Találatok a következő kifejezésre: Lehet terhességre jel ha (76 db)

Lehet terhesség jele, ha a megvonásos vérzés 2 nap rendes és 1 nap pecsételős vérzés szokott lenni, most meg már 2 napja pecsételek?

Yasminellet szedek 3 hónapja. El?tte más fajtákat szedtem, de a gyógyszerváltások óta kicsit felborult az egész.

Legjobb válasz: Nem a terhesség jele. Ha terhesség gyanúja felmerül benned, akkor tesztelj.

Nem a terhesség jele. Ha terhesség gyanúja felmerül benned, akkor tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Nem kéne gyanakodnom, mivel rendesen szedem a gyogyit. De azért parázós vagyok. Az 1. gyogyimnál sosem volt gond a vérzéssel. rendesem megjött és 2 nap után mintha elvágták volna, nem jött több vér. A váltások óta, viszont az utolsó napok pecsételgetéssel telnek. Mivel a mellékhatások egybeesnek a terhességi tünetekkel, ezért nem feltétlen venném észre, ha baj van, így a vérzésbõl tudok a leginkább következtetni.
ez mellékhatások sorozta a sok tabi váltás miatt. tényleg nem kell izgulnod, hogy terhes lehetsz, mert rendszeresen szeded. kicsi nagyon kicsi az esélye. de ha nem vagy biztos csinálj majd testet. attól biztos megnyugszol.

Második napja késik, a derekam majd leszakad, görcsölget, meg szurkál a hasam, de nem vészesen, a mellem már nem fáj és fehéres-átlátszó nyákos folyás van. Ez lehet terhesség jele? Ha igen mikor csináljak tesztet, ami már biztosra megmutatja?

Legjobb válasz: Szerintem ha már most csinálsz egyet, kimutatná hogy mi a helyzet, de a reggeli vizelet mindig biztosabb. Jó jel, hogy késik, bár a vizes folyás lehet menszi is. Szokott késni?

Szerintem ha már most csinálsz egyet, kimutatná hogy mi a helyzet, de a reggeli vizelet mindig biztosabb. Jó jel, hogy késik, bár a vizes folyás lehet menszi is. Szokott késni?
Az elmaradt vérzés felettébb gyanússá teszi a dolgot. Holnap reggel próbálkozhatsz teszttel.
A kérdező hozzászólása: A folyás nem vizes hanem eléggé sûrû, nem szokott késni mindig 27-28 napra jön.Mióta menstruálok max 2x fordult elõ hogy késett 2 napot.
A kérdező hozzászólása: nem korai még 2 nap késés után tesztelni?
Ezek a mai tesztek már a nemvárt napján is kimutatják. Így szerintem 2 nap késé után simán tesztelhetsz! Szorítok!
Nekem ezek a jelek mindig mensi elõtt 1 nappal vannak..Ne idegeskedj, inkább tesztelj
A kérdező hozzászólása: Terhes vagyok !!!!!!Köszi a válaszokat!

Lehet terhesség jele, ha a szokásosnál sokkal hamarabb bezsírosodik a hajam?

Eddig elég volt egy héten egyszer mosni, most meg kb 2 hete: 2 naponta mosni kell, mert szörnyen bezsírosodik.Most kellene megjönnie a napokban, de ez a probléma lehet terhesség miatt?

Legjobb válasz: Lehet, végül is megváltozik a szervezet. De azért önmagában nem terhességi tünet. De azért tudd hogy ha többet mosod, gyorsabban zsírosodik! Van más tünet is? Mikorra nem várod?

11:31-es vagyok. Még sosem volt eddig O %-os válaszom! :DDD Én komolyan gondolom a pszichológust, nem gúnyolódásból írtam :) Saját tapasztalat, végigjártam a Kaáli Intézetet, épp csak hogy a lombik nem kellett. Fájadalmas viszgálatok, rengeteg pénz, sírás, meddõségi kezelések..., a végén már teljesen bediliztem és nem létezõ terhességi tüneteket produkáltam. A végén spontán sikerült egy "[email protected]" tipusú hónapban, szóval egyértelmûen pszichés háttere volt. Ha újra kezdhetném, akkor az alapvizsgálatok után a pszichológushoz mennék. Szóval tényleg csak segíteni szeretnék :) Nem biztos, hogy az a jó, ha itt azt írják le neked amit hallani szeretnél és közben mindenki bólogatva nyomkodja hozzá a zöls kezecskét, csak hogy te kicsit jobban érezd magad hamis tünetek miatt. Aztán meg jön a pofáraesés mensikor, de hát mint tudjuk más f.szával könnyû verni a csalánt...
Ne haragudj de tényleg az elõzõ hozzászóló felé hajlok én. LEHET baba jele, de tényleg annyira közel van már ilyenkor a testszcsinálás lehetõsége hogy szerintem fölösleges ezeket a kérdéseket feltenni. Lesz baba nálad is elõbb mint gondolnád... Csak példát kell venni az elõzõ válaszolóról! Mindenki túlparázza ezt az egészet. Amikor lekezdünk foglalkozni a babatémával azonnal csúszik a ciklus, nincs peteérés, stb. LAZÁN! Én jön is baba!:-)
Lehet, végül is megváltozik a szervezet. De azért önmagában nem terhességi tünet. De azért tudd hogy ha többet mosod, gyorsabban zsírosodik! Van más tünet is? Mikorra nem várod?
Azért vannak egyértelmûbb jelei a dolognak, pl pozitív teszt :) Nem akarlak bántani, de szerintem is pszichológushoz kellene fordulnod.
Nem.
..ennyire azért már ne képzeljünk be dolgokat...pszichológus? (lehet lepontozni:)
A kérdező hozzászólása: aki nem hiszi járjon utána...
persze, persze... mi meg most jöttünk le a falvédõrõl!
nah de jó, sok boldogságot:)
Ahha...most kell megjönnie, de kijelented, hogy fiú???..pszichológus, mert kamuzol!!!!!
na gratulálok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Jól éreztem! Nemsokára születik a kisfiam!!!
szia, légyszi írd meg hogy a terhesség jele volt e. Ha igen minden rendbe veletek?:)
2. válaszoló vagyok. Elõttem is van példa a "beképzelem a terhességet" c. betegségre, ezért javasoltam a pszichológust. A barátnõmék több éve próbálkoznak sikertelenül, A-Z-ig mindent kipróbáltak lassan, minden hónapban azt hitte minden tünetre, hogy terhes, utált minden terhes nõt, velem is megszakította a kapcsolatot, mikor már a második babámat vártam...szóval ezt el kell kapni, jobb elõbb, mint késõbb, mert az idõ csak megy sajnos...
Lehet ám! Én most vagyok a 7. hétben, és elõször nekem is ez tûnt fel! Sokkal sûrûbben kellett hajat mosnom. Aztán szép fokozatosan a bõröm is bezsírosodott, és jönnek rajta a pattanások... :/
A kérdező hozzászólása: nézd már meg a dátumot mikor írtam hogy fiam lesz!!!!!!

Lehet terhesseg jele ha pattanasok jottek ki rajtam, alamon, hatamon, arcomon? Enyhe feher folysom is van ami szagtalan. Kb 9 nap mulva kell megjojjon a menzeszem.

Nagyon szeretnek mar babat,remelem osszejon!

Legjobb válasz: Sajnálom, de ilyen korán még semmi jele sincsen..., sõt még a mensi elmaradásakor sem biztos, hogy bármit is lehet érezni. Én speciel abból vettem észre, hogy terhes vagyok, hogy teljesen kisimult az arcom, de nem mensi elõtt másfél héttel. Drukkolok neked!

Sajnálom, de ilyen korán még semmi jele sincsen..., sõt még a mensi elmaradásakor sem biztos, hogy bármit is lehet érezni. Én speciel abból vettem észre, hogy terhes vagyok, hogy teljesen kisimult az arcom, de nem mensi elõtt másfél héttel. Drukkolok neked!
Ezt neten keresztül senki sem tudja megmondani. Várd meg, hogy megjön vagy sem, és ha nem, csinálj tesztet. Lehet, a melegtõl jöttek rád pattanások. Türelem. Lehet, hogy majd 50-en írják, hogy biztos, miközben nem. Majd eldõl.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat!
ilyen koran nem hiszem...amugy nekem meg pont az volt a jele hogy tiszta volt az arcom, ami mensi elott egy-ket nappal mindig eleg pattanasos.

Lehet terhesség jele, ha rögtön kaja után van hányingerem? Akámit eszek?

Legjobb válasz: Kb 50 % az esély arra, hogy ez a terhesség miatt lenne. Hányadik napodon vagy?

Kb 50 % az esély arra, hogy ez a terhesség miatt lenne. Hányadik napodon vagy?
Nálam ez jel volt.
5 nap után még az ég világon semmilyen tüneted nem lehet!!!
kizárt. még nem lehetsz terhes. leghamarabb a 7. napon ágyazódik be.
5 nappal peteérés elõtt? Míg ovuláció lesz, meg elindul a pete lefelé, simán elpusztul a spermium.
A kérdező hozzászólása: Ja nem ugy ertem, 5 nappal a mai elott, de a peteeres elott 1.es 2. nappal. Ma mar megettem egy uveg nutellat, pedig maskor nem szeretem!
Tehát 5 napja voltatok együtt? Jól értem? És az az együttlét 1-2 nappal peteérés elõtt volt? Így érted? Tehát akkor kb 3 napja volt ovud? Mert ha így van, akkor a falánkság simán lehet ovu miatt is. Terhességi trüneted nem lehet, hiszen a beágyazódás az 7-10 nap, és a hcg (ami a tüneteket okozza) az csak a beáhuazódás UTÁN termelõdik.
A kérdező hozzászólása: Igen igy ertem, koszi! Azert remenykedem...
Akkor ez tuti nem terhességi tünet, mégha terhes is vagy ez akkor sem a terhességtõl van. Reménykedni meg persze lehet, amíg nem jön meg. Ha késik, tesztelj. Elõbb ne, mert csak felhúzod magad feleslegesen, hogy ott van-e a csík vagy nincs.

Lehet terhesség jele, ha nem kifejezetten feszül a mellem, hanem a tejbelövelléshez hasonlót érzek?

(második babát szeretnék) Ma kéne megjönni, a hasam fáj, néha hányingerem van.

Legjobb válasz: Igen lehet!Nekem is ilyen volt,én a 3.-at várom.

Igen lehet!Nekem is ilyen volt, én a 3.-at várom.

Lehet terhesség jele, ha kb. 2 hete voltam a párommal együtt és ma pontosan megjött, de nem úgy ahogy szokott, alig van valami és az is inkább barnásnak tűnik?

Meg elég rosszul érzem magam, kicsit szédülök is és nekem nem igazán szokott fájni a hasam, de most néha érzek ilyen szúrás szer? f?jdalmat. Meg úgy érzem, mindtha émelyegnék.

Legjobb válasz: Elõfordulhat, hogy terhes vagy. A beágyazódáskor is lehet barnázni. Én azt javaslom, hogy légy türelmes, még várj egy pár napot és csinálj egy tesztet! Sok sikert!! :)

Elõfordulhat, hogy terhes vagy. A beágyazódáskor is lehet barnázni. Én azt javaslom, hogy légy türelmes, még várj egy pár napot és csinálj egy tesztet! Sok sikert!! :)
szia! nekem is megjött, vagyis barna volt 2 napig, aztán semmi, a teszt negatív volt, 2 is! majd megint barna 1-2 csepp és már 25 hetes terhes vagyok. vegyél tesztet, valószínûleg terhes vagy. nálam legalábbis így volt. örültem mikor a 3ik teszt pozitív lett, akkor már 8 hetes terhes voltam. addig se rosszullétem semmi nem volt, csak a gyanús folyás. sok sikert!
Nagyon babagyanús adolog!Várj még egy kicsit aztán jöhet a teszt!Gratula!

Soha nem szoktak tüneteim lenni mensi előtt most 15 re "nem várom" és nagyon zsiborog meg fáj a mellem, ha futok majd leszakad ez lehet terhességi jel ha amúgy sose szokott ilyen lenni?

Febr. 1-2-3. az esélyes napok, szóval elvileg még csak 13-12-11 nap telt el. Holnap reggel akarok tesztelni ha nem jön meg. Szerintetek ha ennyire fáj a cicim akkor érdemes lehet tesztelnem már vagy várjak még pár napot?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ terhességemnél ez volt. Pár nappal nemvárt lõtt elkezdett bizseregni a mellem, ami egyébként nekem sose volt elõtte, menszik elõtt sem, ezért nagyon gyanús volt. Nemvárt napján teszteltem, pozi lett rögtön. Azóta már 3 éves a drágám. Szerintem reggel tesztelhetsz.

Nekem az elsõ terhességemnél ez volt. Pár nappal nemvárt lõtt elkezdett bizseregni a mellem, ami egyébként nekem sose volt elõtte, menszik elõtt sem, ezért nagyon gyanús volt. Nemvárt napján teszteltem, pozi lett rögtön. Azóta már 3 éves a drágám. Szerintem reggel tesztelhetsz.
ha 28 napos a ciklusod, simán:) mi is elsején voltunk együtt, van már pár kétcsíkos tesztem:)
A kérdező hozzászólása: Juj második tényleg???? Gratulálok!! Hát akkor lehet holnap reggel tesztelek, bár csak 2 ös tesztem van nem tudom az vajon mutat e vmit.
hétfõ du. óta csíkosodok, de az se jó, mert mensiig nem túl erõsek, és tök para:)
A kérdező hozzászólása: Hétfõ délután óta??? azta, és hanyas teszttel?? Én meg itt várakozok mondván nehogy negatív legyen és csalódjak miközben csak várnom kellett volna még kicsit.
mióta késik?
A kérdező hozzászólása: 1 hete késik. De még nem merek tesztelni...
Semmi egyéb tüneted nicnsen? A hõdet esetleg mérted? Szerintem tesztelj vagy menj orvoshoz.
Szerintem ez akár felfázás tünete is lehet. (Ha egyéb terhességi tüneted nincs.)
Miért nem tesztelsz? Én egy nap késést is alig bírtam kivárni, nemhogy egy hetet! Ne izgulj, lesz ami lesz, el kell fogadni! Hajrá!!!!16 hetes kismama
Szerintem mindenképpen vegyél egy tesztet. Fõleg azért, mert ha nem vagy terhes, ez lehet vmi urulógiai probléma is! Én sem bírnék egy napot sem várni!
A kérdező hozzászólása: OK, OK, veszek tesztet ma, aztán holnap reggel tesztelek. Egyébként 2szer már rámtört émelygés, akkor 10 percet mély levegõvételekkel sétálgattam, mire elmúlt. És olyan a hasamalja, mintha húzódna, feszülne... Reménykedem! :)
reménykedj, de ne éld bele magadat, mert nekem is ennyit késett a múltkor. szerintem érdemesebb lenne inkább este tesztelned.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!