Találatok a következő kifejezésre: Lehet teherbeesni a fogamzásgátló (4 db)

A fogamzásgátló abbahagyása után mennyi idő után lehet teherbeesni?

Legjobb válasz: Azonnal. Mi azért "vigyáztunk" 2 hónapot. De csak úgy, hogy nem voltunk együtt peteérés elõtt és után egy pár napig. Tehát elõtte vagy utána is összejöhetett volna. 3. hónapban peteéréskor meg is fogant.

Azonnal. Mi azért "vigyáztunk" 2 hónapot. De csak úgy, hogy nem voltunk együtt peteérés elõtt és után egy pár napig. Tehát elõtte vagy utána is összejöhetett volna. 3. hónapban peteéréskor meg is fogant.

Lehet teherbeesni rögtön a fogamzásgátló elhagyása utáni hónapban?

Legjobb válasz: Igen lehet, sõt még ilyenkor azt mondják, hogy a szervezet felszabadul, és gyakoribb az ikerterhesség.

Igen lehet, sõt még ilyenkor azt mondják, hogy a szervezet felszabadul, és gyakoribb az ikerterhesség.
De még mennyire, édesanyám is rögtön az elsõ hónapban terhes lett velem a tabletta elhagyása után:)
Igen, én is így vagyok:-) 21 hetes kismami
Igen, teherbe lehet esni rögtön! Persze ez mindenkinél változó!
tuti hogy a gyogyszer miatt.mennyit hiztál??????,
nem tudom mennyi idõs lehetsz ha ezt komolyan kérdezted. a gyógyszer szedése kezdetétõl két hétnek kell eltelnie és tuti a biztonság ha még gumit is használtok akkor pedig 100%-os. a fogamzásgátlónak a mellékhatása általában a hízás!!!!!!
Valószínûleg a gyógyszer miatt híztál, ugyanis a tabi terhességi hormonokat tartalmaz.Az egész mûködése úgy néz ki, hogy elhiteti a szervezeteddel, hogy várandós vagy, és ezért nem foganhat meg újabb baba.Mivel álterhességet csinál, így rajtad is ugyanúgy megjelennek a kilók, mint rajtunk.Majd ha megszokja a szervezeted, és akkor leáll a súlynövekedés is, csak be kell állnia a dolognak, utána meg szépen le is tudod majd adni. Kár aggódni feleslegesen!Biztos hogy nem vagy babás.
A kérdező hozzászólása: Már egy ideje szedem a gyógyszert féléve kb!!Akkor is elõfordulhat elhizás??
Ha rendesen beszeded a gyógyszert, + a gumi, akkor nem lehet gond. Arra figyelj, ha esetleg más gyógyszert is szedned kell, mert mondjuk lázas vagy, stb, vagy hasmenésed van, hánysz, akkor a fogamzásgátló hatása is csökkenhet. Elõfordulhat, hogy a fogamzásgátló miatt híztál.
Lehet, hogy neked nem jó, amit most szedsz, beszéld meg a dokiddal, és kaphatsz másikat. Van választék.
A kérdező hozzászólása: valószinüleg kb 2 kg-ot hiztam!!Többet nem, de csak a hasamra!
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy eléggé parázok még attól, h terhes leszek!!Félek ettõl!!

Ha pár hónapig fogamzásgátlót szedek nagyobb az esélye a gyogyszer abbahagyása után a terhességnek? Könnyebben lehet utána teherbeesni?

Legjobb válasz: Én 2 évi szedtem a fogamz.gtlot, 1,5 év után sikerült a babát összehozni. Igaz h.mint kiderül azért mert nekem mensi elõtt 1 héttel volt peteérésem nem ugy mint ahogy a nagykönyven meg van irva. :)

Én 2 évi szedtem a fogamz.gtlot, 1, 5 év után sikerült a babát összehozni. Igaz h.mint kiderül azért mert nekem mensi elõtt 1 héttel volt peteérésem nem ugy mint ahogy a nagykönyven meg van irva. :)
6os vagyok. Ha babát szeretnél javaslom a törpemikroszkopot. Pg 53 a neve. Ezzel jöttünk rá a turpisságra. És egybõl sikerült a baba. Már épp küldtek meddõsségi vizsgálatra mikor rátaláltunk erre.
Nem.Nehezen ürül ki a szervezetbõl.De a kivétel erõsíti a szabályt(az egyik kedves kérdezõ akinek szerencsére sikerült hamar teherbe esni)Boldog Karácsonyt!!
A fogamzásgátló vékonyítja a méhnyálkát.nem mondanám, hogy könnyebben teherbe lehet esni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a válaszokat.Várok még több tapasztalatot, mert eléggé megoszlanak a tapasztalatok. Kellemes ünnepeket!
4 évig szedtem egy nagyon gyengét, 1 éve abbahagytam, azóta sincsenek rendben a hormonjaim :( Én nem hiszem, hogy könnyebb teherbe esni utána, hiszen leállítja a saját hormontermelést...
Én másfél évig szedtem egy nagyon erõset, majd abbahagytam és a 3.hónapban terhes lettem, most vagyok 10 hetes!
Szia:) Hát nem tudom én októberben hagytam abba gyógyszert még nincs baba, talán majd most decemberbe, bár én több évig szedtem...tehát ez nincs megírva, h kinek h sikerül fogamzásgátló után, de az esély megvan, h rögtön sikerüljön...
10 évig szedtem, szeptemberben abbahagytam, októberben terhes lettem :) Nincs szabály.
Egyik ismerõsöm szedte évekig, aztán abbahagyta, és rögtön teherbe is esett. Én 10 évig szedtem, de amikor abbahagytam, teljesen összezavarta a ciklusom, volt, hogy 1 hónapig menstruáltam, és aztán volt, hogy 2 hónapig nem jött meg. De azért így is fél év alatt összehoztuk ilyen cikluszavar mellett. Még a nõgyógyász is meglepõdött.:-) Szóval, ez tényleg változó. Kinek így, kinek úgy. Én mindenesetre nem zavarnám meg a szervezetemet a helyedben, mert lehet, hogy neked pont az ellenkezõjét váltja ki, és még nehezebb lesz a teherbeesés, bár szerintem mindenképp kérd ki az orvos véleményét, mielõtt belevágnál.
Igen.És könnyebben lehet elvetélni is:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!