Találatok a következő kifejezésre: Lehet terhes ha még szűz (11 db)

Ha a barátnőmmel pettingeltünk és figyelmetlenségből előváladékos ujjal ujjaztam meg attól lehet terhes? (mivel még szűz épp csak egy picit volt benn az ujjam

Legjobb válasz: Elõttemszóló!! Azért van ez az oldal,hogfy feltehess bármilyen kérdést.és aki tapasztalt az elmondja amit tanácsol!!

Elõttemszóló!! Azért van ez az oldal, hogfy feltehess bármilyen kérdést.és aki tapasztalt az elmondja amit tanácsol!!
Elvileg lehetséges, de kicsi a valószínûsége, mivel az elõváladék tartalmazhat spermát.
Lehet, az elõváladék tartalmaz egy kevés spermát! Egy tablettát kapjon be a barátnõd a biztonság kedvéért!
Annyi ilyen kérdés van már miért nem olvasgatod azokat?? sztem már elég unalmas kb a 100. kérdés az elõváladékos ujjazásról. Amugy meg a google csodákra képes
Elvileg lehetséges, de kicsi a valószínûsége, mivel az elõváladék tartalmazhat spermát.
A kérdező hozzászólása: megéri emiatt tablettát bevenni? amugy télleg csak egy kicsit volt ott az ujjam 1-1, 5 cm-et..mert fájt neki és ki is vettem onnan..meg az se biztos hogy volt rajta...csak hát az idegesség
Tényleg kicsi az esély, én nem vennék be tablettát, de ti beszéljétek meg, vagy akár ott a nõgyógyász.
Én biztosan nem venném be.
Hát én se venném be ilyen apróság miatt. Nagyon elenyészõ az esély rá, oly annyira hogy nincs is.

Lehet valaki terhes, ha még szűz?

Legjobb válasz: nem Jézus, hanem Mária ;)

nem Jézus, hanem Mária ;)
De hogy jön ez a fogzáshoz?
Igen! Elég egy jó kis petting a fogantatáshoz!
jézus
Nagyon ügyesen meg lehet oldani, de azért ez nem általános dolog :) Tudod, a teherbeesésnek nem feltétele a szûzhártya átszakadása. Spermium és petesejt kell hozzá. Hogy a spermium hogy jut be... részletkérdés. Meg lehet oldani úgy, hogy a szûzhártya megmarad.
Hallottam én is már ilyet, hogy valaki szüzen szült!!:) A pettingtõl simán lehetsz terhes, elég ha csak egy kis ondó kerül az ujjatokra, vagy az elõváladék, hiába nem tette be teljesen, hogy átszakadjon a szûzhártyád!
A kérdező hozzászólása: Értem...a barátnõm panaszkodik, hogy fáj a feje, reggelente rosszul van, de még csak 14...és van barátja:/ Én meg féltem hogy lehet hogy terhes...de akkor úgy látom van rá esély...
Persze, aki menstruál, már teherbe eshet.
Ha elélvezel benne, vagy csak sima megtörlés után folytatjátok a szexet, akkor nagyon könnyen terhes maradhat a barátnõd. Az nem véd a terhességtõl, hogy épp akkor vesztette el a szüzességét. Tessék már az elsõ együttlétkor is védekezni!!
Lehet terhes, olyan is volt, aki elsõ mensi elõtt élt nem iletet, és terhes lett, mert pont akkor érett meg az elsõ petéje. TEssék felelõsségteljesebb lenni, nemcsak a baba életével játszotok, az anyáét is tönkreteszitek!! Védekezzetek!!! És ellenõrizzétek, hogy most terhes lett-e. !!!
Persze hogy lehet.
Csináljon a b.nõd tesztet, eredeti mensiidõkor, vagy utána egy hétre max, ha nem jönne meg.
Igen lehet! De hát azért van az óvszer, vagy a tabletta, hogy ne legyen! De úgy látszik ehhez már ész kell!!!
Simán!Szerintem már mehettek is a dokihoz.Gyûjthetitek a pénzt a születendõ gyermekre!Hány évesek vagytok?
Mindketten terhesek vagytok.
raadasul a gyereketek mar terhesen fog vilagra jonni
Nem, mivel az elõváladék nem minden esetben tartalmaz spermiumot. És a sperma a levegõn 1-2mpalatt elhal.
Issstenem, ha ennyire hülye vagy minek szexeltek, már bocs.?
elnézést nem is szexeltetek.
elsõ válaszolónak igaza van, különben is, a spermiumnak el kell jutnia a petesejtig, ami a méhben van. de gondolj bele, a csajod szûzen terhes maradna... (végülis, Szûz Máriának sikerült, jó lesz vigyázni legközelebb!)
Bízom benne, hogy teherbe esett!

Ha egy lány még szűz lehet attól terhes?

Legjobb válasz: Igen, gond nélkül. Miért, mit gondoltál? A szûzhártya lyukas. Ha nem az, sürgõsen menj orvoshoz.

Igen, gond nélkül. Miért, mit gondoltál? A szûzhártya lyukas. Ha nem az, sürgõsen menj orvoshoz.
Csõ, nagyon régen volt már az a biosz óra, de emléxem a tanárom azt mondta, hogy a sperma a lúgos kémhatást szereti, savasban elpusztul (vagy fordítva, de az a lényeg, hogy) améket nem szereti az a hüvely elsõ részében van, szal a falán, attól elpusztul, de teljesen bentre kell bejuttatni ahhoz, hogy eljusson oda, ahol már jó, szal ahol lúgos.
ha õ maga nem nyúlt oda, aztán be, akkor nem :D
igen. ha például megujjazzák, és az ujjon sperma volt, akkor elõfordulhat, bár kisebb az esélye, mintha szeretkezéskor benne élvez el a fiú. mindenesetre volt már rá példa, nem is egy.
nem értem ezt a kérdést..
Mondjuk, ha ujjazással bekerült a sperma, akkor simán.
EZt most ugy érted hogy még nem szexelt tehát szúz és a semmitõl lehet e terhes.Csak ugy..??????vagy most vesztette el a szüzességét no védekezés-->hüvelybe sperma nha igen akkor lehetséges a terhesség sõt általában biztos(ritka hogy nem)
Volt ra pelda a Bibliaban is. (Jo lenne ha pontositanal. Az nem hulyeseg, hogy ujjal bekerulhet a sperma, de ugy azert eleg keves az eselye a teherbeesesnek.)
Ha a kérdésd Te tetted fel, akkor Te sizofrén vagy, mert ha nem két ember lennél, akkor a szöveged kommentként jelenne meg, szóval lebuktál kamukirály!
dehogy matattam. és tényleg õvolt az elsõõ... szal nem tudom hogy mit kell izzélned ha nemtudsz normális választ adni akkor nem kell írnod nem kell a te kis meséd ide.
Nekem valami azt súgja, hogy Te "csak" matattál a puncin, õ terhes lett, és azt mondja mással nem volt. Mesés....
valaki segítsen nekem azt szeretném megtudni h barátommal aktusoztunk de még szûz vagyok attól lehetek-e terhes?a hüvelybe nem került be..egy kicsit lett olyan a nemiszervem de rögtön letöröltem nagyon félek:S ez volt az elsõ:| már napok otta ideges vagyok.. valaki segítsen.
KIcsi a valószinûsége, de nem lehetelen.
A hüvely savas, azon általában keresztül kell verekedniük magukat - de a méh lúgos. Ha a nõnek orgazmusa van, az szépen beszívja az anyagot oda.
Én pedig azt hittem hogy a hüvely savas, es nem lúgos ...
A kérdező hozzászólása: pontosabban lehet került a kezemre pár csepp és ugy voltam a csiklójánál de nem ujjaztam meg akkor is lehet terhes?
A kérdező hozzászólása: és ha csak a csiklója környékén jártam a kezemmel akkor is lehet terhes?
Szûz Mária is összehozta, miért is ne...

Ha egy lány még szűz, de valahogy belefolyik egy pici ondó a hüvelyébe akkor is lehet terhes?

Legjobb válasz: Igen. Mivel a teherbeesés nem a pöcörõtõl van, hanem az ondótól, amiben találhatóak az icipici spermiumok, amik megtermékenyítik a petesejtet.

Igen. Mivel a teherbeesés nem a pöcörõtõl van, hanem az ondótól, amiben találhatóak az icipici spermiumok, amik megtermékenyítik a petesejtet.
A mesterséges megtermékenyítésnek ehhez semmi köze, akkor szó sincs ondónak hüvelybe csorgatásáról!!!
lehet
Igen!
Igen, hiszen ha nem így lenne, akkor mesterséges megtermékenyítéssel se lehetne teherbe esni.
Attól függ, mennyi az a pici...
Véleményem szerint ami helyénálló az szilvásgombóc.
fiatalság bolondság :D
mért kell ilyet csinálni ? most mond meg.
Szerintem annyitól nem lesz terhes. Bár ki tudja...
A kérdező hozzászólása: Szoval en nem tudtam h olyan a torolkozo , és nem közvetlen utánna történt!
Ha a sperma már megszáradt akkor nem, szabad levegõn max1-2 óráig életképesek. De legközelebb a pasi inkább a szenyesbe dobja a törcsit.
terhes nem lesz ugyan, de ha valami nemi betegsege van akkor azt elkapja. ugyhogy inkabb jobb ha nem csinalja. szabad tudni hany esztendosek az illetok? nem fogok szidkozodni, csak tanacsot adni.

Lányok ezt tőletek kérdezem. Ha lefeküdtem egy csajjal és a csaj még szűz volt és gumi nélkül csináltuk és be is ment egy kicsi akkor terhes lehet a csaj?

Kérlek segítsetek nem tudom mit tegyek!!! Léci kort is!!!

Legjobb válasz: igen 9 hó múlva jön a gólya

igen 9 hó múlva jön a gólya
A válasz igen, az lehet. De szerintem, ha ennyit se tudtok, akkor nem kéne csinálnotok. Nem ettõl lesztek nagyok. Ha nem vagytok lelkileg és szellemileg érettek, akkor ne csináljátok, mert ezért van sok abortusz és sok 10-en éves anyuka. Ajánlom figyelmetekbe az olyan könyveket és mûsorokat, amik errõl szólnak. Elgondolkodtató.
EKKORA [email protected] HOGY LEHET VALAKI???? Esemény utáni 72 órás tablettáért menni a sürgõsségire de AZONNAL!!!!! És örülj, hogyha nem kell abortusz, mert a barátnõd akkor komoly testi-lelki sérüléseket szenvedhet (depresszió, meddõség)!!! Mikor történt ez???? Istenem, az ilyen genetikai hulladék emberek miért szexelnek???
Csak lányok tudhatják a kérdésedre a választ, vagy miért csak õket kérdezed? A barátnõd lehet terhes, viszonylag jó eséllyel az is - függetlenül attól, hogy szûz volt. Ha semmilyen védekezés nem volt, akkor mégis mire számítottál? Ha biztosra akartok menni irány a nõgyógyász. Felíratja az esemény utáni tabit, kiváltjátok, majd beszedi. Ha szeretitek az izgalmakat, akkor vártok kb. 2 hetet, vesztek terhességi tesztet (a biztonság kedvéért kettõt), az utasítások szerint jártok el és várjátok az ítéletet.
lehet terhes, de miért nem védekeztetek?
Tudod, így csinálják bizonyos nemzetiségek is, ilyen ostobán és tudatlanul. De szaporodnak is jelentõsen!
nemhogy lehet, valoszinuleg mar az.:) esemeny utanit vegyen be mindenkeppen.:) 18/L
*trollface*
a kérdés alá, ha legögetsz, legalább hat ilyen kérdést találsz, szemezgessél kb. naponta van ilyen kérdés
"és be is ment egy kicsi" Mi a kérdés?
Érdekesek a hozzászólók, ahelyett, hogy tanítanák, vagy segítenének, inkább nyomorákozzák, mert maguk sem mások. Bocs, remélem nincs harag??? Tisztelettel: TENGERPICI
Alapvetõségében, csak biológiai ismeret kellene, de látom az nem nagyon, dühöng. Mivel, tudni kellene, hogy amikor a lány, már " NÕ " lesz, az-az megtermékenyíthetõ petét termel, ciklusosan. A ciklosoknak megfelelõen, a kilökõdött, meg nem termékenyített pete után, számított, 8-10 nap az amikor még nincs mit megtermékenyíteni. Akkor, nem is tud "teherbeesni" mert biológiai képtelenség. Ezeket, az emberi felépítés ismeretek alapján már, minden nemileg érettnek tudni kellene. Legyen az, bármelyik nem tagja. Kivételek azért itt is akadnak, de elenyészõ százalékban. Amit egy kis utánolvasással meglehet ismerni. Ez elsõsorben a lányok a nõk figyelmét kell, hogy felkeltse, a fiúknál, inkább a ciklus megismerése, ha már a lány, nem akarja elmondani. Ugyanakkor a nõ, a leg odaadóbb, amikor még a kilõkõdés megkezdõdne, általában 10- 14 nap. Tehát az általános 27-28 napos ciklust figyelembeváve, ciklusonként, minden alkalommal, van 4-5 nap, amikor lehet csepegtetni, spriccelni, átélni, örömet adni, és kapni. Amit nem árt megbeszélni, a két félnek, hogy mikor is van az a bizonyos pár nap, amikor mindentbele, elsésorban a lányok tudják legjobban, a ciklusukat, a végét, a kezdetét, és az idejét. A kor változó, mert nem minden lánynál egyszerre lesz érett állapot. A lánynak fel kell készülni a befogadásra, a nõ életében, az elsõ, az elkiséri élete végéig, és az elsõ az mindég elsõ marad, nem véletlen, hogy nem a korabeli srácokat válasszák, inkább az elsõ az a tapasztaltabb felé orientálódik. Üdv: TENGERPICI ui: Ezt a lányok nagyon jól tudják, hogy mikor kinek adják oda, az attól függ, hohy mi a céljuk!
ühh szegény gyereknek okos szülei lesznek :D
Drága nyomorék 17-es válaszadó. Kérdezett valamit a kérdezõ és azért mert a többi ember elmondja a véleményét az nem azt jelenti hogy nyomorék. Ez meg az én véleményem.
Ha ennyire nem tudod hogy mitõl lesz a gyerek (és nem ismered a peteérés és egyéb biológiai alapfogalmakat), nem vagy tisztában a védekezés jelentõségével, akkor miért kell felnõttesdit játszani? Ha annyira érettnek érzed magad hogy szexelj, akkor legyél annyira felnõtt, hogy tudod mit csinálsz, mik a veszélyei és hogyan lehet elkerülni a nem kívánt gyermekáldást.
gratulálok apuka
Nem sok rá az esély: csak kb. 95 %!!!
Annyira nyomorék itt minden válaszoló, hogy lehettek ilyen görények huuuuuu, figyelj, ha a nõdnek nem volt peteérése akkor nem lehet terhes, mivel ha nins peteérése akkor nincs mit megtermékenyítened, és így nem lehet terhe....de ha peteérése volt akkor meg lehetséges..nah ennyi
A "lécci kort is"-t nem igazán értem. Nem mindegy kitõl hallod, hogy hülye voltál? Dugni tudsz, a gondolkodás meg nehézségekbe ütközik. Nem vagy jobb egy üregi nyúlnál agyilag.
Korod meg lehet tudni? Amúgy remélem, legalább kapcsolatban vagytok, és nem csak szex volt köztetek, de mindgy, hiszen 99%esély van a bébire. Reménykedhetsz csak, hogy nem jön össze a gyerek, de szegéyn lány, az elsõ szexuális élményétõl nagy valószínû, hogy teherbeesik. Amúgy az abortuszt meg nem javaslom, mert késõbb lehet, hogy nem lehet majd gyereke.
Kezdjük azzal hogy ha a lánynak ez az elsõ alkalom akkor mért nem húztál gumit? De most már mind1. Azért a korodat megkérdezhetem, hogy legalább értsem hogy hogy lehet ennyi eszed?
"be is ment egy kicsi" mi, te basz*rtál dugás közben? atya gatya
ezt a nagyon értelmes kérdést... ha ennyire nem értesz a dologhoz, minek csinálod? én meg holnap elmegyek tévét szerelni ennyivel. ja, hogy nem értek hozzá? és? vmi csak lesz a tévébõl, ha más nem, fogpiszkáló. de hogy még a 72 órás tabiról meg semmirõl nem hallottál, ez csúcs. hány éves vagy, 8? bár akkor meg mi ment volna be a "csajba", de 8-nál több akkor se lehetsz, nem értem
Ilyen nincs. Itt minden nap 100 ilyen eset történik. Akkor hogyan fogy a magyar? Kamu.
Egyeltalan hany evesek vagytok?

Úgy lehet valaki terhes ha pl az ujjáról jutatja be? De még szüz a csaj?

mert bn?m ezt állítja h ?? így esett teherbe

Legjobb válasz: nem mindig veszíti el a szûzhártyáját, bocsi gyorsan írtam *_*

nem mindig veszíti el a szûzhártyáját, bocsi gyorsan írtam *_*
Szegényke... Még csak nem is kuffantott egy jót? Mondjuk most már mindegy, nyugodtan csinálhatja.
Kedves utolsó, a szûzhártya meglététõl még teherbe lehet esni.
ha szüzesség az nem számít! az ujjazás által minimális sperma juthat be a hüvelybe, de annak is a falába, és az is csak akkor, ha elõtte az ujjadon volt sperma! lehetséges, de nagyon kicsi rá az esély, (DE AZÉRT OTT VAN) hiszen a spermák nem túlélõk, de viszont egy pici esély van rá! ki kell vizsgálni a barátnõd, h. szûz -e még! bár mondjuk ennek a hátulutóje, h. nem veszíti el a lány a szûzhártyáját eésõre, de van olyan is akinek mástól szakad át a szûzhártyája, pl:tampon, de viszont attólmég szûz!!!!
persze, h ezt mondja...mielott az apja kitapossna a beluket(mindkettonek).
Igen, lehet.
ha-h
és most mi lesz? megtartja? Segitesz neki?
A kérdező hozzászólása: hát neki össze jött... megállapították az orvosok hogy szûz.. jön neki a gyereke 16 évesen.. :S
Megvan rá az esély...
Az a szûrõ nem nyújt 100% os védelmet, és a szûzhártyán lévõ mikro sérüléseken át juthat a sperma, és teherbe lehet esni. Igaz erre kicsi az esély, de volt már rá példa. És negyven felet vagyok, nem tini buta liba.
dehogy lehet terhes ... a szûzhártya egy filter, úgy viselkedik mint egy szûrõ... XD komolyan hogy tudnak egyesek ilyet feltenni... azt hiszitek néhányan hogy attól már hogy tudtok kefélni mindjárt nagylányok és nagyfiúk lesztek... aztán ha beüt a krach akkor meg rohantok anyucihoz... érett fiatalság... szerintem várjatok még az aktussal egy picit...
hogy lenne terhes ha még szüz , megszállja a szentlélek vagy mi? pfhh..... anyukám térj észhez keress egy védõnõt és világosodj fel a témában.
Análszexet javaslok.
A kérdező hozzászólása: meg nem akarja elvetetni mert lehet többet nem lesz babája:/ persze h segítek mindig mellette vagyok...
Az óvszert ezért találták ki.
ha már volt behatolás akkor nem szûz... menstruáció utáni elsõ napon nagyon kicsi a valószínûsée a dolognak, de ha kevesebb mint 3 napja történt akkor leheõég van a sürgõsségi fogamzásgátlásra... de nem nagy a valószinûsége
Ha sperma került a hüvelyébe, mindenképp! Még mensi alatt is teherbe lehet esni, volt már rá pár példa. A szûzhártya a terhességet nem befolyásolja. Lehet, hogy nem szakadt át, van, akinek olyan rugalmas, hogy sosem szakad el, de ez nem befolyásolja a teherbe esést és ha megtörtént a behatolás, már semmiképp nem szûz az illetõ. Szóval, teszt, vagy esemény utáni tabi (bár gondolom, már késõ). Reménykedem, hogy nem történt baj, de ha igen, akkor vállalnotok kell a felelõsséget.
A lány már nem szûz!!!! Lehet terhes mert a szûzhártya nem "véd" a terheségtõl!!! Csináljon egy tesztet. Ha meg nem akkor izgulhat még egy hónapig XD
A sperma a lány testében nagyon sokáig életképes, akár egy hétig is, extrém esteben, de két-hûrom napig mindenképpen. Ha épp ekkor volt tüszõrepedése (amit kiválthat akár egy orgazmus vagy egy érzelmi hullám is, mint pl hogy elvesztette a szüzességét), akkor pikk-pakk teherbe eshet. A százhûrtya nem véd a terhesség ellen, ez egy téveszme. A szûzhártya nem egy áthatolhatatlan fal! Lyukak vannak rajta, amin keresztül minden hónapban távozik a havi vérzése, valamint a hüvelyváladéka. Ugyanezen a lyukakon keresztül pedig bármi feljuthat neki a hüvelyébe: tampon, kisujj, víz, sperma. VÉDEKEZZETEK!
Ja, és tesztet most nem érdemes csinálni, leghamarabb az aktus után 14 nappal tudja kimutatni a terhességet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!