Találatok a következő kifejezésre: Lehet terhes mit (911 db)

A barátnőm lehet terhes, mit csináljunk?

A helyzet az, hogy gumi nélkül csak fürdőkádban csináltuk eddig és csak ilyen 1 percig (se) és mindig lemosva raktam be neki, sosem mentem el benne, sosem csináltuk elélvezésig(csakis hogy kipróbáljuk, legalább is először ezen az alapon, majd meg azért mert sokkal jobb -teszem hozzá: eléggé megbántam-. Viszont a gáz az, hogy legalább egy hete késik neki és eléggé be vagyunk fosva, hogy bekapta az "áldást". Következőek a kérdéseim: Hol lehet kapni egy megbízhatóbb terhességi tesztet és mennyiért? A lehető leghamarabb akarjuk elvégezni a tesztet és ez holnapi napra esne méghozzá napközben (nem reggeli pipikével) és ha az nem mutat teljesen biztos eredményt az nem baj, cska ne pozitívat xd a negatív eredmény az adna valami reményt, valami megkönnyebbülést még is csak... :s Természetesen jövőhéten a biztonság kedvéért két tesztet elvégezne a barátnőm egy reggeli pisi mellett (akkor azért biztosabb). Szóval tanácsokat és véleményeket szeretnék kérni. (Előre tudom hogy kapni foglyuk a véleményeket mert gumi nélkül csináltuk, illetve kijavítva: gumi nélkül dugtam be néhányszor) Tudom, hogy igazából ennyitől is terhes lehet de a környezetemre ránézve, hogy emberek évekig gumi nélkül csinálták és csinálják az úgy ilyen téren adott egy kis merészséget. Egyéni véleményem szerint ha az a [email protected] pozitív, akkor az a [email protected]ág mellett egy jó nagy szerencsétlenség is... :| Nah! Kérlek segítsetek és nyugtassatok meg vagy adjatok tanácsokat! Köszi!!! (F17/ L16)

Legjobb válasz: 1. Imádkozzatok. 2. A legmegbízhatóbb tesztet a nõgyógyászok csinálják. A boltban vásárolható tesztek esetén azért benne van a tévedés lehetõsége. De az úgyis csak a megtermékenyítés utánni második héttõl mutatja ki a terhességet (pontosan olvassátok el a használati útmutatót). 3. Tanuljatok a hibátokból és ezentúl védekezzetek - az óvszer nemcsak a terhesség, hanem a nemi betegségek ellen is véd.

Ha már elõtte is ráparázott a lány a terhességre és végig stresszelt az okozhat menszesz késését.. Ez az egy reménységetek van.
1. Imádkozzatok. 2. A legmegbízhatóbb tesztet a nõgyógyászok csinálják. A boltban vásárolható tesztek esetén azért benne van a tévedés lehetõsége. De az úgyis csak a megtermékenyítés utánni második héttõl mutatja ki a terhességet (pontosan olvassátok el a használati útmutatót). 3. Tanuljatok a hibátokból és ezentúl védekezzetek - az óvszer nemcsak a terhesség, hanem a nemi betegségek ellen is véd.
nem g.cik vagyunk, csak nekem mar elegem van az ilyen hulye kerdesekbol, itt sapitoznak, h lehet e terhes vagy lehet bekapta a legyet a csajom.... de annyi esze egyiknek sincs, h egy kicsit felfogja a szex igazi reszet! 15/16/17 csitriknek nem is szabadna szexelniuk, mert csak ilyen nagyot mondo senkik lesznek! mint a kedves kerdezo! az egesz szovegrol leolvashato a nagykepuseg! teljesen el van szallva magatol, de gondolom valami csogatyas kis suhanc, akit apuci penzel !!!!! ennyi .....
mennyire g*cik az emberek!!XDXDXDXD
ha dugni tudtok gumi nelkul, akkor legyen annyir ver a [email protected], hogy bemesz a gyogyszertarba tesztet venni!! ennyit azert igazan tudhatnal!!! ha 17 evesen ilyen stilusod van, remelem a csajod bekapta a legyet es eszhez tersz te okostojas!!!
A terhességi teszteket szinte mindenhol megtudjátok venni. Dm, rossmann, müller, gyógyszertár. Az áruk 600-2000ig terjednek, de felesleges a legdrágábbat megvenni mert mindegyik érzékeli azt a bizonyos hormont amit kell. Ha vesztek egy középkategóriásat akkor jók lesztek. :) Drukkolok, hogy ne legyen baba. Bár szerintem nem lesz pozitív mert nem mentél el benne. De máskor azért csak okosan!
A kérdező hozzászólása: nagyon nem éri meg. :(
Hát sajnos a leírt , , módszeredben" semmi védekezés nincs. :/ Hát én drukkolok nektek, nem most kéne elkezdeni a szülõvé válást. Sajnos rosszul tetted h a környezetedre hallgattál, akik ilyet mondanak h , , hú hát mi persze h gumi nélkül" azok vagy nagymenõznek v nem gond ha bejön a gyerek. Ettõl pedig nem lesz biztonságos a dolog. És sajnos a barátnõdet is beetették ezek szerint ha beleegyezett. Minden esetre történhet késés ha nem állt be még a menszesze. Remélhetõleg ha megjön neki nem folytatjátok így, nem éri meg ilyenben kísérteni a szerencsét.
akkor csak imadkozz tovabb :D
És ha nem lesz semmi, akkor abból arra fogsz következtetni, hogy jó a módszere és máskor is ezt csinálod? Remélem tanultál belõle. Vagy használjatok MINDIG óvszert, vagy ha minden áron gumi nélkül akarod belepakolni a farad, akkor használjatok spermicidet, de még úgy se élvezz bele. Most meg minél elõbb szerezzetek tesztet. Ugyanis gondolom 16 évesen nem szeretne babázni, ha esetleg pozitív, és az abortuszt sem lehet ám a végtelenségig húzni. És bizony a terhességet az utolsó vérzés elsõ napjától számolják, azaz ha egy hete késik neki, akkor már 5 hetes.
Mint látod elég rossz idõpontban tetted fel a kérdést. éjfél körül van a trollok párzási idõszaka. Az elõttem lévõ jól írja. Ált a márka és a csomagolás miatt drágábbak, a vizeletet hormonszintjét ugyan az a lapka vizsgálja mindegyikben. Szerintem is kevés rá az esély, elég fiatal, még lehet nem állt be rendesen, stressz, nagyobb orgazmus, felfázás, v sok citrusféle fogyasztása miatt is késhet. Ha vesztek tesztet olvassátok el mit ír h kell használni, de ált. az aktus után 2 héttel van elegendõ terhességi hormon a nõk szervezetébe h ki tudja mutatni. Majd szorítok! :) 22/L
Csak belepillantottam a szövegbe: "Elõre tudom hogy kapni foglyuk..." No comment. Csak gratulálni tudok. Baszni az állatok is tudnak, de gondolkozni már nem.
igen, terhes.
Ha mindenáron negatív eredményt akarsz, csak azért, mert az megnyugtatna, pisilj a tesztre te... Még ilyen hülyeséget, hogy nem 'reggeli pipikével'... A tesztek többsége reggeli pipikét kér, ha napközben csináljátok, lehet tényleg nem mutat valós eredményt... De hát ha már a szexnél spóroltatok, mondjuk egy hüvelykúp árát, legalább most a néhány terhességi tesztre ki kell ezt fizetni.
Hát ha két hete történt és nem jön meg neki akkor lehet hogy terhes én több esélyt adok annak hogy terhes mint hogy nem
A kérdező hozzászólása: Ezt csak úgy mellékesen megjegyzem, többm int egy hétig nemj ött meg barátnõmnek. Ma stressz teljesen vettünk egy tesztet ami szintén nagy streszsek közepette kiadta, h ogy negatív. Eléggé felszabadultunk. És hát... most közölte velem, h ogy megjött neki. Kamu lárma volt az egész :'D Utólag már nevetek ezen de elég durva volt ez most így :DDDD Viszont az biztos gumi nélkül sehova semmit (: Azért köszi a segítséget mindenkinek (aki segített és nemcsak beszólt) :)
A tegnapi 12:13-nak üzenném, hogy nem csak a reggeli vizelettel lehet megnézni, hanem a nap bármeny szakában. Olvass el egy tájékoztatót. Én onnan tudom, hogy amikor babavárás elõtt voltam, szinte minden hónapban késett és mindig reménykedtem, hogy a terhesség miatt, így elég sok terhességi tesztet megcsináltam már... Ugyanúgy meg lehet délután is csinálni! Neked pedig fiúcska gratula, hogy nem lett baba. De azért jobb ha máskor vigyázol.
A kérdező hozzászólása: Nem látom a nagyképûséget az írásomon de igazából nem számít. Legalábbis ez most aztán tényleg nem számít.
A kérdező hozzászólása: általában késik, ennyit viszont nem késett még. egyébként mindig veszünk gumit, az már egyéni hülyeség, hogy kipróbáltuk egy percre (igazából nem is egy alkalommal) gumi nélkül. De a lehetõ legbiztosabb módon ahogy úgy gondoltam, hogy abból nem lehet semmi. Remélem jól csináltam és nem lesz semmi.
csak gondolkodj el az irasodon : -bekapta az "áldást -Hol lehet kapni egy megbízhatóbb terhességi tesztet és mennyiért? -Egyéni véleményem szerint ha az a [email protected] pozitív, akkor az a [email protected]ág mellett egy jó nagy szerencsétlenség is... :|
"bekapta az "áldást"." - Nagyon szépen tudsz fogalmazni. Gyógyszertárakban és drogériákban lehet kapni terhességi tesztet (pl DM-ben is). És kb 500-1000 között mozog az ára, szerintem szinte mind megbízható. Valóban elég nagy szerencsétlenség ha terhes lett, de felelõtlenség is volt, viszont mindenki hibázik...
Ha egy hete késik neki, akkor már kimutatja bármilyen teszt. Drogériában, tescoban, gyógyszertárban lehet kapni, kb. 500 Ft-tól 2000 Ft-ig. Ne halogassátok a dolgot, azzal nem lesz jobb.
A kérdező hozzászólása: Mást sem csinálunk egy pár órája, cska imádkozunk... :/ Köszönöm a választ, egyébként elõször egy teszt kell ami úgy ahogy mutat valamit most még, aztán majd a késõbbiekben ha nem jön meg neki úgy is nõgyógyász lesz.
nahh most meg imadkoznak :D akkor miert nem mentel papnak , te ostoba!!!!!
Egyébként mikor történt az aktus?
A kérdező hozzászólása: Ez egy kicsit átvált személyessé, én nem veszekedni akarok hanem normális tanácsokat olvasni mint már elõttünk pár embernek sikerült. Hogy nagyképû vagyok? Magyarázd már el nekem! A stílusomat így látatlanból leírod?:D Messze állt tõlem az az emo, páwa, hajógyáris drogos/páwa stílus amikre ezek igazak... (: Mindegy is. Ezek nem lényegesek csak attól hogy idejössz elmondani azt amit egyébként úgy is tudok (a vélemény tartalmát) azért tök fölösleges azt az idõt elpazarolnod, hogy te ide írj :) De mi a baj az írásommal? Az hogy a "hogy" helyett nem "h"t írok és megpróbálom magamat valahogy normálisan kifejezni nem pedig tróger módon? :/ Mindegy is, azért a válaszod érdekelne de nem óhajtok itt anyázásba átváltani.
A kérdező hozzászólása: kb két hete történt az aktus (valamivel több) egyébként köszönöm a használható váalszokat :)
ez van ha két gyerek nem bír a hormonokkal és szexszel ész, és védekezés nélkül...
Két hete történt és egy hete késik a vérzése? Mennyire rendszeres a ciklusa?
Egyébkét tényleg lehetne több eszetek. Én még azt is meg tudom érteni, hogy ki akartátok próbálni gumi nélkül. De miért így? Azért lehet rá olyan módszert találni, amivel jó eséllyel nem lesz terhes a lány. Pl. használhattatok volna spermicidet a megszakítás mellé. Gyakorlatilag sikerült a legszarabb védekezési módot alkalmaznotok az összes közül.
"foglyuk"?? Lyukas a fogad? :)
jobban
nálam pont az ellenkezõje volt a gond. nekem vékony volt y méhnyálkahártya, és semens gyogyszert irtak amitõl megjavult.
Ha sûrû a méhnyaknyák és nem jutnak át rajta a kis fickók, akkor, úgy tudom, inszeminációt szoktak javasolni. Neked tutira sûrû, vagy csak feltételezed? Kérdezz rá az orvosodnál, hogy mi a véleménye!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Igen csak feltételezem, vagyis látom mert vizsgálom magam.Még nem mondtam a dokinak de szeinted nem lesz mérges hogy bele szólók a munkájába?

Ha a barátnőmmel pettingeltünk és figyelmetlenségből előváladékos ujjal ujjaztam meg attól lehet terhes? (mivel még szűz épp csak egy picit volt benn az ujjam

Legjobb válasz: Elõttemszóló!! Azért van ez az oldal,hogfy feltehess bármilyen kérdést.és aki tapasztalt az elmondja amit tanácsol!!

Elõttemszóló!! Azért van ez az oldal, hogfy feltehess bármilyen kérdést.és aki tapasztalt az elmondja amit tanácsol!!
Elvileg lehetséges, de kicsi a valószínûsége, mivel az elõváladék tartalmazhat spermát.
Lehet, az elõváladék tartalmaz egy kevés spermát! Egy tablettát kapjon be a barátnõd a biztonság kedvéért!
Annyi ilyen kérdés van már miért nem olvasgatod azokat?? sztem már elég unalmas kb a 100. kérdés az elõváladékos ujjazásról. Amugy meg a google csodákra képes
Elvileg lehetséges, de kicsi a valószínûsége, mivel az elõváladék tartalmazhat spermát.
A kérdező hozzászólása: megéri emiatt tablettát bevenni? amugy télleg csak egy kicsit volt ott az ujjam 1-1, 5 cm-et..mert fájt neki és ki is vettem onnan..meg az se biztos hogy volt rajta...csak hát az idegesség
Tényleg kicsi az esély, én nem vennék be tablettát, de ti beszéljétek meg, vagy akár ott a nõgyógyász.
Én biztosan nem venném be.
Hát én se venném be ilyen apróság miatt. Nagyon elenyészõ az esély rá, oly annyira hogy nincs is.

Ha barátnőmmel lefekszek és úgy hogy a nemiszervem kicsit spermás akkor lehet terhes? De nem élvezek el benne, sokak szerint lehet terhes, de eddig akárhányszor csináltuk, sosem volt az, akkor most mégis mi van? Mégse lesz ilyenkor az ember terhes?

Legjobb válasz: Lehet terhes. De tisztában vagy a "lehet" szó jelentésével? nem biztos 100% ra hogy terhes lesz, ezért lehet. Lehet évekig csináljátok és soha nem lesz így terhes, de lehet hogy köv alkalomnál becsúszik a baba.

Lehet terhes. De tisztában vagy a "lehet" szó jelentésével? nem biztos 100% ra hogy terhes lesz, ezért lehet. Lehet évekig csináljátok és soha nem lesz így terhes, de lehet hogy köv alkalomnál becsúszik a baba.
Az van aranyapám, hogy marha nagy szerencsétek volt... Lehet terhes így is. De nyugodtan próbálkozzatok, játszatok a tûzzel amíg leég a ház. (értsd, az asszony tényleg 'megbabásodik'...)
Elöször is: Amikor lefekszel a bnöddel mitöl spermás egy kicsit a nemiszerved? Tehát elötte hogyan került rá? ( A hugycsövedet nem emlitetted, hogy ott is lehetnek, ezért nagyon érdekes ez a kérdés.)
Mázlitok van. Lehet h a spermáddal van a baj v õ nem túl termékeny. Csak így tovább. Egyszer csak összejön
"Elöször is: Amikor lefekszel a bnöddel mitöl spermás egy kicsit a nemiszerved? Tehát elötte hogyan került rá? ( A hugycsövedet nem emlitetted, hogy ott is lehetnek, ezért nagyon érdekes ez a kérdés.)" nem tudom mennyire vagy tisztában a férfi nemiszerv mûködésével de a magömlés elõtt is szokott ondó szivárogni az ember farkából... aztán az is elõfordul h egy este 15 dug az ember egész reggelig xD ilyenkor elõfordul... amúgy én is így csinálom mindig lehet én is magtalan vagyok : D

Nemrég a barátom megujjazott és mivel előtte ment wc-re valószínűnek tartom hogy került ondó a kezére és most félek ha az bekerült a méhembe, lehet terhes vagyok! Félek! Most terhes vagyok?

Mostanában kell megjönnie és ha nem jön meg az akkor azt jelenti hogy tényleg terhes lettem? Ilyen esetben is szedhetek aktus utáni tablettát?

Legjobb válasz: Hát a barátodnak azért kezet kellett volna mosnia wc használata után (pláne mivel utánna megujjazott). De am lehet h kezet mosott nem? Inkább kérdezd meg tõle. Egyébként ennyi miatt nem valószínû hogy terhes lennél. Ha pedig azon izgulsz mikor jön már meg, akkor elõfordul hogy késik! Szóval ne pánikolj!

Hát a barátodnak azért kezet kellett volna mosnia wc használata után (pláne mivel utánna megujjazott). De am lehet h kezet mosott nem? Inkább kérdezd meg tõle. Egyébként ennyi miatt nem valószínû hogy terhes lennél. Ha pedig azon izgulsz mikor jön már meg, akkor elõfordul hogy késik! Szóval ne pánikolj!
ennyitõl nem lehetsz terhes, nem árt eszedbevésni, hogy megkiméld magad és a párod a felesleges aggodalmaktól
Ha csak pisilni volt akkor hogy került ondó a kezére? Na meg nem szokott kezet mosni sem?? Durva.
Tényleg nem ártana legalább ennyire ismerned az anatómiát, mielõtt belevágsz a szexuális életbe. Ez baromi gáz, h ujjaznak, de még ennyit sem tudsz.
ja, megint a második válaszoló vagyok. Szóval lapozgasd sokat azt a biológia könyvet, mert tényleg hasznos:) Az aktus utáni tablettát, eseményi utáni tablettának hivják. Ezt a szót használd mától kezdve különben beégsz nyilvánosság elõtt. Ha idegeskedsz nem fog megjönni. Esemény utánit meg nõgyógyász ir fel, és csak az eseményt követõ 3 napon belül lehet bevenni
Az anatómiát legalább alapszinten tudnod kéne, és akkor nem kellene ilyet kérdezned. Menj el dokihoz és irass fel tablettát, ha annyira akarsz szexelni (bár nem sokat tudsz róla). Akkor legalább biztos nem leszel terhes.
a fiú, a hiedelemmel ellentétben, nem ondót pisil..
A legutolsó hozzá szólónak üzenem...hogy szerintem maradj csendben és a teherbeesés oldal helyett inkább lépj az állat tartók táborába!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenki:)
Tényleg vannak olyan kérdések amiktõl a fejemet fogom, de én úgy gondolom, hogy ez az oldal azért jött létre, hogy tanácsainkkal, és válaszokkal segítsünk a másikon szerintem ezen kár veszekedni. Mindenkinek más véleménye van, de nem feltétlen kell megbántani a kérdezõt!!!
A kérdező hozzászólása: Így van! köszi:)
Az aktus utáni tablettát nem szedni kell, csak egy szemet bevenni. Ne arra játsz, hogy ilyen bogyókat kapkodj be. Pisilés után minden jobb érzésû pasi kezet mos. Nem hiszem, hogy baj lenne belõle, ha utána megújazott.
Hát nem tudom kedves hórmontúltengéses kismamák a ti kérdéseitek mivel értelmesebbek.
Szerintem ha pisilni volt akkor nem a makkocska nyílásat tapogatja...elég nehéz lenne úgy pisilni, mert spriccelne össze.vissza mint egy kerti locsoló :) Na, szerintem nyugi, ennyitõl nem lesz baba ne aggodj! Ha mégis, akkor piszok szerencsés vagy, mert jó páran küzdünk mindenféle módszerekkel, hogy baba legyen, és mégsem jön össze.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Most mit bántjátok??? Nyugi tuti nem vagy terhes! Vegyél szépen egy tesztet és mindjárt kiderül!!
tényleg nem lehetsz terhes attól, hogy a WC-rõl kijövet, ha mást csinált, esetleg maradt valami a kezén... tényleg menj el dokihoz és írass fel fogamzásgátló tablettát és akkor kevesebbet fogsz szorongani. A stressztõl késhet a menzesz4-6 napot is.
A kérdező hozzászólása: Ujjazás közbe nem gondolok az anatómiára.
A kérdező hozzászólása: A pisiben is található kis mennyiségû ondó, a wc-re meg nem követem szal nem tuom mit csinált, az egy dolog h õ azt állította h azért megy...
A kérdező hozzászólása: Köszike:)
A kérdező hozzászólása: Köszi

Október 30. án 6 nap késés után megjött. Most mintha fájna a hasam alja. Mitõl lehet? Lehet terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha rendesen meg volt a mensid, élénk piros, bõven volt, 4-5 napig tartott akkor nem hiszem, hogy terhes vagy. amikor késett nem csináltál tesztet? Esetleg most is csinálhatsz egy teszted, most már biztosan ki jelzi, de nem valószínû, hogy terhes vagy. Esetleg lehetett korai vetélésed, és most gyógyulgat a picit "sérült" méhed és ez is okozhatja a hasfájásodat. Az is lehet, hogy mindentõl függetlenül most felfáztál és ezért fáj a hasad.

Ha rendesen meg volt a mensid, élénk piros, bõven volt, 4-5 napig tartott akkor nem hiszem, hogy terhes vagy. amikor késett nem csináltál tesztet? Esetleg most is csinálhatsz egy teszted, most már biztosan ki jelzi, de nem valószínû, hogy terhes vagy. Esetleg lehetett korai vetélésed, és most gyógyulgat a picit "sérült" méhed és ez is okozhatja a hasfájásodat. Az is lehet, hogy mindentõl függetlenül most felfáztál és ezért fáj a hasad.
A kérdező hozzászólása: Köszi

Fogamzásgátló mellett lehet valaki terhes? MI a véleményetek a "megszakított védekezésről"? Mikortól veszem észre azt hogy terhes vagyok?

MI a véleményetek a "megszakított védekezésről"? Mikortól veszem észre azt hogy terhes vagyok?? MIt nem szabad csinálnom ha tényleg terhes vagyok??

Legjobb válasz: megszakításos módszerrel "védekeztünk", így fogant meg a kisfiam. hogy mikor veszed észre a terhesség tüneteit, az változó, de kb az elmaradt mensi után jelentkeznek elõször. ha terhes vagy, nem kell mindent felborítani, egészségesen kell étkezni és élni, nem inni alkoholt, nem cigizni, de szerintem ezek egyértelmû dolog. nem szabad erõs fizikai munkát végezni, cipekedni stb...ésszerû dolgok, úgy gondolom. és fogamzásgátló mellett is lehetsz terhes, ha mondjuk kihagysz 1-2 szemet, vagy antibiotikumot szedsz.

megszakításos módszerrel "védekeztünk", így fogant meg a kisfiam. hogy mikor veszed észre a terhesség tüneteit, az változó, de kb az elmaradt mensi után jelentkeznek elõször. ha terhes vagy, nem kell mindent felborítani, egészségesen kell étkezni és élni, nem inni alkoholt, nem cigizni, de szerintem ezek egyértelmû dolog. nem szabad erõs fizikai munkát végezni, cipekedni stb...ésszerû dolgok, úgy gondolom. és fogamzásgátló mellett is lehetsz terhes, ha mondjuk kihagysz 1-2 szemet, vagy antibiotikumot szedsz.
A kérdező hozzászólása: És hogyha rendesen szedtem a gyógyszert?? És semmilyen más antibiotikumot nem szedtem??
a fogamzásgátló tablettára rá van írva hogy hány % a védelem. nincs 100%-os! csak ha minden módszert együtt alkalmazol. ha bizonytalan vagy, csinálj tesztet. ennyi.
Lehet PCOS vagy :(((( Menj dokihoz minnél hamarabb!
Nekem cisztám volt, azért késett, gyógyszeresen ez rendbehozható. Menj dokihoz, csináltass uh-t!
Lehet hogy baba van, de az is lehet, hogy késõbb volt peteérésed és simán csak tolódik a ciklusod. Keresd fel a dokidat, õ meg tudja mondani, hogy mitõl lehet.
A kérdező hozzászólása: És veszélyes lehet ha PCOS van?
PCOS= policisztás ovárium szindróma= sok apró ciszta a petefészkekben. http://www.informed.hu/betegsegek/betegsegek_reszletesen/ob_..
Vagy lehet, hogy vékony a méhnyálkahártyád, és azért nem tud leszakadni. Mindenképpen menj orvoshoz, nekem is ilyen volt a ciklusom. De ne hagyd, hogy egy gyógyszerrel meghozzák a vérzést és utána ne törõdjenek a dologgal, hogy mi az oka. Mert nekem ez volt. Már 5 hetes terhes voltam és csak 6 mm volt a nyálkahártyám. Sajnos nem maradt meg. Amúgy ilyen ciklussal is lehetsz terhes, mert én sem gondoltam, hogy egyáltalán van peteérésem, nemhogy terhes lehetek...
A kérdező hozzászólása: Csak a nögyogyász tud választ adni mi lehet a baj vagy a háziorvos is?
Utolsó hozzászólóhoz lenne egy kérdésem: a gyógyszer miatt ment el a babád, vagy mert nem foglalkozott vele az orvos (nem is tudta hogy ott van)? Azért kérdezem, mert nekem azt mondta a doki, hogy NEM árthat a gyógyszer a babának (ha van egyáltalán).

Lehet terhes ettől? Bnőm azt mondja h érzékeny a melle, sokat változik a hangulata ami mondjuk megmagyarázható gyakran és hogy volt neki 1 olyan hét mikor mindennap volt hüvelyi folyása kb 3hét telt el azóta hogy esetleg az lehessen

n?m azt mondja h érzékeny a melle, sokat változik a hangulata ami mondjuk megmagyarázható gyakran és hogy volt neki 1 olyan hét mikor mindennap volt hüvelyi folyása kb 3hét telt el azóta hogy esetleg az lehessen, és 6nap múlva kéne megjönni neki

Legjobb válasz: Most akkor mi a kérdés? Mitõl lehet terhes?

Most akkor mi a kérdés? Mitõl lehet terhes?
szóval már volt akkor egy menzesze... Ha az rendbe megjött s nem volt vele semmi (kevés mint szokott, más állagú, színû) akkor nem valószínû. Tesztet pedig végezhet. 600-900 Ft egy. (patika, drogéria, áruház)
Ettõl még lehet PMS is, de akár terhesség is. Majd ráértek akkor idegeskedni, ha nem jön meg, és már 6 napja késik.
A kérdező hozzászólása: a kérdés az, hogy ettõl mennyire valószinû hogy terhes egyébként azt a hüvelyi folyást azt mondta h 2hete volt és 5napig és azóta nem volt neki.
vedekeztetek??? meg nem jott meg mert meg hamar van, majd gondokozzatok akkor ha kesni fog...ha mar elotte nem gondolkodtal..
már nem azért de a hüvelyi folyás szerintem nem egyenértékû a menstruációs vérzéssel. Hüvelyi folyása -áliász fehér folyás- minden lánynak van.... bár változó hogy kinek hogy és milyen mennyiségben van jelen. Nekem pl 2 menstruáció között állandóan van egy kevés

Terhesen mit lehet szedni, használni allergia ellen? Napok óta nagyon rosszul vagyok. (orrfolyás, szemvizkedés stb) Nagyon nehezen bírom. Kálciumot iszok, meg vettem homeos bogyót de nem használ.

Legjobb válasz: Sajnos semmit. Nekem nyár eleji allergiám van,végig jártunk minden lehetõséget,de sajnos csak egy gyógyszer van, aminek nem írja a tájékoztatója, hoyg terhesen tilos, de mivel az össze stöbbi írja és ennek is ugyan az a hatóanyaga így nem engedte a nõgyógyászom szedni. Helyette helyi szereket (szem és orrcsepp) ajánlott, a petikus megmondja melyiket szabad (mert van olyan amit NEM!), és kalciumot mértékkel (nehogy vesekövet okozzon). Javasolt homeopátiás szereket is, de sme õ sem én nem értek hozzá, és így ezzel nem foglalkoztam,most meg már nem aktuális.

Sajnos semmit. Nekem nyár eleji allergiám van, végig jártunk minden lehetõséget, de sajnos csak egy gyógyszer van, aminek nem írja a tájékoztatója, hoyg terhesen tilos, de mivel az össze stöbbi írja és ennek is ugyan az a hatóanyaga így nem engedte a nõgyógyászom szedni. Helyette helyi szereket (szem és orrcsepp) ajánlott, a petikus megmondja melyiket szabad (mert van olyan amit NEM!), és kalciumot mértékkel (nehogy vesekövet okozzon). Javasolt homeopátiás szereket is, de sme õ sem én nem értek hozzá, és így ezzel nem foglalkoztam, most meg már nem aktuális.
homeopátiás orvostólkaptam Luffeel nevû tabletta, napi 1, ha erõsebb 2*1, vagy 3*1 .
Ja, és a gégészeten is ezt ajánlotta a doki.
Én a pollens nevû golyócskákat szedtem, nekem bevállt. Van ilyen kis tályékoztató füzet, h homeopátia kismamáknak. Vagy nézd meg a homeopatia.info.hu-n
Saját tapasztalatból merítve ajánlom a sópipát. 5000ft, de 5 évig hat, és nem kell tablettán élned.Érdemes kipróbálni. Patikában kapható. Mindenképp kerámia sópipát kérj, mert a mûanyag nem hatásos (ismerõs ajánlotta, kerámiám van, hatásos). Nem tudom, terhesen lehet-e használni, de szerintem igen. viszont mindképp kérdezd meg a a patikust. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!