Találatok a következő kifejezésre: Lehet terhesség ha naponta (2 db)

mióta késik?
A kérdező hozzászólása: 1 hete késik. De még nem merek tesztelni...
Semmi egyéb tüneted nicnsen? A hõdet esetleg mérted? Szerintem tesztelj vagy menj orvoshoz.
Szerintem ez akár felfázás tünete is lehet. (Ha egyéb terhességi tüneted nincs.)
Miért nem tesztelsz? Én egy nap késést is alig bírtam kivárni, nemhogy egy hetet! Ne izgulj, lesz ami lesz, el kell fogadni! Hajrá!!!!16 hetes kismama
Szerintem mindenképpen vegyél egy tesztet. Fõleg azért, mert ha nem vagy terhes, ez lehet vmi urulógiai probléma is! Én sem bírnék egy napot sem várni!
A kérdező hozzászólása: OK, OK, veszek tesztet ma, aztán holnap reggel tesztelek. Egyébként 2szer már rámtört émelygés, akkor 10 percet mély levegõvételekkel sétálgattam, mire elmúlt. És olyan a hasamalja, mintha húzódna, feszülne... Reménykedem! :)
reménykedj, de ne éld bele magadat, mert nekem is ennyit késett a múltkor. szerintem érdemesebb lenne inkább este tesztelned.

Ha terhesség második hetében ittam naponta egy-egy kupica pálinkát reggel és kb. fél-fél deci martinit este (5 napig) attól lehet baja a kisbabámnak?

Nem tudtam hogy terhes vagyok és külföldön voltunk.

Legjobb válasz: Azért nem, mert az elsõ hetekben a petezsákból táplálkozik a magzat, utána lesz csak fontos, hogy Te mit eszel és iszol. Az orvosom azt mondta, hogy ez kb. 6-8 hétig tart, de nyilván amint megtudja valaki, hogy terhes, azonnal kezdjen "normálisan" élni. :)) Boldog babavárást!!!

Azért nem, mert az elsõ hetekben a petezsákból táplálkozik a magzat, utána lesz csak fontos, hogy Te mit eszel és iszol. Az orvosom azt mondta, hogy ez kb. 6-8 hétig tart, de nyilván amint megtudja valaki, hogy terhes, azonnal kezdjen "normálisan" élni. :) ) Boldog babavárást!!!
nem
nem lesz semmi baja. Rengetegen nem tudják akár 6 hétig se, hogy terhesek és ettõl sokkal nagyobb dorbézolásokat rendeznek és mégis rendben van minden. Ne aggódj. De majd a dokid is megnyugtat, ha megkérdezed. Õ talán a biológiai hátterét is el tudja mondani.
nem hiszem.
Biztos, hogy nem, mivel akkor még nincs is kapcsolat kettõtök között, hiszen nem ágyazódott még be, hanem vándorol.
A kérdező hozzászólása: Hálás köszönet a megnyugtató válaszokért. Közben rájöttem, hogy nem is a második, hanem utánanézve a negyedik héten volt az a bizonyos utazás. de a baba ezek szerint "nem neheztel" rám majd érte.:-) Köszönöm a válaszokat.
Biztos hogy semmi baja nem lesz. Akkor még nincs beágyazódva sem. egyébként én a terhességem 4. és 5. hetében is ittam jó pár pohár pezsit. és semmi baja a babámnak. Én sem tudtam hogy terhes vagyok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!