Találatok a következő kifejezésre: Lehet tudni, ikreim (3 db)

Lehet tudni, ha ikreim lesznek? Van valami jel amiből lehet következtetni?

Legjobb válasz: Magas AFP;korai,erõs magzatmozgás;megmagyarázhatatlan kilók,amik nem látszanak.Az ikrek képes a 18. hétig elrejtõzni az UH készülék elõl.

Magas AFP;korai, erõs magzatmozgás;megmagyarázhatatlan kilók, amik nem látszanak.Az ikrek képes a 18. hétig elrejtõzni az UH készülék elõl.
Hát ez hülyeség hogy az ikrek képesek elrejtõzni az uh elõl. Már eleve is 2 petezsákot lát az uh akkor hogy tudnának már elrejtõzni? Érezni nem lehet csak az uh képes kimutatni, egyébként meg ugyan azok a tünetek.
13 hetes ikermami vagyok! Nálam már a mensi megjövetele elõtt 2 nappal + lett a teszt. Majd utána folyamatosan erõsödött! Ez egy jel, mert a megnövekedett HCG ikerterhességet jelenthet. Egyébként az eslõ UH-n már 2 petezsákot látott a doki, ez 5 és fél hetesen volt. Bár páran azt mondták, hogy biztosan csak egy ciszta :) , de hál istennek nem lett igazuk! :)
Az elsõ uh kimutatja, ha ikrek, 5-8. hét között. (-ki mikor megy) De az egyátalán nem biztos, hogy ketten maradnak, mert sokszor van úgy hogy az egyik felszívódik vagy éppen az erõsebbik bekebelezi a másikat. Ez elég durván hangzik, de így van! Egyébként nincs semmi jel, a tüneek ua. mint egy magzatnál.
Nekem a 6. héten látható volt a két petezsák. Jelei: A teszten már az 5. héten nagyon erõs csík mutatkozott. után nagyon erõs hányinger, hányás, ez a 11. hétõl megszûnt. Mell feszülés. Magas AFP 3, 62 MOM. Most a napokban már úgyérzem "kopogtatnak" is a pocimban. És azt is tudni már hogy 2 fiú lesz! 18 hetes kismama
szia.nekem semmi sem utalt arra hogy ikreim vannak, mert a terhesség elején sem volt semmi bajom!(pl.hányás)és az elsö uh-6hetes voltam!egy petezsák volt, a második uh-12 hetesen tudtam meg nagy meglepetésemre hogy iker babákat várok.szoval kinek hogy!23 hetes ikreskismama
A hüvelyi Uh kimutatja, sokkal tisztább, mint a hasi UH.

Honnan lehet tudni, hogy az aranyhalam ikás-e? És kb mennyi ideig hordozza az ikrákat?

Legjobb válasz: Látszik, mert ducibb a nõstény. Szobában, akváriumban nem fog beikrásodni. Tavasszal szaporodnak, tartós lehûlés, majd lassú felmelegedés után. Ha szaporítani szeretnéd õket, akkor ezt kellene imitálni, lehûteni 12-14 fok körülre a vizet, majd lassan melegíteni 18-20-ig.

Látszik, mert ducibb a nõstény. Szobában, akváriumban nem fog beikrásodni. Tavasszal szaporodnak, tartós lehûlés, majd lassú felmelegedés után. Ha szaporítani szeretnéd õket, akkor ezt kellene imitálni, lehûteni 12-14 fok körülre a vizet, majd lassan melegíteni 18-20-ig.

Mikortól lehet tudni, hogy ikreket várunk? Mikor tudja megmondani az orvos biztosan?

Legjobb válasz: Nekem a 7. heti uh-n derült ki, de van, akinek csak késõbb látható. 19 hetes ikres kismama

Nekem a 7. heti uh-n derült ki, de van, akinek csak késõbb látható. 19 hetes ikres kismama
Na, akkor leírom az én történetemet: szóval elsõ uh. 5 hetesen, egy pici pont, szóval egy kis petezsákocska. 7+3 volt egy kis barnázásom, irány az ügyelet, kiderült, minden rendben (valószínûleg elmaradt mensi) de ketten vannak (kétpetéjûek, két petezsák). Aztán jött a 11+3, szintén egy kis barnázás, én már totál ideg, miért, hát szintén álmensi valószínûleg, csak kézzel vizsgáltak meg, mert másnapra volt idõpontom a 12. hetes uh-ra. Másnap ki is derült, hogy hoppá, hárman vannak. És csak azért ennyi idõsen vették észre, mert az egyik petében lévõ gondolt egyet és továbbosztódott ( a 7. heti uh után, és ezért nem látszódott elõtte). Aztán mondtam is a dokinak, remélem, nem uh-val szaporodnak! :D hármasikres kismama
Sztem ha egypetéjûek akkor egy petezsák van. Így lenne nekem logikus.
a barátnomnek rogton az elso huvelyi UH után mondták, hogy ketten vannak, kb. 5 hetes lehetett, de ott még meg volt az esélye, hogy az egyik felszívodhat. Szerencsére megmaradtak:) A kórházban viszont voltam egy anyukával, akinek a mai technika ellenére is csak majd 4 honaposan vették észre, hogy ikreket vár, mivel az egyik nagyon takarva volt, és fejletlenebb is, akkor kezdett jobban fejlodni...Hát ilyen is van, de ez a ritkább:)
Az egyik szomszédasszonyom, majdnem 7 hónapos volt, mikor kiderult, hogy ikrei lesznek ( takaró ikrek voltak ), mára már 16 éves szép nagy gyerekek. Gondolom akkoriban, másképp mentek a vizsgálatok és ezért vették észre ilyen késon. Most már sokkal korábban meg tudják mondani.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!! csak azért kérdeztem, mert a csaláádba sok iker van és benne van a pakliba , hogy nekem is ikrek lenne! ma volatm orvosnál 17mm petzsákot mondott azt mondta 6 hetes vagyok. akkor ha ikrek vannak nem 2 petezsák van??
A kérdező hozzászólása: szerintem is!!!:)
A kérdező hozzászólása: Nem semmi, gratulálok az 3-as ikrekhez!!!!!! én ma voltam és azt mondták 17mm es a petezsák az jó??? lehetnek ketten??????


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!