Találatok a következő kifejezésre: Lehet tetoválást szoptatás alatt (4 db)

Csináltatott már valaki smink tetoválást szoptatás alatt? Lehet?

Legjobb válasz: Én nem csináltattam, de szerintem lehet.

Én nem csináltattam, de szerintem lehet.
Nem lehet, még ne csináld. Van kozmetikus és tetováló barátom is. Terhesség és szoptatás alatt szigorúan tilos. Lehet, hogy elfertõzõdik pl, de a hormonok miatt a bõröd is más.

Lehet tetoválást csináltatni szoptatás alatt?

Legjobb válasz: Ha kozmetikai tetoválást nem lehet csináltatni terhesség, illetve szoptatás alatt, akkor valószínûleg rendes tetoválást sem. Inkább várd meg, míg a picur leszokik a cicirõl.

Ha kozmetikai tetoválást nem lehet csináltatni terhesség, illetve szoptatás alatt, akkor valószínûleg rendes tetoválást sem. Inkább várd meg, míg a picur leszokik a cicirõl.
nem! elég veszéjes, mivel ha neadj isten valami fertõzést kapsz az átmegy a tejedbe, a festékanyag miatt, lehet h elutasítja a cicit a pici, valamint lehet h a fájdalom miatt, még ha jól bírod is, elmehet a tejed várd meg amég nem szopizik, õ az elsõ, azt a pár hónapot kibírod
A kérdező hozzászólása: Én is erre gondoltam, de biztos ami biztos alapon inkább megkérdezem. :) Köszönöm a válaszokat!

Szoptatás alatt lehet tetoválást csináltatni?

Legjobb válasz: Nem és nem is vállalják normális helyen (ha csak nem valami sufnitetkóshoz mész...) Én kivártam a szoptatás végét, most már egy hónapja nem szoptatok, jövõ héten megyek sminktetoválást csináltatni, jövõ hónapban meg normál tetoválást. Egyrészt nem fogja úgy be a festék a bõrt (a hormonok miatt),másrészt ilyenkor az ember immunrendszere le van gyengülve, sokkal könnyeben begyulladhat, elfertõzõdhet. És bár a véráramba nem kerül bele a festék, azért a babának sem tesz jót, ki tudja....

Nem és nem is vállalják normális helyen (ha csak nem valami sufnitetkóshoz mész...) Én kivártam a szoptatás végét, most már egy hónapja nem szoptatok, jövõ héten megyek sminktetoválást csináltatni, jövõ hónapban meg normál tetoválást. Egyrészt nem fogja úgy be a festék a bõrt (a hormonok miatt), másrészt ilyenkor az ember immunrendszere le van gyengülve, sokkal könnyeben begyulladhat, elfertõzõdhet. És bár a véráramba nem kerül bele a festék, azért a babának sem tesz jót, ki tudja....
"Bár a véráramba nem kerül bele a festék"... mégsem lehet tetoválás után fél évig vért adni. Ez sem véletlen. Ha normális helyre mész, akkor nem fogják megcsinálni a tetoválást. A baba érdekét nézd és inkább várd meg míg leszokik a szopiról. Nem maradsz le addig semmirõl.
Nem tudom, hogy lehet-e, de az biztos, hogy nem érdemes. A szoptatás miatt megváltozott a hormonrendszered, így a bõröd nagy eséllyel kidobja a festéket. Olyan mint a hajfesték, menzesz alatt van, hogy nem fogja be a hajat.
Tetoválás után fél évig nem lehet vért adni...nem azért, mert a véráramba kerülne a festékanyagból :) Inkább, mivel nem tudni, hogy ki, hogyan csináltatta a tetkót/ került kapcsolatba tûvel, ezért a különbözõ tûn keresztül terjedõ fertõzéseket akarják kivédeni a véradásnál (ha van valami, az fél év alatt azért kijön az emberen). Amúgy nincs értelme szoptatás alatt csináltatni a megváltozott hormonok miatt.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Nemcsak a tû miatt - ugye elvileg mindenki tiszta, steril tût kap, de új festéket nem bontanak! Ezért terjeszt még így is fertõzéseket......


Szolizni lehet szotatás alatt? Kozmetikai tetoválást vagyis szemöldök tetovávlást lehet szoptatás alatt csináltatni?

Legjobb válasz: Szerintem mindenképp várj még vele,bár tapasztalatom nincs,de jobb félni,mint megildeni..

Szerintem mindenképp várj még vele, bár tapasztalatom nincs, de jobb félni, mint megildeni..
Én szolizok a szoptatás alatt. Régóta járok, 4 hónapos a lányom. Csak a melleid kell MINDIG letakarni, nehogy megégjen, mert akkor fájdalmas lehet a szoptatás! A tetoválást nem javasolnám, az bõr alá megy és az anyatejbe is juthat. Azt inkább most ne, bár kérdezd meg a dokid inkább!
Lehet mind a kettõt. Amúgy én tetováló szalonban dolgoztam, és tanultam, hogy tetováltatni lehet. A szolizásról meg már sokan kérdeztek, és mindenki azt írta, hogy lehet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!