Találatok a következő kifejezésre: Lehet terhes barátnőm, (351 db)

Lehet terhes barátnőm?

Barátnőmnek több mint 1hete késik. Elv nem történt semmi olyan amitől teherbe eshetett volna és neten is megnéztük a terhesség első 15jelét és a 15ből 2 igaz csak rá azok is csak részlegesen. Mi a véleményeket? Szokott amúgy is késni neki 4-5napokat. Köszi előre is

Legjobb válasz: Figyelj, a menstruáció nem atomóra. Bármi miatt késhet, az is simán elképzelhetõ, hogy kimarad az egész havija. Ettõl még nem terhes. Ha rendesen védekeztetek, akkor nem kell izgulni. Csináljatok tesztet és megnyugodhattok.

Figyelj, a menstruáció nem atomóra. Bármi miatt késhet, az is simán elképzelhetõ, hogy kimarad az egész havija. Ettõl még nem terhes. Ha rendesen védekeztetek, akkor nem kell izgulni. Csináljatok tesztet és megnyugodhattok.
nyugi, a barátnõdnek azért késik mert izgul hogy teherbe esett -e. velem is volt olyan hogy habár semmi baki nem csúszott a védekezésbe mégis izgultam hogy meg fog -e jönni, és persze hogy ezek után több mint 1 hét késéssel jött meg :D szerintem ne stresszlej ezen, nyugodjatok meg, ha rendesen védekeztetek tuti nem terhes!! :D 20/l
, , Elv nem történt semmi olyan amitõl teherbe eshetett volna`` tehát nem létesítettetek nemi kapcsolatot, mely során az ivarsejtjeid a hüvelyébe juthattak. ezek alapján nem lehet terhes
"Elv nem történt semmi olyan amitõl teherbe eshetett volna" Akkor mi a gond?
A kérdező hozzászólása: Mondj valami értelmes választ...úgy értem h rendben védekeztünk és nem is szakadt ki az óvszer 1x sem. Többieknek elõre is köszi az ÉRTELMES válaszokat:)
ezek neked nem értelmesek???? Elv nem történt semmi olyan amitõl teherbe eshetett volna-->> ezt te írtad. ebbõl arra következtetünk, hogy NEM szexeltetek...amúgy meg ha nem szakadt ki a gumi és késni is szokott neki, akkor mit vagy oda. nem terhes
A kérdező hozzászólása: De nem szokott ennyit késni neki és nem is érzi hogy megjönne neki. Legalább 1hete késik és max 5napot szokott.
hm hát akkor reménykedj, hogy meg fog jönni. de ha biztos vagy benne, hogy nem szakadt ki, akkor tõled tuti nem lehet
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsónak:) 1etlen normális válaszoló

Az előváladéktól meg néhány döféstől ovszer nélkül lehet terhes barátnőm? Nem élveztem belé.

Legjobb válasz: Köszönöm szépen hogy üzengetsz nekem. Azt kérdezte hogy lehet-e, válaszoltam hogy igen. Feltételeztem róla hogy van annyi esze hogy kizárja azt a kis esélyt mondjuk 72 órás tabival, téma lezárva.

Köszönöm szépen hogy üzengetsz nekem. Azt kérdezte hogy lehet-e, válaszoltam hogy igen. Feltételeztem róla hogy van annyi esze hogy kizárja azt a kis esélyt mondjuk 72 órás tabival, téma lezárva.
Nem kell puhánykodni, de túlreagálni se kell. El kell menni biológiát tanulni, utána ugatni. Elõváladéktól LEHET terhes, de nagyon kicsi az esélye. Biológia: nem az a célja, hogy termékenyítsem, hanem nedvessé tegye a hüvelyt és péniszt, azaz megteremti a szükséges síkosságot az együttléthez és késõbbi megtermékenyítéshez. Épp ezért, ha kevés spermium kerül a váladékba, azok általában vagy nem elég gyorsak, vagy nem elég fejlettek, azokat üríti ki elõször a szervezet, amelyik nem megfelelõ állapotú a megtermékenyítésre, síkosításra viszont igen. Na lehet lepontozni nagyokosok, de utána húzzatok vissza gimibe tanulni egy kis bioszt.
Igen, lehet tõle terhes. Igaz, kicsi az esélye de azért legközelebb vigyázzatok jobban
lehet terhes...
Lehet ti felelõtlen hülyék (jajjstenem ne puhánykodjunk már velük), ha 72 órán belül volt, irány a háziorvos ill. patika. Hacsak nem akartok gyereket. És döfni max hasba szokás, érdekes egy szót használsz... Az elsõnek üzenem, hogy ha majd õ esik teherbe/ejt teherbe az elõváladéktól, akkor majd megnézném, hogy mit kezd azzala kevés eséllyel. Majd azzal fogja magát nyugtatni?
Ne haragudj, de ha annyi esze nem volt, hogy egy gumit felhúzzon, akkor annyi lesz, hogy bevetessen a barátnõjével egy eseményutánit? Valamelyik kérdezõ azt se tudta, mi az...
Én nem ugatok le senkit, te oktatsz ki itt mindenkit:) )
Mondtam én, hogy 100%-, hogy nem lesz terhes? NEM! Azt mondtam, hogy LEHET! Szóval ne ugassál légyszíves, köszönöm. :)
08:35 akkor ugye nem baj, ha egyesek a biológiának ellent mondva lesznek terhesek? mivel nem egy ismerõsömmel megtörtént, ill õk az eredményei egy ilyen megszakításosnak:) de valóban igazad van, kevés Magyarország lakossága, csak kár, hogy az ostoba emberek szaporodnak akiknek a lelkiismeretét még ostobább emberek akarják megnyugtatni
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat megpróbálunk szerezni 72ótás tabit
Elméleti síkon lehetsz csak tõle terhes.
Arra való ez az egész kóceráj, hogy leírjuk, amit gondolunk/tudunk. Leírtam. Ha azt írtam volna, hogy tuti, hogy nem lesz terhes a csaj, akkor lenne okod nyivákolni, addig nem.

Lehet terhes barátnőm?

Ha félig lecsúszik az óvszer. De az óvszer nyitott vége nem volt a hüvelyében és úgy vettem észre, hogy az szoros volt, nem engedett ki semmit. Nem akartunk 72 órás tablettát, mert az indokolatlanul terhelné meg a szervezetét nagyon.

Legjobb válasz: Kicsi az esélye, de semmi sem lehetetlen. Megnyugodhatsz, de legyetek óvatosak. Eléggé megterhelné a 72 órás tabi, de a szülés és terhesgondozás sem két fillér.

Kicsi az esélye, de semmi sem lehetetlen. Megnyugodhatsz, de legyetek óvatosak. Eléggé megterhelné a 72 órás tabi, de a szülés és terhesgondozás sem két fillér.
nem :)
A kérdező hozzászólása: Tudom, de ebben az esetben értettem, hogy fölöslegesen terhelné meg...

Ha a szűzhártyát nem lyukasztom át és elmegyek a szexközben úgy hogy benne vagyok lehet terhes barátnőm?

óvatosan megy a szex,ami azt jelenti hogy csak addig megy amíg neki nem fáj..nem éri el a sz?zhártyát és ma elcsúszott a gumi és elmentem!!!:S Lehet terhes így barátn?m????

Legjobb válasz: a szûzhártya nem egy biztonsági számkódos széf, hogy amíg nem juttatod el az útból, addig se ki, se be...

a szûzhártya nem egy biztonsági számkódos széf, hogy amíg nem juttatod el az útból, addig se ki, se be...
Hagyjátok.. ha ennyire fogyatékos ez a hülye kérdezõ.. válaszra se érdemel mert NEM KÉPES FELFOGNI! Legyen gyereke.. mit érdekel.. az ilyeneken nem lehet segíteni:)
ha már a terhességi teszt ki fogja mutatni akkor már elég késõ vagytok a 72 órás tablettához, úgyhogy minél hamarabb keressen fel a barátnõd egy nõgyógyászt, és kérje a tablettát! Más különben nagyon nagy gyötrelmeknek teszed ki a szerelmedet!!! Az abortusz nagyon durva dolog fõleg úgyhogy még a szûzhártyája is meg van, mennyire jó lesz, ha te vigyáztál rá, és egy nõgyógyász majd "mentesíti" orvosi rideg körülmények között Õt a szûzhártyájától...(ja és használd az internetet, sok okos dolgot is megtudhatsz a segítségével, pl.: szûzhártya megléte nem egyenlõ a teherbeesés kizárásával. Egyébként, nem értem azt a részt, hogy elcsúszott a gumi, ha szûz a barátnõd és nem teszed be neki tövig pont emiatt merthogy akkor fájdalmas neki, akkor hogyhogy nem érzed, hogy a gumi már nincs rajtad? NA jó mindegy! Irány a nõdoki, mielõtt nagyobb baj nem lesz, nyugi titoktartási kötelezettségük van, szóval nem fogják meg tudni a csajszi szülei, persze csak ha nem egy 13-14 éves igencsak gyermekkorúról beszélünk...Sok szerencsét, remélem nem lesz nagyobb baj!
már megint 13-14 éves hülyegyerekek szexelnek...
te is terhes leszel :S
Jó hülye vagy már bocsi! amitõl a szüzhártya megmarad az esetleg a kisujjad! ha már benne vagy lényegtelen a szüzhártya eleve miért kell rá vigyázni? azért van, hogy ne legyen :) egyébkét a szüzhártya nem függöleges, hanem vizszintes tehát nem egy pókháló ami nem engedi át a kis rosszaságokat! Ja és lehet hogy terhes!
ajánlom ezt az oldalt, errõl mindent megtudsz ami kell :) http://www.onlyforyou.gportal.hu/gindex.php?pg=19379167&nid=..
"Hagyjátok.. ha ennyire fogyatékos ez a hülye kérdezõ.. válaszra se érdemel mert NEM KÉPES FELFOGNI! Legyen gyereke.. mit érdekel.. az ilyeneken nem lehet segíteni:) " 11.26-os, részben igazad van, De NE LEGYEN gyerekük!!!!!!Mert ebbõl adódik a legtöbbször, hogy a hülye barma belefolytja a rötyibe, kib......ssza a kukába, vagy egyszerûen csak ott hagyja szerencsétlen picurt!!!!!! Az ilyen férgeket ki tudnám írtani a Földrõl!!!! Kefélni tudnak, de a felelõsséget elhárítják, ha meg elkapják õket, akkor idegrohamot kapnak, meg besokkolnak!!!!! A harapdálós vadbarmok is így kezdték, mert "Nem tudták elviselni, hogy sír a pici"!!!!! Az ilyenek vasgolyó kellene, meg két büdös nagy jobbos, az legalább megérné!
A szûzhártya KÖZVETLENÜL a bejáratnál van. LEHETETLEN az, hogy benne vagy a lányban, de a hártyán nem jutsz túl. Egyébként is: a szûzhártyán van lyuk (tudod, vhol ki kell folynia a menzesznek...de gondolom ehhez már logika kellene). Ha pedig van rajta lyuk, akkor nyilván nem használható óvszerként. Menjen el tablettáért. Te meg keress kisebb óvszert, mert ha lecsúszik, akkor kicsit elméretezted...
Szerintem 9 honap mulva terjunk vissza erre a kerdesre...
A terhességnek semmi köze ahhoz, hogy fáj neki vagy nem, ha elmentél benne lehet terhes. A szûzhártya nem egy összefüggõ pajzs, hanem vannak rések, amin simán bemehet az ondó. Mit gondolsz hogy menstruálnak a lányok? Kiizzadják? (ja és az, hogy nem fájt neki nem jelenti azt, hogy nem szakadhatott át....nem mindenkinem fáj) Jó hülyék vagytok, te is de a csajod is!
érdemes*
mi az, hogy nem éri el a szûzhártyát, de van szex ? vagy az én szûzhártyám volt "rossz" helyen :D mert az enyém szemmel látható és érezhetõ is volt és ha azt nem érte volna el a pasim szex közben, akkor szex sem lett volna :D
Lehet! A szûzhártya nem egy védõpajzs. Teljesen belement? akkor 72 órás.. rossz dolog, egy hormon bomba, de így elég nagy az esélye..:s
A kérdező hozzászólása: Akkor célszerû beszerezni egy terhességi tesztet meg normális óvszert..:)
A kérdező hozzászólása: nem csak addig amíg nem fájt neki félig... De ha jól tudom hogy ha nedves akkor nem fáj neki...Arra akarok ki lyukadni hogyha kelõképpen be nedvesedig akkor beljebb hatolni anélkül hogy fájna és akkor már viszont valószínû a terhesség nem?
Igen normális óvszer...meg majd egyszer egy teszt, amit leginkább kimaradt menzesz után célszerû, de min. 2 hét. Ami történt (ha megtörtént) megtörtént. Még a tabival tudtok tenni ellene, vagy abortusz. De mivel elég nagy az esély, inkább a tabi:s:s
Nos, ez már egy éve történt. Fejlemények?

Lehet terhes barátnőm fogamzásgátló mellett ha beleélvezek?

Legjobb válasz: Hogyne. Ha beleélvezel úgy, hogy õ a fogamzásgátló mellett van éppen, amit nem vett be...

101%-os védelem a nemkívánt teherbe eséstõl a vaginális közösülés teljes mértékû mellõzése.
Hogyne. Ha beleélvezel úgy, hogy õ a fogamzásgátló mellett van éppen, amit nem vett be...
"Igaz hogy fiu vagyok, de már nem egy olyan esetröl halottam, hogy szedte a gyogyszert mégis terhes lett. Szal több mint 2%" Hogy mivan? Ez aztán a következtetés: több esetrõl is HALLOTTAM(=mégcsak nem is biztos!), EZÉRT 2%-nál nagyobb esély van a teherbeesésre. (És miért nem 5 vagy 10 vagy mindjárt 100%? :DDDD) Pearl-index alapján: Ha egy éven keresztül csak gumival védekezel, akkor 3-4% esély van a terhességre! Ha csak tabival, akkor 0.1-0.5%! (Ebben az is benne van, hogy valamit elhibázott a lány: rosszkor vette be, antibiotikum bezavart stb.) Arra, hogy egy év alatt halálos közúti balesetet szenvedsz: kb. 0, 01% Összességében én azt mondom, hogy tabletta mellett reálisan nincs értelme aggódni. Megteheted, szíved joga gumival kiegészíteni, de abszolút felelõsen gondolkodik az is, aki egyedül csak a tablettát használja. Az pedig soha semmilyen nagy mintából vett statisztikát nem fog módosítani, ha a te mikrokörnyezetedben éppenséggel van 1-2 ellentétes példa. Kit érdekel? Õk a kivételek, azért is nem 100%, csak 99, 9%-os a védelem. (És ez egy év rendszeres szexre vonatkozik! Nem pedig egyetlen éjszakára!) (Analóg példa: A biztonsági övet kötelezõ bekötni, mert sokkal nagyobb az esély úgy a túlélésre. Pedig volt már eset, hogy a be nem kötés mentette meg az életét valakinek! De ettõl még a bekötés a kötelezõ, mert statisztikailag azzal lehet jobban járni! És ez akkor is így van, ha teljesen véletlenül neked akad 2-3 ismerõsöd is akik mind annak köszönhetik az életüket, hogy szabályszegõ módon pont nem voltak bekötve a balesetkor. Szóval hagyjuk az ilyen "de én már hallottam ellentétes esetet, ezért hülyeség a statisztika" dolgokat...)
Idióták... már bocs. Óvszert nem kellene húznia a srácnak? Dupla holland módszer. Csak kérdés, akkor mi a f*sznak a tabletta :S Gondolom ha nem bízna a barátnõjében, akkor óvszert húzna, nehogy elkapjon valamit, de mivel ez nem áll fenn NEM SZÜKSÉGES FOGAMZÁSGÁTLÓ MELLÉ KIEGÉSZÍTÕ VÉDEKEZÉS! Csak várjátok ki azt az idõt, amikor már hatni kezd.
Lehet bizony, már több esetben is hallottam, nincs 100%os védekezés!
Igaz hogy fiu vagyok, de már nem egy olyan esetröl halottam, hogy szedte a gyogyszert mégis terhes lett. Szal több mint 2%
Ne csinálj ilyen hülyeséget, egyrészrõl nincs biztos módszer, másodszor mi van ha elfelejti szedni, vagy nincs pénze a tabletákra csak errõl te nem tudsz. A tableta nem azért van hogy neked ne kelljen vigyázni.
Azért van a gyógyszer, ne ijesztgessétek már. Ha rendesen szedi, akkor azért szedi, hogy végigcsinálhassátok az aktust.
könyörgöm, ennek ilyen 2% esélye van. ha már fogamzásgátlót szed, az azért van, h nyugodtan élvezz belé.(;
nem lehet terhes, ha rendesen szedi! tapasztalat 32L
Ha valaki rendesen szedi és odafigyel arra, hogy bizonyos más gyógyszerek mellett (pl antibiotikumok) kiegészítõ védekezést is használ, akkor nem lehet terhes. a hibaarány leggyakrabban azért van, mert vagy nem szedik az elõírtak szerint/vagy olyan gyógyszert szednek, ami gyengíti a hatását és nem alkalmaznak kiegészítõ védekezést.
A kérdező hozzászólása: Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ha még nem szed tabit, és úgy volt aktus, de nem mentem bele, hanem elötte kivettem, na akor lehet e terhes? Mert mostanában kell megjönnie, és tegnapi nap folyamán görcsölt a hasa, mára (tegnapi aktusok után) már nem. :S
Úgy lehet. Mert már jöhet kraft közbe is. Óvatosan ezzel. De ha még nem vagytok tisztába az ilyen alap dolgokkal akkor még várjatok vele. Egyébként egy pár napos csúszás belefér. Sokaknak nem olyan rendszeres még fõleg fiatal korban. 19/F

Ha barátnőmmel lefekszek és úgy hogy a nemiszervem kicsit spermás akkor lehet terhes? De nem élvezek el benne, sokak szerint lehet terhes, de eddig akárhányszor csináltuk, sosem volt az, akkor most mégis mi van? Mégse lesz ilyenkor az ember terhes?

Legjobb válasz: Lehet terhes. De tisztában vagy a "lehet" szó jelentésével? nem biztos 100% ra hogy terhes lesz, ezért lehet. Lehet évekig csináljátok és soha nem lesz így terhes, de lehet hogy köv alkalomnál becsúszik a baba.

Lehet terhes. De tisztában vagy a "lehet" szó jelentésével? nem biztos 100% ra hogy terhes lesz, ezért lehet. Lehet évekig csináljátok és soha nem lesz így terhes, de lehet hogy köv alkalomnál becsúszik a baba.
Az van aranyapám, hogy marha nagy szerencsétek volt... Lehet terhes így is. De nyugodtan próbálkozzatok, játszatok a tûzzel amíg leég a ház. (értsd, az asszony tényleg 'megbabásodik'...)
Elöször is: Amikor lefekszel a bnöddel mitöl spermás egy kicsit a nemiszerved? Tehát elötte hogyan került rá? ( A hugycsövedet nem emlitetted, hogy ott is lehetnek, ezért nagyon érdekes ez a kérdés.)
Mázlitok van. Lehet h a spermáddal van a baj v õ nem túl termékeny. Csak így tovább. Egyszer csak összejön
"Elöször is: Amikor lefekszel a bnöddel mitöl spermás egy kicsit a nemiszerved? Tehát elötte hogyan került rá? ( A hugycsövedet nem emlitetted, hogy ott is lehetnek, ezért nagyon érdekes ez a kérdés.)" nem tudom mennyire vagy tisztában a férfi nemiszerv mûködésével de a magömlés elõtt is szokott ondó szivárogni az ember farkából... aztán az is elõfordul h egy este 15 dug az ember egész reggelig xD ilyenkor elõfordul... amúgy én is így csinálom mindig lehet én is magtalan vagyok : D

Ha nem mész el a barátnődben, és kiveszed, akkor lehet terhes a barátnőd?

Szeretkezel a baratnoddel es ido elott kiveszed! nem mesz el a baratnodben ,nem elvezel el meg utana se , terhes lehet a baratnod?

Legjobb válasz: Lehet terhes az elöváladéktól,ritka de lehet.

Lehet terhes az elöváladéktól, ritka de lehet.
Igen hisz az elõváladékban is van ondó szóval 46-50%!
Meg az ovszer sem nyujt tokeletes biztonsagot, nem meg nelkule szeretkezni.
Valóban nem túl biztonságos a dolog. De ha "mindenképpen" ezt akarod, akkor legalább a menstruáció utáni néhány napban. De akkor sem ajánlatos!!
Megnyugtatásként közlöm veled, hogy mi a férjemmel éveken át így szeretkeztünk, és mivel egyikünk sem akart babát, így nem is lett. Most akarunk, és úgy néz ki, hogy sikerült. Négy év volt. Attól még lehettem volna terhes.

Tegnap a barátnőmmel petingeltünk, és odaraktam a péniszem a hüvelyéhez, nem dugtam be neki, csak a csiklójához dörgöltem, illetve a hüvelybemeneténél nyomkodtam, de nem dugtam be, biztos vagyok benne. Nem volt rajtam óvszer, lehet terhes a barátnőm?

Tehát egy kicsit sem dugtam be neki,és utánna kitapogattam,és megvan a szűzhártyája. Ma egy picit fáj neki,de az gondolom azért,mert az ujjunkkal megbizonyosodtunk róla. Úgy hallottam,ha valakinek elsőnek bedugják,az a fiúnak is fáj,illetve a lánynak is fáj,és egyénenként változik a vérzés és fájdalom mértéke.

Legjobb válasz: Neki se nem vérzett,se nem fájt. És mégegyszer hangsúlyozom 1 mm-re sem dugtam be neki! A valódi kérdés tehát,ha a hüvelybemeneténél neki nyomkodtam a makkomat,és azon egy kis elõváladék volt,lehet terhes a barátnõm? (NEM DUGTAM BE NEKI! )

A kérdező hozzászólása: Neki se nem vérzett, se nem fájt. És mégegyszer hangsúlyozom 1 mm-re sem dugtam be neki! A valódi kérdés tehát, ha a hüvelybemeneténél neki nyomkodtam a makkomat, és azon egy kis elõváladék volt, lehet terhes a barátnõm? (NEM DUGTAM BE NEKI! )
Lehet. Kicsi az esély, de lehet
A kérdező hozzászólása: Dehát nem dugtam be neki, és kötve hiszem, hogy beszivárogna, annál is inkább, hogy olyanokat is olvastam, hogy a sperma nagyrésze kifolyik a hüvelybõl! De én nem sültem el, 3-4-et löktem, és nem voltam benne! Csak a bemenetnél nyomkodtam neki, a szemérem csontjának, illetve a csiklójának.
Nagyon minimális az esélye...
nézegess inkább gyerekholmikat!
Nagyon kicsi az esélye, de ki nem zárható!
Péntek reggel vakargattam a tökömet a buszmegállóban, majd kezet fogtam egy nõvel egy állásinterjún. Feltételezem hogy otthon maszturbált. Most akkor lehet tõlem terhes?
Kb 1:1000000 az esélye, hogy terhes legyen...nekem a barátom sokszor bedugja gumi nélkül és én se szedek még bogyót...bedugja pár percre és ennyi...nekem sincs tõle semmi bajom. Úgyhogy nyugi! Semmi baj nem lehet. :)
hat ha volt elovaladek, akkor igen. ha nem, akkor nem.
Ha volt elõváladék, akkor elvileg van rá esély, mert az elõváladék is tartalmazHAT spermát, de elég kicsi a valószínûsége!! Mikor múlt el a menzije? Mert sok dolognak kell együtt állnia ahhoz hogy baba legyen. Szerintem nem lesz "gond" de azért legközelebb húzz gumit és akkor nyugodtan fogsz aludni!
A kérdező hozzászólása: kb 1 héttel múlt el neki. Legközelebb az lesz , de csak megpróbáltuk hogy ha nem fáj neki akkor mennyen tovább és akkor már gumit is vettem volna.De tényleg csak annyi volt hogy ameddig nem fájt neki addig ment be elõváladék nem hiszem hogy volt.
Sztem nem lesz baj ne izguljatok, de ha nem jön meg neki feltétlenül intézkedjetek. De sztem tuti nincs gáz, nyugi!
Az ujjazásnál kizárt a baba. A farkazásnál lehetséges. Tudod, aki gyufával játszik benzineskanna mellett, bármi elõfordulhat

Lehet terhes attól a barátnőm, hogy lankadás miatt alul kifolyt az előváladék az óvszerből?

Röviden összefoglalva az történt, hogy barátn?mmel megvolt az aktus aznap másodszor. És a végére valahogy lelankadtam vagy nem is tudom és még nem élveztem el csak barátn?m, de azt vettük észre, hogy az óvszerb?l alul szépen kifolyt az el?váladék mert teljesen üres volt, de nem volt lyukas mert engedtünk bele vizet is. Ekkor már késett neki a havija mert feb.10 körül kellett volna megjönnie és azóta se jött meg neki. Nagyon aggódok, hogy talán terhes, de ? meg azt mondja, majd megjön ha akar, meg hogy már maradt ki neki a mensije, persze akkor csak 10 napot késett.13 éves korában volt hogy 1 hónap maradt ki Amúgy most 15 éves és rengeteget stresszel a suli miatt. Szerintetek lehet ett?l terhes amit elmondtam? Sajnos nem tudom, hogy el?tte lév? alkalmakkal is megeshetett-e, hogy alul kifolyt, mert azt így nem nézegettük, ha nem élveztem el. Amúgy is elég sok stressz az hogy csak hétvégente vagyunk együtt és nem igen tudunk aludni, és ? is elég álmos mostanában. És ez miatt is félek persze. Szóval adjatok tanácsot kérlek, én elég rosszul alszom emiatt

Legjobb válasz: Igen, elõváladéktól is lehet terhes. Ha meg összevissza jön meg neki és szokott késni, akkor azt se tudhatjátok, hogy mikor van peteérése. Ha megjön neki hamarosan, akkor nem lett terhes. Ha 2 héten belül nem jön meg, akkor 2 hét múlva teszteljen. Elõbb nem érdemes, mert minimum ennyi idõ kell, mire annyi HCG hormon termelõdik, amennyit a teszt már ki tud mutatni. De bízzunk benne, hogy nem lesz terhes. Igazából erre van több esély, sokkal több esély, mint a babára.

Igen, elõváladéktól is lehet terhes. Ha meg összevissza jön meg neki és szokott késni, akkor azt se tudhatjátok, hogy mikor van peteérése. Ha megjön neki hamarosan, akkor nem lett terhes. Ha 2 héten belül nem jön meg, akkor 2 hét múlva teszteljen. Elõbb nem érdemes, mert minimum ennyi idõ kell, mire annyi HCG hormon termelõdik, amennyit a teszt már ki tud mutatni. De bízzunk benne, hogy nem lesz terhes. Igazából erre van több esély, sokkal több esély, mint a babára.
szia. szerintem az a legbiztibb ha csinatok egy tesztet, az altalaban nem teved. ha neg. akkor nincs para, ha poz. akkor meg fejfajas...mivel eleg fiatal a baratnod, de a leirtak alapjan eleg szabalytalan a ciklusa. en javaslok egy tesztet, bizti ami bizti. 8hetes kismama:) (fogamzasgatlo mellett)
A kérdező hozzászólása: Tudjátok az az egy téveszt meg, hogy elvileg azért a mellfájdalomnak elõ kellett volna jönni, de annak pl nyoma sincs. De biztos ami biztos holnap úgyis kiderül.. Szerintem engem megölnek a szülei:(
A mellfájdalom nekem csak most jött:) ) 10 hetes vagyok, szerintem ez sem törvényszerû:) Bocs, nem elkeseríteni akarlak.
a mellfajdalom tenleg nem torvnyszeru, de azert megirod ugye hogy mi volt. szoritok neked.
A kérdező hozzászólása: Feltétlenül megírom! És köszönöma segítségeteket!
az elején én sem éreztem h terhes vagyok.csak jóval pozi teszt után jöttek a tünetek:hányinger meg ilyesmi.amikor meg kelett volna jönnie, nekem is folyamatosan fájt a derekam, pont mikor készülõdik a menszi.volt olyan h 5 percenként rohantam a wc-re melóban, mert mindíg azt hittem h na most tuti megjött.de nem.és azóta már 29 hetes kismami vagyok.
milett?:S szorítok neked (nektek) nagyonnn...:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Végülis negatív lett a teszt, a legdrágább tesztet vettem meg, amit találtam (One step) Remélem reális az eredmény, nagyon határozott negatív volt. Kicsit meg is nyugodtam azért, viszont nem tudom mi késleltetheti ennyit a barátnõm mensijét:/
A kérdező hozzászólása: 11:03-ra: Köszönöm/köszönjük szépen, aranyos vagy!:)
2. oldalról 21:52-es vagyok. Hát örülök, hogy nem terhes, izgultam. :) Szerintem az lenne a legjobb, ha elmenne nõgyógyászhoz. Nehogy valami komolyabb baja legyen. Tudom, hogy rossz elmenni nõdokihoz :S, de legalább kiderül, hogy mi van. Majd ha sikerült elmenni és kiderült mivan, azért írd meg.:) Szorítok, hogy ne legyen komolyabb baja. :)
juuuj:) nah jolvn! figyelj. vegyél még 1 teszet, ugyanis a teszteknek van hibazszázaléka. én spec amikor tesztelek, mindig 2õt veszek.. és reggel elsõ vizeletnél tesztelek. vagy nõdoki se ártana. ha a 2. is negatíív ak 100% h nincs gond!:)
(19:35ös vagyok) én voltam amugy a 11:03 as az egyiknap.:)
orulok, hogy negativ, a teztek alatalaban nem tevadnek, esetleg vegyel egy legolcsobat is, nezzetek meg, ha az is neg akkor 100%hogy baba, de egy doki nem artana.
A kérdező hozzászólása: Én 20 éves vagyok reagálva a kommentre, de ugye védekeztünk mindig is, teljesen szakszerûen. És nekem is õ volt az elsõ.. ha értitek mire gondolok. Nem jött meg neki ma sem de csak holnap tudjuk megcsinálni a tesztet, ma veszem meg délután.
elozo vagyok, bocs, roszul neztem a kommntet....
11:01 es, elozo vagyok, nemtom tolem kerdezted-e, en 24 vagyok, ferjnel, es 8 hets kismama, es nekem sem voltak tuneteim, csak veletlenul jottek ra egy rutinvizsgalaton.es azota sincs mas tunetem mint a hasszurkalas.
hááát. mi azt nem tudhatjuk, hogy mennyi fojt ki..minden esetre hogyha azt a tény vesszük lapul, hogy elõváldák jutot belé, lehet trehes. magyarul kimaradt neki és kicsit se érdekli a csajt?:S az komoly. holnap menj be dmbe, rossmanba, akárhova és vegyél egy terhestesztet. kb ezer forint. MIDNENKÉPP!. ha terhes, csak 3 hónapig lehet az aktus után abortusz... llehet h már 1-2 hónapos.. nincsenek terhességi jelei? reggeli émelygés, stb? könyörgöm vegyél neki holnap 1 teszte és csináljátok meg!
elso vagyok, a masodik valaszolonak uzenem hogy nem feltetlenul lhetnek tunetei, en egy rutinvizsgalaton jottem ra ogy terhes vagyok, es azota sincsenek tuneteim, szovel TESZTELJETEK
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi hányinger, semmi, csak ez a fáradtság, álmosság.. Meg olyan 2 hete pár napig sokat ment pisilni, de ez már elmúlt. Volt még neki olyan mint a legutóbbi kimaradásnál, hogy kicsit pecsételt amikor WCre ment, meg fehér folyás mint amikor meg akart jönni. Meg ahogy mesélte nekem 13 évesen 2x fél év kimaradt, ez új infó.. Ez a fáradtság dolog aggaszt. Ha sok kávét iszik akkor bezzeg pörög mint a nemtudom mi hihi
A kérdező hozzászólása: És szúró fájdalmat érez már 1 hete kb az alhasába. Hozzátenném rendkívül feszült a terhesség dologgal nem is akarom cseszegetni, mert az iskola miatt nagyon stresszes és feszült folyamatosan.
A pecsétlés a beágyazódás jele is lehet. Az alhasi fájdalom is. szerintem terhes. Csináljatok tesztet.
Az alhasi fájdalom a terhesség jele is lehet.Ezt akartam írni. elõzõ.
A kérdező hozzászólása: fúha.. **para** pedig már mondtam is neki, hogy veszek tesztet, de õ csak nevet rajtam, hogy úgyse terhes.. Azért csak érezné, fú nagyon parázok komolyan, sajnos nem tudok nyugodt lenni.
A kérdező hozzászólása: annyit pontosítanék, hogy nem az alhasa szúr, hanem a dereka. Azt mondja épp olyan mint amikor készül a mensi.
Szia! Érdekes, hogy ezen nevet. Én is 16 vagyok, de valahogy nem nevettem rajta. :S Nem érezné ha terhes!!!!! Mindenképp vedd rá a tesztre, legalább te megnyugszol, ha már õt nem érdekli. Annyit mér hozzáfûzök, hogy 18 év alatt a 18. hétig elveszik a babát! Remélem nem terhes. Majd írd, hogy mi lett! 24+5h km:)
Én sem éreztem rögtön hogy kisbabám lesz..de pont így kezdõdött a terhesség.És vártam hogy megjöjjön, de semmi.Csináltass vele tesztet.
nekem se voltak tneteim, es az alhas szuka, meg a mindjart megjn erzes bizony nalam is volt, ugyhogy teszteljetek szerintem, attol legalabb te megnyugszol, ha ot nem is erdekli
21:52-es vagyok. Amúgy te mennyi idõs vagy? HA szabad kérdezni.
A kérdező hozzászólása: Biztonság kedvéért tesztelt egy Gabriel-el is, az is negatív lett.. És továbbra sincs mensi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!