Találatok a következő kifejezésre: Lehet ugy egy not hogy az (5 db)

Lehet ugy masszirozni egy not hogy az felizguljon?

hati resz masszirozasara gondoltam ....

Legjobb válasz: Lehet, ha az a hát meztelen. Ugyanis az érintésnek van izgató hatása, de... ... mivel ez az egész felizgulás dolog fejben dõl el, csak akkor történhet ez meg, ha a lány is átadja magát az érzésnek, illetve õ is gondol arra...

Lehet, ha az a hát meztelen. Ugyanis az érintésnek van izgató hatása, de... ... mivel ez az egész felizgulás dolog fejben dõl el, csak akkor történhet ez meg, ha a lány is átadja magát az érzésnek, illetve õ is gondol arra...
Igen, fõleg ha tetszel neki:) .
A kérdező hozzászólása: Az egyik Nyéki Veronika.
Úgy lehet õt választani, hogy valószínûleg nem könyvtárba fognak együtt járni :-)
A kérdező hozzászólása: Persze, gndltam, na de azért elég szánalmas volt így egy ország elõtt..

Hogy lehet egy nőt megtörni úgy hogy mindig azt tegye amit a férfi mond neki?

ne legyen rabszolga nem erről van szó csak engedelmeskedjen.

Legjobb válasz: Damu style De azt általában 1-5 évvel jutalmazzák.

Damu style De azt általában 1-5 évvel jutalmazzák.
Téged kellene megtörni. Derékban. 24L
Utazz vissza a középkorba.
alkalmazkodás, belsõbõl fakad, ritka, de van ha a nõnek van esze, még idõben változtat, nem megy bele, mert csak rosszul jár, tapasztalat N
Legyen az anyukád, te pedig legyél 5 éves gyerek. Nagyjából ez a recept.
lelki megaláztatás, de a nõ helyében szépen beléd állítanék egy kést undorító vagy, és de, amire te gondolsz az a rabszolgaság megnézném hogy mennyire élveznéd ha engedelmeskedned kéne
Mire föl kéne engedelmeskednie? Ki vagy te, hogy megmondd, mit csináljon?
Az alkalmazkodás nem arról szól, hogy behódol a férfinek, kölcsönös dolognak kéne, hogy legyen...
k*rva sok pénzzel!
Van ilyen nõ. Tudat alatt alkalmazkodik hozzám, a barátnõm. Nem szánt szándékkal uralom, egyszerûen lenyûgöztem, és ezért azt hiszi, amit én teszek/mondok, az a jó.
Blinty666, szerintem csak önbizalom hiányos jellemtelen nõket ismersz, mert akinek van egy kis önbecsülése nem fogja hagyni hogy irányítsák, amúgy elégé maradi a felfogásod
"A világra nincs rálátása. Mint általában a nõknek..." Hol élsz te ember? a Tatuinon?
Miért kell így leszólni a kérdezõt ?Szerintem jó a kérdése .A nõk szeretik , ha uralkodnak rajtuk és irányítják (még akkor is ha ezt nem vallják be vagy esetleg nem is tudják ).A hangsúly azon van , hogy ezt finom módszerekkel , nem feltûnõen kell elérni .Ehhez persze szükségeltetik néhány dolog , mint például , hogy a férfi intelligens legyen , széles látókörû , az sem árt ha empatikus , ja és feltétlen jó , ha tud olvasni a nem verbális jelekbõl .Ezek sajnos nem igazán tanulhatóak , vagy legalábbis nem könnyen.De ha mindezeket összerakta az ember , akkor tanuljon meg jól kommunikálni .De azt azért ne akard , hogy "MINDIG" azt tegye amit te szeretnél ...még a végén egy zombi idegroncsot csinálsz belõle :D Hagyj neki is egy kis szabadságot.(Csak ne túl sokat)
16. És neked is sok eszed van. :) És minden bizonnyal szereted és becsülöd a barátnõdet. :P
Fura, csak a te nõd hagyja hogy irányítsák, úgyhogy ne szóld le a többi nõt! Attól hogy nem életképes a többi még az.
#12: #6-os vagyok. Igen, az, jó esze van, csak éretlen. A világra nincs rálátása. Mint általában a nõknek...
és milyen jól is élnek :D
Menj Szaud-Arabiába és kérdezd meg tõlük! Ott ez van.
Shakespeare: Makrancos Kata Olvasd el és megtudod.
6-os: a barátnõd egy nagyon okos nõ lehet...
Ez nem csak oda mûködik, hanem oda-vissza figyelembe kéne venni a másik elképzelését és kompromisszumot kéne kötni. Amirõl te beszélsz, bármennyire is szépíted rabszolgaság..... A nõ is ember, neki is van akarata, sõt mondok egy jobbat, az állatnak is van akarata, csak az állat kiszolgáltatott. Vetted?
A legegyszerûbb, ha úgy érzi, hogy hozzád tartozik. A nõ, csak odaadásból engedelmeskedik. Például egy bdsm kapcsolatban, de akkor is inkább csak a szexben. Másrészt, ha nincs meg a kellõ intelligencia egy ilyen játékhoz, abból csak játszmázás alakul ki, ami mindenkit tönkretesz.


Az lenne a problémám, hogy elindítom a gépemet (normál módba) lefut ugye a Windows XP töltése és miután bedobna h belépjek a windowsba kiír egy hiba üzenetet a monitorom, hogy 'mode not supported'. Csökkentett módba viszont jó, mi lehet a gond?

Legjobb válasz: a Windows betöltõdése elindulásakor nyomd az F8-as billentyût... (mint csökkentett módú indításkor) ...amikor megjelenik a Windows Speciális rendszerindítási lehtõségek menüje, a kurzormozgató billentyûkkel, válaszd a "Legutolsó helyes konfiguráció" lehetõségét! ha ez nem jönne be, egyesével távolítsd el, a nemrégen telepített új driver frissítést, esetleg szoftvert a mi a hibát okozhatja.

a Windows betöltõdése elindulásakor nyomd az F8-as billentyût... (mint csökkentett módú indításkor) ...amikor megjelenik a Windows Speciális rendszerindítási lehtõségek menüje, a kurzormozgató billentyûkkel, válaszd a "Legutolsó helyes konfiguráció" lehetõségét! ha ez nem jönne be, egyesével távolítsd el, a nemrégen telepített új driver frissítést, esetleg szoftvert a mi a hibát okozhatja.
ugyanis, csökkentett módban, csak a minimálisan szükséges driverek, szoftverek indulnak el, és ezek úgy tûnik, nem hibásak, ha ebben a módban rendesen mûködik a PC. Tehát olyan driver, vagy szoftver program okozhatja a hibát, ami nem feltétlen szükséges a Windoews mûködéséhez, és csak a Windows normál indítási módjában indul el. (a Windowsal együtt induló, NEM Rendszer-szoftverek között is keresheted a hibát, bár általában driver frissítések esetén jelentkezhet hasonló...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséged, de nem vállt be a legutóbbi helyes beállítások szerinti elindítás.. és azt nem értem az egészben, hogy most telepítettem újra a gépemet..
szedd le, Távolítsd el, az összes szofvert, programot ami nem Microsoft, majd egyesével rakd fel újra õket... (minden egyes progi telepítése után reinstall!)

Tavaly novemberbe vettem egy szuka kutyát! 9hetesen azt mondta akitől vettük, hogy yorki-havanese keverék. Most 11 hónapos és 18kg. Menetközben rájöttünk hogy átvágott mikor úgy nőtt mint a gomba! Szerintetek milyen fajta lehet?

http://kephost.hu/share-445C_4C67F18C.html

Legjobb válasz: Sztem felesleges b*szogatni a kérdezõt... amúgy yorki sztem is van benne a színébõl ítélve, a másikra nekem sincs ötletem, h mi lehet. Valaki írta a terriert, talán tényleg. Amúgy nyilvánvalóan szereti így is... Havanese meg nem lesz 16 kg-os... Akkor sem ha normál méretû (pláne hogy más nincs is).

Így jár az aki olcsón akar kutyát. Attól még nagyon helyes kutyus, tibeti terrier, vizsla, griffon... remélem leszûrted a tanulságot...
:-D Hát ez szívás!!! :-))) Gondolom azért gondoltátok ezt a párosítást, mert hogy tuti, hogy nem nõ nagyra...de ez nem jött be. A yorkie szín oké, meg van itt nálunk egy bichon is, ami ilyen színû, és a kis pofája is ilyen, tehát lehet, hogy az is van benne... De még mintha szálkás szõrû vizsla is lenne benne? A mérete stimmelne ahhoz...de fene se tudja... de nagyon nagyon aranyos, gondolom megszerettétek a mérete ellenére...?
Sztem felesleges b*szogatni a kérdezõt... amúgy yorki sztem is van benne a színébõl ítélve, a másikra nekem sincs ötletem, h mi lehet. Valaki írta a terriert, talán tényleg. Amúgy nyilvánvalóan szereti így is... Havanese meg nem lesz 16 kg-os... Akkor sem ha normál méretû (pláne hogy más nincs is).
normál méretû havanese normál yorki és snauzer keverék kutya.am jól át [email protected] vele !és igy jártál ha nem nézted meg a szülõket és még pénzt is adtál ki egy keverék kutyáért.mostmár szeresd úgy ahogy van!jah és az én havanese kutyám is 16 kg volt és törzskönyves kutya volt.nem a mini hanem a normál volt.
max. azért érdemelted meg, mert egy keverék kutyáért pénzt is adtál... mi értelme lenne amúgy is egy havanese yorki párosításnak? hm? lassan ott tartunk, hogy az élelmes kis szaporítók keverék ebekkel is üzletelnek. csodás.
Megérdemelted hogy átvágtak. De nagyon helyes kiskutya, terrier tuti van benne.
van benne yorki, a színt tekintve. a másik alkotóelem teljesen kétséges, de valami jóval nagyobb termetû kutya... valószínû egy yorki kan befedezett valami nagyobbacska szukát, mert egy yorki lány ekkora babákat nem hord ki élve. amúgy nekem olyan vizsla beütése van.
sztem yorki+foxi:D
Szerintem yorkie és terrier keverek.
Nem értem miért piszkáljátok a kérdezõt. Vett egy kutyát aki olyan amilyen nem ezen múlik. A lényeg h van egy édes kutya és egy szeretõ gazdi. Én pl egy igaz fajûtiszta kutyát vettem akit a tenyésztõ kiakart selejûtezni mivel munkára nem (vadászkutya) jó és én inkább pénzt adta érte mivel nekem kiskedvencnek õ a legédesebb a világon és szaporítani amúgy se akartam. Amúgy én tacskó vizsla keverékre tippelném.
A kérdező hozzászólása: Azért nem menhelyrõl vettem kutyát mert én úgy tudtam hogy ott nem igazán vannak yorki féle kutyák.Ezt egy expressz honlapjáról néztem a hírdetést és ott volt hogy yorki havanese keverék kiskutyák eladók 15000ft-ért.Direkt kiskutyát szerettünk volna mert a gyereknek vettük, gondoltam azért ennyi mert keverék, mivel a fajta tiszta kutyák már 30-40ezertõl kezdõdnek.De álmomban sem gondoltam volna hogy így megnõ.Annyi pénzünk meg nem volt hogy 30ezret adjunk egy kutyáért, örültem (kis naív)hogy a gyereknek megtudom venni karácsonyra.De a lényeg hogy így is szeretjük!!
Így jártál. Van benne minden, ami a környéken fellelhetõ volt. Pénzt dobtál ki az ablakon, bármelyik menhelyrõl elhozhattál volna ilyen kutyát ingyen. Ott is vannak kölykök sajnos sokszor. Most már mindegy, a kutyust szeretitek, csak a pénztárcátok sérült.
Szerintem tök mindegy, hogy fizetett-e érte vagy sem. Nekem nagyon tetszik az eb, nagyon helyes kis pofija van!:) Ráadásul a menhelyrõl ahonnan kihoztam a saját kutyámat, nekem is fizetnem kellett (bár egy jelképes összeget), ergo pénzért vettem én is egy keverék kutyát :) Gondoljatok bele, ha nem veszi meg, lehet ez a kutya is a menhelyen vagy egy gödörben végezte volna. Valami terrier féle lehet benne szerintem. :)
itthon 1, 5 millio gazdátlan kutya van, akit INGYEN meglehetne menteni ... mond már meg nekem hogy mi vitt arra hogy fizess egy keverékért? tényleg érdekelne ...
Nem csapott be, keverék:DD Többek közt van a felmenõi közt yorki és havanese is:DD
Elõször is mennyiért vetted? Sztem nincs is benne yorki, inkább vmi foxi, vagy drótszõrû, v terrier.
Szerintem drótszõrû tacsi is van benne
A kérdező hozzászólása: Most nem tudom miért kell elitélni hogy pénzt adtam egy keverék kutyáért!ha tudom hogy így járok egyértelmû hogy nem vennék így kutyát.De természetesen nem adnám már oda egy yorkiért sem!Csak kíváncs lettem volna hogy szerintetek milyen fajta lehet.
A kérdező hozzászólása: Miért érdemeltem meg????
Hát azt nem tudom hogy milyen lehet ponosan csak azt hogy igaza van az elõttem szólóknak én se vennék keveréket pláne hogy pl yorki már van 20.000ft-tól bishon meg sztem olcsóbban is.:S De amúgy tényleg cuki ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!