Találatok a következő kifejezésre: Lehet terhesség ha nem (176 db)

Ha elõváladékos ujjal maszturbál a lány lehet az.
Attól hogy nem fojt be a sperma lehet terhes mivel a sperma mozog és ez akármilyen furán is hangzik így van biosz szakon vagyok szóval nem kell neki befolynia! Ha pedig elõváladékos újjal maszturbált még nagyobb rá az esély hiszen az elõváladék is tartalmaz spermiumot így meg van rá az esélye hogy terhes legyen javaslom hogy csináljatok majd terhességi tesztet de most még ne majd csak a menzesz kimaradása után számított 1-2 héten belül! Sok szerencsét!
Igaza van a 20:50-es válaszolónak! fõleg ha még úgy maszturbált is és késik is neki! Háát.... sanszos!
Igen befolyhat hidd már el!nem viccelnék ilyen komoly dologgal!
Úgy hogy elég ha csak a hüvely közelébe kerül!
Elég ijesztõ nem? De azért nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni!
Abortusz? Hát nem is a fájdalom inkább a lelki sérülés amit okoz egy nõnél és persze nem utolsó sorban a fájdalom is ha kicsi a magazat akkor vákummal szippantják ki miután a párod egy éjszakát benn feküdt a kórházba és tágították a méhét aztán reggel eltávolítják úgy mond kiszippantják belõle a magzatot! Ha nagyobb a magzat akkor elõször összeroppantják a koponyáját és úgy távolítják el szintén vákummal!
látod szabad szemmel a spermiumot azon kívül amit a g..cibõl látsz? nem! max mikroszkóppal ha nézed akkor lehet még volt az ujjadon hiába törölgetted te azt zsepivel! Érted már?
A kérdező hozzászólása: és ha mondjuk már csak az abortusz a megoldás, az mennyire lehet fájdalmas a páromnak ?
A kérdező hozzászólása: deh az oké hogy elél...na de ha egyszer letölröm...mittomén száraz törlõakármivel...akkor hogy marad rajta ?
Igen, lehet terhes. Meddig életképes a spermium? Élettartama a környezeti tényezõktõl és a hõmérséklettõl függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra. http://www.tippektrukkok.hu/a_sperma
bocsi napokat akartam nem hónapokat!:) fáradt vok már!
A kérdező hozzászólása: hol akartál napokat írni ? egyébkén ha beágyazódott a sperma akkor az maximum 2 hete történhetett meg v kevesebb...de vegyük a 2 hetet...nem tettünk ellen semmit...akkor most mi a teendõ ?
A kérdező hozzászólása: és terhes mikortól lehet 1 lány ? azután ha már megvolt az elsõ menzesze ?
felvilágosító óra:D igen amikor elõször menstruál, hogy izgulsz, nem izgulni kellene hanem gondolkodni kelet volna akkor, mostmár ugyis késõ, nem tudsz mit tenni már, csak abortusz , vagy babakocsit tologatsz:) de az se biztos h terhes lett de ez majd kiderül most hiába izgulsz már!
A beágyazódás 2 hét alatt történik, ezért kell kivárni, és akkor csinálni a tesztet. Szal a baleset után 2 héttel már csinálhatsz tesztet a használati utasításban leírt menetet követve. Az majdnem 100%-os biztonsággal kimutatja, mi a helyzet.
Azért tényleg nem tudom hány évesek lehettek ezek olyan alapdolgok amit mindenkinek illik tudni aki már él szexuális életet!Legközelebb figyeljetek oda jobban!
hali, nem tudtam nem elmenni a topik elõtt... és nagyon kiváncsi vagyok a fejleményekre...végül is terhes lett a barátnõd...vagy csak késett neki?
lehet hogy a vitaminok okozzák sztem hagyja abba addig a barátnõd a vitamint!ja és tisztára csak akkor törölted ha lemostad valami tusfürdõ vagy ilyesmivel tudni illik a spermium akár hónapokig is elél ha oxigénnel érintkezik
a tabletta már nem segít azért 72órás mert 72 óráig veheted be!
A kérdező hozzászólása: Attól hogy nem fojt be a sperma lehet terhes mivel a sperma mozog és ez akármilyen furán is hangzik így van biosz szakon vagyok szóval nem kell neki befolynia! ezt hogy érted ?
Dehogy. :)
A kérdező hozzászólása: mi dehogy? most komolyan!hátán feküdt, hasfaláról lefolyt a combja és a ...közé. A kérdés az h befolyhat? Szóval ha odafolyik, akkor behatolhat a hüvelybe is ?
A kérdező hozzászólása: és ha egyáltalán nem tudom azt, hogy ha esetlegesen bekerült az ondó akkor mikor került be, akkor mit tegyek ?
A kérdező hozzászólása: jah igen, és ha nem volt kitágulva, ha simán szûk volt a...és odafolyik, akkor is bekerülhet? ne haragudj a kérdésekért:D
Most már nem tudtok mit tenni mert a sperma beágyazódik a petesejtbe max. 72órás tabletta ha még idõben vagytok!
Semmi gond természetes hogy izgultok! Remélem nem lesz baj!A kérdésedre a válasz pedig igen akkor is ha "szûk"
A kérdező hozzászólása: értem. deh igazából semmi sem biztos, mert párom az utóbbi idõben nagyon stresszes, és most beteg is. és lehet hogy ezek az okai annak hogy késik a menzesze, de ezek merültek fel bennem. szóval igazából lehet hogy csak simán lefolyt a lába között és nem érintette a hüvelyt, csak feltételeztem
A kérdező hozzászólása: tehát remélem csak ez a stressz és a stb....és abban az elõváladékos dologban sem vagyok biztos, tehát nem õ maszturbált, az én ujjam volt olyan, de megtöröltem, és utána nyúltam föl.
A menzesz kimaradása bizony sok dolog miat lehet kortól is függ és rengeteg más tényezõtõl is várjatok még kicsit és meglátjátok! Sok szerencsét!
megtörlés nem számít!Attól még maradhatott vmi rajt
A kérdező hozzászólása: de ha azt veszem h tudom, hogy nem volt rajta...lényeg hogy olyan volt, de megtöröltem "tisztára"...akkor azért kizárható a dolog nem ? egyébként mesélte, hogy szed valamilyen vitamint-de nem átlagos c-vitamint, hanem valamilyen mást...lényeg h ismerõse mondta neki h õ is szedi és neki zavart okozott a menzeszében...lehetne még az a vitamin is az oka ?
A kérdező hozzászólása: és akkor, ha teszem azt, 1és 3 hét közötti ez a történet, tehát ha mondjuk 2 hete történt ez, akkor mi a teendõ ? tabletta még segíthet ?
jah már énis kiváncsi vagyok...de sztema többiek is...

Mi lehet ez, ha nem terhesség? Fontos.

Sziasztok! 5 hete voltam együtt kb a párommal, távkapcsolatban élünk. Az elmúlt hónapban nem jött meg, de 4 hete folyamatosan barnás pecsételő vérzésem volt, minden héten 1-2 nap. A melleim baromira fájnak, nőttek is. A petefészkemnél nyomást érzek, olyan érzés, mintha meg akarna jönni. Semmi más nincs. Most teszteltem, negatív lett. Szerintetek 1: negatív teszt mellett esélyes, hogy baba van a dologban? 2: ha nem, mi lehet a háttérben? Megyek majd dokihoz jövő héten, csak érdekelnének a tapasztalatok, ötletek. Köszi annak, aki válaszol, mindenkit felpontozok, örülnék néhány szónak!

Legjobb válasz: Ez simán valamilyen cikluszavar lehet. Nekem is volt ilyen, hogy heteket késett, aztán megjött, és onnantól kezdve 2 hétig vérezgettem, ahogy te is írod. Ha 5 hete voltatok együtt és negatívat mutatott a teszt, akkor az negatív. 5 hét után már bõven ki kell mutatnia a tesztnek a HCG hormont. Ez nem terhesség.

Ez simán valamilyen cikluszavar lehet. Nekem is volt ilyen, hogy heteket késett, aztán megjött, és onnantól kezdve 2 hétig vérezgettem, ahogy te is írod. Ha 5 hete voltatok együtt és negatívat mutatott a teszt, akkor az negatív. 5 hét után már bõven ki kell mutatnia a tesztnek a HCG hormont. Ez nem terhesség.
Én sem tippelek terhességre. Már kimutatná a teszt. Valami más gond lehet, remélhetõleg könnyen kezelhetõ. Jól teszed, hogy orvoshoz mész, addig meg inkább ne agyalj és ne olvass "hasonló rémsztorikat", mert csak becsavarodsz. Ezt a pár napot már kibírod... Minden jót!
Ez valamilyen hormonzavarnak hangzik (esetleg ciszta tud még ilyet), irány az orvos, õ fog tudni többet mondani.
Kb.ugyanez van nálam.Mi is 5hete voltunk együtt, múlt hónapban meg kellett volna jönnie.Tesztet csináltam múlt héten, negatív.Viszont fáj a gyomrom, hányingerem van, néha valami pecsételõ dolog, de elenyészõ, a mellem nem fáj.

Ha valakinek volt spontán vetélése, (kb 5 hetesen) úgynevezett kémiai terhessége, mikor sikerülhet az újabb terhesség, ha nem kellett műtéti beavatkozás? Akár azonnal lehet peteérés? Járt így valaki mostanában?

Legjobb válasz: Nálam az volt a helyzet, hogy 5 hetes körül lehettem amikor elvetéltem,nem kellet mûtéti beavatkozás, ez márc. 21.-én volt. Most 7 hetes terhes vagyok, tehát rá 2-3 hónapra teherbe is estem hála Istennek. Rendben vagyunk eddig még...remélem nem is lesz gond. Kétszer menstruáltam a vetélés és a teherbeesés között. Az elsõ menszesz nem idõben jött, de másodjára rendesen 28. napra. Szerintem vetélés után nem idõben de biztos volt peteérésem. Nagyon sajnálom hogy neked is át kellett esned ezen....engem eléggé megviselt de ott volt a gondolat, hogy na hátha 1-2 hónap és sikerül...és sikerült is. Remélem nektek is összejön és nem lesz vele sem gond.

Nálam az volt a helyzet, hogy 5 hetes körül lehettem amikor elvetéltem, nem kellet mûtéti beavatkozás, ez márc. 21.-én volt. Most 7 hetes terhes vagyok, tehát rá 2-3 hónapra teherbe is estem hála Istennek. Rendben vagyunk eddig még...remélem nem is lesz gond. Kétszer menstruáltam a vetélés és a teherbeesés között. Az elsõ menszesz nem idõben jött, de másodjára rendesen 28. napra. Szerintem vetélés után nem idõben de biztos volt peteérésem. Nagyon sajnálom hogy neked is át kellett esned ezen....engem eléggé megviselt de ott volt a gondolat, hogy na hátha 1-2 hónap és sikerül...és sikerült is. Remélem nektek is összejön és nem lesz vele sem gond.
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm neked a bíztatást, én még reménykedek, hátha ebben a hónapban sikerül. És neked megállapította az orvos a terhességet?
Nekem május elején ment el egy biokémiai terhességem.Eléggé megviselt.Azóta clostival rásegített a doki a peteérésre, ez a 3.hónap, hogy eszem ezt a gyógyszert, hát remélem, h sikerül.Jó lenne itt sok +t olvasni. Neked mikor volt a vetélésed kedves kérdezõ?Dokinál voltál-e?
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos nekem aug.28-á. Orvosnál voltam, de még nem látott semmit, viszont a labor is pozitív lett. Aztán megjött. :(. De azt mondták, hogy ezt a szervezet egy sima menzinek fogja fel, és kb a vetélés után 2 héttel újra van peteérés. Megmondom õszíntén azért bízom benne, mert 2008-ban volt egy missed ab.-om üres petezsák miatt, és a mûtét után két héttel újra teherbe estem, most két éves a kislányom. Utolsó, neked sok sikert, elsõ válaszolónak boldog babavárást, remélem nekünk is összejön.
Nekem a spontán vetélés után még egyszer megjött, következõre már nem:-) Egészséges baba született.Azóta viszont volt egy missed ab.-om, és már 5 hónapja semmi.. Szerintem az a jobb, ha megától elmegy, könnyebben rendbejön a szervezet, és szerintem azonnal van peteérés is.
A kérdező hozzászólása: Szia, szerintem is jobb ha nem kell mûteni, és bízom benne, hogy most is úgy járok mint 3 éve, és most talán velünk is marad a tesó. Akkor az orvosom is csodálkozott, hogy ilyen hamar ismét terhes lettem. És nekem is egészséges picilányom lett.
Most megállapította, már 7mm a kicsike. Ha azt kérdezed, hogy akkor, végül is igen mert meg volt vastagodva a méhfal, de igazán abból tudtam hogy terhes vagyok-voltam, hogy volt 2 erõs pozitív tesztem.Azt mondta a teszt ilyen esetben biztos nem téved.Azt mondta a doki hogy a nõk 90%-a elvetél egyszer, csak nem veszik észre, mert esetleg azt hiszik hogy csak késett a menszesz pedig hát az vetélés volt.Sok nõ sajnos átéli ezt....
Szia! Nekem nem tervezetten volt egy ilyen, 32 napra "jött meg". Beavatkozásra nem volt szükség. A köv. hónapban is rendesen volt peteérésem, és utána is mindig.

Lehet ez terhesség, ha nem érzek semmit?

4 hónappal ezelőtt hagytam abba a fogamzásgátló szedését orvosi utasításra, előtte 6 évig szedtem. A párommal 3 hónapja megszakítással "védekezünk". A ciklusom elég hamar beállt 30 naposra, most viszont a 33. napon vagyok, és nem jön meg. Az égvilágon semmit nem érzek, semmi klasszikus terhes tünet, csak épp nem jön meg, bár az elmúlt 4 napban kétszer éreztem úgy, hogy na most, de egyszer sem jött meg. Ma délután talán volt némi hasszurka, de lehet, hogy csak képzelem. Egy nappal azután, hogy meg kellett volna jönnie, teszteltem, negatív lett, de megittam előtte fél órával 3 deci kólát, kb. vizet pisiltem, szóval nem hiszem, hogy releváns. Ma reggel szerintem kifogtam egy hibás tesztet, megjelent egy csík, csak nem a tesztmezőben, mensi sehol. Holnap reggel új teszt, csak nem bírok addig magammal, idegesít, hogy nem tudom mi van. Nincsenek tüneteim szerintem, csak nekem soha életemben nem késett 1-2 napnál többet. Vélemény?

Legjobb válasz: Nekem semmi tünetem nem volt, a második trimeszter közepéig, amikor már tényleg látszott, fel sem tûnt, hogy változott valami. Max. fáradtabb voltam, de épp vizsgaidõszakom is volt, szóval... jah. Erre nem lehet alapozni. Nem mindenkinek vannak tünetei már az elején. A teszt holnap reggel biztosat mond majd. A késés jó alap arra, hogy várandós vagy. Majd írd meg, mit mutatott holnap reggel! :)

Nekem semmi tünetem nem volt, a második trimeszter közepéig, amikor már tényleg látszott, fel sem tûnt, hogy változott valami. Max. fáradtabb voltam, de épp vizsgaidõszakom is volt, szóval... jah. Erre nem lehet alapozni. Nem mindenkinek vannak tünetei már az elején. A teszt holnap reggel biztosat mond majd. A késés jó alap arra, hogy várandós vagy. Majd írd meg, mit mutatott holnap reggel! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál, megírom majd. Izgulok nagyon, bár még nem terveztük, de örülnénk neki, azért mertük bevállalni a megszakítást :)
Csináld meg most a tesztet. A mai teszteknél szinte mindegy, mikor csinálod. :)
A kérdező hozzászólása: Hát, ha már eddig kibírtam, a reggelt is kivárom, biztosra akarok menni :)
A kérdező hozzászólása: Negatív lett, ezek szerint nincs baba. Mondjuk Maria Romed teszt volt, amit enyhén szólva nem dicsérnek agyon, de azért már csak kimutatná. Csak tudnám, hogy akkor miért nem jön meg...
Szia!Én amikor abbahagytam a fogamzásgátlót volt, hogy 72 napig nem jött meg.Teljesen felborult a hormon háztartásom!Ha negatív lett a teszt, és jövõhétig nem jön meg szerintem menj el nõgyógyászhoz!
A kérdező hozzászólása: Gondoltam rá én is, de szinte azonnal beállt, mikor abbahagytam, 4 hónapja semmi baj nincs vele.

Terhesség alatt lehet szexelni? Ha nem akkor miért nem?

El?re is köszi ;))

Legjobb válasz: Lehet nyugodtan! Csak óvatosan, attól a kis kalandféregnek még nem lesz baja.

Lehet nyugodtan! Csak óvatosan, attól a kis kalandféregnek még nem lesz baja.
Az utolsó hónapban nem ajánlott, egyébként ...
Elõször is a terhesség nem betegség, hanem állapot. Ha nem vagy beteg, akkor egészséges vagy. Ha egészséges vagy, miért ne szexelhetnél???? Gyanítom te nõ lehetsz, úgyhogy azt javaslom én, az újdonsült apa, hogy ne várd el a (férfi) párodtól, hogy cölibátust fogadjon, tehát, amíg a gyerek nem nyom olyan szervet, ami gátol a levegõvételben, akkor akár a 9. hónapig is. !!! A SZEX SZÜKSÉGES A TERHESSÉG ALATT !!!

Lehet terhesség ha rendesen vérzek-bár 3 nappal késõbb jött meg- de közben szúr a hasam, émelygek, hányingerem van nem tudok enni stb?

Vannak gyerekeim ezek teljesen terhességi tünetek, de mint írtam, normálisan vérzek.Az mondjuk tény h vagy 5 napig erõsen görcsöltem mire megjött.Lehet h terhes voltam de elvetéltem? Vagy méhen kívüli? Szaladjak dokihoz vagy elõbb vegyek tesztet?

Legjobb válasz: nem lehet hogy influenza?

nem lehet hogy influenza?
A kérdező hozzászólása: be vagyok oltva és lázam meg ilyenek nincs..
A kérdező hozzászólása: a hasam lent szúr a császár helyén
elöbb evygél egy tezstet de szeritnem nem avgy babaás, de arra van esély hogy korai vetélés volt. De ezt az orvos sem fogja tudni megállapitani már. de a tezst még kimutathatja, de az sem biztos.

Terhesség lehet ugy ha nem megy el oda?

Párommal amikor szeretkezünk és nem védekezünk sehogy sem! De szoktunk együtt lenni mikor ovulációm van igy mekkora esélyem van teherbe esni?? Csak mert hallottam hogy az el?váladéktól is lehetséges a teherbe esés!! El?re is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Gyerek bárhogyan lehet, olvasgass csak a szerelem, szex témakörben

Gyerek bárhogyan lehet, olvasgass csak a szerelem, szex témakörben
Persze, így is lehetsz terhes.
Igen, így is lehetsz terhes, ugyanis az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat.
Az utolsó amit írt nem teljesen igaz. Van igazság abban, amit mond, de így helytelen. Akár elõzõ napi aktusból is maradhattak életképes spermiumok az ivarutakban, szóval az elõváladék akár azokat is képes kiüríteni.
Na akkor mondok valamit! Az elõváladék csak a pénisz sikosítására szolgál és maximum csak a 2 vagy több menet után tartalmazhat spermiumot mert akkor lehetséges, hogy nem ürült ki teljesen de az elsõ menetben nem!
Igen, lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors választ !
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszát mindenkinek!!

Terhességi tesztet csak akkor lehet csinálni ha nem jött meg a menzeszem?

kiváncsi vagyok hogy mondjuk ha a barátom belémélvez akkor én másnap csinálhatok-e ilyen tesztet.

Legjobb válasz: Csinalni csinalhatsz, csak ertelme nincs, mert kb 2 het utan tud a teszt megbizhato eredmenyt mutatni.

Csinalni csinalhatsz, csak ertelme nincs, mert kb 2 het utan tud a teszt megbizhato eredmenyt mutatni.
az aktus 2-3 héttel van értelme tesztet csinálni, vizeletbõl állapítja mg a terhességet úgyhogy független attól hogy éppen menstruálsz-e vagy sem.

21. heti vetélésem volt egy éve, fertõzés okozta méhlepénygyulladás miatt. Ha összejön a baba, mire kell figyelnem majd szerintetek? Vagy lehet normális terhesség, ami nem betegség?

Legjobb válasz: Sajnálom ami veletek történt:( Azt lehet tusdni mitöl lett a fertözés? Ha igen akkor meg van mire kell fiygelni. Ettöl a szerencsétlen esettõl még természetesen tudsz egészséges babát szülni. Sajnos sokaknak vannak problémák terhesség alatt és utána mégis születik babájuk. Az én férjem is igy lett. Anyósomban 7 hónapos terhesen halt el a baba, nem tudták megmondani az okát, sem a köldökzsinorral nem volt gond sem a babával. Utána mondták neki hogy örüljön hogy van már egy nagyobb gyereke nem lehet több ez biztos. aztán rá kb két évre megfogant a férjem, pedig õk már ugy voltak vele hogy nem lehet több gyerekük. Igaz problémás volt ez a terhesség mert kinyilt a méhszája és feküdnie kellett de megszületett a férjem makk egészségesen.

Sajnálom ami veletek történt:( Azt lehet tusdni mitöl lett a fertözés? Ha igen akkor meg van mire kell fiygelni. Ettöl a szerencsétlen esettõl még természetesen tudsz egészséges babát szülni. Sajnos sokaknak vannak problémák terhesség alatt és utána mégis születik babájuk. Az én férjem is igy lett. Anyósomban 7 hónapos terhesen halt el a baba, nem tudták megmondani az okát, sem a köldökzsinorral nem volt gond sem a babával. Utána mondták neki hogy örüljön hogy van már egy nagyobb gyereke nem lehet több ez biztos. aztán rá kb két évre megfogant a férjem, pedig õk már ugy voltak vele hogy nem lehet több gyerekük. Igaz problémás volt ez a terhesség mert kinyilt a méhszája és feküdnie kellett de megszületett a férjem makk egészségesen.
PERSZE HOGY LEHET NORMÁLIS TERHESSÉGED, sõt nagyobb a valószínûsége hogy az is lesz!milyen fertõzésed volt lehet tudnunk róla?
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudták megmondani... De én is így fogom fel, hogy attól még minden okés lehet...
Tavaly az egyik ismerõsömnek kellett megszülnie a kislányát pont emiatt a 23. héten, sajnos a baba nem élte túl.:( Most viszont már újra várandós, a 30. hétben van, és - bár veszélyeztetett terhes, és cukros is lett (nem az elõzmények miatt) - minden rendben van! Az orvosok is jobban odafigyelnek majd rád/tok, de természetesen lehet normális terhesség. Minden jót kívánok!
A kérdező hozzászólása: És miért veszélyeztetett, szabad megkérdeznem? Köszi a válaszokat!

Duzzadt szeméremajkak, fehér folyás, mellbimbó érzékenység. Lehet terhesség? Doki azt mondta lehet terhesség, csak még ha az is nem tudja megmondani, mert semmit nem lehet ilyenkor látni. Volt vkinek hasonló problémája?

Legjobb válasz: Amikor terhes voltam egyik tünetem sem volt a felsoroltak közül, de ettõl függetlenül lehetsz terhes, ha védekezés nélkül szexeltél

Amikor terhes voltam egyik tünetem sem volt a felsoroltak közül, de ettõl függetlenül lehetsz terhes, ha védekezés nélkül szexeltél
Szia Mónika vagyok és csak tegnap regisztráltam.Nekem már van két gyerkõcöm akiknél csak mellfeszülés volt a menzesz kimaradása után, egyéb tünetem nem volt.Most szeretnénk harmadik babát, ami nagyon nehezen jön össze már 10 hónapja próbálkozunk.Kaptam Clostilbegytet, aminek hatására lett két domináns tüszõm.Most vagyok a 20.napon, a mellbimbóm már a peteérés utáni 3.napon nagyon érzékeny lett, ami azóta is tart.Krémszerû, fehér folyásom van tegnap óta, egyéb tünetem nincsen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!