Találatok a következő kifejezésre: Lehet terhesség vagyok a 17 (10 db)

Lehet terhesség? Ma vagyok a 17. napon, és eddig 4 napig csak szurkált a hasam, ma pedig mensis görcsök (enyhék) vannak. Babát szeretnénk.

Legjobb válasz: nem lehet tudni hogy mikor kellett volna megjönnie. ha késik vegyél tesztet vagy csináltass vérvizsgálatot. minden esetre vigyázz magadra, mert sosem lehet tudni mikor jön a gólya.

nem lehet tudni hogy mikor kellett volna megjönnie. ha késik vegyél tesztet vagy csináltass vérvizsgálatot. minden esetre vigyázz magadra, mert sosem lehet tudni mikor jön a gólya.

4-5 nappal hamarabb jött meg. Ez valaminek lehet a következménye? 17/L Terhesség vagy valami?

Legjobb válasz: 17 évesen hogy a p*csába úsztál meg ennyi szexuális felvilágosítást?

17 évesen hogy a p*csába úsztál meg ennyi szexuális felvilágosítást?
Komolyan nincs már biológia óra? Vagy a google-t nem ismerik az emberek?
Dehogyis, teljesen normális ez még a korodban. Felnõtt nõnél sem baj.

Deréktájba nyilalgatás, nem erősen, de bele bele nyilal, mitől lehet? Köze van a terhességhez? 17 hetes vagyok, és amúgy is sokat fáj a derekam.

Legjobb válasz: Szia! Én 23 hetes terhes vagyok és ha olyan ágyon vagy olyan szögben fekszem akkor nekem is nyilal a derekam,és a farcsontomba. Azt olvastam több helyen is hogy ez a terhesség velejárója,kvázi teljesen normális,mindaddig míg nem társulnak mellé hasgörcsök is...!

Szia! Én 23 hetes terhes vagyok és ha olyan ágyon vagy olyan szögben fekszem akkor nekem is nyilal a derekam, és a farcsontomba. Azt olvastam több helyen is hogy ez a terhesség velejárója, kvázi teljesen normális, mindaddig míg nem társulnak mellé hasgörcsök is...!
Én is derékfájós vagyok, nekem 15-17. hetes koromig fájt a derakam de úgy, mint aki vén reumás öregasszony:-) Azt vettem észre, hogy utána nem jöttek fel a nadrágaim a csípõmre, azaz kezdett tágulni. Egyébként inno reuma kencét használtam, mert valóban alig tudtam kiegyenesedni néha. Aztán elmúlt, azóta szerencsére nem jött vissza. (30 hetes mami)
Az Inno Reumát terhesen elvileg nem szabad használni, legalábbis a leírásban ez áll. Nem hiszem, hogy bajotok lenne belõle, de azért ha van más megoldás, én kihagynám.

27 hetes terhes vagyok és a magzatom már "fejre fordult" ez normális? Aug.17-re írtak ki, de mivel nem tudtam pontosan az utolsó menszeszem időpontját csak (november), igycsak körülbelüli dátum, lehet h idősebb a terhességem?

Legjobb válasz: Lehet, de az is hogy fiatalabb. Semmit nem jelent hogy mar befordult. Meg ketszer visszafordulhat. Kb a 34-36ig hetig tudnak beallni valamilyen iranyba, addig fernek el.

Lehet, de az is hogy fiatalabb. Semmit nem jelent hogy mar befordult. Meg ketszer visszafordulhat. Kb a 34-36ig hetig tudnak beallni valamilyen iranyba, addig fernek el.
normális! hát, ha nem tudod pontosan az utolsó mensi dátumát, akkor ez az aug 17 becslés. Lehet pár nappal elõbb érkezik a gólya, de azt úgyis érezni fogod! :D
normális! velem is így volt , csak 25 hetesen... aztán vissza is fordult farosra... de most megint fejjel lefelé van :) és már marad is mert nincs helye visszafordulni. teljesen normális, mert amíg van helye addig mozog, forog, ugrál...csinál amit tud :) ha mondjuk 37 hetes leszel és faros, akkor van inkább gond, mert már nincs helye megfordulni, akkor kell inkább félni. 35h km
Én is 27 hetes babás vagyok, nekem meg pont fordítva van...eddig fejjel lefelé volt, és most megfordult, és a feje van fenn, a lábikója meg lennt, még tud mozogni, forogni, ne aggódj. :-) Nekem amúgy nov. 6-án volt az utolsó mensim, így aug 14-re vagyok kiírva, szerintem nem nagyon lehetsz idõsebb terhes, mert akkor már decemberben mensiztél volna. szia
Utolsó vagyok, bocsi, bénán írtam, nem decemberben, hanem októberben. de ha elmész 4d-s UH-ra, ott elég jól be tudják lõni a méretek alapján...illetve egy sima jó UH géppel is.

A 17 hét végén vagyok és az elmúlt pár órában éles szúró fájdalmat éreztem egy-egy pillanatra a hasamban. Gond lehet? Kicsit aggódom, ez az első terhességem.

Legjobb válasz: Szia,nekem 3 óra körül volt olyan hasfájásom hogy ott hagytam csapot-papot a konyhában,bevettem 1 B6-ot és lepihentem egy fél órára.Már szerencsére elmúlt a nyilalás,én a frontra gondolok hogy az miatt fájt.De ha megint elkezd fájni bemegyek a dokihoz hogy nézze meg minden ok-e. 22 hetes

Szia, nekem 3 óra körül volt olyan hasfájásom hogy ott hagytam csapot-papot a konyhában, bevettem 1 B6-ot és lepihentem egy fél órára.Már szerencsére elmúlt a nyilalás, én a frontra gondolok hogy az miatt fájt.De ha megint elkezd fájni bemegyek a dokihoz hogy nézze meg minden ok-e. 22 hetes
Felfázás, ciszta, stressz, hormonzavar stb.
Idõjárás, hirtelen testsúlyváltozás, soron kívüli peteérés...
bocsi hogy megkérdezem de nekem is ez van...és én valamiért folyamatosan hizok:SSS neked nincs ilyen?:S
3. Menj el orvoshoz, nagy valószínûséggel a pajzsmirigyed kevés hormont termel.

17 hetes kismama vagyok. Terhességem előtt minden héten alkalmaztam hüvelyöblítést, azt most is lehet használni? Nem árthat a babának?

Legjobb válasz: Ilyenkor nem szabad hüvelyöblítést végezni,ezt olvastam valahol ahol tiltanak ettõl.Szerintem inkább most ne végezz ilyet.

Ilyenkor nem szabad hüvelyöblítést végezni, ezt olvastam valahol ahol tiltanak ettõl.Szerintem inkább most ne végezz ilyet.
nem leht. bacik kerülhetnek be és az árthat a babának. Terhesség alatt az egyéb kórokozók összeszedésének is nagyobb a valószínûsége.

17 hetes terhes vagyok, szinte majdnem minden nap rettenetesen faj a fejem! Terhesseg elott is sokszor fajt de nem ennyire! Sokszor kibirhatatlan a fajdalom! Ez normalis? Mit lehet tenni ellene?

Legjobb válasz: Sok folyadék,sötét szobában pihenés. Rubophent,panadolt lehet szedni fájdalom csillapításra,de ezt az orvos,védõnõ is jobb ha ajánlja.Esetleg hívd fel valamelyiket,mit javasol,ha már elviselhetetlen a fájdalmad.

Sok folyadék, sötét szobában pihenés. Rubophent, panadolt lehet szedni fájdalom csillapításra, de ezt az orvos, védõnõ is jobb ha ajánlja.Esetleg hívd fel valamelyiket, mit javasol, ha már elviselhetetlen a fájdalmad.
A kérdező hozzászólása: Rengeteg vizet szoktam inni! Napi 4 -5 liter
Elektroszmog is okozhatja. Mobiltelefon vagy rádiós ébresztõóra, egyéb elektronikai eszköz (vagy vezeték) által okozott elektromágneses sugárzás. Vagy vízér, földsugárzás. Lehet, hogy érdemes lenne kiméretni a helyet, ahol laksz.
A kérdező hozzászólása: Gondolod h telefontol? Az tobbnyire mindig mellettem van
Sajnos ugyanebben vagyok, mint te. Szörnyû fefjájás, én most vagyok 22 hetes terhes. Minden nap kapkodhatnám a fájdalomcsillapítót, de megfogadtam, hogy nagyon óvatosan fogok bánni a gyógyszerekkel. Így is kétszer voltam már beteg, megfázásos, amikor muszáj volt kemikáliához nyúlnom. Én is próbálok sok vizet inni. Ha nem eszem édességet és jól táplálkozom, nekem attól mindig jobb, bár nekem inzulinrezisztenciám volt terhesség elõtt is. Szerintem normális a migrén terhesség alatt, fõleg annál, aki elõtte is hajlamos volt rá. Kitartást!
Terhességi tünet.ennyi az egész. Ha utána olvasol, a 2. trimeszterben erõs fejfájásai lehetnek a kismamának a hormonok miatt.Én is nagyon fejfájós voltam mindig is.Nekem is volt, pedig sokat pihentem és rengeteg folyadékot ittam, még is fájt, olyankor amikor már nem bírtam tovább bevettem fél szem algoflexet....aztán egyik napról a másikra elmúlt....nem fog végigkísérni a terhességed alatt ettõl ne aggódj, csak a hormonok....
Ja és panadolt ne nagyon szedj, ha nem muszáj, mert paracetamol tartalmú gyógyszer, ami nem igazán van jó hatással az emberi szervezetere....

17 Hetes terhes vagyok. Mitõl van az hogy már a terhesség elejétõl vizesedik a lábszáram? Mit lehet ez ellen tenni? Nem jelez ez valami bajt?

Legjobb válasz: ha csak vizesedsz akkor nem de ha lesznek más tünetek is,akkor az baj. (pl. magas vérnyomás,vizeletben fehérje....stb)

ha csak vizesedsz akkor nem de ha lesznek más tünetek is, akkor az baj. (pl. magas vérnyomás, vizeletben fehérje....stb)
Én 14 hetes vagyok és nekem is kb 2hete vizesedik a bokám de csak akkor ha sokat megyek vagy lógatom a lábam, amint felteszem 1-2 óra múlva már szépen lemegy.próbáld sokat fent tartani a lábad.

Most vagyok 17 hetes. Drasztikus terhességi tüneteim voltak, amik múlnak már, de most nagyon fáj a fejem egész nap (sokszor van így, de ma nagyon erős). Mit lehet ez ellen tenni, mert nagyon kimerítő?

(Az alvástól nem múlik el. )

Legjobb válasz: A vérnyomásod rendben van? Egyébként fronthatás van, valószínûleg érzékenyebb lettél. Szedhetsz könnyû, pl homeopátiás fájdalomcsillapítót. Jobbulást!

A vérnyomásod rendben van? Egyébként fronthatás van, valószínûleg érzékenyebb lettél. Szedhetsz könnyû, pl homeopátiás fájdalomcsillapítót. Jobbulást!
Hideg is van, és akkor még a hormonok is rátehetnek egy lapáttal. Homeopátiás bogyókat vehetsz be, de errõl kérd ki szakember véleményét. Vagy végy egy jó meleg fürdõt, mártózz el benne, próbálj lazítani, igyál meg egy pohár meleg tejet, és irány az ágy.
Ez a "terhességi fejfájás". A megváltozott hormonok okozzák, nekem is így volt, hogy elmúlt az émelygés jött a fejfájás...stb Az hogy a 12. hétben elmúlik minden tünet, sokaknál nem igaz.
Nekem alacsony a vérnyomásom nem is kicsit.Ennek következtében a 10.hét óta eszméletlen módon fáj a fejem.Van amikor kicit jobban, van, h nagyon.Kezdem megszokni.Nem akarok rá semmit szedni.Azt mondják, h a sok folyadék megoldás lehet.Valóban enyhíti, de napi minimum 3 literrõl beszélünk.Meg a vietnámi balzsamot is javasolják.Én most próbálom ki, eddig csak a szememet csípi a párolgásával, de a fejem zakatol.Kitartás!
Szia! Most egy jót fogsz mosolyogni, de a barátnõmtõl tanultam, a fejfájására mindig fagyasztott krumplit rakott amikor elõjött neki, és pár órán belül elmúlt neki!!! Ki lehetne próbálnod, hátha segít. Nem a legdivatosabb viselet, de már nekem is használt!!! És ráadásul migrénes fejfásást múlasztottam vele. Próba szerencse!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!