Találatok a következő kifejezésre: Lehet terhes mit lehet tenni (62 db)

28 hetes terhes kismama vagyok es mostanaban ellegge fajnak a csontjaim odalent, sott neha zsibbadok is, masnal is jellemzo ez? . Mitol lehet ez? Mit lehet tenni ellene?

Legjobb válasz: kálcium hiány, meg gondolom a baba már nyomja a berendezéseidet. Ettõl lehet a zsibbadás. A csontfájdalom, meg ahogyan tágul a medencéd, készül a szülésre, de mondom vigyázz a kálciummal is, mert terhesség alatt ez nagyon gyors iramban szívódik el az anyától.

kálcium hiány, meg gondolom a baba már nyomja a berendezéseidet. Ettõl lehet a zsibbadás. A csontfájdalom, meg ahogyan tágul a medencéd, készül a szülésre, de mondom vigyázz a kálciummal is, mert terhesség alatt ez nagyon gyors iramban szívódik el az anyától.
Elöször is ne szedegess semmit (se gyógszert, se vitaminféléket) csak ugy, mert árthat a baba fejlödésének. Ha ilyen bajaid vannak, akor az orvsdnak mindmeg, majd ö felir olyat és megfelelö adagolásban, amit szabad terhesség alatt is szedni.
Nekem is voltak ilyen fájdalmaim, amikor a babámat vártam. Azt mondta az orvosom, hogy a medencém alakul, formálódik, hogy majd kiférjen a baba. Néha menni is alig tudtam, úgy éreztem, kibújik a baba. Nekem azt tanácsolták, hogy végig szedjem a terhesvitamint (én elevitet szedtem). Szerintem, érdemes megbeszélned az orvosoddal a problémádat, bár valószínûleg meg fog nyugtatni, ahogy velem is tette az enyém.
A kérdező hozzászólása: KOSZONOM A HOZZASZOLASOKAT, MEGNYUGODTAM HOGY NEM VAGYOK EGYEDUL PROBLEMAMMAL.SOK KITARTAST ES MEGTOBB BOLDOGSAGOT KIVANOK HASONLO CIPOBEN JARO KISMAMATARSAIMNAK.
én is igy voltam nekem is azt mondták , hogy tágul a medencém, zsibanásomra meg azt mondta a dokim, hogy kezdek vizesedni

34 hetes terhesen az utóbbi időben gyakran csuklik a pocaklakóm. Mitől lehet és mit lehet tenni, hogy ne legyen rossz egyikünknek sem?

Legjobb válasz: Én megkérdeztem az elsõ fiamnál az orvost , azt mondta, örüljek neki ha napi 2-3 ilyen is van, mert gyomortelítõdés okozza, ami azt jelenti, hogy a baba gyomra jól mûködik, kifejlõdött és jól tud lakni(egyenlõre magzatvízzel) Most 31 hetet töltöttem a 2.-kal és már alig várom, hogy csuklani kezdjen, akkor tudom, hogy a gyomra okés!

Én megkérdeztem az elsõ fiamnál az orvost , azt mondta, örüljek neki ha napi 2-3 ilyen is van, mert gyomortelítõdés okozza, ami azt jelenti, hogy a baba gyomra jól mûködik, kifejlõdött és jól tud lakni(egyenlõre magzatvízzel) Most 31 hetet töltöttem a 2.-kal és már alig várom, hogy csuklani kezdjen, akkor tudom, hogy a gyomra okés!
A fentiekhez hozzátenném, hogy állítólag nem zavarja a babát, így engem sem zavart. Most 20 hónapos a kisfiam és még most sem zavarja, ha csuklik. Gondolom akkor a pocakban sem zavarta.
hát nem a gyomorral van összefüggésben.... a baba gyakorolja a légzõmozgást, levegõt akar venni és eközben magzatvizet nyel és ezért csuklik!! egy szülésznõ :)
Elsõ vagyok . Biztosan a szülésznõ válasza is teljesen helytálló, hiszen tanulta, nekem a szülészorvos mondta egy uh-alkalmával, mert épp akkor is csuklott a baba. Hát több oka is lehet, de az tuti , hogy a babának nem rossz , annyit észrevehetsz, ha talán túl sokáig tart egy idõ után erõteljesebben rugdos, hát lehet kicsit begurul a csuklás miatt, de ártani nem árt neki.
nálam pont az ellenkezõje volt a gond. nekem vékony volt y méhnyálkahártya, és semens gyogyszert irtak amitõl megjavult.
Ha sûrû a méhnyaknyák és nem jutnak át rajta a kis fickók, akkor, úgy tudom, inszeminációt szoktak javasolni. Neked tutira sûrû, vagy csak feltételezed? Kérdezz rá az orvosodnál, hogy mi a véleménye!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Igen csak feltételezem, vagyis látom mert vizsgálom magam.Még nem mondtam a dokinak de szeinted nem lesz mérges hogy bele szólók a munkájába?
Pl normálisan VÉDEKEZNI
Gumit kellene húzni például.
Mondjuk gondolkozni kellene-.- Az elõváladékban is lehetnek spermiumok így gyakorlatilag hiába veszed ki "idõben"... Esemény utánit vegyen be vagy menjen dokihoz. Legközelebb meg legalább kotont húzz te szerencsétlen.
nem kell szexelni
A kérdező hozzászólása: *azt szeretnénk elkerülni, hogy terhes legyen a barátnõm
Igen. Mi erre adtunk tanácsokat.
Vegyen be esemény utáni tablettát maximum 72oraval az aktus után! Nagyon sok hormont tartalmaz tehát ne hasznaljatok rendszeres védekezés ként!
Orális vagy anális szex.
1. be se tedd 2. ha beteszed, húzz gumit 3. ha nincs gumi, akkor a fenekébe vagy a szájába tedd

A fiunkat azzal vádolja az egyik osztálytársnője, hogy tőle terhes. Mit lehet ilyenkor tenni?

A fiunk határozottan állítja, hogy nem lehet ő a gyerek apja, ebben mi is biztosak vagyunk, de a vádakkal nem tudunk mit kezdeni. A lány azt monja, hogy egy házibulin feküdt le a fiunkkal. Ezen a bulin a fiunk tényleg ott volt, de nem történt közöttük semmi. A lány szülei kötelezni akarnak minket arra, hogy fizessük a lányuk orvosi számláit, mert magán orvoshoz jár és gyerektartást követelnek már most. Tudjuk, hogy ki kell várni amíg megszületik a kicsi és akkor egy egyszerű DNS tesz megmutatja az igazságot, de addg mit csináljunk? Szó nélkül kell tűrnünk, hogy a lány és a szülei fröcsögnek a fiunkra? Írassuk át másik gimibe, hogy legalább a tanárokra ne hasson ez az egész? A lány 16 éves, a fiunk 17.

Legjobb válasz: Hát igen. Ennyit tehettek. Az egyik ismerõsöm is jól megszívta, õt a 8 osztályos gimiben 17 évesen három 11 éves kiscsaj vádolta meg, hogy molesztálta õket. Valójában csak nyomultak a kiscsajok, õ meg elhajtotta õket, azok meg felnyomták bosszúból. Nincs mit tenni, mondjátok meg a szülõknek, hogy amennyiben a teszt bizonyítja az apaságot, vállaljátok a következményeket, de csakis utána, és csakis a gyerek születésétõl kezdve fizettek. Addig viszont egy szót sem akartok hallani az egészrõl.

Hát igen. Ennyit tehettek. Az egyik ismerõsöm is jól megszívta, õt a 8 osztályos gimiben 17 évesen három 11 éves kiscsaj vádolta meg, hogy molesztálta õket. Valójában csak nyomultak a kiscsajok, õ meg elhajtotta õket, azok meg felnyomták bosszúból. Nincs mit tenni, mondjátok meg a szülõknek, hogy amennyiben a teszt bizonyítja az apaságot, vállaljátok a következményeket, de csakis utána, és csakis a gyerek születésétõl kezdve fizettek. Addig viszont egy szót sem akartok hallani az egészrõl.
Addig semmit se fizessetek, amíg nem biztos a dolog. Ti sem lehettek azért biztosak, de várjátok ki a DNS eredményt. Nem kötelezõ magándokihoz járni amúgy!
Egyrészt rágalmazásért fel lehet õket jelenteni. Másrészt ne fizessetek az ég világon semmit. Gyerektartást is csak akkor lesz kötelezõ, ha bebizonyosodik, hogy a fiú az apa. A vizsgálatok sztk-n igyenesek, de egyébként sem vagytok kötelesek fizetni, sõt. Az új gimi nem rossz ötlet, bár minden csoda 3 napig tart, beszélni kell a vezetõvel, osztályfõnökkel.
Így van, nem kell fizetnetek semmit a terhesség alatt, viszont nem tehettek mást, minthogy tûritek a fröcsögést. És a dns teszt után minden elválik.
Ügyvéd, aztán feljelentés rágalmazás miatt.
Ne tûrd, hogy így beszéljen a gyerekeddel. Még ha õ is az apa pont annyira hibás mint a lányuk. Egyébként meg megmondanám, hogy menjen sztk-ba, gyerektartás meg akkor jár ha bebizonyosodik ki az apa. Míg nincs gyerek, nem kell tartani mire fel járna?
Ha ez csak így blintre, bemondásra menne, akkor bármelyik terhes nõ követelhetne bármelyik ffitõl gyerektartást. Természetesen tegyetek feljelentést rágalmazásért. És -ha kell- ügyvéd útján tudassátok a "felelõsségteljes" lányka szüleivel, hogy bekaphatják amíg eredmény nincs.
Nem kötelezhetnek! Megszületik a gyerek (amúgy 16 évesen miért nem veteti el?), DNS teszt és ha a fiadé, akkor kifizethetitek, de akkor sem muszáj!
ügyvéd.
Szerintem fizessetek, de írjatok róla papírt és ha kiderül, hogy nem a fiú a gyerek apja akkor ügyvéddel vissza szerezhetitek a pénzt :)
Utolsó! Gondolom, te is vígan menetelsz a "büszke" menetben...
'Normálisan teherbeejtettek'...sokkal nagyobb szégyen hogy annyira hülye a kis p**a hogy 16 évesen egy buliban összefekszik valakivel VÉDEKEZÉS NÉLKÜL, ráadásul még nagydobra is veri, a szülei meg ahelyett hogy minimum egy hatalmas fejmosásban részesítenék, még kis is doboltatják, hogy nézzétek a cafka lányunk terhes lett, fizessen a felelõtlen 'talán apa' családja (még ha tényleg tõle is van a gyerek, a teljes összeget ráadásul ILYEN MÓDON követelni jogilag sem helytálló) Ehhez képest hogy egy 17 éves fiú a saját neméhez vonzódik, stabil barátja van, és nem dörgöli más orra alá, sõt!...hát sokkal egészségesebb. 20/L
"Nagyon kétségbe vagyok esve, hogy a fiunkat tönkreteszi egy kis k**va, " Érdekes álláspont! A lány, akit normálisan teherbe ejtettek, az a kis k**rva, de a fiad, aki egy kis b***zi, az a normális. Szerintem ez az egész csak egy kamu dolog, a fiad álcája
hát most már kíváncsi vagyok mi lesz belõle :D
Hát remélm 9 hónap múlva is az oldal tagja leszel még, mert igencsak kíváncsi lennék a fejleményekre. Akár még blogot is vezethetnél, biztos sokan olvasnák :D :D :D Viccet félre téve, dõljetek hátra és várjatok. Közben ti is terjesszétek hogy a fiatok hozzá sem ért, és ügyvédhez fordultok. Ezt a valóságban is megtehetitek...... A lényeg hogy ne fizessetek semmit és a fiatokkal véletlenül se írassanak alá semmiféle papírt.
Ez nagyon jó. Egy meleg gyereket vádolnak be. Bocsi, de ez nálam mindent visz. Csak élvezzétek a mûsort, és miután megszületett a gyerek, dns teszt.
A fõ kérdés, hogy tényleg terhes e, mond meg, hogy a legközelebbi orvosi vizsgálatra te is elmész, hogy hány hetes a magzat meg ilyenek. Ha tiltakoznak, az gyanús!
Csúnyán hangzik, de akár el is vetethetné a kislányka azt a magzatot. Ha az én lányom 16 évesen teherbe esne, biztos felkínálnám lehetõségként ezt. A Szexhez két ember kell...a kiscsajnak miért nem jutott eszébe a védekezés?
Jah és kérd már el a kis könyvét a lánykának, hogy lásd mi az ábra. Az se lenne hátrány, mert mondani lehet, hogy 8hetes, de aztán vagy 4 vagy 12... Nagyon de nagyon nem mindegy.
Ebben az esetben egy dolgot tegyetek: dõljetek hátra és élvezzétek a mûsort, ugyanis nagyon nyugodtak lehettek. Nem kell semmit mondani, bár biztosan nehéz lesz a néhány hónapos cirkuszt elviselni, de utána annál nagyobb elégtételt kaptok. Nyugodtan maradjon ebben a suliban a srác, nem kell senkinek semmit bizonygatni, majd a végén lobogtassátok meg mindenkinek az apasági teszt eredményét és k*rvázzátok le a lányt..
A fiad egyébként meleg vagy biszexuális? A környezete mennyire tud róla (pl. ha a barátjával megy bulizni, gondolom tudnak a kettejük között levõ viszonyról)?
kedves 49-es, a szívembõl szóltál:) teljesen egyetértek veled!
Van genetikai teszt magzati korban is, nem tudom írták-e már... http://www.dnskozpont.hu/index.php?option=com_content&view=a.. 150 ezer a magzati mintavételes. Fizetés elõtt kötelezzétek a szülõket erre.
Szerintem is az lenne a legjobb, ha elkísérnéd/elkísérnétek orvoshoz a lányt, ott kiderül ha kamuzik.
O, te jo eg, micsoda sztori.... Gondolom, a kislany es csaladja rejtett eroforras....
Történt valami azóta Kedves Kérdezõ?
Erre nagyon kíváncsi leszek :)
Amig nincs meg a gyerek, addig egy vasat se, hivatkozzanak bármire.Birói végzés nékül semmit. Majd ha megvan a gyerek, akkor mehetnek biróságra, és dönt a dns teszt, aminek a költsége szintén az övéké, ha negativ.
Ne fizessetek elõre semmit, mert amit a pici részére kifizettek, jó eséllyel nem kapjátok vissza. (A kiskorú érdeke ugyanis az, hogy megkapja a tartásdíjat. Ha jogtalanul kapta, akkor sem jár vissza ezért!) Valószínûleg a család is tudja ezt, ezért igyekszenek már nyolchetes terhesség mellett kifizettetni veletek a szülést is. Hányinger... Ha megszületik a baba, lehet tesztet csináltatni, és utána szabad csak fizetni, ha tényleg jogos a követelés. Ha meg nem, rágalmazásért, csalás kísérletéért lehet pert indítani.
"Ugyanmár nyilván a kislány az újából szopja a kisiatok nevét..." ezt hogy gondoltad ki?? Nyilván nem azt mondta, hogy a Kovács Józska volt, és az elsõ Kovács Józskát elkapták az utcán... Írja a kérdezõ, hogy egy suliba járnak...
Ugyanmár nyilván a kislány az újából szopja a kisiatok nevét...
Ha ez igaz, az a csaj még nagyon-nagyon pofára fog majd esni:D Ne fizessetek az égvilágon semmit, remélem a lány és a családja(tényleg, "fehérek" egyáltalán?) csõdbe megy a nagy igyekezetben, hogy tõletek jussanak némi bevételhez. A fiadat is nyugtasd meg. Én esküszöm, a helyében még élvezném is a várakozást, hogy majd 9 hónap múlva mekkora égés lesz a negatív apasági teszt:D Jó, nyilván nem mindenki ilyen perverz, mint én, és az is nagyon durva, hogy kirúgatták szegény fiút a munkahelyérõl. Becsületsértésért meg remélem beperelitek õket!
" A lány, akit normálisan teherbe ejtettek " 16 évesen egy buliba, neked is érdekes értékrended lehet.
bocsi hogy offolok, csak kíváncsi vagyok hogy mi lesz ebbõl. Amúgy meg nehogy fizessetek akármit is nekik..
52-es "vicces, vicces" 150-ért csak chorionbiopsziát végeznek, ami vetéléssel járhat. A magzatra egyáltalán nem káros mód 450 000-be kerül!
Ha ez így igaz, akkor a lány csak bosszúból csinálja az egészet. A fiad meg nem lép semmit ezért õ az ügyeletes balek. Ha 100%os a fiad alibije, akkor terhesség alatti DNS-teszt és bevasalni a csaj szülein a költségeket. És egy qvanagy pert a nyakukba akasztani rágalmazásért.
Nézd, a fizetést tagadjátok meg, nem tudnak mit csinálni. Ha a gyerek megszületik, õk indíthatnak apasági pert - ha kiderül, hogy nem a fiadé, akkor a perköltséget és a DNS vizsgálat költségét is õk fizetik. Addig meg fel kell tenni a pléhpofát és nem reagálni rájuk. Ha látnak reakciót (félelmet, kapkodást), akkor vérszemet kapnak és még inkább csinálják. Erre van az "elakadt lemez" technika. Ugyanazt az 1-2 mondatot ismételjétek, ha megkeresnek titeket. "Nem, nem fizetünk." "Köszönöm, de nem érdekel a dolog, ha gondoljátok tereljétek jogi útra." Ennyit, nem többet. Egy idõ után megunják, mert reakció nincs, ti nem engedtek az álláspontotokból - kisebb lesz a lendület utána.
tényleg nem lehetsz benne 100%-ig biztos, hogy a fiad nem az apja a gyereknek. mindegyik szülõ a saját gyerekének hisz 100%-ig, holott csak az egyikük mond igazat. viszont. ha õ is az apja, akkor sincs joguk a fiadat az állásából kirúgatni, sem pedig a városban rossz hírét kelteni. szóval mivel õk ilyen erõszakosak, te is lehetsz nyugodtan erõszakos, és máris fenyegetõzhetsz ügyvéddel és becsületsértési perrel. ettõl vissza fognak venni szerintem.
Tudjátok, hogy mennyi férfi kifizette már az abortuszt úgy, hogy nyoma sem volt terhességnek? Volt olyan nõ, akinek 3 - 4 férfi is. A magánorvost akkor sem kell kifizetni, ha mégis a fiatok az apa, akkor marad a gyerektartás, ha egyáltalán létezik az a terhesség.
Azért a szülõk milyen szépen utánanéztek, hogy nektek mennyit kell fizetni! És nekik? Amúgy lehet, hogy mégsem terhes!
Jóindulattal mondom, hogy ne legyetek olyan biztos abban, hogy a fiatok nem volt azzal a lánnyal. Valamelyik tini biztosan igazat mond, a másik nyilván hazudik, de manapság, amikor egy egyszerû vizsgálattal ki lehet deríteni az igazságot, mi oka lenne a lánynak olyan srácot megnevzni, akivel nem is volt együtt? Ez nem logikus. Még akkor sem, ha õ maga sem tudja biztosra, hogy "kinek köszönheti a szerencsét", akkor sem valószínû, hogy a lehetséges jelöltek helyett egy ártatlanra mutogat... Mindenesetre elõre akkor se fizessetek, mert nem kötelezõ magánorvoshoz járni.
Én is azt mondom, semmi jogos követelése nincs addig, míg valóban be nem bizonyosodik, hogy a fiatok a kicsi apja. Másrészt vigyázzunk már! Számolgatod az orvosi költségeket, de még akkor is, annak CSAK A FELE TERHEL TITEKET, a másik 50 % a kiscsaj pénztárcáját terheli!! Egyébként nem várnám meg a dns-vizsgálat eredményét, már elindítanám a becsületsértési pert, és az okozott anyagi kár (=kirúgták ez miatt a munkahelyérõl) megtérítéséért!
Nem akarok túl paranoiásnak tûnni, de BIZTOS hogy terhes az a lány? Láttam már csúnya dolgokat az életben és még így is nagyon durvának tartom, hogy így benyújtják a számlát a lány és a szülõk.
Nektek ezt nem kötelezõ kifizetnetek, mert nincs rá tárgyilagos bizonyítékuk hogy a te fiad ejtette teherbe. Amit meg mások mondanak ne érdekekljen, aki igazán ismer titeket azok nemhisznek majd nekik. Miután megszületett a gyerek csináljatok dns tesztet és ha tényleg nem a ti unokátok akkor pereljétek be zaklatásért, minimum azt a pénzt amit a dns tesztre pazaroltok azt szerezzétek vissza.
Az, hogy õk mennyit akarnak gyerektartásnak az egy dolog. Majd azt hiszik, hogy a fiad egyedül eltartja a lányt? Nem tudom, hogy megy ha még kiskorú és tanul az apa, de ennyit álmában se kapna! Lehet, hogy most nektek rossz, de majd ha kiderül, hogy nem a fiatoktól van, akkor majd õ esik az arcocskára, hogy milyen pénzéhes ribizli! Abortuszra nem is gondolt a lány meg a családja?
A kérdező hozzászólása: Igen, mindenképp ügyvédhez fordulunk. Az bajunk ezzel az egész helyzettel, hogy a szülésig a fél világot telekürtölik azzal, hogy a fiunk milyen szemét. A nyári munkáját már elveszítette, mert a lány odament balhézni az anyjával, a fiam fõnöke, köszönte szépen, nem kér az ilyen jelenetekbõl. Mi biztosan tudjuk, hogy nem õ az apa, de a lány még csak 8 hetes tehes és nagyon hosszú lesz még ez az egész, hogy bizonyítani is tudjuk. Csak arra tudunk gondolni, hogy a pénz kellene nekik és azért csinálják (orvos: havi 2 alkalom 2*10000Ft, havi 1 UH: 7000Ft, a szülés 150000Ft lesz az elmondásuk alapján, gyerektartásként havi 25000Ft-ot kérnének).
Ha valóban terhes is lenne a fiatoktól, a magánorvosi költségeket semmiképp nem követelhetné rajtatok. Ez nem USA, mindenki jogosult ingyenes terhesgondozásra, ha van tb-je, illetve a szülés is ingyenes. Az már mindenki egyéni baja, hogy fizet-e az orvosnak mellette, vagy elmegy magánhoz, és mindvégig legálisan költ rá.
Ha nem voltál ott ezen a házibulin végig a fiad mellett, akkor nem tudhatod biztosra, hogy nem õ az apa. Gondolom, azért hiszel a fiadnak, mert azt mondta, nem õ az apa, és neked nincs semmi okod kételkedni benne. Na, ugyanez van a másik családnál is.
A kérdező hozzászólása: A fiunkkal szerencsére elég nyíltan tudunk beszélni és ráadásul nem csak õ az aki bizonyíthatja, hogy nem történt semmi. A bulin a barátja is ott volt, aki azt mondta, hogy az ott töltött fél óra alatt egy percre sem mentek sehova külön. Így azért elég nehéz lett volna történnie bárminek is. Csak pofavizit szintjén jár ezekre a bulikra, mert nem tudja elengedni magát abban a társaságban.
Bocsánat, de magára a terhességre van bármilyen bizonyíték?
A kérdező hozzászólása: Nem, nem unatkozok! Nagyon kétségbe vagyok esve, hogy a fiunkat tönkreteszi egy kis k**va, akinek csak az a fontos, hogy a családi hagyományokat követve gyártsa a gyerekeket és bezsebelje a juttatásokat. Álljon ki az osztály elé és mondja el nekik, hogy meleg? Az miben javítana a helyzeten? Csak rontana mindenen. Ezt már tapasztaltuk az elõzõ iskolájában.
A kérdező hozzászólása: Igen, jól értelmeztétek, a fiunk meleg és 'A' barátjával volt a bulin. Ezt nem reklámoztuk, mert hasonló hírértékkel bír, mint a lány elõadása. Reméltük, hogy ezt az 1 évet még kihúzzuk és a fõiskolán már kevésbé fogják kinézni a közösségbõl. Nem sikerült. Fogalmam sincs mi lenne jobb. Új gimi, ami utolsó évben elég nagy váltás, esetleg tûrni a sárdobálást és majd beolvasni nekik mikor kezünkben lesz a DNS teszt eredménye.
Ennyire unatkozol? Most azt állítod, hogy van egy meleg fiad, és a csaj meg aztmondja, hogy terhes tõle. Gratulálok. :D
kamu, és a rosszabbik fajtából
Ha a fiad tényleg meleg, akkor a lány nagyon csúnyán bebukta :D Ha meg a lány barátja, akkor eléggé logikátlan a fiadat vádolnia...
Kérdezõ az utolsó mondatodat lehet rosszul értem, barátja? mármint úgy vagy nem úgy? Bocsi rossz az aki rosszra gondol, de ki mondta, hogy az rossz.
Kinek? A fiadnak vagy a lánynak a barátja? "egy éve együtt vannak" A fiad meleg, vagy mi van?
A terhesség alatti dns-teszt se lenne egy hülye ötlet, csak kinek van erre 150-450ezer forintos kerete... Valaki írta, hogy nem mutogatnak össze vissza, és ha aznap este többen is voltak, a srác meg csak kicsit meghúzta, de többre nem kell a csaj, a bosszú az bosszú, még ha ilyen hányadék a módszere is.
A kérdező hozzászólása: Az a fiú nem csak egy haverja, hanem a barátja. Már több mint egy éve együtt vannak.
Jaj, már! Ne legyél ilyen naiv! Haverra hallgatni? Hát persze, hogy a barátjának falaz! Egy gyerek összehozásához pedig 5 perc se kell, nemhogy fél óra... Nem azt mondom ezzel, hogy BIZTOS, hogy a fiadé, de NE zárd ki a lehetõséget, bármennyire is bízol a gyerekedbe, mert igencsak meglepõdhetsz a végén!
Ne fizessetek a lánynak nem kötelezõ magán kórházba járnia, ha fenyegetésrõl van szó akkor irány a rendõrség minél elõbb. De ne fizessetek a semmiért eddig mert nincs értelme. megszületik a gyerek akkor DNS vizsgálat és majd kiderül hogy mi van. Ha negatív lesz akkor nyugodtan feljelenthetitek õket rágalmazásért. De egy fillért ne fizessetek nekik, még nem kötelességetek és mivel nincs bizonyíték arra hogy a fiatok a gyerek apja addig erre nem kötelezhetik még akkor se ha õ lenne az apja csak akkor ha megszületik a gyerek. Ne fizessetek, és ne tûrjetek. Ne foglalkozzatok velük, ha bármi probléma van akkor mehet a feljelentés. Szerintem keressetek egy ügyvédet mindenképp hogy magyarázza el pontosan hogy ilyenkor mi a teendõ.

8 hetes terhesen szédülök, émelygek, és minden kifáraszt, mit lehet tenni ellene?

Legjobb válasz: Sokat pihenni. Mást nem nagyon tudsz csinálni. Ez a hõség még egy nem terhest is eléggé megterhel. Igyál sok folyadékot.

Sokat pihenni. Mást nem nagyon tudsz csinálni. Ez a hõség még egy nem terhest is eléggé megterhel. Igyál sok folyadékot.
Semmit. ez az idõszak errõl szól nem kellemes de hamar eltelik. nekem az állandó émelygésemre egyedül a gyümölcsök segítettek.tulajdonképp semmi mást nem ettem az elsõ trimeszterben csak gyümit. feküdj, pihenj, olvass, elmélkedj:)
Én 7 hetes vagyok, ugyanez a problémám. Tényleg pihenj sokat ha tudsz, persze aki dolgozik, annak nehezen megy:( Én 2 kisgyerekkel vagyok itthon, gondolhatod mennyit pihenek:(
A kérdező hozzászólása: Igyekszem.:) És az normális, hogy csillagokat látok idõnként, és csak a csoki múlasztja el a hányingerem?
Érdemes lenne egy vérnyomást méretni!
De hanyni nem tudsz? Nekem a hanyinger, hanyas 6 hetesen kezdodott, es ahogy telik az ido, egyre erosebb:-P Most 9 hetesek vagyunk, de elegge gyotor engem is.
A kérdező hozzászólása: Nem tudok hányni.

Álmatlanság ellen mit lehet tenni terhesen?

Egy 22 hetes kismama.

Legjobb válasz: Sedatif PC. Ez egy homeopátiás szer, NEM NYUGTATÓ, nyugodtan szedhetik terhesek és szoptatós anyukák, sõt, akár csecsemõk is.

Sedatif PC. Ez egy homeopátiás szer, NEM NYUGTATÓ, nyugodtan szedhetik terhesek és szoptatós anyukák, sõt, akár csecsemõk is.
Szia, próbáljd ki a levendula olajat. Párologtatni is jó, fürdõbe.. Üdv, egy 23 hetes kismama
Szia ! Langyosíts meg tejet, tegyél bele mézet és este lefekvés elõtt idd meg! (11. hetes kismama)

20hetes és 6napos terhes vagyok. Egyfolytában fáj a keresztcsontom. Mit lehet tenni, hogy jobb legyen?

Ikerterhes vagyok és az átlagosnál sokkal nagyobb a pocim. Ha lefekszem és fel szeretnék állni, akkor a jobb lábamra nem tudok ráállni annyira hasogat a csontom. Van valami amit lehet rá használni?

Legjobb válasz: Sokat nem tudsz tenni ellene, hiszen a csontjaid helyzete valtozik. Igaz, en nem ikerterhes vagyok, de miota uszni jarok, nem faj sem a keresztcsontom, sem pedig a hatam. Esetleg kerd meg a parodat, hogy masszirozzon meg, az nagyon jol tud esni.

Sokat nem tudsz tenni ellene, hiszen a csontjaid helyzete valtozik. Igaz, en nem ikerterhes vagyok, de miota uszni jarok, nem faj sem a keresztcsontom, sem pedig a hatam. Esetleg kerd meg a parodat, hogy masszirozzon meg, az nagyon jol tud esni.
Sajnos sok mindent nem lehet maximum terhes masszázst, de krémekkel ne kenegesd mert nem tesz jót a piciknek. Én 30 hetes vagyok és már sehogy nem jó feküdni sem ülni sem. Már várom hogy szüljek.

6 hetes terhes vagyok, 4 hete feszül a mellem. Meddig fog feszülni? Mit lehet tenni ellene?

Legjobb válasz: nekem a 11. hétig feszült és semmit nem tudtam tenni. majd elmúlik. van akinek nem. nekem mostmár csak érzékeny, de nem fáj, és nem is feszül.

nekem a 11. hétig feszült és semmit nem tudtam tenni. majd elmúlik. van akinek nem. nekem mostmár csak érzékeny, de nem fáj, és nem is feszül.
ez mindenkinél más mint általába a terhességi jelek meg az összes velejáró dolog nekem addig tartott amig a menstruációm kellet volna legyen és minden hónap olyankor igy vagyok hát tudom nem kellemes de a babáért mindent ki lehet birni:)
Tudom most hülyének fogtok nézni, de én élvezem, hogy feszül a mellem, az az igazság, hogy mivel nem voltak túl nagy melleim, ezt az idõszakot nagyon jól viselem.És a páromnak is tetszik:-))
Szia! Nekem csak kis ideig feszült, úgy a nyolcadok hét környékén. Nõni még mindig nõ (13 hetes vagyok), úgyhogy akinek nagyon feszül, annak valszeg addig, amíg nõ. Elvileg az elsõ trimeszter után kicsit abbamarad a növekedés és csak a szülés elõtt nõ még, de itt még nem tartok, úgyhogy nem tudom biztosan.
Szia én a 13.hétben vagyok, és ugyan nem folyamatosan de még mindig feszül a mellem. Hízni szinte alig 1.5kg-ot híztam, a cicik viszont ész nélkül nõnek, már 1 teljes kosárméretet nõtt, D-nél tarok, és azzal riogatnak hogy lesz ez még E is, sõt...ez van. Elég kellemetlen.
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem az eleje óta fájnak.Most vagyok 18 hetes, és nem úgy tûnik mintha el akarna múlni.Sokszor úgy érzem, hogy le akarnak szakadni.Kitartás!

Mit lehet tenni, ha kiderült terhes vagyok és nem akarom megtartani a babát, de kapartatni se igazán? A 72 órás tabletta már késő, hallottam vmi injekcióról azt meddig lehet? Mi az egyáltalán, hova adják? Mennyibe kerül? Mellékhatás?

Legjobb válasz: Tényleg menj el nõgyógyászhoz, mert én hallottam vmi öblítéses nem mûtéti módszerrõl, de nem tudok róla semmit. Õ biztos el tudná mondani a lehetõségeket. De tényleg minél elõbb menj, mert ha mégis abortusz lesz, az - ahogy írták elõttem - annál kevesebb veszéllyel jár, minél korábban megcsinálják.

Tényleg menj el nõgyógyászhoz, mert én hallottam vmi öblítéses nem mûtéti módszerrõl, de nem tudok róla semmit. Õ biztos el tudná mondani a lehetõségeket. De tényleg minél elõbb menj, mert ha mégis abortusz lesz, az - ahogy írták elõttem - annál kevesebb veszéllyel jár, minél korábban megcsinálják.
tt fekszem kényelmesen , lassan majd megnövök, s ha mindenem rendesen kifejlõdik és erõs leszek, akkor majd édes Mama, hozzád kimegyek. De mi volt ez? Mama! Én félek. Most megint újra! Hát mit akarnak? Mama, édes Mama! Segíts kérlek, itt vagyok! Most minden elcsendesedett... talán nem bántanak többé ...! De most, most megint! Mi ez? Miért bántanak ismét? Hiszen olyan kicsi, védtelen vagyok. Mama, nem látod? Mama, nem hallod? Mondd mire készülnek! Hová meneküljek? Talán, talán... szorosan idebújok ehhez a burokhoz. De ó jajj! Most eltûnt, ami eddig védelmet nyújtott. Egyedül vagyok. Mama! Mama! Én kicsi, gyenge, védtelen vagyok, de élni, élni akarok! Jajj a lábam! Ó mit tettetek velem! Mama! - hát Te nem akarod? Nem szeretsz engem? Most már érzi kicsi szívem, nem akarod. Már csak egy pillanat, s nem vagyok. De kedves Mama! Megbocsájtok! S hazamegyek az angyalokkal ahhoz a fehér ruhás bácsihoz, akit Jézusnak hívnak, s szeret engem nagyon. én ez után döntöttem ugy hogy soha nem lesz abortuszom
valóban létezik ilyen injekció, de szerintem ez a szuri nálunk még nem engedélyezett! De a nõgyógyászod fog tudni segíteni. Minél hamarabb keresd fel, ha abortuszod is lesz mégis, az is annál komplikáció mentesebb, minél korábban megcsináltatod.
mikor kiderült hogy babánk lesz elõször gondolkodtam rajta hogy mi legyen../sajnos/ semmi mást nem alaklmaznak magyarországon csak az abortuszt!a hagyományos kaparást! mi végül megtartottuk a babát, és nagyon jó döntés volt!a mai napig szégyenlemhogy megfordult a fejemben ilyen gondolat! nincs jogom dönteni egy apró ember életérõl! ne ércs félre, nem vagyok abortuszellenes, csak én személy szerint nem lennék rá képes! sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és ez a kis vers féle igen nagyon megindító, de 19 évesen a semmibe akkor se szülhetem meg , ha megszakad a szívem és az hogy odaadjam vkinek az meg pláne nem fordul meg a fejemben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!