Találatok a következő kifejezésre: Lehet tovább a (887 db)

Létezik olyan, hogy a "fejlettség határa"? EL lehet érni azt az állapotot, ahonnan már nem lehet tovább fejlődni/fejleszteni (pl. informatika, űrkutatás, biológia területén)?

Legjobb válasz: Szerintem nincs határ. Mindig lesz fejlõdés. Ha elér is akkor keveredni fog más pl: elektro + biosz =gépé robot vagy a fantáziádra bizom hogyan keveredhetne a biologia és az elektronika. És majd újra fejlõdik tovább. Szóval nincsenek határok. Ha már ott tartana az emberíség hogy az ûr bármelyik szegletébe eltud jutni akkor lehetne arról gondolkodni. Még mindig egy por szem vagyok az egész világban.

Szerintem nincs határ. Mindig lesz fejlõdés. Ha elér is akkor keveredni fog más pl: elektro + biosz =gépé robot vagy a fantáziádra bizom hogyan keveredhetne a biologia és az elektronika. És majd újra fejlõdik tovább. Szóval nincsenek határok. Ha már ott tartana az emberíség hogy az ûr bármelyik szegletébe eltud jutni akkor lehetne arról gondolkodni. Még mindig egy por szem vagyok az egész világban.
Én nem hiszem hogy van ilyen határ legfeljebb egyre kisebb és kisebb lépésekben haladunk, aztán mindig jön valaki aki teljesen újszerûen kezdi használni amit már fölfedeztek. És így újra nagy lépésekben halad a dolog egy darabig.
Szerintem létezik. Hogy el lehet-e ezt érni, az már más kérdés.
Nem tudjuk. Szerintem nem. Jelen korunk még nagyon távol áll tõle, hogy ez a kérdés dilemmát jelentsen.
végülis... Mert egyre bonyorultabb a rendszerek és végül olyan bonyorult lesz hogy belegabalyodik vagy nagyon nagy tudásra lenne szüksége aki új dolgot akar majd kitalálni...

Lehet tudni a Dexter című sorozat további szinkronizálásáról?

Le lesz szinkronizálva a 6 és 7 évad?

Legjobb válasz: Jó kérdés, én is nagyon vártam aztán nem bírtam tovább, megnéztem feliratosan.Nagyon állat, fõleg a 7., szerintem nézd meg, megéri:)

Jó kérdés, én is nagyon vártam aztán nem bírtam tovább, megnéztem feliratosan.Nagyon állat, fõleg a 7., szerintem nézd meg, megéri:)
A kérdező hozzászólása: Az angol hangja nagyon nem jön be, nem lenne akadály feliratosan, de a hangja miatt nem igazán érdekel így. Szóval inkább várok.
Csak a hangja miatt vársz még vele ki tudja mennyit?:o Nekem is sokkal jobban bejön a magyar hangja, de annál jobban érdekelt, hogy emiatt ne nézzem meg:) És megérte:) ))
A kérdező hozzászólása: Igen amiatt :)
Hát akkor megszívod mert a magyar hangja sem az lesz aki eddig volt (Szabó Sipos Barnabás) mert õ visszavonult a szinkronszakmától 2010 végén..
A kérdező hozzászólása: Azért meghallgatom, hogy milyen az új, ha nem fog tetszeni akkor ledarálom feliratosan. Kösz az infót.

Ezzel csak a beállításaim maradnak meg, vagy ezzel a módszerrel lehet, tovább seedelni?

http://videosmart.hu/video/hogyan-mentsuk-el-utorrent-bealli..

Legjobb válasz: ezzel csak elmented az UT beállításaidat (egy másik helyre), ha valami történne (elállítod, újratelepíted stb.) akkor egyszerüen vissza tudd állítani! "ezzel a módszerrel lehet, tovább seedelni?" ??? Addíg seedelsz ameddíg akarsz (amíg megvannak a letöltött fájlok).

ezzel csak elmented az UT beállításaidat (egy másik helyre), ha valami történne (elállítod, újratelepíted stb.) akkor egyszerüen vissza tudd állítani! "ezzel a módszerrel lehet, tovább seedelni?" ??? Addíg seedelsz ameddíg akarsz (amíg megvannak a letöltött fájlok).

Lehet fürdetni tovább a babát ha belepisilt a vízbe?

Tudom vicces kérdés de gondolom nem vagyok egyedül.

Legjobb válasz: Mindig az arcával kell kezdeni, ennyi. Kíváncsi vagyok, hogy mit csinál az, akinek az elsõ percben belepisil és nem fürdeti tovább?! Újból kezdi az egész fürdetést vagy hogy? Nem cinikusan kérdezem, tényleg érdekel :)

Mindig az arcával kell kezdeni, ennyi. Kíváncsi vagyok, hogy mit csinál az, akinek az elsõ percben belepisil és nem fürdeti tovább?! Újból kezdi az egész fürdetést vagy hogy? Nem cinikusan kérdezem, tényleg érdekel :)
Fiam az 1. percben belepisil. Én tovább fürdetem, jelentem: még él! Arra figyelek, hogy az arcát gyorsan megmosom, mielõtt megtörténik az eset. Most 9 hónapos. Edzünk a nyári strandolásra :)
Egy baba 98%, hogy belepisil a vízbe, max. anyuka nem veszi észre, mert õk még nem sárgát pisilnek. :)
Naná, a pisi steril :-))) az én 13 hónaposom már sportot ûz abból, hogy minden este belecsurgat a fürdõvizébe :-) nem is baj, mert éppen tudatosítani próbálom benne a pisi fogalmát :-))) jelentem, asszem sikerrel, mert mielõtt pisil, már lenéz és várja :-DDDD
mindig újraengedem a vizet, vagy csak zuhannyal befejezzük a fürdetést. Én sem szeretnék pisis vízben fürdeni... Ti igen? Érdekes.... igen, igen, le lehet nyugodtan pontozni én már csak ilyen finnyás vagyok:S
én se :S
Én is le lettem pontozva csak mert nem fürdetném benne tovább a gyerekemet. Érdekes, itt állítólag véleményt vártak. Remélem kellemes érzést okozott megnyomni a piros gombot!
Én nem fürdetném pisis vízbe.
amúgy a pisi az egyetlen steril folyadék/váladék az emberben, ami nem tud fertõzni mielõtt meglepõdötten lepontoznátok, túl vagyok 1 év élettanon az egyetemen :) ), szóval ez tuti
Igen, én pl csak akkor látom, hogy belepisilt, ha éppen álldogál a kádban és úgy pisil.
Én nem ponntozok senkit sehova. Az én lányomat még sohasem "kaptam rajta", hogy belepisil a vízbe, de biztos vagyok benne, hogy megteszi, csak hát ugye nem látni. Biztos vagyok benne, hogy azoké is belepisil a vízbe, akik vizet cserélnek, csak titokban csinálják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat , akkor ezek szerint jol sejtettem hogy lehet tovább fürdetni kivéve az arcát . Boldog Karácsonyt !
Fürdetem tovább
persze :)
Én olvastam már több helyen hogy akár a saját pisiddel is moshatnád az arcod mert az annyira steril!No de azért én még ilyet nem csináltam ezt csak azért tettem hozzá hogy azért nem olyan vészes az a pisis víz!Én fürdetem tovább majd a végén egy gyors zuhany!
:D Az elsõ percben belepisil! Uh ahogy beleteszem a vízbe, gyorsan megmosom az arcát, utána már jön is a kis sugár :D
Azért ez strandos példa egy kicsit sántít. Amikor kijön a mindenki által összepisilt vízbõl a gyerek, ti nem zuhanyozzátok le? :) Én nem csinálok nagy ügyet a fürdõkádba pisilésbõl, de a pancsizás után leöblítem egy nagyon gyors zuhannyal. Jó, hogy nem kell sterilnek lenni, de azért a tányérját sem a kutya tálja mellé teszem, csak azért mert úgyis a földön csúszik...
Az én lányom azonnal belepisil, igaz még csak 5 hós, nem csinálunk belõle ügyet.Majd ha nagyobb lesz, megtanulja...
Gyógyfürdõben voltatok már? :) Ott felnõttek eresztenek bele a vízbe. Sokan. És ti is abban a vízben áztatok. A fürdõvíz ehhez képest lópikula.
Steril anyukák! Strandra, balatonra hogy jártok? Soha nem fogjátok medencébe vinni a gyerkõcöt? Ott aztán nem csak az õ pisijük van! :)
Az én 11 hónaposom is gyakran belepisil. Mi úgy szoktuk, hogy a végén lezuhanyozom gyorsan és az arcát mindig csak vízzel mosom frissen zuhanyból.
nálunk is úgy van, hogy elõször az arcát megmosom. így ha belepisil sincs gond. egyébként mindig belepisil :D 2 éves, nagykádban fürdik, kb. 20 perc mire félig engedem vízzel, 10 perc mire lefolyik, gyakorlatban megoldhatatlan, hogy újra engedjem meg feleslegesnek is érzem, hisz az õ pisijük még steril :) arra nagyon figyelek, hogy nem ihat bele a vízbe. meg össze is zavarná, hogy azért nem játszhat ma a kádban mert belepisilt miközben napjában 50x kérdezgetem, hogy kell-e pisilnie? :)
Zöld kádunk van és mindig habos a víz, észre sem venném a pisit szerintem :-D De amiatt nem venném ki a gyermeket a vízbõl. Esetleg le lehet tussal öblíteni amikor végeztek.
Régebben direkt lepisilték a lábukat, combjukat a nõk, hogy szebb legyen a bõrük... Amúgy nem értem, mit kell ennyit aggódni, mármint akik aggódnak, hiszen a pisi belõlünk jön... :) Semmi bajunk nem lesz tõle, ha pisis víz ér hozzánk, vagy közvetlenül a pisi!

A virrasztást mivel lehet tovább bírni? (bőv. Lent! )

NEM serkent?k érdekelnek (energiaital, tea, kávé, kakaó), mert azokhoz értek, hanem olyan trükkök, amikkel kevésbé terhel meg az alváshiány. (Tudom, aludjak, de néha az ember rosszul tervez és nem marad rá ideje. Csak néha fordul el?.)

Legjobb válasz: Szia! Tudtommal az alvás legfontosabb oka az agy regenerálódási igénye. Fizikailag lehet hogy bírnád napokig, de az agyad megfelelõ mennyiségû alvás nélkül nem fog mûködni legkésõbb 48-52 óra után. Nem tudsz koncentrálni, elkalandoznak a gondolataid és a korábban berögzült mûveletek sem mennek pontosan, romlik a mozgáskoordináció. Gondolom munka, tanulás v ilyesmi miatt akarsz ébren lenni. Sajnos alvás nélkül semmi sem megy maximális teljesítménnyel. Ami talán beválhat hogy tovább maradj ébren: ha szellemi v monoton dolgot csinálsz, akkor 1-2 óránként abbahagyod, friss levegõre mész, mozogsz, ugrálsz, élénkíted a vérkeringést. Éjjel erõsebb lámpát gyújtasz, nem eszel nehezet, sokat, inkább édeset, pl kekszet, csokit. Persze ez sem garantálja hogy egyszer csak nem alszol el magadtól...

Szia! Tudtommal az alvás legfontosabb oka az agy regenerálódási igénye. Fizikailag lehet hogy bírnád napokig, de az agyad megfelelõ mennyiségû alvás nélkül nem fog mûködni legkésõbb 48-52 óra után. Nem tudsz koncentrálni, elkalandoznak a gondolataid és a korábban berögzült mûveletek sem mennek pontosan, romlik a mozgáskoordináció. Gondolom munka, tanulás v ilyesmi miatt akarsz ébren lenni. Sajnos alvás nélkül semmi sem megy maximális teljesítménnyel. Ami talán beválhat hogy tovább maradj ébren: ha szellemi v monoton dolgot csinálsz, akkor 1-2 óránként abbahagyod, friss levegõre mész, mozogsz, ugrálsz, élénkíted a vérkeringést. Éjjel erõsebb lámpát gyújtasz, nem eszel nehezet, sokat, inkább édeset, pl kekszet, csokit. Persze ez sem garantálja hogy egyszer csak nem alszol el magadtól...
Elõzõ vagyok, az agyban alváskor termelõdõ anyagok szájon át pótlása tudtommal házilag nem lehetséges (kórházi kezelés esetén spec. gyógyszerrel igen).
Én a haverokkal ital mellett probléma nélkül virrasztok:-D viccet félretéve pl. fitoterápiás szerként ginzenget és szekliceimolát javaslok nem tartós használatra.

Normális az, ha az 5 hetes kisfiam végigalussza az éjszakát? Tegnap este 10 körül aludt el, és reggel 6-kor ébredezett, de ha nem veszem ki a kiságyból lehet tovább is alszik.

Miután evett ismét elaludt, és azóta is alszik, majd 3 órája. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia! Persze,hogy normális.Örülj neki igy te is tudsz pihenni.Az én fiam is 1hónapos kora óta átalusza az éjszakát.mostmár 13éves.A kislányom holnap lesz 11hónapos még egy fél éjszakát sem aludtunk egyhuzamban.De már nagyon várom! Neked jó babázást kívánok!További szép napot!:)

Szia! Persze, hogy normális.Örülj neki igy te is tudsz pihenni.Az én fiam is 1hónapos kora óta átalusza az éjszakát.mostmár 13éves.A kislányom holnap lesz 11hónapos még egy fél éjszakát sem aludtunk egyhuzamban.De már nagyon várom! Neked jó babázást kívánok!További szép napot!:)
:) ÖRÜLJ!!! :) Az én kisfiam másfél éves korától alussza át!Kistesózunk, és mivel azt hallom minden baba más bizakodom õ olyan lesz mint a tied! :)
de jó neked!az én fiam lassan 7 hónapos, a mai volt az elsõ éjjel, amit átaludt.
Szia! Az enyém is szinte átalussza. Csak egy órával aludt kevesebbet mint a tied. És szerencsére nálunk ez heti 5-6x így van. :)
Enyém 6 hetes korától este 8-tól reggel 8-ig aludt. Nagyon gyarapodott, így nem aggódtam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megnyugtató mind! :)

A Citadellán, ingyen lehet tovább menni ahol a sorompó van?

Miért van ott sorompó?

Legjobb válasz: nem, fizetni kell érte. 100 eurót, de ha még nem múltál el 5 éves, akkor 500-at:P persze, hogy nem kell. autók elõl lezárva, olykor rendezvények voltak/vannak... ebbõl nagy galiba van és azért kérdéses még, hogy engedélyezzék e továbbra is, vagy zajártalom miatt ezt is megtiltsák...

nem, fizetni kell érte. 100 eurót, de ha még nem múltál el 5 éves, akkor 500-at:P persze, hogy nem kell. autók elõl lezárva, olykor rendezvények voltak/vannak... ebbõl nagy galiba van és azért kérdéses még, hogy engedélyezzék e továbbra is, vagy zajártalom miatt ezt is megtiltsák...

Fiuk hogy lehet gyakorolni a sexre, hogy tovább tartson?

Legjobb válasz: Hát gyakorolni kell a szexet és tovább fog tartani. Belejön az ember és már nemcsak úgy kiveri magának gyorsan.

Hát gyakorolni kell a szexet és tovább fog tartani. Belejön az ember és már nemcsak úgy kiveri magának gyorsan.
Még több szexel :)
Vegyél egy guminõt.
ha azt szeretnéd, h késõbb élvezz el, akkor gyakorolj magaddal is egyedül, és mielõtt elmennél, akkor hagyd abba. Csináld ezt 10 percig és akkor már elélvezhetsz. Annál jobb minél tovább bírod...
ezen kívûl állítólag ha reggel és este is kicsapod akkor tovább fogod bírni, de az elõzõ tanácsánák a viszsatartásról, arra hallgass sztem
mentális felkészülést javaslok és szorongás nélküli szexet 18/F

Kaptam egy 18cm-es vibrátort. Ki is próbáltam, de kb.10cm-ig ment be. Mikor feljebb dugtam volna úgy éreztem, hogy majd szétszakad a derekam és nem ment tovább. Még szűz vagyok. Lehet, hogy a szűzhártya miatt nem ment tovább a vibrátor?

Legjobb válasz: Attól még mert a hüvelybementnél van a szûzhártya, lehet ez az okozója, mivel okozhat "szûkületet". Ja, én vagyok az elõzõ hozzászóló

az utolsó a te msn cimed?
Attól még mert a hüvelybementnél van a szûzhártya, lehet ez az okozója, mivel okozhat "szûkületet". Ja, én vagyok az elõzõ hozzászóló
pff mégis kitõl kaptad ?
Persze, a szûzhártyád miatt, mikor az a hüvelybemenetnél van.. Istenem......
Ha csak ez a gond....ebben tudok segíteni. :)
Miért nem próbálkozol igazi farokkal? Komolyan kérdezem.
Szia! Igen, elképzelhetõ hogy a szûzhártyától-ill. hogy szûk vagy, azért nem ment beljebb. Én ffi vagyok, javítsatok ki ha rosszul gondolom, de nem jobb úgy elveszíteni a szüzességed, hogy lefekszel valakivel, akit szeretsz?
A kérdező hozzászólása: Mert?
szépek vagytok :D
inkább elküldöm neked személyes üzenetben! ok?
én meg adom szívesen, hátha kisütünk valamit :D [email protected]
A kérdező hozzászólása: nem. de te megadhatod és felveszlek!
A kérdező hozzászólása: nem de te megadhatod és felveszlek!
légyszíves, mielõtt tárgyakat kezdesz magadba dugdosni, legalább olvass el egy felvilágosító könyvet, van olyan is, amit már egy 10 éves gyerek is megért....általában egy ilyen könyvben leírják azt is, hogy a hüvely hosszúsága kb 6-12 centi, utána már a méhed következik, amit nem nagyon kéne feszegetni, ha még az életben szeretnél gyereket... ezért is nem értem az idióta pasikat sem, akik jönnek az akármennyi centijükkel, hogy elég e... nem mindegy, 5 centi lóg ki a csaj hüvelyébõl vagy 2? úgyis csak addig tudja betolni, amíg lehet
már mint a kérdezöé?
A kérdező hozzászólása: Mert nincs barátom és nem tudok kivel.
A kérdező hozzászólása: :) Köszi. Télleg vki tapasztaltnak msn vagy vmi?
Ekkora kamu kérdést. LOL Ti el is hiszitek neki? :D

Win 8-as rendszerû laptopon, hol lehet kikapcsolni a töltés leállítását? Maxon van és nem szeretném ha tovább is töltésen lenne.

akumulátor kímélése érdekében szeretném kikapcsolni,win 7en simán kitudtam kapcsolni.

Legjobb válasz: ha fel van töltve a gép akkor nem tölti tovább az akkut. Ha megnézed aida64-ben akkor lehet látni amikor még nincs feltöltve a gép akkor azt írja hogy teleprõl mûködik és azt tölti, ha fel van töltve akkor lekapcsolja a gépet a teleprõl és a hálózatról mûködik. Ezt írja is.

ha fel van töltve a gép akkor nem tölti tovább az akkut. Ha megnézed aida64-ben akkor lehet látni amikor még nincs feltöltve a gép akkor azt írja hogy teleprõl mûködik és azt tölti, ha fel van töltve akkor lekapcsolja a gépet a teleprõl és a hálózatról mûködik. Ezt írja is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséged! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!