Találatok a következő kifejezésre: Lehet terhesség egy (398 db)

Megszakitásos együttlét, és mensi után két héttel barna folyás lehet terhesség egyik jele? Két hónapja volt az együttlét

Legjobb válasz: Szerintem nem,a peteérés jele lehet a barna folyás.Ha 2 hónapja volt az együttlét,azóta nem mensiztél??Ha terhesnek gondolod magad csinálj egy tesztet.

Szerintem nem, a peteérés jele lehet a barna folyás.Ha 2 hónapja volt az együttlét, azóta nem mensiztél??Ha terhesnek gondolod magad csinálj egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: sose szokott ilyen lenni. volt mensim, de nem volt normális.

Lehet légzésproblémája egy babának, ha az anyukája napi egy doboz cigit elszív terhesség alatt?

Válasz szeretnék nem papolást, mert én nem cigiztem egyik gyermekemnél sem...

Legjobb válasz: Egy ismerõsömmel együtt voltam kismama.Én nem dohányoztam se a terhesség se a szoptatás alatt.Õ végig szívta.Az Õ gyereke makk egészséges az én kisfiam 5 hónapos és asztmatikus bronchitise van.Az egyik nagypapa asztmás volt.A lányommal se dohányoztam.Kicsi kora óta középfül gyulladása volt havonta.Mindent elkövettem, hogy egészséges gyerekeim legyenek.A fiam már az anyatejes idõszak alatt beteg lett. Kicsit dühít a dolog.Nem az idegesít, hogy az õ babája nem beteg ,de ez genetika. Viszont egy másik ismerõsöm babája kis súllyal született és korábban.Dohányzott a terhesség alatt.Mindenki maga dönti el mire képes a gyerekéért.Gondold el ha én dohányoztam volna a terhesség alatt most megölne a bûntudat.

Egy ismerõsömmel együtt voltam kismama.Én nem dohányoztam se a terhesség se a szoptatás alatt.Õ végig szívta.Az Õ gyereke makk egészséges az én kisfiam 5 hónapos és asztmatikus bronchitise van.Az egyik nagypapa asztmás volt.A lányommal se dohányoztam.Kicsi kora óta középfül gyulladása volt havonta.Mindent elkövettem, hogy egészséges gyerekeim legyenek.A fiam már az anyatejes idõszak alatt beteg lett. Kicsit dühít a dolog.Nem az idegesít, hogy az õ babája nem beteg , de ez genetika. Viszont egy másik ismerõsöm babája kis súllyal született és korábban.Dohányzott a terhesség alatt.Mindenki maga dönti el mire képes a gyerekéért.Gondold el ha én dohányoztam volna a terhesség alatt most megölne a bûntudat.
igen okozhat, mindenféle fejlõdési rendelleneséget, idegrendszeri problémát stb. persze ezt bizonyítani, hogy emiatt lesz-e beteg a baba, nem lehet
szánalmas az iylen anyuka, asztmát és egyébb légzési betegségek alakulhatnak ki a gyermeknél. Felelötlenség. Vagy baba vagy cigi egyzserre kettö nem
Nem csak légzési probléma. Ismerek egy csajt, aki a terhesség alatt papolt, hogy nem lesz egy doboz cigitõl semmi baja a gyereknek. Hét hónapra született, és enyhe szellemi fogyatékos. Most felzárkóztató oviba jár, és az arcán is feltûnõen látszik, hogy nem olyan, mint a többiek. A légzésével ellenben nincs gond, ha ez fontos... :(
Családban az egyik csajszi dohányzott terhesség alatt, és a szoptatás alatt is. Mindkét gyerkõc elég kis súllyal született, és a kisebbik gyerek az egyik szemére gyakorlatilag vak. Nem mondom, hogy tutira a dohányzástól volt, de valahogy nem tudok elvonatkoztatni ettõl a ténytõl.
Ismerek olyan anyukákat, akik dohányoztak a terhesség és a szoptatás alatt is. A gyerekeik egészségesek. Szerintem ez függ a genetikától is. A dohányzás ártalmait nagyon eltúlozzák. De én sem tartom helyesnek, ha dohányzik egy kismama.

A túlzott szexuális vágy esetenként lehet a terhesség egyik "jele"?

Eddig is mindig kívántam a páromat,de az utóbbi hetekben úgy érzem nem bírok magammal..Folyton a szex jár a fejemben.. Ismerem magam,és úgy érzem "ez nem az a normálisan kívánom a páromat..érzés.." Azért kérdezem,mert furcsának találom.. Hozzátartozik,hogy pár napja reggel elájultam,és reggelenként szédelgek,de pl nincs hányingerem,csak nagyon ritkán émelygek.. 26/L

Legjobb válasz: Nem hinném. A terhesség korai szakaszában inkább a fáradtság, aluszékonyság a jellemzõ, nagyon megterhelik a testet a korai változások. A kívánósság inkább a terhesség késõbbi szakaszában lehet jellemzõ. Egy biztos, olyan korú terhességnél, ami már bermilyen tünetet produkál, jelez a teszt is, úgyhogy tesztelj, ha biztosat akarsz tudni.

Nem hinném. A terhesség korai szakaszában inkább a fáradtság, aluszékonyság a jellemzõ, nagyon megterhelik a testet a korai változások. A kívánósság inkább a terhesség késõbbi szakaszában lehet jellemzõ. Egy biztos, olyan korú terhességnél, ami már bermilyen tünetet produkál, jelez a teszt is, úgyhogy tesztelj, ha biztosat akarsz tudni.
A kérdező hozzászólása: Konkrétan hormonális változások miatt gondolom, hogy esetleg köze lehet a túlfûtött vágynak.
Ez általában késõbbiekben jön elõ...tehát ha jól emlékszem 5-6-7 hónap( ha ezt rosszul tudom javítsatok ki nyugodtan). De az biztos, hogy nem az elsõ jele a terhességnek.
Nem értetted, amit írtam. A beágyazódásig, ami 7-10 nappal az aktus után következik be, NINCSENEK HORMONÁLIS VÁLTOZÁSOK! Ahogyan kapcsolat sincs a zigóta (megtemékenyített petesejt) és az anya szervezete között. Ebben az idõszakban csak egy sejtecske úszik lefelé a méh felé. Hidd el, hogy képzelõdsz!
Jaj, bocsi, összekevertelek egy másik kérdezõvel, ez elõzõ írást nem ide szántam, vedd semmisnek. (Persze igaznak igaz, csak nem ide való.) :)
Neked újra csak azt tudom mondani, hogy tesztelj! :)
A terhesség jele egy pozitív teszt. Szóval irány a patika és ne hülyeségeken agyalj :)

Meg lehet hamísítani egy 'pisilős' terhességi tesztet? Vagy van valami ami befolyásolhatja az eredményét?

Barátn?mmel rengeteget veszekedtünk utóbbi id?ben és amikor szóba került a szétválás megkérdezte hogy ha terhes lenne vele maradnék-e.Azt mondtam elgondolkoznék rajta.Másnap jött egy pozitív teszttel,de véleményem szerint nem terhes(ha minden igaz most hétvégén menstruált).Átverne?

Legjobb válasz: Pár napja volt egy csajszi,aki épp azt kérdezte itt,hogy hogyan lehet meghamisítani egy terhességi tesztet.Lehet,hogy õ volt az?

Pár napja volt egy csajszi, aki épp azt kérdezte itt, hogy hogyan lehet meghamisítani egy terhességi tesztet.Lehet, hogy õ volt az?
Kiderült mi van? Terhes? Nem? Tisztára izgulok! Írjál légyszi
Bocs, nem linkeltem be. De ez a kérdés volt az.
Erre gondolt az elsõ, lehet, hogy igaza lesz... Hogy lehet megcsinálni, hogy a terhességi teszt pozitív legyen? Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Teherbeesés 17 válasz
vagy az van amit 17:23 írt vagy hazudik:O
Szia! Hamisítani csak úgy lehet, ha egy tuti terhessel pisilteti le:-) Van pár gyógyszer, ami adhat álpozi eredményt. Ilyen gyógyszerek pl. Ovitrelle, Profasi, Pergonal. De ezekrõl biztosan tudnál, hisz csak doki írhatja fel, mert ezek HCG-hormontartalmú gyógyszerek. A helyedben én azt mondanám neki, hogy egy teszt nem teszt, gyere vegyünk most azonnal egy másikat is, hogy biztos legyen. Ha tiltakozik, meg azt mondja, hogy majd holnap megveszi, akkor tuti nem Õ a terhes, akkor viszont az egész kapcsolaton elgondolkodnék. (Így is)
Majd írj légyszi, hogy mi a helyzet!
Egy tanács! "most már úgy is mindegy" alapon ne szexeljetek élesben, nehogy tényleg terhes legyen, ha még nem az. 1-2 hetet szinte lehetetlen utólag bizonyítani. Azért a helyedben besétálnék a patikába egy tesztért, és megcsináltatnám vele. De ne mozdulj a mosdó elõl addig! Tényleg volt nem rég teszthamisítós kérdés.
Lehet hogy a barátnõje tesztje volt....így nem lehet tudni. Ha elõtted hozza ki a pisispoharat és teszi bele a tesztet, az már biztosabb! Tudod mit IS tervezhet ? Tegyük fel elhiszed a dolgot, velemaradsz és 2 hét múlva "véletlenül" elvetél. Ennyi.
Szerintem nem hamis a teszt. Gondolom már egy ideje tudja, hogy terhes. Csak te mondtad neki, hogy elhagyod, így feldobta neked a labdát, hogy igy is elhagynád-e.
A kérdező hozzászólása: Kék-fehér mûanyag volt.Kérdeztem mikor megyünk orvoshoz azt mondta a barátnõjével szeretne menni, mert hogy a veszekedésünk után nem akar velem.Ez is elég gyanús, de ha meg tényleg terhes nincs szíven ott hagyni, mégiscsak az én gyermekem.
Lehetséges, hogy ovulációs tesztet mutatott, bár, ha leírnád milyen volt a teszt külseje (azon kívül, hogy két csíkos), akkor talán jobban tudnánk segíteni.
Nekem lenne ötletem hogy hamisítsam meg...de attól mert menstruált hétvégén még simán lehet terhes. -Ugyanis van akinek az elsõ hónapokban van vérzése.
megnézted a tesztet? amúgy vidd el orvoshoz..
Lehet, hogy más pisilt rá, aki tényleg terhes, vagy mégis...
A kérdező hozzászólása: Sajnos vagy nem sajnos terhes.Azt mondta csak akkro tartja meg a babát ha meg tudjuk a problémáinkat oldani és együtt maradunk.Nem akarja apa nélkül nevelni a gyerekünket.Jogos.Nem tudom még mi lesz.
A kérdező hozzászólása: csináltam terhességi tesztet és negativ lett hihetek a tesztnek?a menszeszem az megvolt idáig is mégegyszer mondom
a nõgyógyászok szerint a tesztek a legmegbízhatóbbak már a legelején de én pl elmentem és 4pozitív tesztem lett egy hét múlva pedig kiderült h tévedtek úgyhogy...az az igazság hogy semmi sem biztos...egyébként azóta már gondolom kiderült...

Honnan tudhatom, vagy legalábbis sejthetem (már ha egyáltalán lehet), hogy egy "nem sikerült" terhességen vagyok túl (történetesen, miután "megjött")?

Legjobb válasz: Hát, szerintem ezt nem nagyon lehet tudni. Én is csak onnan tudom, hogy így jártam, mert elmaradt a vérzésem és csinlátam egy tesztet, ami halvány két csíkos lett. Aztán vártam pár napot és csináltam mégegyet, ami már negatív volt. elmetem dokihoz és õ mondta, hogy valószínûleg nem tudott rendesen beágyazódni a baba... Mibõl gondolod, hogy volt egy nemsikerült terhességed? Fel a fejjel! Szorítok hogy sikerüljön!!!

Hát, szerintem ezt nem nagyon lehet tudni. Én is csak onnan tudom, hogy így jártam, mert elmaradt a vérzésem és csinlátam egy tesztet, ami halvány két csíkos lett. Aztán vártam pár napot és csináltam mégegyet, ami már negatív volt. elmetem dokihoz és õ mondta, hogy valószínûleg nem tudott rendesen beágyazódni a baba... Mibõl gondolod, hogy volt egy nemsikerült terhességed? Fel a fejjel! Szorítok hogy sikerüljön!!!
Esetleg onnan, hogy a mensid barnásabb, darabosabb. Más jele nincs igazán a legjobb tudomásom szerint.
Az elsõ hozzászóló vagyok. Én is úgy tudtam hogy darabosabb lehet a vérzés, de nekem például nem másabb mint elõtte... Azt mondta a dokim, hogy nem levált, hanem felszívódott a baba... Gondolom ez sem mindegy.
onnan gondolhatod (de csak gondolhatod) ha darabos volt a menzid és pár napot késett. De csak akkor gondolhatod ha nemszokott darabos lernni De még ez sem bisztos csak valoszinü. A bisztos mindig a doki még a tesztek sem bisztosak
Az elso hozzaszoloval nagyon egyet ertek. Masfel eve en is igy jartam sot meg az idegbeteg formulat is produkaltam a hormonok miatt. Amikor a ferjem mondta, hogy ugyan, csinaljak mar egy tesztet...ami pozitiv lett. Sikitofraszt okozva ezzel. Masnap reggel megegyet ami megint pozitiv lett es harmadnap reggel megegyet, ami negativ. Meg aznap du. megjott a menstruaciom nagyon fajdalmasan es nagyon sotet szinte fekete volt es darabos. Akkor en is kerestem ennek az okat mert igencsak ossze voltam zavarodva. A doki mondta ennek a nevet de mar nem emlekszem ra. Nekem azt mondta, hogy az embrio nem volt eletkepes.
A kérdező hozzászólása: Csak a gyanú merült fel bennem, már másodszor, mert elvileg minden klappolt, tüszõrepedést is elcsíptük, és mindkét esetben (egymás után) késve jött meg 4 ill. 6 nappal, erõteljesebb tünetekkel, mint eddig szokott. Jobban fájt a hasam, erõsebben véreztem stb. stb.

Teszt elvégzése utáni percekben egy csík jelentkezett csak, viszont kb. fél óra múlva egy halvány, a másikkal ellentétes, tehát vízszintes csík jelent meg. Lehet terhesség jele?

Legjobb válasz: Nem írtad,hogy milyen tesztet vetél,de én me´g nem hallottam olyan tesztröl,amin vizszintes csík jelent meg. valószi´nü,hogy a teszted nem jó. Vegye´l másikat,vagy fordulj orvoshoz,ö tudja megmondani a legbiztosabb va´laszt. Mindi´g két csík jelzi a terhességet.Lehet,hogy te is állapotos vagy.

Nem írtad, hogy milyen tesztet vetél, de én me´g nem hallottam olyan tesztröl, amin vizszintes csík jelent meg. valószi´nü, hogy a teszted nem jó. Vegye´l másikat, vagy fordulj orvoshoz, ö tudja megmondani a legbiztosabb va´laszt. Mindi´g két csík jelzi a terhességet.Lehet, hogy te is állapotos vagy.
általában bele van írva a tesztek tájékoztatójába, hogy hány perc után olvasható a valós eredmény és az is, hogy fél óra múlva már nem értékelhetõ.
Szerintem ez a teszt hibás. Ugyanis a most forgalomban lévõ tesztek 1-2 percen belül kimutatják a végleges eredményt. Én is jártam már így, hogy hibás volt a tesztem. Vegyél egy másikat, vagy fordulj orvoshoz, az a legbiztosabb teszt.
Igen, lehet terhesség miatt! Tesztet nem csinálsz?
A kérdező hozzászólása: Gondoltam varok vasarnapig ha nem jon meg. Mar nagyon szeretnenk babat
És egyébként érzel valamit, ami eltér az eddig megszokottól, vagy semmi változást nem tapasztalsz?
A kérdező hozzászólása: Hat semmi elterot nem erzek, szoval nemtudom mi lehet a baj

Hogy zajlik egy abortusz? És hány hétig lehet elvetetni egy nem kívnát terhességet? Mennyibe kerül egy abortusz és hány éves kortól engedélyezett?

Legjobb válasz: 18 ev felett, elotte kizarolag szuloi engedellyel. Ha jol tudom, kb 30ezer forint. Az elso nehany heten a legkevesbe rizikos vegrehajtani. Ha idoben oda kerul a paciens, akkor meg egy un. vakuumos eljarassal vegzik el a mutetet. Minel kesobb megy el, annal valoszinubb, hogy "ki fogjak kaparni", ami biztos, hogy nem egy leanyalom. Amugy kulfoldon olyan is van, hogy bevesz 2 tablettat a holgy, es elmegy a baba. (Ez itthon meg nincs, es ezt is csak max 1,5-2 hos terhesseg eseten alkalmazzak) Ahogy telik az ido, ugy lesz egyre kockazatosabb es bonyolultabb a mutet. A maximum az 3 ho (12 het), ameddig elvegzik.

18 ev felett, elotte kizarolag szuloi engedellyel. Ha jol tudom, kb 30ezer forint. Az elso nehany heten a legkevesbe rizikos vegrehajtani. Ha idoben oda kerul a paciens, akkor meg egy un. vakuumos eljarassal vegzik el a mutetet. Minel kesobb megy el, annal valoszinubb, hogy "ki fogjak kaparni", ami biztos, hogy nem egy leanyalom. Amugy kulfoldon olyan is van, hogy bevesz 2 tablettat a holgy, es elmegy a baba. (Ez itthon meg nincs, es ezt is csak max 1, 5-2 hos terhesseg eseten alkalmazzak) Ahogy telik az ido, ugy lesz egyre kockazatosabb es bonyolultabb a mutet. A maximum az 3 ho (12 het), ameddig elvegzik.
12hétig elvileg vkinek ingyenes ha az ÁNTSZ ugy határozz, de a barátnõmnek is most volt és neki 28000Ft ot kelett fizwetni, pedig ingyen volt, csak hát adni kllett a dokinkam ge a vérévetlek is pézbe kerülnek.18év alatt sztem kell a szülõi engedély, de nincs korhoz kötve, mert van aki 12-13évesen veteti el :S
A 12. hétig lehet elvégezni. Engedélyeztetni kell, bizottság elõtt - és utána orvosi mûtét lesz. Benyúlnak, kivágják... elég veszélyes, de jó eséllyel nem marad tartós nyoma. Létezik tabletta is, ami SOKKAL jobb megoldás lenne - de nálunk nem haználják (az egyházak tiltakozása miatt). Megpróbálhatsz külföldön érdeklõdni, hogy hol vállalják.
Baromság, nem az egyházak tiltakozása miatt. Vicces lenne!!!

Több mint egy hete késik a menstruációm. Mitõl lehet? (Terhességi teszt negatív)

Peteérésem dec. 5-én volt utána 12 nappal lesett a hõmérsékletem (36,2) és 3 napig barnáztam, de végül nem jött meg. A hõm másnap 36,5 és azóta is ennyi körül ugrál. dec. 24-én csináltam tesztet az negatív lett.

Legjobb válasz: Valami miatt nem tud rendesen kitisztulni a méhed. Lehet esetleg ciszta is. Mindenképpen keresd fel a dokidat, mert õ tudja megmondani. Én a fenti leírásod alapján kizárnám a terhességet. Minden jót!

Valami miatt nem tud rendesen kitisztulni a méhed. Lehet esetleg ciszta is. Mindenképpen keresd fel a dokidat, mert õ tudja megmondani. Én a fenti leírásod alapján kizárnám a terhességet. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Ha nem jön meg 2-án elmegyek dokihoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!