Találatok a következő kifejezésre: Lehet terhes barátnőm, ha (73 db)

Akkor terhes lehet a barátnőm, ha már 4 napja nem szedi a gyógyszert, de minden nap együtt voltunk és most 7 nappal előbb jött meg neki, mint ahogy kellett volna?

Legjobb válasz: Ha megjött a mensese, nem terhes, de egy terhesteszt könnyen megállapítja:-) Ha nem akartok babát, szedje rendesen a gyógyszert, tartsátok be az utasításokat és nem lesz baj:-)

Ha megjött a mensese, nem terhes, de egy terhesteszt könnyen megállapítja:-) Ha nem akartok babát, szedje rendesen a gyógyszert, tartsátok be az utasításokat és nem lesz baj:-)
Ha valaki abbahagyja a gyógyszer szedését kell egy pár hónap, hogy a szervezet hozzászokjon. Igy valószinû, hogy még egy darabig össze-vissza fog neki megjönni. A teherbeesés legvalószinûbb esélye a félidõben van. Azaz az utolsó menstruáció elsõ napjától számitott két hétt. Tehát, ha pont 14 nap telt el az utolsó menstruáció óta mikor együtt voltatok és már 1-2 napja nem szedett gyógyszert könnyen teherbe eshetett. Egy tesztet én is ajánlok, ha meg akarjátok tudni.

Terhes lehet a barátnőm ha fogamzásgátlót szed és gumi nélkül csináltuk menszesz megjövetele előtt 1-2 nappal? Nem mentem el benne, mert attól messzevoltam amikor abbahagytuk.

Asszem 1 nappal tovább szedte a fogamzásgátlót, és úgy feküdtünk le másnap. 2 hete volt a dolog és tegnap érettségi előtt elájult és rosszul volt. Fejfájás, szédülés. Ugye jól sejtem h nem terhesség miatt van? Hozzáértő választ kérnék.

Legjobb válasz: Na most. A fogamzásgátló tabletták esetében NINCS rendelkezésre álló petesejt, ami megtermékenyülhetne. NINCS. Tehát ha rendesen szedte folyamatosan a barátnõd, akkor akár el is mehettél volna benne, hisz ez a lényege. (Szerinted pornókban hogy lehet az, hogy egy csajba akár 20 pasi is belemegy? Rohangál utána abortuszra?) Olvassátok el a betegtájékoztatót.

Na most. A fogamzásgátló tabletták esetében NINCS rendelkezésre álló petesejt, ami megtermékenyülhetne. NINCS. Tehát ha rendesen szedte folyamatosan a barátnõd, akkor akár el is mehettél volna benne, hisz ez a lényege. (Szerinted pornókban hogy lehet az, hogy egy csajba akár 20 pasi is belemegy? Rohangál utána abortuszra?) Olvassátok el a betegtájékoztatót.
1000 nõbõl egy év alatt 1-5 nõ esik teherbe fogamzásgátló tabletta szedése mellett. Ha nem szedi rendesen a tablettát, akkor növeli az esélyt. Minek szedte egy nappal tovább?
100%osan nem lehet kijelenteni, hogy nem terhes (az egyedüli 100%os fogamzásgátlás az, ha nem fekszel le senkivel), ellenben minimális az esély rá szerintem. Egyrészt spontán peteérés abban az idõben nem reális, még akkor sem, ha olyan iszonyat jó volt az együttlétetek (az önmagában nem kizáró ok, hogy nem mentél el benne), meg akkor szerintem be sem ágyazódna, másfelõl az ájulás és a rosszullét sokkal inkább az érettségi vizsgák miatti stressznek tudható be. Elmúlik, jobban lesz :)
Ha nem mentél el benne és szedi a gyógyszert is akkor...na jó......
A kérdező hozzászólása: kösznöm a válaszokat, én sem tartottam valószínûleg hogy teherbe esett, de mivel nem értek az ilyesmihez ezért tettem fel a kérdést
what kind of gyûrû?
együtt fürdésbõl se lesz gyerek... annyira tuti, hogy ha mégis, vállalom, hogy leszek a keresztapja és Ferrarival viszem a keresztelõre... :D
Szerinted használnák az emberek az óvszert a világ minden táján milliószámra, ha nem mûködne? a el sem mentél, akkor pedig végképp nincs ok az aggodalomra. Az lenne a csoda, ha ettõl megfoganna. Kizárt.
Az együttfürdés nem jelent kockázatot :)
vegyetek be ketamint és mindketten megnyugszotok
A kérdező hozzászólása: és az együtt fürdés? nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat!:) rendesek vagytok!:)
Nem lett terhes.. de ha a hüvelygyûrûn keresztül mégis megfoganna, akkor a gyerek ugy fog kinézni mint Michelin..
szóval óvszer volt, el sem mentél... nyugtasd meg asszony pajtást, ebbõl nem lesz gyerek... és álljon itt jó példának az esetetek. A sok rinyáló "de kivette csak egy kicsi ment belém" libának... respect! (Y)
kotton gyûrû... hm, ilyet még nem hallottam. csak simán koton (egy T-vel) ismétlem: akor folyhat ki ha nem figyeltek oda, s lecsúszik nagyon vagy teljesen. Ha odafogod, akkor nincs baj.
Amennyiben helyesen használtátok az óvszert ( + még el sem mentél ), kizárt, hogy következménye lenne az együttlétnek.
nyugi! nincs gáz:)
elsõ: amúgy jah én is ezt akartam kérdezni... de sztm gumival védekeztek.
A kérdező hozzászólása: kotton gyûrû
kifolyni csak akkor folyik ha, ha nem figyeltek arra hogy a helyén maradjon.. ne stresszeljen mert akkor nem fog megjönni neki és mégjobban megijed.
kotton gyûrû XD Hát figyelj nagyon állitsd fel a brét és akkor nem folyik ki..és elõször ne nyomd be tövig

Lehet valaha terhes barátnőm, ha kicsi a méhe és visszahajló?

Ma mesélte, hogy a doki mondta neki, hogy soha nem lehet gyereke. Valaki volt már így??

Legjobb válasz: Azért azt ne mondjuk hogy soha, hanem nehezebb teherbe esnie. Nekem is hasonlót mondtak, mégis szinte azonnal teherbe estem.

Azért azt ne mondjuk hogy soha, hanem nehezebb teherbe esnie. Nekem is hasonlót mondtak, mégis szinte azonnal teherbe estem.
Anyukámnak is ilyen, mégis 3 gyereket szült!
Attól függ mennyire kicsi. Ismerek nõt, aki ez miatt mindig elvetélt. A hátrahajló miatt teherbe tud esni.
Nyilvánvaló, hogy azért az, hogy "kicsi", igen relatív. Lehetséges, hogy van olyan mérték, ami már nagyon kóros, de nem hiszem, hogy egy orvos véleményére kéne alapozni. Nekem is visszahajló méhem van, a 3. védekezés nélküli hónapban meg is fogant a kislányunk. Szóval, nem mondom, hogy nehezen fogant volna.
Nekem is hátrahajló méhem van, mégis nagyon könnyen teherbe estem mindegyik gyermekemmel. A kis méhnél sem mindegy, mennyire kicsi. Én el mennék másik dokihoz is.
Mit jelent a kicsi? Nekem pont most mérték 41 mm vagyis 4 cm. Ez most kicsinek számít?
Hülyeség, a tesómnak is ezt mondták, 2 gyereke van, hamar összejöttek. Amúgy mindenkinek kicsi, aki nem terhes. A terhességgel majd megnõ.
Nekem aztán igazán kicsi, és hátrahajló a méhem, mégis két gyönyörû kisfiam van. :) Mondjuk megszenvedtem mindkét terhességet, de megérte.
Szerintem érdemes elmenni másik orvoshoz most, még akkor is ha nem pont most aktuális a gyermekvállalás. Kérjétek ki másik szakember véleményét. Ha egyértelmûen kizárják a teherbeesés lehetõségét, akkor idõben el tudtok kezdeni egy örökbefogadási procedúrát, illetve idõben átgondolhatjátok mit szeretnétek. A lényeg, nem szabad kétségbe esni, nem az a ti gyermeketek, aki a véreteket örököli, hanem az akit ti neveltek, szerettek, óvtok, féltetek, formáltok. Kitartást és sok sikert kívánok nektek az élethez!

Terhes lehet a barátnőm? Ha:

Ma sokat evett, álmos volt és ahogy hajolt le szúrt a hasa. Ezelött 2 héttel mondta, hanyingere van és a feje is fáj de ezt rá 3 napra mondta mikor mi együtt voltunk ez a nap e hónap 2-án volt. A menzesz-e 23-24-én kellene legyen.

Legjobb válasz: Meg kell várni, megjön e a menzesze. Az, hogy ma többet evett, és álmos, nem jelent semmit. VÉDEKEZTETEK???

Meg kell várni, megjön e a menzesze. Az, hogy ma többet evett, és álmos, nem jelent semmit. VÉDEKEZTETEK???
A kérdező hozzászólása: Az idegességtöl késhet neki de tesztet csináltatok az bisztos választ ad remélem
Persze, lehet terhes. Ha nem jön meg neki, tesztet kell csinálni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a valaszokat
én menszesz után 2 nappal lettem terhes.Az hogy mikor vagyok együtt lényegtelen, ha nem védekezek (nem kézzel , lábbal, becsukot ajtóval)akkor akár baba is lehet.de várjátok meg a menszeszt meg jön e és akkor kiderül minden.Az hogy rosszul volt , fáradt volt.Az semmit nem jelent.
Háááát kedves kérdezõ én pont így lettem terhes, 35 hkm
A kérdező hozzászólása: Értem
Mindig könnyû teherbe esni, de akkor a legnagyobb az esély.
A kérdező hozzászólása: Ha nem mentem el benne az elõváladéktól középidõbe könnyebb terhes lenni?
Csak a lényeget hagytad ki. Középidõben, és nem is védekeztetek. Elég nagy az esély a terhességre.
A kérdező hozzászólása: Nem védekeztünk de nem mentem el én. A menzesz után 5-6 napra rá csináltuk mindezt amit elfelejtettem mondani
Csináljon egy terhességi tesztet. Ha elmarad a menstruációja akkor meg mindenképpen. A hányinger nem jön ilyen gyorsan. Bár ez mindenkinél más de nem hinném, hogy pár nappal a beágyazódás után lenne hányinger és túlzott étvágy. De a teszt és az orvos a biztos.
Ha nem védekeztetek, vagy valami balul sült el, akkor lehet terhes. Az ilyen tünetekre nem lehet mit adni, bármitõl lehet, ez alapján nem lehet megmondani, hogy terhes-e vagy sem. :) Ha majd nem jön meg neki, akkor vegyen tesztet és kiderül. Amilyen idõváltozás van, nem csodálom, hogy álmos!
pont középidõben csináltátok, persze ha nem mentél el, akkor nem olyan sok az esély, de azért megvan. Az aktus után két héttel, reggeli pisibõl már kimutatja majd a teszt, ha besikerült.

Terhes lehet a barátnőm ha előtte kielégítettem magam mielőtt elmentem hozzá majd kézzel izgattuk egymást mikor hozzáértem a nemi szervemhez a kezem előnedves lett. Jó alaposan megtöröltem majd vártunk pár perceés újból megujjaztam?

Úgytudom a spermának tápláló közeg kell ami ez esetben nemvolt meg hiszen letöröltem a kezemr?l és száraz volt.

Legjobb válasz: A "vártunk néhány percet" helyett kézmosás javallott. Amit ettõl függetlenül, ujjazás elõtt amúgy is erõsen javasolnék....

A "vártunk néhány percet" helyett kézmosás javallott. Amit ettõl függetlenül, ujjazás elõtt amúgy is erõsen javasolnék....
Nem hinném. Ujjazás elõtt én is mindenképp a kézmosást javaslom!
A kérdező hozzászólása: Elõtte mostam kezet mielõtt még belekezdtünk volna az egészbe.De mikor a kezem olyan lett jo alaposan megtöröltem.Megnéztük és száraz volt a kezem. Ugye nem lehet terhes,

Ha a szűzhártyát nem lyukasztom át és elmegyek a szexközben úgy hogy benne vagyok lehet terhes barátnőm?

óvatosan megy a szex,ami azt jelenti hogy csak addig megy amíg neki nem fáj..nem éri el a sz?zhártyát és ma elcsúszott a gumi és elmentem!!!:S Lehet terhes így barátn?m????

Legjobb válasz: a szûzhártya nem egy biztonsági számkódos széf, hogy amíg nem juttatod el az útból, addig se ki, se be...

a szûzhártya nem egy biztonsági számkódos széf, hogy amíg nem juttatod el az útból, addig se ki, se be...
Hagyjátok.. ha ennyire fogyatékos ez a hülye kérdezõ.. válaszra se érdemel mert NEM KÉPES FELFOGNI! Legyen gyereke.. mit érdekel.. az ilyeneken nem lehet segíteni:)
ha már a terhességi teszt ki fogja mutatni akkor már elég késõ vagytok a 72 órás tablettához, úgyhogy minél hamarabb keressen fel a barátnõd egy nõgyógyászt, és kérje a tablettát! Más különben nagyon nagy gyötrelmeknek teszed ki a szerelmedet!!! Az abortusz nagyon durva dolog fõleg úgyhogy még a szûzhártyája is meg van, mennyire jó lesz, ha te vigyáztál rá, és egy nõgyógyász majd "mentesíti" orvosi rideg körülmények között Õt a szûzhártyájától...(ja és használd az internetet, sok okos dolgot is megtudhatsz a segítségével, pl.: szûzhártya megléte nem egyenlõ a teherbeesés kizárásával. Egyébként, nem értem azt a részt, hogy elcsúszott a gumi, ha szûz a barátnõd és nem teszed be neki tövig pont emiatt merthogy akkor fájdalmas neki, akkor hogyhogy nem érzed, hogy a gumi már nincs rajtad? NA jó mindegy! Irány a nõdoki, mielõtt nagyobb baj nem lesz, nyugi titoktartási kötelezettségük van, szóval nem fogják meg tudni a csajszi szülei, persze csak ha nem egy 13-14 éves igencsak gyermekkorúról beszélünk...Sok szerencsét, remélem nem lesz nagyobb baj!
már megint 13-14 éves hülyegyerekek szexelnek...
te is terhes leszel :S
Jó hülye vagy már bocsi! amitõl a szüzhártya megmarad az esetleg a kisujjad! ha már benne vagy lényegtelen a szüzhártya eleve miért kell rá vigyázni? azért van, hogy ne legyen :) egyébkét a szüzhártya nem függöleges, hanem vizszintes tehát nem egy pókháló ami nem engedi át a kis rosszaságokat! Ja és lehet hogy terhes!
ajánlom ezt az oldalt, errõl mindent megtudsz ami kell :) http://www.onlyforyou.gportal.hu/gindex.php?pg=19379167&nid=..
"Hagyjátok.. ha ennyire fogyatékos ez a hülye kérdezõ.. válaszra se érdemel mert NEM KÉPES FELFOGNI! Legyen gyereke.. mit érdekel.. az ilyeneken nem lehet segíteni:) " 11.26-os, részben igazad van, De NE LEGYEN gyerekük!!!!!!Mert ebbõl adódik a legtöbbször, hogy a hülye barma belefolytja a rötyibe, kib......ssza a kukába, vagy egyszerûen csak ott hagyja szerencsétlen picurt!!!!!! Az ilyen férgeket ki tudnám írtani a Földrõl!!!! Kefélni tudnak, de a felelõsséget elhárítják, ha meg elkapják õket, akkor idegrohamot kapnak, meg besokkolnak!!!!! A harapdálós vadbarmok is így kezdték, mert "Nem tudták elviselni, hogy sír a pici"!!!!! Az ilyenek vasgolyó kellene, meg két büdös nagy jobbos, az legalább megérné!
A szûzhártya KÖZVETLENÜL a bejáratnál van. LEHETETLEN az, hogy benne vagy a lányban, de a hártyán nem jutsz túl. Egyébként is: a szûzhártyán van lyuk (tudod, vhol ki kell folynia a menzesznek...de gondolom ehhez már logika kellene). Ha pedig van rajta lyuk, akkor nyilván nem használható óvszerként. Menjen el tablettáért. Te meg keress kisebb óvszert, mert ha lecsúszik, akkor kicsit elméretezted...
Szerintem 9 honap mulva terjunk vissza erre a kerdesre...
A terhességnek semmi köze ahhoz, hogy fáj neki vagy nem, ha elmentél benne lehet terhes. A szûzhártya nem egy összefüggõ pajzs, hanem vannak rések, amin simán bemehet az ondó. Mit gondolsz hogy menstruálnak a lányok? Kiizzadják? (ja és az, hogy nem fájt neki nem jelenti azt, hogy nem szakadhatott át....nem mindenkinem fáj) Jó hülyék vagytok, te is de a csajod is!
érdemes*
mi az, hogy nem éri el a szûzhártyát, de van szex ? vagy az én szûzhártyám volt "rossz" helyen :D mert az enyém szemmel látható és érezhetõ is volt és ha azt nem érte volna el a pasim szex közben, akkor szex sem lett volna :D
Lehet! A szûzhártya nem egy védõpajzs. Teljesen belement? akkor 72 órás.. rossz dolog, egy hormon bomba, de így elég nagy az esélye..:s
A kérdező hozzászólása: Akkor célszerû beszerezni egy terhességi tesztet meg normális óvszert..:)
A kérdező hozzászólása: nem csak addig amíg nem fájt neki félig... De ha jól tudom hogy ha nedves akkor nem fáj neki...Arra akarok ki lyukadni hogyha kelõképpen be nedvesedig akkor beljebb hatolni anélkül hogy fájna és akkor már viszont valószínû a terhesség nem?
Igen normális óvszer...meg majd egyszer egy teszt, amit leginkább kimaradt menzesz után célszerû, de min. 2 hét. Ami történt (ha megtörtént) megtörtént. Még a tabival tudtok tenni ellene, vagy abortusz. De mivel elég nagy az esély, inkább a tabi:s:s
Nos, ez már egy éve történt. Fejlemények?

Lehet terhes barátnőm fogamzásgátló mellett ha beleélvezek?

Legjobb válasz: Hogyne. Ha beleélvezel úgy, hogy õ a fogamzásgátló mellett van éppen, amit nem vett be...

101%-os védelem a nemkívánt teherbe eséstõl a vaginális közösülés teljes mértékû mellõzése.
Hogyne. Ha beleélvezel úgy, hogy õ a fogamzásgátló mellett van éppen, amit nem vett be...
"Igaz hogy fiu vagyok, de már nem egy olyan esetröl halottam, hogy szedte a gyogyszert mégis terhes lett. Szal több mint 2%" Hogy mivan? Ez aztán a következtetés: több esetrõl is HALLOTTAM(=mégcsak nem is biztos!), EZÉRT 2%-nál nagyobb esély van a teherbeesésre. (És miért nem 5 vagy 10 vagy mindjárt 100%? :DDDD) Pearl-index alapján: Ha egy éven keresztül csak gumival védekezel, akkor 3-4% esély van a terhességre! Ha csak tabival, akkor 0.1-0.5%! (Ebben az is benne van, hogy valamit elhibázott a lány: rosszkor vette be, antibiotikum bezavart stb.) Arra, hogy egy év alatt halálos közúti balesetet szenvedsz: kb. 0, 01% Összességében én azt mondom, hogy tabletta mellett reálisan nincs értelme aggódni. Megteheted, szíved joga gumival kiegészíteni, de abszolút felelõsen gondolkodik az is, aki egyedül csak a tablettát használja. Az pedig soha semmilyen nagy mintából vett statisztikát nem fog módosítani, ha a te mikrokörnyezetedben éppenséggel van 1-2 ellentétes példa. Kit érdekel? Õk a kivételek, azért is nem 100%, csak 99, 9%-os a védelem. (És ez egy év rendszeres szexre vonatkozik! Nem pedig egyetlen éjszakára!) (Analóg példa: A biztonsági övet kötelezõ bekötni, mert sokkal nagyobb az esély úgy a túlélésre. Pedig volt már eset, hogy a be nem kötés mentette meg az életét valakinek! De ettõl még a bekötés a kötelezõ, mert statisztikailag azzal lehet jobban járni! És ez akkor is így van, ha teljesen véletlenül neked akad 2-3 ismerõsöd is akik mind annak köszönhetik az életüket, hogy szabályszegõ módon pont nem voltak bekötve a balesetkor. Szóval hagyjuk az ilyen "de én már hallottam ellentétes esetet, ezért hülyeség a statisztika" dolgokat...)
Idióták... már bocs. Óvszert nem kellene húznia a srácnak? Dupla holland módszer. Csak kérdés, akkor mi a f*sznak a tabletta :S Gondolom ha nem bízna a barátnõjében, akkor óvszert húzna, nehogy elkapjon valamit, de mivel ez nem áll fenn NEM SZÜKSÉGES FOGAMZÁSGÁTLÓ MELLÉ KIEGÉSZÍTÕ VÉDEKEZÉS! Csak várjátok ki azt az idõt, amikor már hatni kezd.
Lehet bizony, már több esetben is hallottam, nincs 100%os védekezés!
Igaz hogy fiu vagyok, de már nem egy olyan esetröl halottam, hogy szedte a gyogyszert mégis terhes lett. Szal több mint 2%
Ne csinálj ilyen hülyeséget, egyrészrõl nincs biztos módszer, másodszor mi van ha elfelejti szedni, vagy nincs pénze a tabletákra csak errõl te nem tudsz. A tableta nem azért van hogy neked ne kelljen vigyázni.
Azért van a gyógyszer, ne ijesztgessétek már. Ha rendesen szedi, akkor azért szedi, hogy végigcsinálhassátok az aktust.
könyörgöm, ennek ilyen 2% esélye van. ha már fogamzásgátlót szed, az azért van, h nyugodtan élvezz belé.(;
nem lehet terhes, ha rendesen szedi! tapasztalat 32L
Ha valaki rendesen szedi és odafigyel arra, hogy bizonyos más gyógyszerek mellett (pl antibiotikumok) kiegészítõ védekezést is használ, akkor nem lehet terhes. a hibaarány leggyakrabban azért van, mert vagy nem szedik az elõírtak szerint/vagy olyan gyógyszert szednek, ami gyengíti a hatását és nem alkalmaznak kiegészítõ védekezést.
A kérdező hozzászólása: Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ha még nem szed tabit, és úgy volt aktus, de nem mentem bele, hanem elötte kivettem, na akor lehet e terhes? Mert mostanában kell megjönnie, és tegnapi nap folyamán görcsölt a hasa, mára (tegnapi aktusok után) már nem. :S
Úgy lehet. Mert már jöhet kraft közbe is. Óvatosan ezzel. De ha még nem vagytok tisztába az ilyen alap dolgokkal akkor még várjatok vele. Egyébként egy pár napos csúszás belefér. Sokaknak nem olyan rendszeres még fõleg fiatal korban. 19/F

Ha barátnőmmel lefekszek és úgy hogy a nemiszervem kicsit spermás akkor lehet terhes? De nem élvezek el benne, sokak szerint lehet terhes, de eddig akárhányszor csináltuk, sosem volt az, akkor most mégis mi van? Mégse lesz ilyenkor az ember terhes?

Legjobb válasz: Lehet terhes. De tisztában vagy a "lehet" szó jelentésével? nem biztos 100% ra hogy terhes lesz, ezért lehet. Lehet évekig csináljátok és soha nem lesz így terhes, de lehet hogy köv alkalomnál becsúszik a baba.

Lehet terhes. De tisztában vagy a "lehet" szó jelentésével? nem biztos 100% ra hogy terhes lesz, ezért lehet. Lehet évekig csináljátok és soha nem lesz így terhes, de lehet hogy köv alkalomnál becsúszik a baba.
Az van aranyapám, hogy marha nagy szerencsétek volt... Lehet terhes így is. De nyugodtan próbálkozzatok, játszatok a tûzzel amíg leég a ház. (értsd, az asszony tényleg 'megbabásodik'...)
Elöször is: Amikor lefekszel a bnöddel mitöl spermás egy kicsit a nemiszerved? Tehát elötte hogyan került rá? ( A hugycsövedet nem emlitetted, hogy ott is lehetnek, ezért nagyon érdekes ez a kérdés.)
Mázlitok van. Lehet h a spermáddal van a baj v õ nem túl termékeny. Csak így tovább. Egyszer csak összejön
"Elöször is: Amikor lefekszel a bnöddel mitöl spermás egy kicsit a nemiszerved? Tehát elötte hogyan került rá? ( A hugycsövedet nem emlitetted, hogy ott is lehetnek, ezért nagyon érdekes ez a kérdés.)" nem tudom mennyire vagy tisztában a férfi nemiszerv mûködésével de a magömlés elõtt is szokott ondó szivárogni az ember farkából... aztán az is elõfordul h egy este 15 dug az ember egész reggelig xD ilyenkor elõfordul... amúgy én is így csinálom mindig lehet én is magtalan vagyok : D

Ha nem mész el a barátnődben, és kiveszed, akkor lehet terhes a barátnőd?

Szeretkezel a baratnoddel es ido elott kiveszed! nem mesz el a baratnodben ,nem elvezel el meg utana se , terhes lehet a baratnod?

Legjobb válasz: Lehet terhes az elöváladéktól,ritka de lehet.

Lehet terhes az elöváladéktól, ritka de lehet.
Igen hisz az elõváladékban is van ondó szóval 46-50%!
Meg az ovszer sem nyujt tokeletes biztonsagot, nem meg nelkule szeretkezni.
Valóban nem túl biztonságos a dolog. De ha "mindenképpen" ezt akarod, akkor legalább a menstruáció utáni néhány napban. De akkor sem ajánlatos!!
Megnyugtatásként közlöm veled, hogy mi a férjemmel éveken át így szeretkeztünk, és mivel egyikünk sem akart babát, így nem is lett. Most akarunk, és úgy néz ki, hogy sikerült. Négy év volt. Attól még lehettem volna terhes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!