Találatok a következő kifejezésre: Lehet tenni a szülés utáni depresszió (2 db)

Lehet tenni valamit a szülés utáni depresszió elkerülésének érdekében?

Legjobb válasz: Gyerekkel is ki kell mozdulni otthonról, nagyokat sétálni, vásárolni stb. Ami fontos! Nem vagy rosszabb anya azzal, ha néha másra bízod a kicsit és a férjeddel kettesben szervezel bármilyen programot.

Gyerekkel is ki kell mozdulni otthonról, nagyokat sétálni, vásárolni stb. Ami fontos! Nem vagy rosszabb anya azzal, ha néha másra bízod a kicsit és a férjeddel kettesben szervezel bármilyen programot.
Igen.Minden nap mond el magadnak Te nõ vagy és anya lettél nem fordítva.Néha nyugodtan add oda a nagyinak a babát és menj fodrászhoz vagy ahová csak akarsz a férjeddel a barátnõddel.A nagyi kivirul az örömtõl és te egész ember maradsz.:) Ráadásul csini is:) :) Ami a férjednek fog tetszeni:) :)

Sosem hittem volna, hogy valaha visszasírom a munkahelyem, de mióta a babám megvan, egyszerűen azt érzem, hogy összeroppanok az anyaság súlya alatt. Mit lehet tenni ellene? Mi vált be szülés utáni depresszió ellen?

Sose voltam ilyen kis gyerek körül, és hiába imádom a fiam, ha egyedül maradok vele, teljesen rámtör a depresszió, amit szerintem ? is megérez. Amúgy is eléggé sírós baba, és sajnos olyan rosszalvó mint én. Másnak is vannak depresszióra utaló tünetei?? Meddig tarthat ez az állapot?

Legjobb válasz: Szia! Én is így éreztem, de mostmár 4 hónapos a fiam és hála Istennek elmúlt.Mi sokat jövünk megyünk pl boltba, sétálni, inkább messzebb viszem, mert ott jobb a levegõ és ez is idõt vesz igénybe.Szerintem csináljatok sok programot, akkor Te is és Õ is kellemesen kifáradtok és Te meg nem emészted magad.Ja és ha tudod néha bízd rá vkire, hogy vigyázzon pár órára a kicsire ez nagyon sokat számít a hangulatomnak, én ilyenkor elmegyek pl. tornázni.

Szia! Én is így éreztem, de mostmár 4 hónapos a fiam és hála Istennek elmúlt.Mi sokat jövünk megyünk pl boltba, sétálni, inkább messzebb viszem, mert ott jobb a levegõ és ez is idõt vesz igénybe.Szerintem csináljatok sok programot, akkor Te is és Õ is kellemesen kifáradtok és Te meg nem emészted magad.Ja és ha tudod néha bízd rá vkire, hogy vigyázzon pár órára a kicsire ez nagyon sokat számít a hangulatomnak, én ilyenkor elmegyek pl. tornázni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!