Találatok a következő kifejezésre: Lehet ugy egy (3084 db)

A GTa San andreasban nm lehet úgy egy kóddal hogy fegigvitem az összes páját?

Ha lehet akkkor irjátok le!

Legjobb válasz: Mi??? Azt kérdezted hogy van-e olyan kód amit ha beirsz akkor az összes küldetés megvan??ezt kérdezted? mert ha ezt akkor örömel válaszolók hogy nincs!!! Szegyél le egy 100% játék mentés!!! erõl az oldalról letudod tölteni: http://www.gtahungary.hu/letoltes/GTA_San_Andreas_mentes Ugye tudod hava kell majd rakni???ha kicsomagoltad ha nem akkor kérdezd meg privibe!!!

Mi??? Azt kérdezted hogy van-e olyan kód amit ha beirsz akkor az összes küldetés megvan??ezt kérdezted? mert ha ezt akkor örömel válaszolók hogy nincs!!! Szegyél le egy 100% játék mentés!!! erõl az oldalról letudod tölteni: http://www.gtahungary.hu/letoltes/GTA_San_Andreas_mentes Ugye tudod hava kell majd rakni???ha kicsomagoltad ha nem akkor kérdezd meg privibe!!!
Nincsenek pályák, csak küldetések. Olyan kódokat pedig nem szoktak csinálni, hogy átugorhasd. (a böngészõ azért húzza alá a szavakat, mert rosszul vannak írva)
:D

Szobatiszta lehet úgy egy 2 év körüli gyerek, ha egyszerűen nem adok rá pelenkát és megtapasztalja hogy mi történik vele?

Pisilt már bilibe, nem hajlandó üldögélni rajta, de olyan is volt hogy előre kérte, megvárta a bilit és csak akkor pisilt.Viszont ha pelus van rajta nem érdekli a bili.21 hós

Legjobb válasz: Az nem szobatisztaság, ha a gyerek ÜLDÖGÉL a bilin. Az a szobatisztaság, ha a gyerek szól, hogy anya éppen pisilek (és vedd le rólam a pelust), vagy pisilni kell anya. Kipróbálhatod, nem vesztesz vele semmit, csak ne görcsölj rá, ne szólj neki 3 és fél percenként, hogy Jocóka menj pisilni, Jocóka kell pisilni... 1-2 óránként elég megkérdezni, hogy kell-e neki. Ha egy hét után nincs siker, akkor nincs értelme folytatni, akkor add rá vissza a pelust.

Az nem szobatisztaság, ha a gyerek ÜLDÖGÉL a bilin. Az a szobatisztaság, ha a gyerek szól, hogy anya éppen pisilek (és vedd le rólam a pelust), vagy pisilni kell anya. Kipróbálhatod, nem vesztesz vele semmit, csak ne görcsölj rá, ne szólj neki 3 és fél percenként, hogy Jocóka menj pisilni, Jocóka kell pisilni... 1-2 óránként elég megkérdezni, hogy kell-e neki. Ha egy hét után nincs siker, akkor nincs értelme folytatni, akkor add rá vissza a pelust.
Én mindenképp levenném róla a pelust. Fiam is így volt, ha rajta volt a pelenka, akkor nem szólt, hogy pisilnie kell, ha bugyiba volt, akkor szólt. Persze így is történt egy-két baleset.
Megpróbálhatod, bár az én gyermekemnél ez nem jön be sajnos, naponta 15 alkalommal kell öltöztetni és a tiszta-száraz ruhák fogyásával a türelmem is fogy és visszaadom a pelust 2 nap után. Az én kisfiam 31 hónapos, de valószínûleg autista, ezért nem járunk sikerrel.
Enyémnél sem jött be, söt még rosszul is esett neki, hogy bepisilt (pedig ha bepisilt mindig mondtam, hogy nem baj majd legközelebb, szidásnak még morzsáját sem érezettem vele). Aztán egyszer 2 éves elmúlt mikor ö csak wc-re akart menni. Onnantól még becsurranás sem volt, ö maga akarta és szuperül csinálta.
Igen. Ennyi idõsen lett szobatiszta, persze szép fokozatosan, az elején még több balesettel. De amikor láttam rajta, hogy hajlandó a bilibe pisilni és szabályozni is tudja valamennyire, akkor levettem róla a pelust. A leírás alapján nektek is menni fog, biztos vagyok benne, csak kell az ösztönzés: ha csak kisgyatyában lesz, nem szívesen pisil majd be.
Szerintem egy próbát mindenképp megér, ha jön az igazi meleg nyár, akkor van rá esély. Jobban érzi majd magát pelus nélkül, kényelmesebb lesz, ez motiválhatja. De nem biztos, hogy lesz siker.
A kérdező hozzászólása: Én ezt úgy képzeltem, hogy ráadom a bugyit, megbeszéljük hová kell pisilni, kakilni. Persze lesz nem kevés baleset, de ilyenkor újra átbeszéljük a bili témát és hátha egyre kevesebb megy a bugyiba... A nagyobbik teljesen hülyére vett, mert csak akkor vettem le róla véglegesen a pelust amikor már nem is ment bele semmi, szerintem ezzel a módszerrel nem kellett volna vele hónapokig kínlódni.Most a kicsinél megpróbálom így. Köszi a válaszokat!
Eleinte ne adj rá bugyit sem, mert az is megtéveszti, próbálkozzatok csupaszon. :) Aztán ha úgy sikerül, mehet a bugyi. :) Azt hiszik a bugyira, hogy pelus. Ha így képzeled, legyen, de lehet, hogy hónapokig odapisil mindenhová, és annak sincs sok értelme...Ha nem megy, próbálkozz kicsit késõbb...
Szakíts vele
Ennek semmi értelme! mármint a kapcsolatnak.
Lehet élni ha magadnak való vagy.
Az már nem kapcsolat . Keres másik srácot.
Lehetni lehet de ebben aformában értelmetlen.

Szerintetek lehet úgy egy lánnyal jót szeretkezni hogy a fitymán a bőrt nem húzom fel?

Ernyedt állapotban feljön,minden rendben,de ha már felállt akkor nehezen vagy nem jön fel.Ha ernyedten felhúzom,és izgalomba kerülök akkor érzek egy ilyen fájó érzést,mintha húzódna a b?r...Szerintetek ez fitymasz?kület? Muszály ezt megm?ttetni?...Parázok hogy mi lehet a gond,mert van egy barátn?m akivel már szeretnénk lefeküdni. F18

Legjobb válasz: Meg kell mûttetni és jobban jársz, ha ezt még nyáron (mikor nincs suli és nem kell kötelezõen járnod mindenhova) intézd el.

Meg kell mûttetni és jobban jársz, ha ezt még nyáron (mikor nincs suli és nem kell kötelezõen járnod mindenhova) intézd el.
Mi lett végül?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat:D Majd utána nézek :D...
Vigyázz, mit teszel. Engem pl körülmetéltek és rengeteg gondom van vele és nagyon undorítóan néz ki. Ha már megcsinálják, akkor utána NINCS VISSZATÁNC :( Lehet tágítani, próbálkozz ezzel, fürdés után, orvos felír neked hozzá krémet is, csak ne repedjen be az elõbõr. Ha nem megy, makacs a szûkület, akkor lehet bemetszést ejteni, ez gyorsan gyógyul és lazul a fityma bõre a makkon. Ha durvább az eset, akkor plasztikázhatnak (z-plasztika, nézz utána) és akkor is megmarad a fityma, ha meg minden kötél szakad, akkor csinálhatnak részleges metélést is, amikor csak a beszûkült részt távolítják el, ez se nagyon látszik és jóval civilizáltabb, mint a teljes körülmetélés, ami tulajdonképpen egy barbár törzsi megjelölés olyan népek számára, akik a sivatagban nem tudnak/akarnak fürdeni. Vigyázz magadra, az orvosoknak kényelmes a teljes körülmetélés és szereti némelyik némber közülük a szülõket is rábeszélni erre a borzalomra, aki ilyen, azt hagyd ott szó nélkül. A te péniszed...
Minden bizonnyal fittymaszukulet. Ilyenkor a mutet a legjobb segitseg.
A kérdező hozzászólása: Mért gyulladna be? :O
Ez a fitymaszûkület. Csak várd meg míg begyullad.
Fitymaszûkület gyakran (majdnem mindig) együtt jár azzal, hogy a fitymafék, rövid. Ez viszont komoly problémát okozhat, elég egy-két rossz mozdulat és elszakadhat. Az meg igen kellemetlen. :P Gondolom el tudod képzelni. Ha semmiképp nem akarsz menni orvoshoz, (most ezért a többiek tuti ugatni fognak, és lepontozni, de...) akkor megpróbálhatod otthon nyújtani. Mindig óvatosan feszegesd addig amíg érzed, hogy most már fáj, némelyik esetnél beválhat. Bár ez inkább csak akkor segíthet, ha csak a fék rövid, és nemtársul hozzá fitymaszûkület.
B...eg! 18 évesen! Holnap doki a programod.
A kérdező hozzászólása: aha értem...De akkoris olyann ciki ezzel elmenni a dokihoz...
igen baj mert nem úgy a természetes, hanem ha letudod húzni teljesen. Véletlen hevesebben csapatod hátracsúszik esetleg k.rva kellemetlen lesz.
viccen kívül benne van a pakliba hogy beszakad szex közbe, és az tényleg k*urvára fájni fog..
A kérdező hozzászólása: Hát én már szeretkeztem úgy, hogy nem húztam fel a bõrt és nagyon jó volt nekem is és a partneremnek is... Csak kérdéés az hogy ez így rendben van? Mert azt hallottam h szexnél általában felhúzzák a pasik vagy feljön magától... Nekem nem jön fel.Baj ez?
Hát a partnerednek nem hiszem hogy lehet ettõl bármilyen baja is. S Szeretkezni nem tudom, biztos lehet így is, bár azt se tudom elképzelni, hogy így olyan jó. Utána biztos jobb lesz, szerintem szánd rá magad a dokira, és mond el.
A kérdező hozzászólása: Értem , de ha ezt nem mondom a dokinak ezzel lehet továbbra is szeretkezni? Mert már szexeltem egy lánnyal 2x is nagyon jó volt, csak aggódom nehogy valami bajom legyen vagy a partneremnek...
Nem lesz semmi bajod ha elmondod a dokinak. Nem fog kiröhögni. Ha ilyen problémád van fájhatna is akár szal elõtte érdeklõdj.
A kérdező hozzászólása: Semmi Azóta lefeküdtem még 1 lánnyal és nem volt semmi rossz érzésem

Szép lehet úgy egy lány, ha 162 centi és 55 kiló?

Legjobb válasz: a szépség nem a kilóktól és a magasságtól függ!

a szépség nem a kilóktól és a magasságtól függ!
attol függ h mennyire arányos testalkat párosul ezekhez az adatokhoz amugy a szépséget nem számokban mérik.
157cm vagyok és így vagyok 55kg.. és senki sem szokott rám sértõ megjegyzést tenni...(bár én nem érzem így jól magam, 50kg szeretnék lenni...)
Naná! Én például szívesen cserélnék veled "számokat".
Már miért ne lehetne szép? A szépségnek nagyon sok összetevõje van. Szerintem a magasság és a kiló csak nagyon kis hányadát teszi ki. (Én is szívesen cserélnék veled :-))
én 164 centi vagyok és 53 kiló. még senki nemmondta h ronda testem lenne. de nemettõl függ a szépség, csakmer jó alakod van.
szép lehet, bár én 160 cm és 43, 5 kg vagyok.. bár ez kortól is függ 13L

Van egy játék az a neve hogy paper jamz és azt akarom tudni hogy ugy hallotam hogy lehet velle ugyan ugy játszani mint egy igazi gitáron és az a kérdés hogy tényleg lehet ugyan ugy játszani vele vagy csak kamu?

Legjobb válasz: az kicsit túlzás hogy úgy lehet, mert nincsenek rajta húrok, de ha még nem volt kezedben igazi gitár akkor nem fog feltûnni :)

az kicsit túlzás hogy úgy lehet, mert nincsenek rajta húrok, de ha még nem volt kezedben igazi gitár akkor nem fog feltûnni :)
A kérdező hozzászólása: Azt tudom hogy nincsenek hurok de ugyan ugy szol mint egy rendes gitár vagy nem?
nem

Lehet úgy jó érezni magad egy partyba hogy nem iszol alkoholt, nem cigizel, nem szívsz semmien zöldet?

Lehet úgy jó érezni magad egy partyba hogy nem iszol alkoholt,nem cigizel,nem szívsz semmien zöldet? nah ez a kérdésem mert a haverjaim cigiznek meg minden... néha szívnak füvet is.. énis cigizek 1 hete... de abba hagyom.. és arra lennék kíváncsi hogy ezek nélkül is jó lehet magad érezni egy bulin? ha a buliba mindenki iszik,cigizik, meg ilyenek.. el?re is kösz aki válaszol ( ÉRTELMES VÁLASZ KELL)

Legjobb válasz: Persze hogy jól lehet érezni magad ezek nélkül. Én 2 éve nem iszok alkoholt mert gyógyszert szedek, és arra nem lehet. Persze mondta a doki hogymég egy üvegsör vagy 2 deci bor nyugodtan lemehet azzal nem ártanék meg, de én megy úgy gondolom hogyha nem lehet inni akkor nem is fogok mert csak úgy is túlzásba vinném és akkor ott a baj. Zöldet nem szívok soha nem fogok. Dohányozni is csak nap 3 szálat ha elszívok és ezt is már csak heti 1 nap csinálom. És én így is jól érzem magam, elvagyok simán tudok így csajozni és én vagyok a sofõr mivel tudom magamról hogy egy csepp alkoholt nem iszok meg így beülök volán mögé.

Persze hogy jól lehet érezni magad ezek nélkül. Én 2 éve nem iszok alkoholt mert gyógyszert szedek, és arra nem lehet. Persze mondta a doki hogymég egy üvegsör vagy 2 deci bor nyugodtan lemehet azzal nem ártanék meg, de én megy úgy gondolom hogyha nem lehet inni akkor nem is fogok mert csak úgy is túlzásba vinném és akkor ott a baj. Zöldet nem szívok soha nem fogok. Dohányozni is csak nap 3 szálat ha elszívok és ezt is már csak heti 1 nap csinálom. És én így is jól érzem magam, elvagyok simán tudok így csajozni és én vagyok a sofõr mivel tudom magamról hogy egy csepp alkoholt nem iszok meg így beülök volán mögé.
A kérdező hozzászólása: értem... kösz a fálaszt :)

Hogyan zajlik egy fordítási munka diákoknak? Lehet úgy elvállalni, hogy csak a neten találkozom a megbízóval? Lehet csak egy-egy fordításra vállalkozni, vagy egy bizonyos időtartamot ki kell tölteni Pl egy hónapig minden nap fordítani kell?

Legjobb válasz: Mindegyik általad felvázolt lehetõség létezik. Bár általában a fordítás inkább úgy néz ki, hogy van egy szöveg és azt kell lefordítanod, és teljesítménybért kapsz. Lehet olyan, hogy neten találkozol cska a munkáltatóval, de egy nyelvi tesztre akkor számíts.

Mindegyik általad felvázolt lehetõség létezik. Bár általában a fordítás inkább úgy néz ki, hogy van egy szöveg és azt kell lefordítanod, és teljesítménybért kapsz. Lehet olyan, hogy neten találkozol cska a munkáltatóval, de egy nyelvi tesztre akkor számíts.

Hogy lehet úgy kivágni/másolni egy alakzatot GIMP-el, hogy az alakzaton belül legyenek átlátszó részek? (Mint pl egy teáskannánál a fogón belüli rész)

Újabban kezdtem GIMP-el csak úgy szórakozásból képeket szerkesztgetni és érdekelne, hogy hogy lehet azt megoldani, hogy ha kivágok egy alakot egy képrõl (pl teáskanna, vagy csípõre tett kezû ember) akkor a körbevágáson belül is legyenek átlátszó részek (embernél a "háttér" a karok és a test között) hogy be tudjam jól illeszteni egy másik képre?

Legjobb válasz: A kivágott alakzatot beilleszted egy egyszínû hátterû újabb képbe, ami lehetõleg olyan szín, amit a kivágott alakzat nem tartalmaz. Ezután a zárt részeket (a teáskanna fülének a belseje például) befested ugyanazzal a színnel, mint a háttéré. Ezután úgy mented el, hogy a megadott szín átlátszó legyen ("alfa csatorna"). Arra ügyelj, hogy a formátuma nem lehet bármi, csak egyes típusok tudnak ilyet, például a png, gif, tif. Végül, ha ezt a képet illeszted be egy újabba, a meghatározott részek "alatt" látszani fog az eredeti háttér.

A kivágott alakzatot beilleszted egy egyszínû hátterû újabb képbe, ami lehetõleg olyan szín, amit a kivágott alakzat nem tartalmaz. Ezután a zárt részeket (a teáskanna fülének a belseje például) befested ugyanazzal a színnel, mint a háttéré. Ezután úgy mented el, hogy a megadott szín átlátszó legyen ("alfa csatorna"). Arra ügyelj, hogy a formátuma nem lehet bármi, csak egyes típusok tudnak ilyet, például a png, gif, tif. Végül, ha ezt a képet illeszted be egy újabba, a meghatározott részek "alatt" látszani fog az eredeti háttér.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. :D

Hogyan lehet úgy levideózni egy pc játékot hogy közbe az arcunkat beillesztjük a videóba?

Legjobb válasz: Lehet nem pontos a válaszom. De szerintem ez úgy történik a hogy felveszi a játékot és közben pl webkamerával levideózza magát, és ezt a kettõt egy videó szerkesztõ progival megcsinálja úgy hogy a videó vmelyik sarkában ott legyél te.

Lehet nem pontos a válaszom. De szerintem ez úgy történik a hogy felveszi a játékot és közben pl webkamerával levideózza magát, és ezt a kettõt egy videó szerkesztõ progival megcsinálja úgy hogy a videó vmelyik sarkában ott legyél te.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!