Találatok a következő kifejezésre: Lehet terhesség az, hogy fáj (24 db)

Lehet terhesség jele az, hogy fáj a hasam, mint a menstruáció előtt?

Kb.2 hete voltam együtt a párommal, most pedig a ciklus 19. napján ugyanúgy érzem magam mint amikor meg kell jönnie...fáj a hasam, hátam, derekam.

Legjobb válasz: Szerintem nem. Ha a ciklus 19. napján vagy, akkor a pároddal kb. a ciklus 5. napján szeretkeztél. Felfázhattál. Az eddig véleményemtõl függetlenül lehetsz terhes, ha azok közé a kivételek közé tartozol, akinek közvetlenül (pl 1 nappal) a mensi után van peteérése. De akkor is furcsa lenne még a derákfájás, hátfájás. Maximum alhasi szurkálás lehetne. 6 hetes kismama

Szerintem nem. Ha a ciklus 19. napján vagy, akkor a pároddal kb. a ciklus 5. napján szeretkeztél. Felfázhattál. Az eddig véleményemtõl függetlenül lehetsz terhes, ha azok közé a kivételek közé tartozol, akinek közvetlenül (pl 1 nappal) a mensi után van peteérése. De akkor is furcsa lenne még a derákfájás, hátfájás. Maximum alhasi szurkálás lehetne. 6 hetes kismama
Nekem is voltak hasonló fájdalmaim, kb ugyanebben az idõben.Következõ héten pozitív lett a tesztem, és utána is többször fájt "mindenem".Most 2 éves a lányom!A Dokim azt mondta normális.

Lehet terhességi tünet, ha szúrkáló fájdalmat érzek? Nem vészes csak az a furi, hogy inkább a derekam felől érzem, nem elől fáj.4 napom van nemvártig és peteérés óta nagyon fáj nagyon a mellem, bár ma reggelre mintha picit enyhült volna.

Bocs, hogy ide írtam, de nálatok biztos van tapasztalat.

Legjobb válasz: igen..lehet tünet..nekem volt egy terhességem májusban..a pozi teszt után úgy fájt a derekam, hogy majd leszakadt..szúrkálhat elöl is meg hátul is..szerintem.. kitartás még erre a pár napra, amúgy én is péntekre nem várom!:-))

igen..lehet tünet..nekem volt egy terhességem májusban..a pozi teszt után úgy fájt a derekam, hogy majd leszakadt..szúrkálhat elöl is meg hátul is..szerintem.. kitartás még erre a pár napra, amúgy én is péntekre nem várom!:-))
Lehet is-is. Akár ciszta is.

Terhesek! Lehet az terhességi tünet hogy a nemvárt elött és után nem fájt a melle nem is feszült, pedig elötte minden nemvárt elött fájt?

Lehet ez terhességi jel?Minden mensim elött fáj a mellem és most semmi.Az is furi hogy semmi folyásom nincs,ez is mindig szokott lenni.Nem értem,nem merek már reménykedni,annyiszor csalódtam.Viszont elég sok patti jött ki rajtam,az államon homlokomon és a mellkasomon.Holnapra nem várom,a h?m még magasan van.

Legjobb válasz: Nem akarlak elszomorítani, de úgy tudom akinél baba van a dologban, annak eléggé fáj a melle. Bár lehet ez is mindenkinél más. Nekem havim elõtt van, hogy fáj, van, hogy semmi fájdalom. Ja, és még nem volt baba egyik változat esetén sem. Más tüneted, eddigitõl eltérõ észrevételed nincs? Azért szurkolok, hogy baba legyen!

Nem akarlak elszomorítani, de úgy tudom akinél baba van a dologban, annak eléggé fáj a melle. Bár lehet ez is mindenkinél más. Nekem havim elõtt van, hogy fáj, van, hogy semmi fájdalom. Ja, és még nem volt baba egyik változat esetén sem. Más tüneted, eddigitõl eltérõ észrevételed nincs? Azért szurkolok, hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Ezek az észrevételeim amiket írtam, tudom ezek ellent mondanak, de azt érzem más ez a hónap..biztos bebeszélem magamnak.
Hát én félig megcáfolom az elsõt! Én most lettem terhes (kb. 10 pozi tesztem van:) ), és nekem a nemvárt elõtt kb. 2-3 napig feszült, ha megnyomtam fájt, viszont már 3 csak a mellbimbóm körül fáj, de csak az is, ha megnyomom. Véletlenül sem annyira, mint pár napja!
Szia! Én is most teszteltem pozitívat, és ez volt az elsõ hónap sok éve, amikor egyáltalán nem volt érzékeny a mellem az ovuláció után, csak a nemvárt napján kezdett el fájni, azóta is fáj. Szóval megvan minden esély, drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Ma kéne nem megjönnie, eddig még semmi.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok utolsó!
Hogy állsz? Csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: Sajnos van már egy kis barna folyásom, biztos megjön.

Kezdődött valakinek fejfájással a szülés? Nekem szinte az egész terhesség alatt nem fájt de ma nagyon . Mást sajnos nem érzek. Lehet hogy valami hormonális dolog? 40+2 km.

Legjobb válasz: Nekem nem, viszont utána igen, a gyermekágyi vérzés folyamán.Rettentõ migrén, aztán távozott mindig egy nagyobb mennyiség. Attól még nálad jelentheti azt, hogy valami történik, hiszen állítólag a fejfájás azt jelzi, hogy valahol van valami, konkrét fájdalma nincs a fejnek.Ebbõl kiindulva lehetséges. Majd írd meg. De lehet, hogy már kicsit ideges vagy, hogy miért nem indul meg a szülés és amiatt fáj.

Nekem nem, viszont utána igen, a gyermekágyi vérzés folyamán.Rettentõ migrén, aztán távozott mindig egy nagyobb mennyiség. Attól még nálad jelentheti azt, hogy valami történik, hiszen állítólag a fejfájás azt jelzi, hogy valahol van valami, konkrét fájdalma nincs a fejnek.Ebbõl kiindulva lehetséges. Majd írd meg. De lehet, hogy már kicsit ideges vagy, hogy miért nem indul meg a szülés és amiatt fáj.
Már nekem is fáj 2 napja, de én hétfõn szültem, viszont egész terhesség alatt nem fáj. Lehet ma front van, attól is fájhat a fejed, és a szülést is beindíthatja a front! Könnyû és gyors szülést! 5 napos kiskrapek anyukája:)

Tisztelt doktor úr azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy 11 napja késik a menstruációm és csináltam tesztet, az negatív lett. Nincsen terhesség, de hasam az enyhén fáj, de én pánik beteg is vagyok, stressz, de késni idáig ennyit soha nem szokott. Mi lehe

Tisztelt doktor úr azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy 11 napja késik a menstruációm és csináltam tesztet, az negatív lett. Nincsen terhesség, de hasam az enyhén fáj, de én pánik beteg is vagyok, stressz, de késni idáig ennyit soha nem szokott. Mi lehet? Válaszát köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a terhességi vizeletteszt negatív, a várandós állapot nagy valószínűséggel kizárható, de pontosat csak vizsgálattal lehet mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a terhességi vizeletteszt negatív, a várandós állapot nagy valószínűséggel kizárható, de pontosat csak vizsgálattal lehet mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy 11 napja késik a menstruációm és csináltam tesztet, az negatív lett. Nincsen terhesség, de hasam az enyhén fáj, de én pánik beteg is vagyok, stressz, de késni idáig ennyit soha nem szokott. Mi lehe

Tisztelt doktor úr azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy 11 napja késik a menstruációm és csináltam tesztet, az negatív lett. Nincsen terhesség, de hasam az enyhén fáj, de én pánik beteg is vagyok, stressz, de késni idáig ennyit soha nem szokott. Mi lehet? Válaszát köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a terhességi vizeletteszt negatív, a várandós állapot nagy valószínűséggel kizárható, de pontosat csak vizsgálattal lehet mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a terhességi vizeletteszt negatív, a várandós állapot nagy valószínűséggel kizárható, de pontosat csak vizsgálattal lehet mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Már két hete tart a menstruációm, fáj az alhasam, a családorvosom szerint lehet terhesség is. Dokihoz csak holnapután sikerült előjegyeztessem magam, érdekelne, hogy valóban lehet szó terhességről is?

voltatok hasonló cip?ben és mégis terhesen?

Legjobb válasz: Ha két hete vérzel, akkor hogy lennél terhes?? Ajjaj, ez a doki... Menj el a nõgyógyászhoz, meg kell nézni, mi a hosszú vérzés oka.

Ha két hete vérzel, akkor hogy lennél terhes?? Ajjaj, ez a doki... Menj el a nõgyógyászhoz, meg kell nézni, mi a hosszú vérzés oka.
A kérdező hozzászólása: Nekem is furcsa volt, sajnos nõdokik nagyon zsúfoltak, alig várom már a hétfõt, hogy lássam mit mond. Sürgösségre semmi szín alatt nem mennék.
Ha mész, kérdezz majd rá a vaspótlásra is. Mert az erõs és hosszan tartó vérzéssel sok vas kimegy a szervezetbõl, lehet, hogy jó lesz egy kicsit rásegíteni, de majd a doki megmondja. (A vas amúgy is vényköteles)
Ha már 2 hete menstruálsz akkor biztos hogy nem vagy terhes.

Nagyon faj a derkam kornyeke, az lehet attol is hogy terhesseg van kilatasban?

Holnap reggel fogok tesztelni.

Legjobb válasz: Szerintem ez nem azt jelenti, bár lehet. Én például tiszta ideg voltam, de ugy, hogy majd "elszaladtam". Szinte remegtem. Este teszteltem: pozitív. És ezt sem tulajdonították tünetnek. Szorítok! 27 hetes kismami

Szerintem ez nem azt jelenti, bár lehet. Én például tiszta ideg voltam, de ugy, hogy majd "elszaladtam". Szinte remegtem. Este teszteltem: pozitív. És ezt sem tulajdonították tünetnek. Szorítok! 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Koszike.Komojan?Gratulallok.Ugy bizom benne hogy osszejon.
Az túl rövid idõ. Szerintem csak velemi olyat ettél amitõl felpuffadtál.. :)
terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Hirtelen elmúlt az a szúró, viszketõ érzés, csak a köldököm környéki fájdalom maradt. Lehet az idegesség jele is ? mert nagyon aggódom ... vagy már lehet az hogy bebeszélem magamnak ?
bebeszéled.. nyugi
nem vagy terhes.:)
A kérdező hozzászólása: a 2. hét lassan kezdõdik, 2 nap múlva tesztelek, jelentkezhetnek már ilyenkor valamilyen tünetek ?

Még csak jövő héten kellene megjönnie, de ez már a 3. nap, hogy délelőt hányingerem van (most is), és most felébredtem éjszakai is, hogy hányingerem van. Ma fáj egy kicsit az alhasam. Ez lehet terhesség jele?

Teszteljek vagy várjam meg megjön e jöv? héten? Már három hónapja nem védekezünk.

Legjobb válasz: persze várd meg a jövõ hetet, sõt még rá egy pár napot, akkor biztosabb lehetsz benne, hogy terhes vagy-e.

persze várd meg a jövõ hetet, sõt még rá egy pár napot, akkor biztosabb lehetsz benne, hogy terhes vagy-e.
Hát nem valószínû hogy a terhesség miatt lenne ez a hányinger, lehet inkább vmi fertõzés vagy ilyesmi. Mert ha peteéréskor meg is termékenyültél akkor is 6-7 nap mire egyáltalán beágyazódik a petesejt és csak pár nap múlva kerül a véren keresztül kapcsolatba a te szervezeteddel. Márpedig a hányinger meg ilyenek azok amiatt vannak. És ha még egy heted van a mensesig akkor még csak most ágyazódik be... De azért drukkolok neked!
Nekem nem volt hányingerem meg ilyenek, de több nõtõl hallottam, hogy õk rögtön teherbeesés után émelyegtek, úgyhogy lehet attól. A teszt viszont ténleg nem mutatja még ki ha igen akkor sem, mivel a hormon, ami alapján kimutatja, csak beágyazódás után kezd el termelõdni, így csak akkor tudsz tesztelni, ha nem jött meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!