Találatok a következő kifejezésre: Lehet terhességi a fejfájás (19 db)

A ciklus 30 napjan a terhessegi teszt biztosat mutat? Fejfajas lehet terhessegi jel?

Legjobb válasz: hány naposak a ciklusaid? fejfájás sok mindennek lehet a tünete

hány naposak a ciklusaid? fejfájás sok mindennek lehet a tünete
A kérdező hozzászólása: 28 naposak a ciklusaim! mensinek meg semmi jele eddig, de a hom csak 36.2 :(
akkor szerintem holnap reggel elsõbõl már tesztelhetsz, de ha nega akkor se keseredj el, pár nap múlva tesztelj megint
A kérdező hozzászólása: Jo, koszi szepen! ;)
Szia! Nekem a fejfájás stabilan mensi elõjel. :-(

A terhesség alatt lehet alkalmazni a Sinol orrspray-t? Migrénre, fejfájásra.

Legjobb válasz: Igen, én úgy tudom, hogy migrénes fejfájásra csak azt lehet.

Igen, én úgy tudom, hogy migrénes fejfájásra csak azt lehet.
A kérdező hozzászólása: köszi

Lehetnek ezek a terhesség jelei: fejfájás, derékfájás, hasfájás, hõemelkedés, hidegrázás és csíkok a mellen? Tudom hogy a legbiztosabb ha elmarad a nemvárt, de lehet esélyem rá?

Legjobb válasz: Ennyi erõvel beteg is lehetsz. Nekem sokat fájt terhesség alatt a fejem, de 10-16 hét között. Hõemelkedés alatt mit értesz? 37-37.5 között még lehet baba, de annál feljebb inkább betegség van a dologban. Derékfájás a kezdõdõ mensid miatt is lehet. Hányadik dpo-n vagy egyébként? Ovu után leg korábban is 10-14. napon lehetnek esetleg valami kis terhes tüneteid. De sokkal jellemzõbb, hogy 6-10 hetesen kezdõdnek csak a tünetek. 6-12 hét között voltak hõ ingadozásaim ez is utalhat terhességre. Szóval vagy terhes vagy vagy nem. (Szurkolok, de erre még ne alapozz)

Ennyi erõvel beteg is lehetsz. Nekem sokat fájt terhesség alatt a fejem, de 10-16 hét között. Hõemelkedés alatt mit értesz? 37-37.5 között még lehet baba, de annál feljebb inkább betegség van a dologban. Derékfájás a kezdõdõ mensid miatt is lehet. Hányadik dpo-n vagy egyébként? Ovu után leg korábban is 10-14. napon lehetnek esetleg valami kis terhes tüneteid. De sokkal jellemzõbb, hogy 6-10 hetesen kezdõdnek csak a tünetek. 6-12 hét között voltak hõ ingadozásaim ez is utalhat terhességre. Szóval vagy terhes vagy vagy nem. (Szurkolok, de erre még ne alapozz)
Tapasztalatbol írom hogy ne lesd magad ennyire mert a pszichika kegyetlen dolog! Tudom hogy mi az amikor kozeleg az ido és lesem csak meg ne jojjon biztosan sikerult!Nem jo így hidd el.De hogy válaszoljak is a kérdésre igen lehet hogy várandoság!Szorítok hogy az legyen!!!!!
A kérdező hozzászólása: Hõemelkedésem: 37, 2 37, 4
A kérdező hozzászólása: Elsõ terhességem lenne
ne éld bele magad..
A csíkok inkább a terhesteszten jelentenek babát. Ilyen hõemelkedés babavárás esetén nem indokolt. Várj, és ha nem jön meg, tesztelj.
Esély mindig van... Lehetnek a terhesség jelei, meg sok minden más jelei is! Erre itt most neked senki nem fog tudni válaszolni. Ha azt írom igen ez a terhesség jele, beleéled magad, aztán meg jó nagy pofáraesés lesz, ha megjön! Inkább csinálj valami értelmeset, amíg el nem érkezik a nemvárt ideje!


Lehet a terhesség jele a fejfájás, és hányinger?

Legjobb válasz: A hányinger utalhat arra!De van akinél a fejfájás is !

A hányinger utalhat arra!De van akinél a fejfájás is !
nem biztos.lehet más miatt is hányingered és fejfájásod
Nekem mindkettõ van terhes vagyok, de nem feltétlenül ezek a tünetei.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel ugyanúgy nem vagyok jól, nincs hányingerem, viszont van olyan pillanat, hogy lever a víz.Ez a terhesség jele?

Lehet terhességi tunet a fejfajas, hoemelkedes, gyomorfajas, szedelges es gyengeseg és az hogy alvas kozben forgolodom és rosszul alszom? Terhesseg alatt tixtul az arcbor is? Nekem mar nem zsirosodik.

A fent emlitett tunetek reggel jelentkeznek amint felebredek.a tukorbe nezve magam teljesen megvaltoztam arcilag, reggel sapadt vagyok, de amugy megxepult es kerekebb lett az arcom.

Legjobb válasz: Tesztelj!! ilyen tünetek sokmindentõl lehetnek.

Tesztelj!! ilyen tünetek sokmindentõl lehetnek.

A fejfájás lehet terhesség előjele?

Ma ott voltam a barátomnál és mikor nem volt rajtam ott alul semmi akkor rámfeküdt olyan misszionárius pózban:D de volt rajta boxer is és farmer is, de mégis éreztem valami nedveset. Sztetek történhetett valami?

Legjobb válasz: mellesleg nagyon fáj a fejem. lehet "terhességtõl"?

A kérdező hozzászólása: mellesleg nagyon fáj a fejem. lehet "terhességtõl"?
Csillagom, ha ennyire éretlen vagy a dologhoz inkább ne szexelj!Azt, amikor egy fiú elmegy észre lehet venni rajta.A nedves, amit éreztél valósznûleg te magad voltál, ha felizgatott a dolog. A fejfájást meg inkább tudd be az idõjárás változásának.
Ne aggódj TUTI NEM VAGY TERHES!!!!Szerintem beszélgess egy kicsit anyukáddal!!!Amúgy is a beágyazódáshoz is idõ kell, és a terhesség jelei is néhány hét után jelentkeznének csak.
A kérdező hozzászólása: nem szexeltem vele
nem
A szex és a szeretkezés két külön dolog. Látom, hogy nem feküdtél le vele, de tényleg beszélgess egy kicsit anyukáddal, vagy olvass el 1-2 könyvet a nõ és a férfi mûködésérõl, védekezésrõl, hogy mitõl lehet terhe valaki és mitõl ne...de ennyire felvilágosulatlanul ne állj a témához, mert pórul fogsz járni.

Lehet terhességi tünet a fejfájás?

nekem hátul fáj a fejem de nagyon tegnap ota. már késik 2 napja ,és a h?m hüvelyben 37,1

Legjobb válasz: Szia. Én nem gondolnám, hogy a fejfájásból lehetne terhességre következtetni. Biztosabb, ha csinálsz egy tesztet.

Szia. Én nem gondolnám, hogy a fejfájásból lehetne terhességre következtetni. Biztosabb, ha csinálsz egy tesztet.
Szia! A fejfájás talán az idõjárással van összefüggésben. Az hogy 2 napja késik és a hõmérsékleted is magas inkább utalhat terhességre. Várj egy két napot és csinálj egy tesztet.

A fejfájás is lehet terhességi tünet?

Jöv?hét keddre vagy csütörtökre nem várom (hol 29, hol 31 napos a ciklusom). Nekem a mestruáció el?tt egy nappal, vagy azon a napon mikor megjön szokott fájni a fejem, de ez most egy kicsit korai. Az eddigi két terhességemnél onnan tudtam, hogy baba van hogy fájt a mellem de most az nem.

Legjobb válasz: akár az is lehet:-)

akár az is lehet:-)

Derék és a fejfájás lehet-e a terhesség jele?

Legjobb válasz: Szerintem ez már túlzás lenne...inkább az idõjárás változást érezted meg. 20 hetes

Szerintem ez már túlzás lenne...inkább az idõjárás változást érezted meg. 20 hetes
Bocsi, látom, hogy 3 napja késik, utolsó voltam.
Fel a fejjel, pár nap múlva nézd meg újra, ha nem jön meg. Nekem egyébként a fejfájás volt a jel, mielõtt nem jött meg, napokig fájt a fejem, és gyógyszertõl sem múlt el. Migrénes fájdalom is volt, szenvedtem vele. Mindenkinél másak a jelek, drukkolok, hogy legközelebb sikerüljön. Mikorra nem várod, nem teszteltél túl korán?
12.39-es vagyok. én is sajnálom! :-( és én is drukkolok hogy minnél hamarabb sikerüljön. s igaza van annak aki írta, hogy ahány ember annyi tünet, van hogy másoknál a tünetek nem is a terhességgel függnek össze, de mégis megjelennek. vigyázz magadra és fel e fejjel
13.16-os vagyok, sajnálom, legközelebb talán sikerül új hónap új esély :) )) Egyébként ha továbbra sem jön meg érdems csinálni pár nap múlva mégegyet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat az elõbb teszteltem Lilyvel és sajnos most is csalódnom kellett negatív lett.köszönöm a válaszokat mostmár várom hogy megjöjjön:(
A derékfájás és fejfájás is olyan, hogy húsz különbözõ dolog is okozhatja, akkor is ha még nem tapasztaltál azelõtt ilyet. Pláne ebben az idõben...aki nem érzi általában az idõjárást, nincs garancia hogy nem is fogja soha, lehet hogy most megérezted. Természetesen lehet baba is, de ugyanúgy sok más is....inkább tesztelni kellene, mert hiába csalódtál sokat eddig, most sem lenne könnyebb, ha most 10 netezõ írná be hogy "húú derékfájás ez tuti baba!" - mert ez még ugyanúgy semmit nem jelent mintha nem is tesztelsz egyáltalán. Szóval hajrá, drukkolok hogy baba legyen és légy bátor tesztelni, szurkolok :) ) 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: nagyon sok csalódásom volt már 2 éve próbálkozunk volt már pozitív tesztem és mégsem voltam terhes félek a csalódástól hogy túl hamar csinálom meg a tesztet de ilyen derék és fejfájásom még nem volt!
elõzõ vagyok...miért nem tesztelsz????
nekem a kezdeti hetekben fájt nagyon a derekam, minden más panasz mellett. :-) akkor megy a drukk 20+5 hkm
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam rá de 3 napja késik és én nem igazán szoktam az idõjárásra érzékeny lenni. Köszönöm a válaszod.
A kérdező hozzászólása: tesztelek még egy pár nap múlva ha nem jön meg köszönöm a drukkolást hát ha mégis majd írok !.)

Fejfájás, szédülés lehet a terhesség jele ha negativ a teszt?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ két terhességem fejfájással, alacsony vérnyomással, szédüléssel kezdõdött. Próbálj még pár nap múlva egy tesztet. Mikor (nem)kell megjönnie?

Nekem az elsõ két terhességem fejfájással, alacsony vérnyomással, szédüléssel kezdõdött. Próbálj még pár nap múlva egy tesztet. Mikor (nem)kell megjönnie?
Ha negatív a teszt, akkor nem!
A kérdező hozzászólása: 11. dpo-n vagyok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!