Találatok a következő kifejezésre: Lehet terhesség az, hogy fáj a (23 db)

Lehet terhesség jele az, hogy fáj a hasam, mint a menstruáció előtt?

Kb.2 hete voltam együtt a párommal, most pedig a ciklus 19. napján ugyanúgy érzem magam mint amikor meg kell jönnie...fáj a hasam, hátam, derekam.

Legjobb válasz: Szerintem nem. Ha a ciklus 19. napján vagy, akkor a pároddal kb. a ciklus 5. napján szeretkeztél. Felfázhattál. Az eddig véleményemtõl függetlenül lehetsz terhes, ha azok közé a kivételek közé tartozol, akinek közvetlenül (pl 1 nappal) a mensi után van peteérése. De akkor is furcsa lenne még a derákfájás, hátfájás. Maximum alhasi szurkálás lehetne. 6 hetes kismama

Szerintem nem. Ha a ciklus 19. napján vagy, akkor a pároddal kb. a ciklus 5. napján szeretkeztél. Felfázhattál. Az eddig véleményemtõl függetlenül lehetsz terhes, ha azok közé a kivételek közé tartozol, akinek közvetlenül (pl 1 nappal) a mensi után van peteérése. De akkor is furcsa lenne még a derákfájás, hátfájás. Maximum alhasi szurkálás lehetne. 6 hetes kismama
Nekem is voltak hasonló fájdalmaim, kb ugyanebben az idõben.Következõ héten pozitív lett a tesztem, és utána is többször fájt "mindenem".Most 2 éves a lányom!A Dokim azt mondta normális.

Sokszor olvasom azt hogy mellfeszülés a terhesség jele? De, mit is kell érezni hogy azt mondjam feszül, nekem furcsák a melleim meg fájnak is, egész napos szédülés van rajtam! Mi lehet?

Legjobb válasz: Tesztet még nem vettél,hogy bebizonyosodjon,hogy babás vagy?Mellfeszülés meg olyan mindha például: a lufiba levegõt fújnak és csak fújják és nem hagynák abba.Na ez is ilyen csak neked érzékeny is.

Tesztet még nem vettél, hogy bebizonyosodjon, hogy babás vagy?Mellfeszülés meg olyan mindha például: a lufiba levegõt fújnak és csak fújják és nem hagynák abba.Na ez is ilyen csak neked érzékeny is.
mindenkinél más. nekem negativ teszt utan pár nappal hihetetlen erzekeny lett a cicim, de annyira, hogy majd belediliztem, sportmelltartóban aludtam. en mondtam a páromnak, hogy terhes vagyok, de nem tudtam tesztelni, kulfoldon voltunk, o meg mondta, hogy negativ a teszt. szedultem, gyenge voltam, nyugoske is voltam, a parom azzal magyarazta, hogy napszurast kaptam :) )) holott nekem mar egyertelmu volt (negativ teszt ide vagy oda) szerintem érdemes tesztelned, mert hasonlóak a tuneteid (bar mindenkinel mas, azert vannak átfedések)

Nagyon megijedtem, remélem összefügg a terhességemmel, a hónaljamban találtam egy csomót, ami fáj is! Összefüggne azzal hogy termelődik a tejcsi, vagy mi lehet?

36. hetes vagyok

Legjobb válasz: Igen, ott is vannak tejmirigyek. Nekünk mondta a védõnõ, h elõfordulhat. Sztem ne aggódj. Minden jót!

Igen, ott is vannak tejmirigyek. Nekünk mondta a védõnõ, h elõfordulhat. Sztem ne aggódj. Minden jót!
Szia! Szerintem azért mutasd meg dokinak is! Valószínû hogy összefüggésben van a tejmirígyekkel, de biztos ami biztos....
Pont azért nyitottam meg ezt az oldalt most, hogy feltegyem ezt a kérdést. Én is megijjedtem, mert mindkét hónaljamban érzek duzzanatokat. És milyen egy aggódó kismama? Rögtön a legrosszabbra gondol.... Szerintem a terhességgel függ össze, de ha legközelebb megyek dokihoz, tuti, hogy megmutaton neki. Én még csak a 17. hétnél tartok. Remélem mindkettõnknél csak a tejmirigyekrõl van szó!!! Könnyû szülést kívánok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon megnyugtattak, bíztam benne hogy van kapcsolat a terhességemmel, meg hogy másnak is van így. Valószínû sõtt tuti, de ha jön a védõnõ megemlítem neki! Biztos ami biztos! Tegnap este már szinte el is temettem magam :((((
Ne tedd :) Nekem kb. 18 éves korom óta van a bal hónaljamban egy csomó. Frászt kaptam, mikor észrevettem!! Aztán elküldtek uh-ra, és kiderült hogy tejmirigy. Minden mensi elõtt megduzzadt, fájt, azt mondták, ha szülök és szoptatok visszahúzódik. Szültem, szoptattam és fél évig és maradt. Most várom a második Babót, ott van most is, megdagadt jól, fáj is sokszor, de azóta ellenõrizték 3 éve, ugyanúgy tejmirigy, állaga sem változott. Most ha meglesz Babó és szoptatok, utána elmegyek megint uh-ra. Szerintem Te is tedd ezt, Babó születése és szoptatása után uh.! Az sosem árt. Amúgy barátnõm is várandós, õ a vége felé jár és van neki is! Gyakori azt mondják. Szép babavárást neked!Amúgy én meg a kinyíló méhszájam miatt parázok, még csak 20 hetes vagyok. Szóval valami idegesség sajna mindenkinek van, jól jön a megnyugtatás! Remélem én segítettem neked!!
A kérdező hozzászólása: Köszike aranyos vagy, azóta beszéltem a védõnõvel, megnyugtatott, hogy tuti hogy tejmirigy! mindenkinek köszi És sok sikert nektek

Lehet terhességi tünet, ha szúrkáló fájdalmat érzek? Nem vészes csak az a furi, hogy inkább a derekam felől érzem, nem elől fáj.4 napom van nemvártig és peteérés óta nagyon fáj nagyon a mellem, bár ma reggelre mintha picit enyhült volna.

Bocs, hogy ide írtam, de nálatok biztos van tapasztalat.

Legjobb válasz: igen..lehet tünet..nekem volt egy terhességem májusban..a pozi teszt után úgy fájt a derekam, hogy majd leszakadt..szúrkálhat elöl is meg hátul is..szerintem.. kitartás még erre a pár napra, amúgy én is péntekre nem várom!:-))

igen..lehet tünet..nekem volt egy terhességem májusban..a pozi teszt után úgy fájt a derekam, hogy majd leszakadt..szúrkálhat elöl is meg hátul is..szerintem.. kitartás még erre a pár napra, amúgy én is péntekre nem várom!:-))
Lehet is-is. Akár ciszta is.

Terhesek! Lehet az terhességi tünet hogy a nemvárt elött és után nem fájt a melle nem is feszült, pedig elötte minden nemvárt elött fájt?

Lehet ez terhességi jel?Minden mensim elött fáj a mellem és most semmi.Az is furi hogy semmi folyásom nincs,ez is mindig szokott lenni.Nem értem,nem merek már reménykedni,annyiszor csalódtam.Viszont elég sok patti jött ki rajtam,az államon homlokomon és a mellkasomon.Holnapra nem várom,a h?m még magasan van.

Legjobb válasz: Nem akarlak elszomorítani, de úgy tudom akinél baba van a dologban, annak eléggé fáj a melle. Bár lehet ez is mindenkinél más. Nekem havim elõtt van, hogy fáj, van, hogy semmi fájdalom. Ja, és még nem volt baba egyik változat esetén sem. Más tüneted, eddigitõl eltérõ észrevételed nincs? Azért szurkolok, hogy baba legyen!

Nem akarlak elszomorítani, de úgy tudom akinél baba van a dologban, annak eléggé fáj a melle. Bár lehet ez is mindenkinél más. Nekem havim elõtt van, hogy fáj, van, hogy semmi fájdalom. Ja, és még nem volt baba egyik változat esetén sem. Más tüneted, eddigitõl eltérõ észrevételed nincs? Azért szurkolok, hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Ezek az észrevételeim amiket írtam, tudom ezek ellent mondanak, de azt érzem más ez a hónap..biztos bebeszélem magamnak.
Hát én félig megcáfolom az elsõt! Én most lettem terhes (kb. 10 pozi tesztem van:) ), és nekem a nemvárt elõtt kb. 2-3 napig feszült, ha megnyomtam fájt, viszont már 3 csak a mellbimbóm körül fáj, de csak az is, ha megnyomom. Véletlenül sem annyira, mint pár napja!
Szia! Én is most teszteltem pozitívat, és ez volt az elsõ hónap sok éve, amikor egyáltalán nem volt érzékeny a mellem az ovuláció után, csak a nemvárt napján kezdett el fájni, azóta is fáj. Szóval megvan minden esély, drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Ma kéne nem megjönnie, eddig még semmi.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok utolsó!
Hogy állsz? Csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: Sajnos van már egy kis barna folyásom, biztos megjön.

Korai terhesség (elsö harmad vége felé) alatt lehet, hogy csak az egyik oldalt fáj a hát?

Legjobb válasz: Biztosan lehet,mert ezzel én is igy vagyok,mai napig ,pl most is a jobb oldalam fáj.Lehet tartás miatt,lehet súly miatt,nem tudom,de szerintem ne agggódj ezen!18hetes km

Biztosan lehet, mert ezzel én is igy vagyok, mai napig , pl most is a jobb oldalam fáj.Lehet tartás miatt, lehet súly miatt, nem tudom, de szerintem ne agggódj ezen!18hetes km

Tisztelt doktor úr azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy 11 napja késik a menstruációm és csináltam tesztet, az negatív lett. Nincsen terhesség, de hasam az enyhén fáj, de én pánik beteg is vagyok, stressz, de késni idáig ennyit soha nem szokott. Mi lehe

Tisztelt doktor úr azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy 11 napja késik a menstruációm és csináltam tesztet, az negatív lett. Nincsen terhesség, de hasam az enyhén fáj, de én pánik beteg is vagyok, stressz, de késni idáig ennyit soha nem szokott. Mi lehet? Válaszát köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a terhességi vizeletteszt negatív, a várandós állapot nagy valószínűséggel kizárható, de pontosat csak vizsgálattal lehet mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a terhességi vizeletteszt negatív, a várandós állapot nagy valószínűséggel kizárható, de pontosat csak vizsgálattal lehet mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy 11 napja késik a menstruációm és csináltam tesztet, az negatív lett. Nincsen terhesség, de hasam az enyhén fáj, de én pánik beteg is vagyok, stressz, de késni idáig ennyit soha nem szokott. Mi lehe

Tisztelt doktor úr azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy 11 napja késik a menstruációm és csináltam tesztet, az negatív lett. Nincsen terhesség, de hasam az enyhén fáj, de én pánik beteg is vagyok, stressz, de késni idáig ennyit soha nem szokott. Mi lehet? Válaszát köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a terhességi vizeletteszt negatív, a várandós állapot nagy valószínűséggel kizárható, de pontosat csak vizsgálattal lehet mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a terhességi vizeletteszt negatív, a várandós állapot nagy valószínűséggel kizárható, de pontosat csak vizsgálattal lehet mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha valakinek fáj a melle, és azelott soha nem szokott és olyan érzékeny, hogy nem lehet hozzáérni, akkor az terhességre utal vagy esetleg valami más gond is lehet?

A menzeszem rendszertelen, így nem is tudom mikor lehetett ovuláciom vagy mikor kellene megjonnie. Koszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Nekem eddigi életem során egyetlen egyszer fájt a mellem menstruáció elõtt, és ez akkor volt, amikor terhes lettem a lányommal.

Nekem eddigi életem során egyetlen egyszer fájt a mellem menstruáció elõtt, és ez akkor volt, amikor terhes lettem a lányommal.
Nekem meg fájt a múltkor, pedig nem szokott, mégis megjött. Valószínûleg picit be is képzeltem magamnak!
Nekem is rendszertelen a mensim.Akkor szokott fájni a mellem, ha nagyritkán ovum van.Utána a mensiig fáj.Nagyon kellemetelen tud lenni...
A kérdező hozzászólása: koszonom a válaszokat, sajna nekem is megjott. de én még soha nem éreztem ilyet, és tudom, hogy nem csak beképzeltem. lehet ovum volt, ugyanis idáig mikor figyelt a dokim pár honapig, egyszer sem volt. :-(

Kezdődött valakinek fejfájással a szülés? Nekem szinte az egész terhesség alatt nem fájt de ma nagyon . Mást sajnos nem érzek. Lehet hogy valami hormonális dolog? 40+2 km.

Legjobb válasz: Nekem nem, viszont utána igen, a gyermekágyi vérzés folyamán.Rettentõ migrén, aztán távozott mindig egy nagyobb mennyiség. Attól még nálad jelentheti azt, hogy valami történik, hiszen állítólag a fejfájás azt jelzi, hogy valahol van valami, konkrét fájdalma nincs a fejnek.Ebbõl kiindulva lehetséges. Majd írd meg. De lehet, hogy már kicsit ideges vagy, hogy miért nem indul meg a szülés és amiatt fáj.

Nekem nem, viszont utána igen, a gyermekágyi vérzés folyamán.Rettentõ migrén, aztán távozott mindig egy nagyobb mennyiség. Attól még nálad jelentheti azt, hogy valami történik, hiszen állítólag a fejfájás azt jelzi, hogy valahol van valami, konkrét fájdalma nincs a fejnek.Ebbõl kiindulva lehetséges. Majd írd meg. De lehet, hogy már kicsit ideges vagy, hogy miért nem indul meg a szülés és amiatt fáj.
Már nekem is fáj 2 napja, de én hétfõn szültem, viszont egész terhesség alatt nem fáj. Lehet ma front van, attól is fájhat a fejed, és a szülést is beindíthatja a front! Könnyû és gyors szülést! 5 napos kiskrapek anyukája:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!