Találatok a következő kifejezésre: Lehet terhesség hogy néha a méhem (3 db)

Hááát, ilyen "ugrálgatásról" még nem hallottam. Mióta késik a mensesed?
A kérdező hozzászólása: 5 napja késik. Már teszteltem tegnap egyet, van is egy második csík nagyon halványan, de annak még nem hiszek, nehogy csalódjak...
Szerintem nyugodtan higgyél a tesztnek, mert terhes vagy. A pozitív tesztnél egy terhességi tünet se ad biztosabb eredményt, csak a doki. Menj dokihoz és gratula!
Szerintem is babóca van a dologban! Két csík az Két csík! Remélem jövõ hónapban nekem is 2 csík lesz! Szorítok! Tesztelj még pár nap múlva, aztán írj, hogy mi lett! Lécccci!
A kérdező hozzászólása: Pénteken tesztelek még. Utána írok ide! Szorítsatok!
szerintem is baba. miota probálkozotk?
SZERINTEM IS BABÓ. DE JÓ NEKED... MIÓTA PRÓBÁLKOZTOK? MIT TETTÉL H AZ LETTÉL (TEA, GYÓGYSZER, VAGY SEMMIT) ?

Lehet terhesség jele, hogy nyomó-szúró (de nem nyilaló, mint pé-kor) érzés van a petefészkeimben, naponta többször? Emellett néha a méhem is feszül, mintha szét akarna húzódni, szakadni!

nem rendszeres a mensim, de azt tudom, hogy a pé-em 18 napja volt.

Legjobb válasz: Az elsõ árulkodó jelek szinte mindenkinél a mellek érzékenysége. Majd a szagundor, és egy-két hét múlva az álmosság, reggeli vagy egésznapos émelygés. Van akinél jobban van akinél kevésbé de a " forgatókönyv" szinte ugyanaz. Ha tesztet csináltál volna akkor már régen tudnád is hogy terhes vagy-e vagy sem.

Az elsõ árulkodó jelek szinte mindenkinél a mellek érzékenysége. Majd a szagundor, és egy-két hét múlva az álmosság, reggeli vagy egésznapos émelygés. Van akinél jobban van akinél kevésbé de a " forgatókönyv" szinte ugyanaz. Ha tesztet csináltál volna akkor már régen tudnád is hogy terhes vagy-e vagy sem.
Szió!Nekem rendszeresen szurkált ahasam, még néha görcsölgetett is.Már azt hittem, meg fog jönni, de aztán mégsem!Csinálj egy tesztet, drukkolok neked! Puszi:egy 9 hetes pocakos

Néha nyilal a petefészkemnél mikor köhögök, tüsszentek, vagy hirtelen felállok. Félek, hogy méhen kívüli terhesség! Lehet?

Ma délután megyek uh-ra, de addig is nagyon félek. 7 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Ezekbõl a jelekbõl ne következtess méhen kivûli terhességre. Ez természetes mert másris alakul át minden és huzódnak az izomszalagjaid. Nekem is volt ilyen a korai hetekben is sõt most 20 hetes vagyok és most pláne van,fõleg ha nagyot kell tüsszentenem. Ha ma még nem látsz szivhangot ne ijedj meg 7-8 hetesen már sokkal biztosabb hogy fogsz látni. Én is 6 hetesen mentem elõször és szivhang még nem volt de 11 mm volt a petezsák,benne 2 mm szikhólyaggal. 2 hét mulva kellett visszamennem,képzelheted mennyit izgultam. Akkor viszont már volt szivhang és 13mm volt az én pici fiam:-) Ugyhogy nyugi minden oké lesz hidd el. Vigyázz magadra és boldog babavárást!

Szia! Ezekbõl a jelekbõl ne következtess méhen kivûli terhességre. Ez természetes mert másris alakul át minden és huzódnak az izomszalagjaid. Nekem is volt ilyen a korai hetekben is sõt most 20 hetes vagyok és most pláne van, fõleg ha nagyot kell tüsszentenem. Ha ma még nem látsz szivhangot ne ijedj meg 7-8 hetesen már sokkal biztosabb hogy fogsz látni. Én is 6 hetesen mentem elõször és szivhang még nem volt de 11 mm volt a petezsák, benne 2 mm szikhólyaggal. 2 hét mulva kellett visszamennem, képzelheted mennyit izgultam. Akkor viszont már volt szivhang és 13mm volt az én pici fiam:-) Ugyhogy nyugi minden oké lesz hidd el. Vigyázz magadra és boldog babavárást!
Szívhang lesz, ne félj! Mindenkinél úgy számolják a tehességet, hogy az utolsó menstruációt veszik alapul. Mert az a tuti. A fogantatás meg bizonytalan (legalábbis azoknál, akik napi rendszerességgel élnek nemi életet. A szúró fájdalom inkább gyulladás lehet, mert a méhenkívüli nem csak mozgásra nyillal. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat. Csak azért fura, mert ilyenre anno az elõzõ terhességemnél nem emlékszem. De hát ugye minden terhesség más és más. Az agyamban meg tudom, ha nincs még szívhang nem gáz, mert még pici nagyon, de azért ismervén magam tuti megijedek majd. Remélem minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: Voltam uh-n, minden rendben van és volt szívhang! Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!