Találatok a következő kifejezésre: Lehet terhes egy (666 db)

Meddig lehet terhes egy kis Tacskó keverék? (ha terhes) [többi lent]

Üdv,a kutyámon azt vettem észre hogy n?nek a mellei,és ébredéskor néha-néha hányingere van,és öklendezik és még agresszívabb is. Tegnap vettem észre anyámmal,aki hozza a kutyát be(szobakutya 11 hónapos és nemrég vált ivaréretté.)Amikor tüzelt,egyszer elszökött úgy hogy nem láttuk 5 percig.aztán már láttuk,mert kergettem a barátommal.Lehetséges hogy ennyi id? alatt teherbe esett ?De az már majdnem pár hete volt.Azaz 2-3 hete.Ennyi id? alatt kezd el látszódni hogy terhes ??Nem vagyok szakért? kérlek normális,értelmes válaszokat írjatok,és b?ven! A válaszokat köszi mindenkinek !

Legjobb válasz: Minden kutya ugyanannyi ideig vemhes (57-65 nap), nem számít a mérete. Ha valóban "csak" 5 percig nem láttátok, akkor kicsi az esélye, hogy ez idõ alatt bármi is történt, bár esély azért van rá. Ha az az 5 perc nem 5, hanem 10-15 perci is volt akár, akkor az esély a "balesetre" nagyobb. A vemhesség jelei ilyenkor még nem igazán szoktak mutatkozni. Lehet, hogy álvemhes. A kutyánál nem a vemhesség jele, ha hányingere van, öklendezik, az más dologgal lehet összefüggésben. Hétfõn irány az állatorvos. Õ megnézi, hogy mitõl produkálja a felsorolt tüneteket, ha kell, akkor kezeli. Ha vemhes, ha nem, el kell gondolkozni az ivartalanításon, hogy a késõbbiekben az ilyen 5 perces kirándulások ne vezessenek nem kívánt alomhoz. Egy tacskó keveréknél ez nem olyan nagy összeg, és egy életre megoldódik a tüzelés kérdése, ezen kívül sok egyéb kellemetlenségtõl (pl. méhgyulladás) is megkímélitek magatokat és a kutyát is.

Minden kutya ugyanannyi ideig vemhes (57-65 nap), nem számít a mérete. Ha valóban "csak" 5 percig nem láttátok, akkor kicsi az esélye, hogy ez idõ alatt bármi is történt, bár esély azért van rá. Ha az az 5 perc nem 5, hanem 10-15 perci is volt akár, akkor az esély a "balesetre" nagyobb. A vemhesség jelei ilyenkor még nem igazán szoktak mutatkozni. Lehet, hogy álvemhes. A kutyánál nem a vemhesség jele, ha hányingere van, öklendezik, az más dologgal lehet összefüggésben. Hétfõn irány az állatorvos. Õ megnézi, hogy mitõl produkálja a felsorolt tüneteket, ha kell, akkor kezeli. Ha vemhes, ha nem, el kell gondolkozni az ivartalanításon, hogy a késõbbiekben az ilyen 5 perces kirándulások ne vezessenek nem kívánt alomhoz. Egy tacskó keveréknél ez nem olyan nagy összeg, és egy életre megoldódik a tüzelés kérdése, ezen kívül sok egyéb kellemetlenségtõl (pl. méhgyulladás) is megkímélitek magatokat és a kutyát is.
Az én kutyámon nem látszott a terhesség. Az utolsó napokban egy picit talán duzzadtak az emlõi. Az orvos is ultrahanggal állapítja meg. Hát ha valóban 5 perc volt amíg nem láttátok és nem volt körülötte kutya én nem gondolnám hogy terhes. Láttam viszont álterhes kutyát, akinek hatalmasra nõtt a hasa. Szóval vagy doki, vagy ha nem beteg kivárjátok az idõt ami bõ 2 hónap és minden kiderül.
5 perc alatt kétlem, hogy bármi is történhetett volna. Ráadásul nem szoktak produkálni olyan jeleket, ami a vemhességre utal. Az emlõk is csak jóval félidõ után kezdenek duzzadni. Ha ez az incidens 2-3 hete volt, akkor inkább álvemhességre gondolnék. Ez ugyan is a tüzelés után szokott elõjönni általában 1 hónappal. (Szóval kb pont idõben vagytok) Holnap elviszed állatorvoshoz, ultrahanggal megállapítjátok és akár vemhesen is lehet ivartalanítani. Hidd el olcsóbban kijön mint egy alom kiskutya felnevelése, oltása, féreghajtása.

Lehet terhes egy lany ha megjon neki es a teszt is negativ?

tudom , hogy mar unjatok :$

Legjobb válasz: Igen, kicsi szívem, lehetsz terhes. Úgyhogy fogd meg a pasid kezét, és ballagjatok el egy nõdokihoz. Amúgy meg mi a [email protected]ért nem tud védekezni senki?! Lassan én leszek az egyetlen 16 éves, aki ismeri a védekezés fogalmát?!

Igen, kicsi szívem, lehetsz terhes. Úgyhogy fogd meg a pasid kezét, és ballagjatok el egy nõdokihoz. Amúgy meg mi a [email protected]ért nem tud védekezni senki?! Lassan én leszek az egyetlen 16 éves, aki ismeri a védekezés fogalmát?!
húúú bazz' lehet én is terhes vagyok.... 1 hét késéssel jött meg (nem szokott késni), és alig van meg. Igaz csináltam 4 tesztet, mindegyik negatív, demár érzem, hogy rugdos a gyerek a hasamban... Úristen, hányingerem van... boáááááá.....
Nem.
Miért nem védekezel?Nem kellene feltenni a kárést.Mert ebbõl napi 10 biztosan van.
K*rva szar lehet ennek a sok idióta, fogyatékos embernek napi 24 órában azon parázni, hogy vajon "terhes-e"... :D
Ahogy leírtad a tüneteket, 100%.
A tesztek nagyon ritkán csalnak. Kevesebb mint 1 % az esélye a hibás eredménynek.

Menstruáció után még hány napig nem lehet terhes egy lány?

Legjobb válasz: menstruáció alatt is lehetsz terhes... bármikor ha nem védekeztek...

menstruáció alatt is lehetsz terhes... bármikor ha nem védekeztek...
Bármikor terhes lehet egy lány ha szexel és nem védekezik. Még a menstruáció ideje alatt is van rá némi esély.
Úgyvan. A legtöbb esélye a peteérésnek a ciklus közepén van, de bármikor történhet peteérés és megtermékenyülés.
Minek kell hulyesegeket irni. A legtermekenyebb a ciklusod kozepen vagy, vagyis ha 28 napos, akkor a 13-18 napok kozott. A tobbi napon sem kizart a teherbe eses, ezert vedekezzetek mindig. A menstruacio elott es utani kb 3-5 napon nagyon keves esely van a teherbeesesre, de pelda erre is volt mar.
pont menstruáció után vagy a legtermékenyebb idõszakban.....mindig védekezzetek
hogyan lenne a menstruáció után a legtermékenyebb?Van egy peteérési idõszak akkor nem lehet terhes akkor azt hiszem 3-4 napig vannak megérve a petesejtek aztán akkor kiürül pár napig. A menszesz alatt lehet terhes de utána kizárt.

Lehet terhes egy 5 hetes egér? És ha igen akkor mit csináljak?

2 hete van nálunk és úgy vettem észre, hogy egyre nagyobb a hasa.:S Nehezebben mászik fel a háza tetejére most mint amikor megkaptam.

Legjobb válasz: ha egyedül van akkor nem lesznek kölykei, max most hogy még a kereskedésbe bepározták. Nézd ez most nked haszos lehet: a a nõstény teherbe esett, azt biztosan észre fogjuk venni testsúlynövekedésébõl és megváltozott viselkedésébõl. Ellés után várjunk pár napot, és csak utána nézzük meg az egérbébiket. Nõstényünk biztos nem venné jó néven, ha háborgatnánk az újszülött almot. Nem is szabad rá haragudnunk, ha ebben az idõszakban kissé agresszívabbá válik. Az egérkék rendkívül gyorsan fejlõdnek, 3-4 hét után már elkülöníthetjük õket anyjuktól.

ha egyedül van akkor nem lesznek kölykei, max most hogy még a kereskedésbe bepározták. Nézd ez most nked haszos lehet: a a nõstény teherbe esett, azt biztosan észre fogjuk venni testsúlynövekedésébõl és megváltozott viselkedésébõl. Ellés után várjunk pár napot, és csak utána nézzük meg az egérbébiket. Nõstényünk biztos nem venné jó néven, ha háborgatnánk az újszülött almot. Nem is szabad rá haragudnunk, ha ebben az idõszakban kissé agresszívabbá válik. Az egérkék rendkívül gyorsan fejlõdnek, 3-4 hét után már elkülöníthetjük õket anyjuktól.
Attól függ, honnan került hozzátok.Ha kereskedésbõl, feltételezem, hogy eladták vemhesen, ami lehet szándékos is, lehet véletlen is, én felvenném velük a kapcsolatot minnél elõbb, elmondanám, mit tapasztaltam és rékérdeznék, hogy átveszik-e a kölyköket.Pénzt nem fogsz kapni, az biztos, de legalább "megszabadultok" tõlük.Egy egér még oké, de 10-12, hát igazi nyûg tud lenni.
Sajnos lehet terhes, ha boltból van akkor nem is biztos, hogy 5 hetes, lehet több is. Ha vemhes, akkor a picikbõl tarts meg legalább 1 lányt az anya mellé, a többit hirdesd meg a neten. Ha a boltba vissza is veszik a kisegereket, elég kérdéses a sorsuk, könnyen végezhetik kígyókajaként.
Igen, valószínûleg vemhes. Tényleg tarts meg egy-két nõstény kölyköt mellé, hogy ne legyen egyedül.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! És még annyi hogy tenyészetbõl van és ebben a tenyészetben 4000 egér van .:S
4000 egér?! te jó isten, az már akkor egérgyár. Szerencsétlen állatok. Ha megszült az egered megírod ehhez a kérdéshez?
A kérdező hozzászólása: végül nem szült de meghalt :( úgy szerettem :'(
szegény Vanda én is szerettem...RIP Vanda...♥♥♥
ja utolsó vok ismerem a kérdezõt :)

Hány honapos/éves kortol lehet terhes egy kutya?

Legjobb válasz: 6-7-8hónapos kortól már simán lehet..

6-7-8hónapos kortól már simán lehet..
Az elsõ tüzeléstõl, ami még egy éves kora elõtt van. Ahogy az elsõ válaszoló írta. De nagyon nem egészséges, ha ilyen hamar vemhes a kutya. Olyan, mintha 12-14 éves gyerek esne teherbe...
A kérdező hozzászólása: Ertem:) koszonom!

Miért nem lehet terhes egy kutya egy macskától?

Ne hülyézzetek le, de tényleg érdekel a magyarázat! :D

Legjobb válasz: Ugyanazért, amiért te se egy kutyától vagy egy macskától :)

Ugyanazért, amiért te se egy kutyától vagy egy macskától :)
Mert képtelen megtermékenyíteni egy adott faj hímivarsejtje egy másik..vadigen faj petesejtjét. Túl sok az eltérés genetikailag a 2 ivarsejt közt, 1 kis hasonlat : ahogy 2 fogaskeréknek ha más és más a fogkiosztásuk, azok nem fognak együtt maradni, és ellökõdnek egymástól, és nem fog mûködni a gépezet, azaz nem indul be a magzati fejlõdés. Még pontosabb okokért fordulj Czeizel Endréhez, õ biztos tudja a választ.
Ha a kérdezõ meg tudott születni egy orángután apától, akkor bármi lehetséges.. :D
mert a kutya és a macska két külön fajta más génekkel meg külsõvel és a kölyök meg nyomi lenne és meg se születne :/
Két külön faj, különbözõ kromoszómaszámmal, nem egyesül a petesejt a hímivarsejttel.

Mikor lehet terhes egy lány?

ha megjött neki vagy utána pár napig vagy elötte pár napig asszem a peteérés ez h mikor van egy lánynak ilyen és hogy lehet kiszámolni h kinek mikor van?

Legjobb válasz: Jól tudod.Peteéréskor eshet teherbe vagyis ovulációkor amikor az érett pete megreped.DE!Lehet spontán peteérés is. Az a legbiztosabb ha mindig védekeztek óvszerrel vagy fogamzásgátlóval.Ha óvszerrel védekeztek akkor addig amíg nincs rajtad ne tedd be neki,mert az elõváladék is tartalmaz/hat/ spermiumokat. Elsõ voltam. Kérdezhetsz még.

Jól tudod.Peteéréskor eshet teherbe vagyis ovulációkor amikor az érett pete megreped.DE!Lehet spontán peteérés is. Az a legbiztosabb ha mindig védekeztek óvszerrel vagy fogamzásgátlóval.Ha óvszerrel védekeztek akkor addig amíg nincs rajtad ne tedd be neki, mert az elõváladék is tartalmaz/hat/ spermiumokat. Elsõ voltam. Kérdezhetsz még.
Általában középidõben van. Pl.: Ha 28 napos ciklusai vannak akkor a 14. napon. Tudod, hogy mettõl meddig tart egy ciklus?Vagy azt sem?
A kérdező hozzászólása: fiú vagyok csak nem sokat tudok még és tisztában szeretnék lenni az eslõ alkalom elött am a peteéréskor lehet terhes egy lány/nõ ezt jól/rosszul tudom?
A kérdező hozzászólása: a tesóm barátnõjével beszéltem és mondta h neki december 3.án jött meg 11.-én lefeküdtek és most pedig 31.én kellet volna naki megjönnie de még mindig nem jött meg neki védekeztek is óvszerrel elment benne tesóm és egybõl befelyezték megnézték h lyukas e ( fel engedték vizzel) de nem volt lyukas akkor most miért nem jön meg neki valyon nagyon ba ven parázva és sajnálom is szegényt szerintetek mi lehet?
A ciklus nagyon sok dologtól felborulhat, pláne egy fiatal lánynál akinek még nem is állt be. Egy megfázás, frontérzékenység, vagy szimpla stressz is kitolhatja. Valószínû annyira parázik, hogy ez is közrejátszik a késésben. Vegyenek egy tesztet, valószínû nem terhes, hiszen védekeztek is.

Egy nő lehet terhes egy kutyától?

Legjobb válasz: Remélem nincs alapja a kérdésnek, pusztán kíváncsiságból tetted fel...

ha mutálódásra hajlamos dns van benned akkor módosulhat a petesejt szerkezete és akkor a kutyageeci termékeny táptalajra talál ott ben nálad!!!!!!
Remélem nincs alapja a kérdésnek, pusztán kíváncsiságból tetted fel...
ërszehogy lehet. A farkasemberek így születnek.
Nem a kromoszómák száma az amitõl lehet vagy nem, hanem a kompatibilitás. Vannak még fajok 23 pár kromoszómával, mégsem tudunk hibridizálódni velük. Pl. Muntyák-antilop, homoki antilop.
GOOFY SZERINTED HOGY LETT? :@ Ebben a világban hogy nevelnél fel egy két lábon járó, beszélõ, fogyatékos kutyát? Mutogatnák a Tv-ben, meg kísérleteznének szegényen. Senki sem akarhatja ezt a gyermekétõl, Te sem... ne szekszelj kutyával, ne szülj kutyát! Oké!?
hát, vannak akkora ribancok, akik még kutyával is dugatják magukat, tiszta szégyen...de ha el vonatkoztatok, és csak a kédeésre válaszolok, az embernek 23 kromoszómája van mindkét szülõtõl, így 23 pár, ha nem emberrel keverik, akkor mondjuk 23 és 10(csak írtam egy számot) abból nem lesz embrió, se gyerek.de ha bele gondoltok, lehet azért kérdezte valaki, mert rendszeresen dugatni akarja magát a kutyájával.fúúúj.
Inkább a biológia könyvet olvasgasd tovább!
nem.
Persze.Lótól is lehet úgyhogy írass fel fogamzásgátlót:)
Biológia 1-es!
Mármint ember nõ?
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező hozzászólása: Vagy még annyi sem...
az nem számit hogy hány csepp.. egy cseppben is több millió cucc van.. az is számít hogy hol tartasz a menstruációdban.. ha a vége felé nagyobb az esély de ha az elején akkor kissebb de amugy is menstruácio közben sokkkal kisebb az esély mint egyébként... szerintem ne parázz..
mondjuk kiváncsi lennék hogy hogy állapitottad meg hogy egy csepp vagy még annyi sem..... de látom nem vagy te még annyira érett erre a dologra akkor nem tudom minek csinálod..
Egyik rokon kétszer lett így terhes.
megint egy idióta lélekre találunk:) egy csep sperna abba tudod menyi kis örökitö bizbasz van?szal igen
en 1 csajt ismerek havin volt elso szexe vt es be is jott a baba nah az szivas ugyhogy barmi lehet:)
Igen, lehet.
én nem a kérdésre válaszolnék de szettem aki ilyeneket írki h még egy idióta meg ijenek azok ne írkáljanak ijyen fas..ságokat gondolják bele magukat az illetõ helyzetébe
Ugyan miért gondolnám magam a helyébe? Nem szoktam menzesz közben szexelni, mert baromira nem egészséges. Nem szoktam védekezés nélkül szexelni, mert nem szeretnék még gyereket. Ennyi a titka.

Hogy lehet terhes egy nő egy AIDS-es embertől?

A barátom AIDS-es, és egyik nap pont arról beszéltünk,hogyan tudnék majd teherbe esni t?le, ha a spermája fert?z.

Legjobb válasz: Azt nemtudom, hogy a fertõzött sperma nemzõképes-e, de téged is valószínû megfertõz...

Azt nemtudom, hogy a fertõzött sperma nemzõképes-e, de téged is valószínû megfertõz...
Terhes lehetsz tõle, de a gyereked is beteg lesz. Am iszonyat nagy az esélye annak is, ha lenyeled, te is beteg leszel, mert elég ha egy keményebb étellel felsérted elül magad, akkor kész vége.
az AIDS-t okozó HIV vírus testnedvekkel terjed. ezek a vér, az ondó és a hüvelyváladék. mármint ezek azok, amikkel érintkezhetsz. nagyon kis mértékben nyállal is terjed, de az tényleg csak minimális, nem jelent akkora veszélyt. de mivel az ondó fertõz, ezért lenyelve igen, elkaphatod. ha teherbe esel tõle, a magzat is AIDS-es lesz. nyersen ez a szörnyû igazság...
Ha lenyeled, akkor is valószínû, hogy megfertõzõdsz. A gyerekrõl annyit, hogy én mostanság nagy kórház sorozat fanatikus lettem, és egyik részbe volt, hogy a csajszi HIV fertõzött volt, és a párjával szeretkezett, amikor kiszakadt az óvszer, és terhes lett. A doki mondta neki, hogy ha megfelelõen szedi a gyógyszereket, akkor a kicsi 98%ban biztos, hogy egészségesen jön a világra. Nem tudom mennyire igaz, az csak egy sorozat, de valószínû van valóság alapja. Ott a férfi nem lett fertõzött, mert volt rajta óvszer, viszont te megfertõzõdsz, ha tõle akarsz gyereket. Ez biztos.
Nem ADIS, hanem AIDS!!! Ne akarj teherbe esni tõle, mert a kisbaba is AIDS vírussal fog fertõzõdni. Petranova
szerintem legjobb ha orvoshoz mentek mind a ketten. mármint ha te fogékony vagy a betegségekre akkor akár elkaphatod akkoris ha lenyeled, de van aki megússza. gondolom egy orvos sokkal többet tudna mondani errõl nektek.
Megfelelõ kezelés mellett a magzat nem biztos, hogy HIV fertõzött (és nem AIDS beteg) lesz. Kockáztatni nem biztos, hogy érdemes. Ajánlom, hogy keressetek fel családtervezõ központot, genetikai tanácsadót, ilyen helyeken elmondják, mik a lehetõségeitek. Ha lenyeled az ondóváladékot Te is megfertõzõdhetsz.
Így van, HIV vírusos spermától te is és a gyerekeitek is betegek lesznek, ha csak lenyeled attól is, szóval ne nyeld le, remélem még nem nyelted le ugye?
A kérdező hozzászólása: Jézus, akkor ez így ördögi kör...:(:( ez nagyon elkeserít. És nincs valami mód arra, hogy én se és a kicsit se kapjuk meg? Egyébként még nem nyeltem le.
007es vagyok:D Sajnos nincs, mindenképp fertõzöttek lesztek, ez sajnos 100%. Egyedül csak az a megoldás ha lombik programmal termékenyítenek meg téged.
Amúgy. ha csak az anya AIDS-es akkor a baba lehet egészséges, mivel, akkor kapja el a fertõzést, amikor kibújik. Tehát császárral egészséges lenne. De én biztos, hogy nagy utánjárással is ól megfontolnám, hogy feláldoznám -e a gyerekem életét, csak a saját boldogságom érdekében. Lehet teljes szívvel szeretni egy örökbefogadott babát is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!