérdező hozzászólása: De tampont nem csak akkor lehet használni ha még erõs a vérzés..nem hogy barna folyásnál.?!: o
Mini tampont helyezz be, ha barna folyásod van még. Ez nagyon fontos, mert még akkor is nyitva van a méhszáj. Semmilyen házi praktika nincsen, csak gyógyszeres a tologatásra. Ahogyan az elõzõ válaszoló írta, el kell fogadni, hogy ez a nõiség része, és megnyugtatlak együtt lehet vele élni maximálisan. Majd belejössz, fontos, hogy a család is figyelembe vegye a program szervezésénél.
Szia! :) A 3. válaszoló vagyok. Szerintem várj amíg nem lesz semmi, mert folyásnál is lehet fertõzésveszély. :)
A kérdező hozzászólása: Utolsónak köszönöm végre a normális választ :) Remélem magátol is elfog múlani..
Szia! :) Én válaszolok normálisan a kérdésedre. 2 lehetõséged van. Vagy tampont használsz fürdés alatt, vagy ki kell hagynod a fürdést, mert sajnos semmivel nem tudod elmulasztani a menstruációt. Sajnos a következõ évtizedekben még sokszor le kell mondanod az ilyen "vizes" programokat. Ezzel meg kell tanulnod együtt élni, és alkalmazkodni a menstruációhoz.
A kérdező hozzászólása: Sokat segitettél..köszönöm..
Tamponnal is lehet fertõzésveszély, de ha 1-2 óránként cseréled, és betartod a higiénés szabályokat, akkor nem lesz semmi baj.

Nem lehet valahogy előrébb hozni, vagy késleltdtni a menstruációt?

mert pont akkor jönne meg amikor táborba mennék

Legjobb válasz: Nagyon durva hormonkoktélokkal megoldható, de gondolom nem szeretnél se beszõrösödni, mint egy neandervölgyi, se meddõ lenni a késõbbiekben. Vigyél betétet/tampont, görcsoldót/fájdalomcsillapítót, oszt annyi.

Nagyon durva hormonkoktélokkal megoldható, de gondolom nem szeretnél se beszõrösödni, mint egy neandervölgyi, se meddõ lenni a késõbbiekben. Vigyél betétet/tampont, görcsoldót/fájdalomcsillapítót, oszt annyi.
én azzal tudom egy max két napot eltolni, ha beveszek a kezdete elõtt már 1-3 nappal napi 1db apranaxot... de erõs gyógyszer (de nem hormon hanem fájdalom csillapító)
A táborban is lesznek lányok, akik közül valaki biztos menstruál. Nem kell ezt szégyellni.

Nem lehet valahogy "megelőlegezni" a menstruációt?

Nagyon jó lenne,mert 3 hét múlva mennék táborba és ha jól számolok pont arra a hétre jönne meg.:/ El?re is köszönöm! 14/L

Legjobb válasz: Amúgy sose értettem ez a jaj akkor fog megjönni, most világvége, pokolharc. Természetes folyamat meg kell tanulni vele élni. Én már mentem úgy fesztiválra, augusztus 20.-ra, síelni, úszni, túrázni, kirándulni, koncertre stb... hogy megvolt. Nem haltam bele.

Amúgy sose értettem ez a jaj akkor fog megjönni, most világvége, pokolharc. Természetes folyamat meg kell tanulni vele élni. Én már mentem úgy fesztiválra, augusztus 20.-ra, síelni, úszni, túrázni, kirándulni, koncertre stb... hogy megvolt. Nem haltam bele.
Citromlével késleltetni lehet, és vörösborral elôre hozni, nekem a citromlé bevált.
Utolsó elõtti vagyok. Nálam a citromlé felgyorsítja. Szóval alapból tartana hat napig, de így csak három és fél napig tart. (Az is igaz, hogy amikor hat napig tartott, akkor nagyon keveset ittam.)
Sz*r ügy. De felgyorsíthatod, méghozzá úgy, hogy sokat iszol, fõleg citromos vizet. Akkor hamarabb van vége. Én is voltam úgy nyaralni (tengernél), 13 évesen, hogy pont akkor volt meg.
nekem a citromlé eltolja. Megittam elõtte egy üveg citromlét (persze nem magában:) ) és egy héttel késõbb jött meg. Szerintem ez emberfüggõ, hogy mia hatása
Tippelhetek? Fonyódligeti gyermektábor?
Ez sajnos nem kívánságmûsor. A természetet nem lehet befolyásolni. Nekünk, embereknek kell hozzá alkalmazkodni.
Sajnos ezt tényleg nem tudod befolyásolni! De ez nem betegség, ugyan úgy lehet mindent csinálni, csak néhány dologban körültekintõbbnek kell lenni!!!
Attól, hogy kiemeled a kérdést még nem lehet :D
Én úgy hallottam, hogy a citromlé eltolja, a fahéjj pedig közelebb hozza.

Nem lehet valahogy előre hoz i a menstruációt?

Még nem jött meg soha, de már szeretném n?nek érezni magamat. Nem kérek olyat, hogy a mensi rossz, örüljek amíg nincsen... Csak normális válaszokat, légyszi!

Legjobb válasz: bocsi: hozni

A kérdező hozzászólása: bocsi: hozni
Lesz még eleged a menstruációból, és azokban a napokban nagyon fogod utálni, hogy nõ vagy, mert [email protected] tud fájni.
majd jön az magától. Ismerek olyat akinek 21évesen jött meg elõször de ez nagyon extrém eset. Nagyon fogod még utálni. De jó várakozást.:)
nem, nemlehet. akkor jön meg amikor úgy érzi
Ha megjön, nem nõsz tovább, mert leáll illetve minimális szintre csökken a növekedési hormon termelése és helyette a nemi hormonok kezdenek termelõdni.
Nem lehet. Várd ki szépen, türelemmel, amíg elég fejlett lesz a szervezeted. A menstruáció azt jelzi, hogy a tested már elég érett arra, hogy életet adj egy kisbabának. Persze ezt még jónéhány évig nem kell kipróbálni, szóval csak ésszel :=) Ennyi idõsen nem vagy semmirõl sem lemaradva, a klimaxig lesz még elég alkalmad megtapasztalni, milyen a menstruáció.
A kérdező hozzászólása: 18:39 nem baj ha nem növök, már így is 168 cm vagyok... Nekem ez elég :) Amúgy köszi!
Én már hamarosan 1 éve menstruálok és még mindig növök már 170 cm vok pedig még csak 12 éves vagyok

A menstruációt meg lehet valahogy gyorsítani? Vagy ez nem lehetséges?

Ma reggel jött meg,és szombaton találkozunk a barátommal. ( egy hónapban egyszer látjuk egymást) Ezért kérdezem.

Legjobb válasz: Nem a legjobb megoldás,de a hideg víztõl hamarabb elmúlik,csak rossz benne ücsörögni! :(

Nem a legjobb megoldás, de a hideg víztõl hamarabb elmúlik, csak rossz benne ücsörögni! :(
A kérdező hozzászólása: Hát igen, és a vesének sem tesz jót:)
ha nem erõs a mensid, akor elötte jól kimosod és mehet a dolog ha barátod nem ellenkezik..:P

Lehet valahogy késleltetni 3-4 nappal a menstruációt?

jöv?hét hétvégén mennénk a strandra és jövöhéten fog valamikor a hét végén megjönni.lehet vhogy késleltetni?vagy hogy hamarább jöjjön meg.

Legjobb válasz: Ha gyógyszert szedsz, akkor igen. A 21. tabletta után nem hagysz hét napot, hanem elkezded szedni a következõ csomagot.

Ha gyógyszert szedsz, akkor igen. A 21. tabletta után nem hagysz hét napot, hanem elkezded szedni a következõ csomagot.
Egyél citromot attol késik, meg kevesebb is van, ha azt akarod h elõbb jojjön arra meg a vörösbor jo
A kérdező hozzászólása: és hány napig kellene ennem a citromot??
egy 2-3 napig mondjuk eszel egyet reggel meg este, az elõtt kezd el enni, mikor meg kéne hogy jöjjön

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!