Találatok a következő kifejezésre: Lehet terhes ha (875 db)

Nem rég megjött a vérzésem, de mégis valamiért vannak olyan tüneteim, hogy gyanakszom, esetleg terhes lehetek. Valóban lehet terhes, ha menstruáltam?

Legjobb válasz: Ha normál mennyiségû és vörös, vagy pirosas volt a vérzésed, akkor szerintem nem vagy terhes. terhesség alatt sokkal kevesebb és barnás vérzés fordulhat elõ. ha gyanakszol, vegyél tesztet és akkor kiderül.

Ha normál mennyiségû és vörös, vagy pirosas volt a vérzésed, akkor szerintem nem vagy terhes. terhesség alatt sokkal kevesebb és barnás vérzés fordulhat elõ. ha gyanakszol, vegyél tesztet és akkor kiderül.
simán!Én pont így jártam nemrég....dec. 27-31-ig rendes piros sok vérzés csak nem görcsöltem, aztán 01.04-én szép pozi teszt...meg is lepõdtem:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, minden esetre kivárom a következõnek az idejét, és ha nem is lesz következõ, vagy másmilyen lesz, mint szokott, akkor tesztelek, szurkolok magunknak. :D

Ha valaki mensi elött van 1-2 nappal, és akkor szeretkezik a pasijával gumi nélkül, lehet terhes ha megszakított a közösülés?

Legjobb válasz: Igen. A következõ kérdésed majd ez lesz: "lehetek terhes?" Húzzátok fel azt a kva gumit..

Igen. A következõ kérdésed majd ez lesz: "lehetek terhes?" Húzzátok fel azt a kva gumit..
Lehetsz terhes, de valószínûleg nem leszel... De ezt most ne érezd felbátorításnak. Húzzatok gumit, vagy szedj gyógyszert, vagy bármi.
lehet olvass már utána , ha már van neted az isten áldjon meg!
Teljesen egyet értek az elsõ hozzászólóval. Húzzátok már fel a gumit!!!! Tök mindegy, hogy menszesz elõtt vagy után szexeltek, mindig van esély a terhességre!!! Nem tudom mivel jobb izgulni, hogy lesz-e baba, mint védekezni...
sõt!mensi közben is van rá esély, nagyon kicsi igaz de van!

Lehet terhes ha kiszakadt a gumi de nem ment el a párom?

Szombaton szeretkeztünk és kiszakadt az óvszer de nem ment el a párom..és nem is vagyok termékeny id?szakban. de már 6napja késik a menstruációm.de ez lehet egy esemény utáni mellékhatása amit nemrégen kellett bevennem. szerintetek? segítsetek kérlek !

Legjobb válasz: Szerintem biztos nem lehetsz terhes....fõleg ha eseménytabit szedtél be...amiatt késik a menstruációd v a stressz miatt... nyugdj meg... most egy darabig eléggé rendszertelen lesz a menstruációd arra készûlj fel a tabi miatt...de nyugi :)

Szerintem biztos nem lehetsz terhes....fõleg ha eseménytabit szedtél be...amiatt késik a menstruációd v a stressz miatt... nyugdj meg... most egy darabig eléggé rendszertelen lesz a menstruációd arra készûlj fel a tabi miatt...de nyugi :)
bisztos, hogy nem vagy terhes, a stressz miatt kesik es az esemeny utanni tabitol, maskor vigyazatok jobban
ha nem vagy termékeny napjaidban, és nem ment el, akkor kicsi az esélye. nyugi, mert a stressztõl is késhet. en is voltam ilyen helyzetben. nem lett baj.
igen terhes vagy de csak gondterhes
hát ha vettél be esemény utáni tabit akkor számíts arra h egy két hetet késni fog...szal.....de minek vettél be eggyáltalán esemény utáni tabit amikor el se ment a csávód és ugy lyukadt ki...nem is volt akk ebnne váladék szal....:$ne PARÁZZZ

Lehet terhes? Ha terhességui jeleim vanank és júluius óta barnás "mensim van"?

júniusban megvolt rendesen júliusban barnás volt kicsi vérrel most volt 3napig iszonyatosan halvány barnás foltom! a méhem szúr nagyon sokat eszek reggel hányinger, szagoktól roszul vagyok, nem bírok cipelni mert begörcsölök! ez terhesség vagy nem?ha igen akkor kb hány hetes juniusban 6án volt meg julliusban 8án augusztusban 4én (augusztusi az csak 3kis barna halvány foltocska) válaszokat el?re is köszönöm

Legjobb válasz: Most azonnal menj el egy hipermarketbe vagy dm-be vagy valahova és vegyél tesztet. Lehet hogy baba, de lehet hogy hormonzavar.

Most azonnal menj el egy hipermarketbe vagy dm-be vagy valahova és vegyél tesztet. Lehet hogy baba, de lehet hogy hormonzavar.
A kérdező hozzászólása: 2hete volt teszt az negatív lett! sajnos most nicns nálam pénz és a szüleim sem adnak úgy zsbpénzt hogy egyiknap elköltö mmásiknap kapok:(
Rendszeresen menstruálsz? Hány naponta jön meg? Ha 2 hete volt teszt, ami nagyjából a 4-i menstruációd elõtt volt vagy akörül, igaz? Mikor voltál együtt a barátoddal? Ha anyudék nem adnak pénzt szerintem kérd meg a barátodat, hogy vegyen egy tesztet, mostanra kimutatná ha van babád. Milyen a folyásod? És hány éves vagy? Ha ezeket leírod könnyebben tudunk segíteni.
A kérdező hozzászólása: Rendszeresen 23naponta, 6án csináltam tesztet 4e elöt kb egy héttel votlunk együtt meg most pénteken! (fogamzásgátlót szedek de az elsõ két hónapban érdekesen jött meg mert szünet elött egy héttel és fél éve szedem!) a folyásom átlátszó és nagyon sok 16 éves vagyok
A kérdező hozzászólása: vagyis jullius 15 körül voltunk együtt utoljára!
Lányzó, nyugi, nem vagy terhes, ne izgulj! Miért nem ezzel kezdted hogy gyógyszert is szedsz és még csak 16 vagy! :-) Ne izgulj, még amúgy se forrt ki a hormonháztartásod, ráadásul megdobtátok gyógyszerrel is... Ne izgulj, biztos a gyógyszer kavar, elõfordul gyakran. És ügyes vagy hogy a gyógyszert választotttad ahelyett hogy felelõtlenül szexelnél. Tehát nyugi!

Lehet terhes ha megjött?

Lefeküdtunk úgy egy- két honapja de neki októberbe megjött 1hetes késéssel. Most pedig novemberben újra késik neki 4napja már. Lehet terhes? Szerintem nem mert hülyeség mivel mikor lefeküdtünk az úgy kb. A szeptemberi menzese után 1hettel volt.

Legjobb válasz: lehet

lehet
A kérdező hozzászólása: nem tudsz indokot is irni?
Mégis milyen indok kell? Ha késik, akkor utána kell járni, hogy miért. Csináljatok terhességi tesztet, ha pozitív, akkor nagy valószínûséggel baba, ha nem, akkor is vizsgálat, mert valami oka van, hogy késik. Lehet esetleg még stressz az oka, de ne várjatok tovább ebben a reményben. Jobb mihamarabb megtudni.
1. vagyok. valakinek az elsõ hónapokban van vérzése, ami nem mentsruáció, de annak hihetõ.
Sanyi Te vagy az? xD

Lehet terhes ha megjött neki?

Szeptemberben lefeküdtünk ugy kb. szeptember elején meneze alatt és utána egy héttel(minden 5. jön meg neki) és októberben 1 hét késéssel jött meg neki. megnyugodtam nem lehet terhes, aztán novemberben azaz most megint késik neki már 4 napja.. ugye semmi esélye nincs a terhességre? Amúgy meg szeptemberben szakitottunk.

Legjobb válasz: de, van esély bár valóban nagyon csekély. ha gumi nélkül szexelsz, akkor teherbe eshet a lány bármikor.

de, van esély bár valóban nagyon csekély. ha gumi nélkül szexelsz, akkor teherbe eshet a lány bármikor.
A kérdező hozzászólása: De védekeztünk:) akkor is?
ha védekeztetek, akkor miért aggódtok?
A kérdező hozzászólása: õ aggódik mindig sajnos én tudom nem lehet terhes:) azért köszi
Minimális vérzés terhesség alatt is elõfordulhat. Ezt sokan menstruációnak nézik. Tehát kérdés, hogy a vérzés mennyisége, hossza változatlan-e? Vagy pár csepprõl van szó.. mert attól még lehet terhes.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta: csak 2 napig tartott és kevés vér jött, meg fájt is neki.Akkor mi van?
Akkor bizony lehet!Vegyetek tesztet, ennyi idõ után már bármelyik biztosat mutat, akár délután is megcsinálhatjátok.

Oké oké, akkor ez most csak egy ugratás? Hogy egy fiú is lehet terhes ha mleg és elveszti a szüzesséét? Vagy ez igaz?

Legjobb válasz: a jó hír, hogy igen, lehetséges (próbáltam) a rossz pedig az, hogy a férfiak csak hármasikreket képesek szülni

a jó hír, hogy igen, lehetséges (próbáltam) a rossz pedig az, hogy a férfiak csak hármasikreket képesek szülni
Ööhmm... inkább megyek ebbõl a kérdésbõl :D http://neonfresh.com/wp-content/uploads/2013/05/violently-tw..
Ha kiakarsz irni valamit, akkor legalább legyen poénos, ne ilyen fárasztó [email protected]!
Nem tudom kicsi fiam, próbáld ki!
Ha gondolod elmagyarázom neked a biológia ezen részét.
Bazzeg Te nem tudtad? Mégis mi a francot oktatnak manapság az iskolában?
Arnold és kihordott már egy gyereket fiatalabb korában. Szóval lehetséges az apás szülés is.
A kérdező hozzászólása: akkor most terhesvagyok?
Nem vicc, lehet terhes. De. Mivel a férfiak anatómiai okokból képtelenek egy gyermeket kihordani, a magzat nagyon hamar megáll a fejlõdésben és életképtelen lesz. A fejlõdésben megrekedt embrió általában a következõ székletürítéskor távozik a legényanya szervezetébõl nyúlós fehér folyadék formájában.
a puding próbája az evés
Te nem is tudtad?! :O
te meg mit szívtál ?
Igaz, a melegek seggébõl szex után kilenc hónappal kiugrik egy gyerek, nem tudtad?
persze lehetsz terhes
Hát 50% esély.Nem valószínû de elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: Most veszem észre, hogy a gyors írás miatt kihagytam pár betût... :) "Lehetek terhes" akart lenni.
nem valószinû de csinálj tesztet és kiderül.
Nem valószínû, sokkal inkább egy sikertelen beágyazódást tudnék a változás mögé. (Nekem volt ilyenem február elején.)
Nekem is megvolt 3napig...1het mulva teszt eros pozi, verezgetek, hcg-m 600.... Nem tudjak meg, hogy mehen kivuli, elveteltem, vagy jo helyen van... TESZTELJ!!!!!!

Lehet terhes, ha a kezere folyt a sperma?

Azt szeretnem kerdezni, hogy ha a baratnom kezere a spermam folyt, majd alaposan letorolte, azutan meg gumit huzott fel a peniszemre lehet-e terhes?

Legjobb válasz: Szia! [email protected] retardált vagy?

Szia! [email protected] retardált vagy?
Lolmá Tirpa mester itt van köztünk :D
Sperma után kell a gumi. Lehet hogy kézenkívüli terhessége lesz
Mért nem anyukádtól kérdezed meg az ilyesmit? Õ tutira tudja, milyen balesetek közepette fogant meg a fiacskája :D
kiverte neked aztán a nem lelankadó p*csödre húzott egy gumit...na ne röhögtess....
Az nem sperma volt mert az még neked NINCS te hugyagyú hanem hugy. 10 évesen illene tisztában lenned a dolgokkal.
persze, képzeld milyen hülyék az emberek a sok hülye fordítva csinálja
A kérdező hozzászólása: majd utanna sexeltunk
A kérdező hozzászólása: MERT AZELOTT KIVERTE NEKEM ESZLENYEK :|
Ilyen életképtelen f asznak nem lesz gyereke, mar a spermájának nincs ki a 4kereke. Pusztulj a földrõl paraszt , t|rpa rímmel akaszt.
a keze már tuti terhes, ami méhen kívüli, azonnal forduljatok orvoshoz mielõtt leesik a karja :D

Barátnőm lehet terhes, ha?

Lehet a barátn?m terhes akkor ha volt rajta egy vékony bugyi, rajtam egy boxer, lovaglóülésben elkezdett izgatni. Nem mentem el, de közben már jön ki egy kis sperma. Mennyi esély van arra hogy már ett?l teherbe esett??

Legjobb válasz: Menj szépen csicsikálni kisfiú...

Menj szépen csicsikálni kisfiú...
Pont annyi % az esélye, mint az IQ-d.
Ha már FAIL akkor megkapod, az a helyzet hogy a spermák önálló életet élve keresik a fiatal puncikat hogy bemászhassanak, és mint írta egyik tanult kollégám ezek olyanok mint az NDK porszívók mindent magukba rántanak, ezért a csaj sunája magába szippantotta a kevés spermádat, meg az IQ-d egészét. Gyökér
Fúúú de sz*r vagy...:S
A kérdező hozzászólása: na ezek mehetnek fel egy megosztó oldalra :)
TERHES A BARÁTNÕD !!!
Terhes. Minél fiatalabb a lány, annál kisebb a méhe, és annál kevesebb sperma elég a megtermékyenüléshez, szinte egy teljes sem kell, már egy fél spermától terhes lesz. És mivel fiatalon még szûk, igy a vákuumhatás miatt a nemi szerv környéki spermákat is összegyûjti akaratlanul is. Ûgy mûködik, mint a pórszivó. Ez van, Apuka.
Íg hogy beírtad azt is minek kell már eléggé nagy fail
de szánalmas vagy úristen:D
A kérdező hozzászólása: Mostanában túl a kevés a hasonló Fail... Akkor segítsetek keresni hasonlókat.
Basszus, minek kell generálni:S?
A kérdező hozzászólása: legalább valami vicceset írnátok alá hogy fel rakhassam Kommenthuszára-ra !
Sok majdnem 110% mond meg gyorsan az apjának hogy mi történt és menjetek el nõgyógyászhoz is (vagyis csak a csaj mert te odáig már nem jutsz el) :D
este van és most jobb humorizálni? vagy mi?? :D
amikor megatron megérkezett a Földnevû bolygóra aztmonda hogy TERHESVAGY!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!