Találatok a következő kifejezésre: Lehet terhes a teszt szerint valószínű (2 db)

Lehet terhes vagyok (a teszt szerint) valószínű hogy 6 hetes, de tegnap pecsételve véreztem. Mi lehet ez?

Orvos még nem er?sítette meg, hogy az lennék, csak a teszt, de összevitatkoztunk a párommal és azóta görcsölök, meg cseppekben vérzek.Borzalmasan félek,az orvosom csak holnap tud fogadni.

Legjobb válasz: Gyorsan vegyél be egy Hova nyugtatót (ezt terhesen is lehet),nehogy a stressz miatt elmenjen a baba!

Gyorsan vegyél be egy Hova nyugtatót (ezt terhesen is lehet), nehogy a stressz miatt elmenjen a baba!
AZONNAL nyugodj meg!!! És szerintem akkor is menj dokihoz, ha a sajátod nem tud fogadni, csak holnap! Menj valami sürgõsségire, találnak ott olyan orvost, aki tudja, mi a teendõ! Vérzel! Ezzel nem lehet játszani! ORVOS!!! Ne várj holnapig!
Szia! Hasonló cipõben jártam, mint te, igaz mi nem vitáztunk a párommal. 5 hetes terhes voltam, mikor a teszt kimutatta. Pecsételõ vérzésem volt, mielõtt megkellet volna jönnie, de nem jött meg. Onnan számolva nekem 4 hétig alhasi fájdalmaim voltak, mintha megakarna jönni a menszeszem. A teszt után másnap mentem a nõgyógyászhoz, mondtam neki a pecsételést is, de nem mondott rá semmit, viszont csinált hüvely UH-t és mondta a petezsák méretét. Következõ hétre volt szívhangja az "embriónak". Remélem kicsit megnyugtattalak.
szia..én 8 hetes vagyok és volt pecsételöm..akkor tájt elöfordul az elején amikor esedékes lenne a menzi..de mindenképp nyugodj meg..és menj el egy másik orvoshoz..ö is eltudja mondani mi ateendö..mert mi hiába mondjuk a tapasztalatokat attol nem szabad a mi szavunkra adni.menj el az sztk -ba mondjuk, .és nyugi
A 3. válaszoló vagyok. Tény, hogy nekem a menszesz várható idelyében volt pecsételésem és idegeskedés miatt nem véreztem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válszokat! Miután írtam nagyon begörcsöltem, ígazából még mindig rossszul vagyok, de az orvosom mégis fogadott, MILYEN NAGYLELKÛ:( De a lényeg hogy baba van biztosan:) És semmi baja:) Annyira boldog vagyok...azt hiszem nagyon megnyugodtam:) És most megyek pihenek egy nagyott! Tényleg millió hála!

7 hete volt az utolsó mensim. Voltam nődokinál, aki szerint nem valószínű, hogy terhes vagyok, a teszt is negatív volt (2 hete). A doki előtt szúrt a hasam a petefészkeimnél, azóta viszont elmúlt. Lehet, hogy cisztám volt?

7 hete volt az utolsó mensim. Voltam n?dokinál, aki szerint nem valószín?, hogy terhes vagyok, a teszt is negatív volt (2 hete). A doki el?tt szúrt a hasam a petefészkeimnél, azóta viszont elmúlt. Ha esetleg "kipukkasztotta" a doki, akkor annak lenne valami tünete? Egyáltalán lehetséges ilyen? Ráadásul mindkét oldalon? Vizsgálat közben nem éreztem semmit. És ez okozhatja, hogy nem jön meg?

Legjobb válasz: Egy átlagos nõi ciklus 28-32 napig tart. A ciklust a vérzés elsõ napjától számítjuk. De ezek csak arányszámok. Egy nagyobb rakás dolog befolyásolhatja a ciklus hosszát. ( pl. hosszabb stesszre - idegfeszültség, hireten fogyás, hízás, nagy fizikai megterhelés pár napig, fényhiány )olyan hormont termel a szervezet, ami un. ösztrogén termelést gátló hatású - nem engedi megérni a tüszõt - így elhúzódik a ciklus. A doki nem pukkasztot ki semmit. ( Vizsgálattal lehetetlen. :) ) Természetesen lehet egyszerre mindkét petefészekben tüszõérés, így lesznek pl. a kétpetéjû ikrek. Ami veled történik teljesen normálisnak tûnik, fiatal nõknél nagyon gyakori, hogy kicsit szétcsúszik a cilkusuk. Nyugi.

Egy átlagos nõi ciklus 28-32 napig tart. A ciklust a vérzés elsõ napjától számítjuk. De ezek csak arányszámok. Egy nagyobb rakás dolog befolyásolhatja a ciklus hosszát. ( pl. hosszabb stesszre - idegfeszültség, hireten fogyás, hízás, nagy fizikai megterhelés pár napig, fényhiány )olyan hormont termel a szervezet, ami un. ösztrogén termelést gátló hatású - nem engedi megérni a tüszõt - így elhúzódik a ciklus. A doki nem pukkasztot ki semmit. ( Vizsgálattal lehetetlen. :) ) Természetesen lehet egyszerre mindkét petefészekben tüszõérés, így lesznek pl. a kétpetéjû ikrek. Ami veled történik teljesen normálisnak tûnik, fiatal nõknél nagyon gyakori, hogy kicsit szétcsúszik a cilkusuk. Nyugi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!