Találatok a következő kifejezésre: Lehet terhes barátnőm, ha megvolt (2 db)

Lehet terhes a barátnőm, ha megvolt neki az elővérzése, de még nem jött meg neki?

Még nem késett,de picit aggódok:)

Legjobb válasz: Milyen elõvérzésrõl beszélsz?

Milyen elõvérzésrõl beszélsz?
Gondolom te olyan elõvérzésre gondoltál, hogy kezd megjönni, ugye? DE az annak a jele, hogy megfog jönni, de természetesen az eséj mindig megvan arra, hogy valakiteherbeessen! menjetek el egy nõgyógyászhoz, õ biztos választfog nektek adni, hogy a lányterhes-e vagy sem. Ezt látatlanba a vakvilágba nem lehet megmondani, hogy akkor megfog e neki jönni! :S
Ne aggódj, VIGYÁZZ!!
Hát szerintem jól jönne egy 72 tabletta órás azért..
ha tudatlanok vagytok, miért szexelték?! Igen, lehet terhes.
Talán védekezni kéne nem pedig most fosni. Most mi azt is mondhatnánk h 1% (ami nem igaz mert 50-50 vagy az vagy nem) akkor is lehet h pont becsúszott. Pont ugyan úgy lehet terhes mint máskor mert a kisfickók odabent jól elvannak napokig is.
Barátom, ha azt írjuk, hogy csak 5% esély van rá, akkor megnyugszol? Vagy már 20-nál is? 72 órás tabletta, nõdoki. Legközelebb ne nuniba toljátok, ha nincs gumi.
Beszéljetek egy nõdokival.
A kérdező hozzászólása: de mennyi rá az esély ugyan annyi mint ha nem lenne meg neki vagy azért annyira ne agódjam szét magam?
Még egy imádni való esélyes kérdés :) 50% rá az esély mennyi...
Igen lehet h terhes.
Igen lehet.
Igen. Azonnal 72 órás! Ugyanúgy lehet terhes mint máskor!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!