Találatok a következő kifejezésre: Lehet terhesség ha már vagy öt (3 db)

Lehet terhesség jele, ha már vagy öt napja folyamatos, émelygést érzek?

Szerdán kezd?dött, de akkor még csak émelyegtem és nem folyamatosan, csak néha néha, csütörtök is, és fájt a hasam is?

Legjobb válasz: szerintem lehetsz,de ne kiabaljuk el es varj a teszttel legalabb 10 napot ugy biztos hogy pozitiv lesz ha baba van.elobb is csinalhatod nem mondom h nem,de nagyobb az eselye h negativat mutat,ha meg keves a hcg-d.vegulis ha baba van az ugyben par nap nem oszt nem szoroz,utanna ugyis meg sokat kell varni mig megszuletik.

szerintem lehetsz, de ne kiabaljuk el es varj a teszttel legalabb 10 napot ugy biztos hogy pozitiv lesz ha baba van.elobb is csinalhatod nem mondom h nem, de nagyobb az eselye h negativat mutat, ha meg keves a hcg-d.vegulis ha baba van az ugyben par nap nem oszt nem szoroz, utanna ugyis meg sokat kell varni mig megszuletik.
én is ugyanígy voltam, már éreztem a mensi elött 1, 5-héttel.én a mensi napján teszteltem(qupidoval) és pozitív lett.szorítok neked!!!

Kb.17 - e óta állandóan rosszul vagyok, szédülés, émelygés, hányás, hányinger, és fura, görcsölő alhasi fájdalmak, amik nem erősek, de azért ott vannak! Ha jövő héten elmegyek orvoshoz, szerintetek lát már valamit, vagy lehet ez terhesség?

Párommal tervezünk babát. Az UM - m 02. 08 - án volt,15 - én voltunk együtt. Tegnapelőtt a tesztem negatív lett, de gondolom azért, mert az együttlét óta még 10 nap sem telt el. Elmegy az orvosom 3 hét szabadságra, másikhoz meg nem szeretnék menni!

Legjobb válasz: Nem fog még látni semmit, és õszintén szólva nem hinném, hogy ezek terhességi tünetek. Nem lehet, hogy valami vírust kaptál el? Mert nagyon korán kezdõdtek, 28 napos cilussal számolva csak kb. 22-e körül lehetett az ovulációd. De ha korábban is lett volna, és a tüneteidet terhesség okozná, akkor a teszt is már vígan pozitív lenne. Szóval szerintem jövõ héten még felesleges orvoshoz menned, várd meg, hogy megjön-e, vagy mi lesz, az orvoshoz ráér 3-4 hét múlva is menni, pont megfelelõ.

Nem fog még látni semmit, és õszintén szólva nem hinném, hogy ezek terhességi tünetek. Nem lehet, hogy valami vírust kaptál el? Mert nagyon korán kezdõdtek, 28 napos cilussal számolva csak kb. 22-e körül lehetett az ovulációd. De ha korábban is lett volna, és a tüneteidet terhesség okozná, akkor a teszt is már vígan pozitív lenne. Szóval szerintem jövõ héten még felesleges orvoshoz menned, várd meg, hogy megjön-e, vagy mi lesz, az orvoshoz ráér 3-4 hét múlva is menni, pont megfelelõ.
Két nappal az együttlét után még nem lehetnek terhességgel összefüggõ tüneteid. A vélt fogamzás után kb. két héttel mutat reálisat a terhességi teszt, ultrahanggal a vélt fogamzástól számított 20-25 nappal lehet csak igazolni terhességet. Ha sikerült is, akkor is mostanában ágyazódik be. Türelem, bármi lehet még a dologból, de biztosat jelen pillanatban senki nem fog tudni mondani. Teljesen felesleges most még orvoshoz rohanni, még a vérzésed sem maradt ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Hát, akkor várok, és reménykedek, mert ugyebár a remény hal meg utoljára...:)
A kérdező hozzászólása: Ja, azt elfelejtettem, hogy a héten voltam vérvételen, ami teljesen jó lett, gondolom, ha valamit elkaptam volna, azt a véreredmény kimutatta volna, teljes vérképrõl volt szó!
A kérdező hozzászólása: Csajok, 6 hetes kismama vagyok! :)
Gratulálok!
ú de nagyon gratulálok...most szurkolj nekem.holnap doki. :)

10 hetes terhes vagyok és már a terhességem eleje óta barna folyásom van. Hol elmúlik, hol visszajön. Ha elmúlik sárga kicsit darabos folyásom van. Ez lehet gomba? Vagy fertőzés?

Ma megyek dokihoz....

Legjobb válasz: Szerintem mindenképp szólj a dokidnak! Nekem sose volt darabos folyásom! Sõt, nem minden folyás tekinthetõ normálsnak a terhesség alatt.

Szerintem mindenképp szólj a dokidnak! Nekem sose volt darabos folyásom! Sõt, nem minden folyás tekinthetõ normálsnak a terhesség alatt.
Szia. Nekem is volt többször, hogy darabos folyásom volt, nem viszketett, nem volt büdi, és az orvos nem talált semmit. Viszont amikor barnás folyásom volt, akkor az a felfázástól volt, lehet hogy Neked is attól van. Ne aggódj, kapni fogsz rá gyógyszert, nyugodtan szedd majd be, és nem lesz semmi baj. Minden jót! 35 hetes kismama.
Szia! Sajnos tanácsot nem tudok adni, de kérlek írd meg mit mondott a doki, mert én 8 hetes vagyok és ugyanez a gondom. Köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!