Találatok a következő kifejezésre: Lehet ugy egy not hogy (13 db)

Szűk fitymával ki lehet elégíteni egy nőt? Illetve úgy szeretkezni hogy a nőnek jó legyen?

Igazából azért kérdezem, mert még sz?z vagyok és sajnos már id?s is (26). Orvoshoz menni pedig irtózok.

Legjobb válasz: Ha fitymaszûkületed van, akkor inkább az a kérdés, hogy neked jó lenne-e. Ha az van, akkor elég kellemetlen dolgok érhetnek, szóval inkább keress fel egy orvost a problémáddal.

Ha fitymaszûkületed van, akkor inkább az a kérdés, hogy neked jó lenne-e. Ha az van, akkor elég kellemetlen dolgok érhetnek, szóval inkább keress fel egy orvost a problémáddal.
A kérdező hozzászólása: Nem az számít hogy nekem jó-e, hanem hogy a partneremnek. Amugy ha magamnak csinálom el tudok menni.
Nem azt írtam, hogy nem lenne jó neked, hanem hogy akár nagyon kellemetlen is lehet!
De, igen, az is számít, hogy neked is jó legyen a szex. Egy párkapcsolat nem mûködhet harmonikusan hosszútávon, ha az egyik fél nem tudja igazán élvezni a szexuális együttléteket, hidd el nekem. A fitymaszûkület pedig egészségügyi szempontból sem elhanyagolható, úgyhogy tedd félre az "orvoshoz menni irtózok" hozzáállást, és keress fel egy dokit! Nem vagy már gyerek, ne nyafogj! 25/L
ez egy betegség, amit mûtéttel gyógyítanak. muszály elmenni dokihoz az egészséged érdekében és AZONNAL!
Nekem is ez volt a gondom. Volt egy enyhe fitymaszûkületem de kikúráltam magam, próbáld ki te is. Mikor erekciód van húzd hátra a bõrt ameddig tudod, fájni fog de minél több ideig feszül a fitymád annál gyorsabb lesz a változás. Nekem kb 4 hónap kellet, mára már "normálisan" tudom használni. Ha kell még tanács akkor írj rám.
Partnerednek se jó ha látja hogy szétszakadsz a fájdalomtól...ideális esetben
Tényleg menj el orvoshoz. Sokkal jobb lesz utána.

Lehet ugy masszirozni egy not hogy az felizguljon?

hati resz masszirozasara gondoltam ....

Legjobb válasz: Lehet, ha az a hát meztelen. Ugyanis az érintésnek van izgató hatása, de... ... mivel ez az egész felizgulás dolog fejben dõl el, csak akkor történhet ez meg, ha a lány is átadja magát az érzésnek, illetve õ is gondol arra...

Lehet, ha az a hát meztelen. Ugyanis az érintésnek van izgató hatása, de... ... mivel ez az egész felizgulás dolog fejben dõl el, csak akkor történhet ez meg, ha a lány is átadja magát az érzésnek, illetve õ is gondol arra...
Igen, fõleg ha tetszel neki:) .

Meg lehet ujjazni egy nőt alvás közben úgy, hogy ne ébredjen fel?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy nem fog rá fölébredni. Maximum altatásban.

Nem hiszem, hogy nem fog rá fölébredni. Maximum altatásban.
Mi az, hogy "1-2-szer van fölnyomva"??? Undorító! Egy normális pasi semmit nem akar "felnyomni" a barátnõjének, ha meg nem a bartánõd, akkor minek csinálnál vele bármit is? Lehet tényleg az elõzõ válaszadónak van igaza... :S
bazz ne agyatok neki tippeket! világos hogy nem a csajával akarja !!! s világos hogy még nem is volt csaja!!!!! amilyen kéjenc rá mozdul a nõvérére XD
altatoval. én is csináltam volt csajomnak, mármint nem altatoval ezt csak neked irtam, de felébret kb. 20 másodperc után.ezért irtam h csak altatoval tudod megtenni vagy ha nagyon bevan rugva a csaj vagy ilyesmi.
Gondolom te is fölébrednél, ha valaki elkezdené verni neked a ....-odat :D
Hát úgy, hogy ne ébredjen fel nem lehet! De miért is ne ébredjen fel? Mi is szoktuk a párommal éjjel csinálni, félálomba elkezdjük simizni egymást, de utána már ébren folytatjuk!
Miért célod az, hogy ne ébredjen fel? Nem arra való a szex, hogy mindketten élvezzék? Ráadásul neked abban mi a jó, hogy beledugod az ujjad? Amúgy én tuti felébrednék rá, és erre a nõk többsége biztos felébred.
Ez miért lenne szemétség!!! Mi a párommal gyakran szoktunk éjjel szeretkezni és van hogy akkor ébred fel amikor behatolok és nagyon örül neki ha így ébresztem fel. Igen lehet ujjazni csak ha el kezdi élvezni a helyzetet akkor felébred, ez csak az én tapasztalatom!!!
hát attól is függ h te alszol vagy õ... de nem hiszem... mondjuk ha nagyon ki van ütve... de miért tennél ilyet fúúj ez szemétség.
A kérdező hozzászólása: szóval ha csak 1-2 szer van fölnyomva arra még nem ébred fel.?
Kedves kérdezõ: És a te faszodat ki lehet verni úgy, hogy ne ébredj fel?
ööö elõtte fejbelövöd. de ha megteszed nem én ADTAM A TANÁCSOT:D
4 szó: Te nem vagy normális. Utóirat: a saját hátsó feledbe dugd fel inkább az ujjad, ne szegény lányokat molesztálj.
"4 szó: Te nem vagy normális. Utóirat: a saját hátsó feledbe dugd fel inkább az ujjad, ne szegény lányokat molesztálj." nem hinném, hogy prosztatamasszázsra vágyik, akkor azt kérdezné. XD
xDDDDDD EZ jó volt xDDDDDD nagyot szakadtam xD


Hogyan lehet egy nőt visszahódítani, ha már nem szeret úgy?

Hogyan lehet egy n?t visszahódítani,ha már nem szeret úgy?

Legjobb válasz: Nehogy megpróbáld!!! semmi értem nincs ujra össze jönni én kb 2 hete szakítottam, én dobtam ki aztán elkezdett könyörögni, én meg vissza akartam fogadni , magyarul én nyaltam be neki (mondjunk csak azért mert hiányzott a szex vele nagyon) és mi lett az eredménye? kért 1 hét szünetet. De 3 nap múlva már egy egy gyerekes család apával jött össze. És most azt hangoztatja folyton ,hogy õ mennyire boldog meg neki ez a tökéletes kapcsolat ami most van neki...én meg csak idegeskedek ...folyton a terembe vagyok, hogy le tudjam vezetni az idegességemet mert ,ha nem tudnám már szét vertem volna azt a csajt (amit régen meg is tettem) meg a faszit is...inkább hagyd az egészet, ezután csak magadat aláznád úgy ahogyan én is megtettem. Ha össze is jönnétek megint nem lenne max 1-2 hét a kapcsolat (aminek egyszer vége van az már nem lesz ugyan olyan). 19/f

a te érdekedbe mondom nehagyd, hogy megalázzon egy nõ.
Nehogy megpróbáld!!! semmi értem nincs ujra össze jönni én kb 2 hete szakítottam, én dobtam ki aztán elkezdett könyörögni, én meg vissza akartam fogadni , magyarul én nyaltam be neki (mondjunk csak azért mert hiányzott a szex vele nagyon) és mi lett az eredménye? kért 1 hét szünetet. De 3 nap múlva már egy egy gyerekes család apával jött össze. És most azt hangoztatja folyton , hogy õ mennyire boldog meg neki ez a tökéletes kapcsolat ami most van neki...én meg csak idegeskedek ...folyton a terembe vagyok, hogy le tudjam vezetni az idegességemet mert , ha nem tudnám már szét vertem volna azt a csajt (amit régen meg is tettem) meg a faszit is...inkább hagyd az egészet, ezután csak magadat aláznád úgy ahogyan én is megtettem. Ha össze is jönnétek megint nem lenne max 1-2 hét a kapcsolat (aminek egyszer vége van az már nem lesz ugyan olyan). 19/f
Gondolkodj el rajta, miben korlátoztad és miért.Vajon, ha újra összejönnétek, nem esne-e nehezedre ugyancsak nem korlátozni õt, részt venni a programjaiban, szokásaiban.Azon is gondolkodj el, hogy összeilletek-e, hogy neked nem jelentene gondot úgy élni, ahogy õ, hogy ne korlátozd. Szerintem, ha két ember összeillik, nem korlátozzák egymást, mert ezek a dolgok maguktól mennek, mert hasonlóak a tulajdonságaik. S még egy kérdés, ha nem illetek össze, mert ugye írtad korlátozod, akkor miért akarod visszakapni? Szeretni lehet barátként is.
Van egy exem, akivel már 4, 5 éve nem vagyunk együtt. Õ is túl sok mindent korlátozott nekem. Mai napig nem tudja megérteni, hogy nekem elegem lett belõle. Lett egy másik párom, született egy gyerekünk. Õ egyfolytában ver. Az ex már többször vissza akart hódítani, de annyira undorodok a viselkedései miatt tõle, hogy inkább maradok itt, mint hogy még egyszer átéljem amit régen vele.
A kérdező hozzászólása: valami megoldás csak van :(
sehogy kedvesem, karma strikes back
Ha még nincs veszve minden, akkor romantikával, udvarlással, azzal, hogy megmutatod neki, mennyit jelent neked, azzal, ha igyekszel!! Szerenád, virág, akár egy "baráti" érdeklõdés, hívd fel olykor, csak azért, hogy tudd hogy van... össze fogod zavarni (jó értelemben).
A kérdező hozzászólása: de nekem õ nem barátként kell és képes lennék érte elviselni bármit csak jöjjön vissza, többet nem csinálnák semmi ilyet.szeretem túlságosan is, megtenném érte.Sokan azt írták hogy várjak amíg õ jelentkezik dehát ahogy telik az idõ úgy egyre kevésbé van esélyem nem ?
Ha te keresed akkor csak megfog unni...nem érdemes:D inkább tedd magad túl rajta, hidd el semmi értem nincs újra össze jönni vele fõleg, ha õ mondta, hogy vége. Ha egy nõ mondja akkor tényleg nem is akarja folytatni. Az én exemnek is megvan most mindene, boldog, mert az a csicska mellett azt csinál amit akar. De kérdés meddig?:) Majd, ha gyere születik tõle? utánna meg mivan? :D én azt várom amikor rájön, hogy mekkora egy éretlen szuka 25 évessen. És te meg jobban jársz, ha békén hagyod, hidd el többet érsz el vele mint bármivel...ne legyél már ekkora nyálgép.
pénzel
A kérdező hozzászólása: Az egyik Nyéki Veronika.
Úgy lehet õt választani, hogy valószínûleg nem könyvtárba fognak együtt járni :-)
A kérdező hozzászólása: Persze, gndltam, na de azért elég szánalmas volt így egy ország elõtt..

Hogy lehet egy nőt megtörni úgy hogy mindig azt tegye amit a férfi mond neki?

ne legyen rabszolga nem erről van szó csak engedelmeskedjen.

Legjobb válasz: Damu style De azt általában 1-5 évvel jutalmazzák.

Damu style De azt általában 1-5 évvel jutalmazzák.
Téged kellene megtörni. Derékban. 24L
Utazz vissza a középkorba.
alkalmazkodás, belsõbõl fakad, ritka, de van ha a nõnek van esze, még idõben változtat, nem megy bele, mert csak rosszul jár, tapasztalat N
Legyen az anyukád, te pedig legyél 5 éves gyerek. Nagyjából ez a recept.
lelki megaláztatás, de a nõ helyében szépen beléd állítanék egy kést undorító vagy, és de, amire te gondolsz az a rabszolgaság megnézném hogy mennyire élveznéd ha engedelmeskedned kéne
Mire föl kéne engedelmeskednie? Ki vagy te, hogy megmondd, mit csináljon?
Az alkalmazkodás nem arról szól, hogy behódol a férfinek, kölcsönös dolognak kéne, hogy legyen...
k*rva sok pénzzel!
Van ilyen nõ. Tudat alatt alkalmazkodik hozzám, a barátnõm. Nem szánt szándékkal uralom, egyszerûen lenyûgöztem, és ezért azt hiszi, amit én teszek/mondok, az a jó.
Blinty666, szerintem csak önbizalom hiányos jellemtelen nõket ismersz, mert akinek van egy kis önbecsülése nem fogja hagyni hogy irányítsák, amúgy elégé maradi a felfogásod
"A világra nincs rálátása. Mint általában a nõknek..." Hol élsz te ember? a Tatuinon?
Miért kell így leszólni a kérdezõt ?Szerintem jó a kérdése .A nõk szeretik , ha uralkodnak rajtuk és irányítják (még akkor is ha ezt nem vallják be vagy esetleg nem is tudják ).A hangsúly azon van , hogy ezt finom módszerekkel , nem feltûnõen kell elérni .Ehhez persze szükségeltetik néhány dolog , mint például , hogy a férfi intelligens legyen , széles látókörû , az sem árt ha empatikus , ja és feltétlen jó , ha tud olvasni a nem verbális jelekbõl .Ezek sajnos nem igazán tanulhatóak , vagy legalábbis nem könnyen.De ha mindezeket összerakta az ember , akkor tanuljon meg jól kommunikálni .De azt azért ne akard , hogy "MINDIG" azt tegye amit te szeretnél ...még a végén egy zombi idegroncsot csinálsz belõle :D Hagyj neki is egy kis szabadságot.(Csak ne túl sokat)
16. És neked is sok eszed van. :) És minden bizonnyal szereted és becsülöd a barátnõdet. :P
Fura, csak a te nõd hagyja hogy irányítsák, úgyhogy ne szóld le a többi nõt! Attól hogy nem életképes a többi még az.
#12: #6-os vagyok. Igen, az, jó esze van, csak éretlen. A világra nincs rálátása. Mint általában a nõknek...
és milyen jól is élnek :D
Menj Szaud-Arabiába és kérdezd meg tõlük! Ott ez van.
Shakespeare: Makrancos Kata Olvasd el és megtudod.
6-os: a barátnõd egy nagyon okos nõ lehet...
Ez nem csak oda mûködik, hanem oda-vissza figyelembe kéne venni a másik elképzelését és kompromisszumot kéne kötni. Amirõl te beszélsz, bármennyire is szépíted rabszolgaság..... A nõ is ember, neki is van akarata, sõt mondok egy jobbat, az állatnak is van akarata, csak az állat kiszolgáltatott. Vetted?
A legegyszerûbb, ha úgy érzi, hogy hozzád tartozik. A nõ, csak odaadásból engedelmeskedik. Például egy bdsm kapcsolatban, de akkor is inkább csak a szexben. Másrészt, ha nincs meg a kellõ intelligencia egy ilyen játékhoz, abból csak játszmázás alakul ki, ami mindenkit tönkretesz.

Elméletileg 25-én kéne megjönije a mensimnek és ma még csak 20-adika van! és van egy kis barnázásom! 12-én volt peteérésem! Lehet a jele beágyazodásnak? Egyépként már egy pár napja szédülök, úgy érzem hogy terhes vagyok, és nőt a mellem?

Legjobb válasz: Ha jól számolom akkor 8 napja volt péd és lehet igen a beágyazódás jele a kis barnázás mert a fogantatástól számított 8-10 napon belül ágyazódik be ez függ a ciklus hosszától ha jól tudom , a tüneteid még nagyon koraiak én azt mondanám magadnak gyártottad õket mert még szédülés és mell növekedés a terhesség tünete nem lehet bár vannak nõk akik a beágyazódást is megérzik de azt mondják azt nem az elsõ terhességnél szokták tehát ha nem az elsõ terhességed ha az akkor megérezheted , az meg hogy úgy érzed terhes vagy az szerintem a nagyon akarás a vágy hozza ki belõled de kívánom neked hogy kb 1 hét múlva olvashassuk hogy + a teszted. Mielõbbi babavárást kívánok !!!

Ha jól számolom akkor 8 napja volt péd és lehet igen a beágyazódás jele a kis barnázás mert a fogantatástól számított 8-10 napon belül ágyazódik be ez függ a ciklus hosszától ha jól tudom , a tüneteid még nagyon koraiak én azt mondanám magadnak gyártottad õket mert még szédülés és mell növekedés a terhesség tünete nem lehet bár vannak nõk akik a beágyazódást is megérzik de azt mondják azt nem az elsõ terhességnél szokták tehát ha nem az elsõ terhességed ha az akkor megérezheted , az meg hogy úgy érzed terhes vagy az szerintem a nagyon akarás a vágy hozza ki belõled de kívánom neked hogy kb 1 hét múlva olvashassuk hogy + a teszted. Mielõbbi babavárást kívánok !!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!
A kérdező hozzászólása: mikor teszteljek?

10. hetemben járok, és úgy érzem mintha egyik napról a másikra nőtt volna meg a pocakom. Ez már a baba lehet, és normális hogy már a 10. héten látszik a változás?

Egyébként sem vagyok egy karcsú alkat, mindig volt valamennyi hasam... de ez most teljesen más, hétf?n vettem észre hogy mintha egész máshogy kerekedne... nagyobb lett, és nem olyan puha petyhüdt mint mikor simán csak van egy kis pocim, hanem kicsit keményebb. Ez már ?? Amióta ezt észrevettem, sokkal többször kapom magam azon, hogy a hasamon hagyom a kezem, vagy öntudatlanul a hasamat simizem. Hja és ez az els? terhességem.

Legjobb válasz: Gratulálok:-) Nekem is ilyenkor kezdett látszani, és én sem vagyok nádszál. Igen, ez már lehet õ:-) Én is sokat simiztem, öntudatlan is, volt hogy úgy szoltak rám:-) Édes korszak, élvezd ki, hamar vége lesz:-)

Gratulálok:-) Nekem is ilyenkor kezdett látszani, és én sem vagyok nádszál. Igen, ez már lehet õ:-) Én is sokat simiztem, öntudatlan is, volt hogy úgy szoltak rám:-) Édes korszak, élvezd ki, hamar vége lesz:-)
En sem vagyok nadszal alkat, es nekem kb. a 13 het kornyeken kezdtek szoritani derekban a gatyak, de akkor meg senki sem vette eszre, hogy pocakosodom. Addig inkabb csak puffadtam, amitol nekem is kemenyebb volt a hasam. Szerintem te is egyelore puffadsz, de par heten belul mar latszodni is fog, tuti. Es bizony vannak olyan kismamak, akik osztonosen a pocakjukra rakjak a kezuket.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon élvezem :) És az is normális hogy egy picit keményebbnek érzem mint egyébként?
Én még csak a 6-7. héten vagyok, de már mondták, hogy látszik picurit. Merthogy volt ezelõtt is kicsi poci...:s khh, de azt mondta párom is, hogy most kerekebb. Nézegettem tükörben, de én semmit nem láttam, talán oldalról... Viszont van olyan nacim, amihez már nem kell öv! Jah és nem eszem nagyon sokat! én is szoktam simizni a hasam! és nekem is az elsõ!

Az lenne a problémám, hogy elindítom a gépemet (normál módba) lefut ugye a Windows XP töltése és miután bedobna h belépjek a windowsba kiír egy hiba üzenetet a monitorom, hogy 'mode not supported'. Csökkentett módba viszont jó, mi lehet a gond?

Legjobb válasz: a Windows betöltõdése elindulásakor nyomd az F8-as billentyût... (mint csökkentett módú indításkor) ...amikor megjelenik a Windows Speciális rendszerindítási lehtõségek menüje, a kurzormozgató billentyûkkel, válaszd a "Legutolsó helyes konfiguráció" lehetõségét! ha ez nem jönne be, egyesével távolítsd el, a nemrégen telepített új driver frissítést, esetleg szoftvert a mi a hibát okozhatja.

a Windows betöltõdése elindulásakor nyomd az F8-as billentyût... (mint csökkentett módú indításkor) ...amikor megjelenik a Windows Speciális rendszerindítási lehtõségek menüje, a kurzormozgató billentyûkkel, válaszd a "Legutolsó helyes konfiguráció" lehetõségét! ha ez nem jönne be, egyesével távolítsd el, a nemrégen telepített új driver frissítést, esetleg szoftvert a mi a hibát okozhatja.
ugyanis, csökkentett módban, csak a minimálisan szükséges driverek, szoftverek indulnak el, és ezek úgy tûnik, nem hibásak, ha ebben a módban rendesen mûködik a PC. Tehát olyan driver, vagy szoftver program okozhatja a hibát, ami nem feltétlen szükséges a Windoews mûködéséhez, és csak a Windows normál indítási módjában indul el. (a Windowsal együtt induló, NEM Rendszer-szoftverek között is keresheted a hibát, bár általában driver frissítések esetén jelentkezhet hasonló...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséged, de nem vállt be a legutóbbi helyes beállítások szerinti elindítás.. és azt nem értem az egészben, hogy most telepítettem újra a gépemet..
szedd le, Távolítsd el, az összes szofvert, programot ami nem Microsoft, majd egyesével rakd fel újra õket... (minden egyes progi telepítése után reinstall!)

Tavaly novemberbe vettem egy szuka kutyát! 9hetesen azt mondta akitől vettük, hogy yorki-havanese keverék. Most 11 hónapos és 18kg. Menetközben rájöttünk hogy átvágott mikor úgy nőtt mint a gomba! Szerintetek milyen fajta lehet?

http://kephost.hu/share-445C_4C67F18C.html

Legjobb válasz: Sztem felesleges b*szogatni a kérdezõt... amúgy yorki sztem is van benne a színébõl ítélve, a másikra nekem sincs ötletem, h mi lehet. Valaki írta a terriert, talán tényleg. Amúgy nyilvánvalóan szereti így is... Havanese meg nem lesz 16 kg-os... Akkor sem ha normál méretû (pláne hogy más nincs is).

Így jár az aki olcsón akar kutyát. Attól még nagyon helyes kutyus, tibeti terrier, vizsla, griffon... remélem leszûrted a tanulságot...
:-D Hát ez szívás!!! :-))) Gondolom azért gondoltátok ezt a párosítást, mert hogy tuti, hogy nem nõ nagyra...de ez nem jött be. A yorkie szín oké, meg van itt nálunk egy bichon is, ami ilyen színû, és a kis pofája is ilyen, tehát lehet, hogy az is van benne... De még mintha szálkás szõrû vizsla is lenne benne? A mérete stimmelne ahhoz...de fene se tudja... de nagyon nagyon aranyos, gondolom megszerettétek a mérete ellenére...?
Sztem felesleges b*szogatni a kérdezõt... amúgy yorki sztem is van benne a színébõl ítélve, a másikra nekem sincs ötletem, h mi lehet. Valaki írta a terriert, talán tényleg. Amúgy nyilvánvalóan szereti így is... Havanese meg nem lesz 16 kg-os... Akkor sem ha normál méretû (pláne hogy más nincs is).
normál méretû havanese normál yorki és snauzer keverék kutya.am jól át [email protected] vele !és igy jártál ha nem nézted meg a szülõket és még pénzt is adtál ki egy keverék kutyáért.mostmár szeresd úgy ahogy van!jah és az én havanese kutyám is 16 kg volt és törzskönyves kutya volt.nem a mini hanem a normál volt.
max. azért érdemelted meg, mert egy keverék kutyáért pénzt is adtál... mi értelme lenne amúgy is egy havanese yorki párosításnak? hm? lassan ott tartunk, hogy az élelmes kis szaporítók keverék ebekkel is üzletelnek. csodás.
Megérdemelted hogy átvágtak. De nagyon helyes kiskutya, terrier tuti van benne.
van benne yorki, a színt tekintve. a másik alkotóelem teljesen kétséges, de valami jóval nagyobb termetû kutya... valószínû egy yorki kan befedezett valami nagyobbacska szukát, mert egy yorki lány ekkora babákat nem hord ki élve. amúgy nekem olyan vizsla beütése van.
sztem yorki+foxi:D
Szerintem yorkie és terrier keverek.
Nem értem miért piszkáljátok a kérdezõt. Vett egy kutyát aki olyan amilyen nem ezen múlik. A lényeg h van egy édes kutya és egy szeretõ gazdi. Én pl egy igaz fajûtiszta kutyát vettem akit a tenyésztõ kiakart selejûtezni mivel munkára nem (vadászkutya) jó és én inkább pénzt adta érte mivel nekem kiskedvencnek õ a legédesebb a világon és szaporítani amúgy se akartam. Amúgy én tacskó vizsla keverékre tippelném.
A kérdező hozzászólása: Azért nem menhelyrõl vettem kutyát mert én úgy tudtam hogy ott nem igazán vannak yorki féle kutyák.Ezt egy expressz honlapjáról néztem a hírdetést és ott volt hogy yorki havanese keverék kiskutyák eladók 15000ft-ért.Direkt kiskutyát szerettünk volna mert a gyereknek vettük, gondoltam azért ennyi mert keverék, mivel a fajta tiszta kutyák már 30-40ezertõl kezdõdnek.De álmomban sem gondoltam volna hogy így megnõ.Annyi pénzünk meg nem volt hogy 30ezret adjunk egy kutyáért, örültem (kis naív)hogy a gyereknek megtudom venni karácsonyra.De a lényeg hogy így is szeretjük!!
Így jártál. Van benne minden, ami a környéken fellelhetõ volt. Pénzt dobtál ki az ablakon, bármelyik menhelyrõl elhozhattál volna ilyen kutyát ingyen. Ott is vannak kölykök sajnos sokszor. Most már mindegy, a kutyust szeretitek, csak a pénztárcátok sérült.
Szerintem tök mindegy, hogy fizetett-e érte vagy sem. Nekem nagyon tetszik az eb, nagyon helyes kis pofija van!:) Ráadásul a menhelyrõl ahonnan kihoztam a saját kutyámat, nekem is fizetnem kellett (bár egy jelképes összeget), ergo pénzért vettem én is egy keverék kutyát :) Gondoljatok bele, ha nem veszi meg, lehet ez a kutya is a menhelyen vagy egy gödörben végezte volna. Valami terrier féle lehet benne szerintem. :)
itthon 1, 5 millio gazdátlan kutya van, akit INGYEN meglehetne menteni ... mond már meg nekem hogy mi vitt arra hogy fizess egy keverékért? tényleg érdekelne ...
Nem csapott be, keverék:DD Többek közt van a felmenõi közt yorki és havanese is:DD
Elõször is mennyiért vetted? Sztem nincs is benne yorki, inkább vmi foxi, vagy drótszõrû, v terrier.
Szerintem drótszõrû tacsi is van benne
A kérdező hozzászólása: Most nem tudom miért kell elitélni hogy pénzt adtam egy keverék kutyáért!ha tudom hogy így járok egyértelmû hogy nem vennék így kutyát.De természetesen nem adnám már oda egy yorkiért sem!Csak kíváncs lettem volna hogy szerintetek milyen fajta lehet.
A kérdező hozzászólása: Miért érdemeltem meg????
Hát azt nem tudom hogy milyen lehet ponosan csak azt hogy igaza van az elõttem szólóknak én se vennék keveréket pláne hogy pl yorki már van 20.000ft-tól bishon meg sztem olcsóbban is.:S De amúgy tényleg cuki ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!