Találatok a következő kifejezésre: Lehet terhességi hogy folyton (4 db)

Utalhat terhességre hogy éjszaka nagyon rosszúl alszom mostanság ha kint vagyok a melegben mostanában folyton hány ingeremlesz? Vagy ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Korai terhességben éppenséggel nagyonis jól szokott menni az alvás, de minden lehet. A hányinger jelezheti, igen.

Korai terhességben éppenséggel nagyonis jól szokott menni az alvás, de minden lehet. A hányinger jelezheti, igen.
A kérdező hozzászólása: a hányingerrel olyan fura gyomor érzésem is van
Én 10 hetes vagyok és úgy alszom, mint még soha! Bármitõl lehet hányinger. Lehet, hogy most nem bírod úgy a meleget4
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom lehet.de mostanában általában ha napközben alszom egy kisit és fel kelek utána is rám jön a hányinger
A kérdező hozzászólása: végre tudtam aludni egy hozamban 7 óra hosszát

Lehet terhességi jel, hogy folyton ennék?

folyton ennék,hiába eszem tele magam eltellik 2 óra és ugy érzem hogy most aztán muszály ennem,néha van hányinger,és néhány illat kifejezetten zavar ami eddig nem.pl 6 éve ugyan azt a parfümöt használom és pár napja ha meg érzem akkor kész vagy,meg a kávé amit eddig imádtam.és még iszonyatossan fáradt vagyok.felkellek reggel 7kor,de már 8kor ugy érzem hogy mingyárt elalszom és ez van egész nap.Ez lehet baba?vagy beteg leszek és az érzem?

Legjobb válasz: Igen, nekem két gyerekem van, és abszolút ezekkel a tünetekkel kezdtem mindkét terhességem. Fõleg a szagok iránti undor az, ami miatt úgy gondolom, hogy terhes lehetsz. Ráadásul a reggeli hányinger szinte klasszikus terhességnél. Sürgõsen vegyél egy tesztet a gyógyszertárban, és reggel elsõ pisinél csináld meg. Sok szerencsét!

Igen, nekem két gyerekem van, és abszolút ezekkel a tünetekkel kezdtem mindkét terhességem. Fõleg a szagok iránti undor az, ami miatt úgy gondolom, hogy terhes lehetsz. Ráadásul a reggeli hányinger szinte klasszikus terhességnél. Sürgõsen vegyél egy tesztet a gyógyszertárban, és reggel elsõ pisinél csináld meg. Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: huu jó lenne ha össze jönne a baba:) igazából még várok egy kicsit a tesztel hétfön kellene betegnek lennem.lehet korai lenne nem? Egyébként ilyet is érzek hogy reggel hányingerem van, közbe ugy érzem hogy éhes is, na mondom eszem valamit hátha elmulik, de utána is ugyan igy.
Szia.Gratulálok, szerintem babás vagy.csinálj nyugodtan tesztet.Ha már ennyire érzed a tüneteket, akkor 2 csík is lessz.
hát a tünetek alapján valószinû, de csak a teszt biztosabb választ tud adni. Csináld meg szerintem.
A kérdező hozzászólása: ilyenkor már kimutatja? vagy várjak még pár napot, mert akkor kellene megjönnie?!
Szerintem várj pár napot, és csak utána tesztelj. Ha most tesztelnél negatívat, nem tudnád, hogy korai volt a tesztelés, vagy nem vagy babás. Nekem a terhesvitamintól ugrott fel az étvágyam, nem tudom, te szedsz-e.
A kérdező hozzászólása: nem szedek semmit

Ez a második terhességem, kb. 5-6 hetes. Minden nap görcsöl a hasam (mint mensinél) és folyton olyan érzésem van, hogy mindjárt megjön. Ez az első terhességemnél nem volt. Baj lehet?

Legjobb válasz: Semmi gond nincs! Ez a terhességgel jár! Nekem 12 hetes korig mindennap görcsölt a hasam. Persze nem erösen. 24 hetes kismama. Grat a babához!!

Semmi gond nincs! Ez a terhességgel jár! Nekem 12 hetes korig mindennap görcsölt a hasam. Persze nem erösen. 24 hetes kismama. Grat a babához!!
szia nekem is volt ilyen legalább 2 hétig nem tudtam eldönteni hogy örüljek vagy ne de aztán mégis csak ugy alakult hogy én letem akkor a villág legboldogabb embere amikor kiderült hogy mégis van pici ugyhogy ne aggódj de pihenj sokat gratula
Nekem is eltartott 11 hétig, teljesen normális. És azóta is néha érzem, mikor nõl a méh:-) 19 hetes kismami.-)


13 napja késik a menszeszem. Csináltam 2 tesztet (egyik 3 napos másik 9 napos késésnél) Mindkettő negatív lett. Folyton görcsölök. Eztán megyek majd orvoshoz, de kíváncsi lennék a véleményetekre hogy mitől lehet ez? Terhesség? De akkor miért negatív?

Legjobb válasz: Szia lehet hormonzavar de sok minden lehet idegeskedés stb.. Ezt csak doki tudja megmondani. Azért csinálj mégegy tesztet hàtha és csak késöbb volt ovud és ezért nem mutatta ki.

Szia lehet hormonzavar de sok minden lehet idegeskedés stb.. Ezt csak doki tudja megmondani. Azért csinálj mégegy tesztet hàtha és csak késöbb volt ovud és ezért nem mutatta ki.
én is hormonzavarra tippelek, meg hogy idegeskedsz hogy nem jön meg. nekem egyszer 3 hónapig nem jött meg stressz miatt. nõgyógyászomtól kaptam rá gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: Nekem sose késett még csak akkor mikor terhes voltam a kislányommal, de akkor 9 hónapig. Mindig olyan szabályos nekem történjék bármi
Nem feltétlenül jelent bajt. Nekem is megbolondult egy ideje, volt hogy kb. 119 napos volt a ciklusom. Aztán ilyen ciklus mellett is teherbe estem szeptemberben. Mondta is az orvos, hogy ez elég furcsa ilyen zavaros ciklus mellett, mert nehezebben szokott sikerülni, de az én példámból láthatod, hogy nem feltétlenül jelent bajt. Lehet az idõjárás vagy idegesség. Sok dolog okozhatja, de a 13 nap késés nem a világ vége. :) Ki is maradhat akár, nem kell egybõl megijedni. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!