Találatok a következő kifejezésre: Lehet terhességi hogy undorodom a (2 db)

9 napomon volt peteérés. Most 25 napomon vagyok és ma vettem észre hogy minden szagtol undorodok. Nemhányinger csak nekem minden szag büdös. Lehet terhesség mert ebben a honapban jöttem helyre hormonilag. Vagy csak beképzelem?

Legjobb válasz: Ha a peteérés utáni 12.napon vagy,akkor én már a helyedbe csinálnék egy tesztet,hogy mindenre fény derüljön. Szurkolok!!! Én nem merek semmit se konkrétan mondani,mert már jártam úgy,hogy beképzeltem a dolgokat magamnak! Sok sikert és várom,hogy mit mutat a teszt!

Ha a peteérés utáni 12.napon vagy, akkor én már a helyedbe csinálnék egy tesztet, hogy mindenre fény derüljön. Szurkolok!!! Én nem merek semmit se konkrétan mondani, mert már jártam úgy, hogy beképzeltem a dolgokat magamnak! Sok sikert és várom, hogy mit mutat a teszt!

Lehet terhességi tünet, hogy undorodom a szextől?

Ha minden igaz, 6 hetes terhes vagyok, de ez még csak holnap derül ki. Tüneteim megvannak vérzésem nincs. Lehet a nem kívánt szex is egy tünet?

Legjobb válasz: Természetesen igen. Pláne, ha émelyegsz és szédülsz, akkor még nem-terhesen sem kívánós az ember... Ha elmúlnak a kezdeti tünetek, te is jobban leszel, és visszatér a nemi vágy.

Természetesen igen. Pláne, ha émelyegsz és szédülsz, akkor még nem-terhesen sem kívánós az ember... Ha elmúlnak a kezdeti tünetek, te is jobban leszel, és visszatér a nemi vágy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!