Találatok a következő kifejezésre: Lehet tojást szoptatás (3 db)

Lehet tojást ( tojásleves, rántotta) és gombát enni szoptatás alatt?

Legjobb válasz: Szia.Attól függ mennyi idõs a babád.A gombát azt lehet, de a tojástól kipattoghat a baba, és mint a felnõtteknél is úgy a babáknál is gázokat okoz ezáltal fájhat a pici hasa.

Szia.Attól függ mennyi idõs a babád.A gombát azt lehet, de a tojástól kipattoghat a baba, és mint a felnõtteknél is úgy a babáknál is gázokat okoz ezáltal fájhat a pici hasa.
A kérdező hozzászólása: 12 hetes.
Én mindent ettem.
Én ettem tojást is, gombát is, semmi baja nem volt a babámnak.
Szia.Nekem a tojás után tiszta pötty volt a lányom.Állítólag ha csak a fehér részét eszed akkor nem lesz baja, de miután megjártam vele , utána nem próbálkoztunk.6 hós volt mikor újra ettem, és akkor már semmi baja nem lett.
Én is mindent ettem, bár konkrétan nem emlékszem rá, hogy tojás, gomba volt-e a menüben. Figyeld a babádat, majd meglátod, mire hogy reagál.
Hogy pattog ki a bõre? Piros foltok, vagy lehetnek kis pici hólyagocskák? Engem is érdekelt ez a kérdés már nem teszem fel újra, ezért kérdezek itt. Bocsi :-)

Lehet tojást enni szoptatás alatt? Nem fog fájni a baba pocija tőle? Vagy nem okoz valamilyen allergiát?

Legjobb válasz: szia unokanõvérem szerint õ azért tudott sokáig szoptatni, mert sok tojásos ételt evett. szóval szerintem nem okozhat gondot.

szia unokanõvérem szerint õ azért tudott sokáig szoptatni, mert sok tojásos ételt evett. szóval szerintem nem okozhat gondot.
Nekem is sok tojáslevest ajánlottak.

Tojást lehet-e enni szoptatás második hetében?

Legjobb válasz: lehet, sõt elõtte és utána is :)

lehet, sõt elõtte és utána is :)
Lehet, de nézd a baba reakcióját, mert puffaszthatja, sõtt kipattoghat tõle.De próba szerencse.
Lehet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!