Találatok a következő kifejezésre: Lehet tünete terhességnek, (202 db)

Erősebb pulzus előfordulhat terhesség esetén? Lehet tünete terhességnek?

napok óta sokkal er?sebbnek és gyorsabbnak érzem a pulzusom, plusz szédülök, és esténként hányingerem van de nagyon és sokat alszom.

Legjobb válasz: Szia! Mi a helyzet? Terhességet jelzett?

Szia! Mi a helyzet? Terhességet jelzett?
A terhesség harmadik harmadában elõfordulhat erõsebb pulzus, nem is ritka. Nem jelent jót, de nem is óriási gond, viszont figyelmet igényelne, fõleg ha azokkal a tünetekkel párosulna amit leírtál. A terhesség elején ezek elvileg nem lehetnek (bár láznál mindenkinek gyorsabb a pulzusa, talán van aki érzékenyebb és már emelkedett hõnél is az?!)... Amiket leírtál, egyértelmû stressz tünetek. Ha sokat gondolsz rá, szint le sem tudsz kattanni róla, figyeled a tüneteket, stb... Akkor ilyenek elõfordulhatnak, de kívánom hogy baba legyen!!!
Szerintem is túl stresszeled magad ezen a dolgon azért van ez.Kicsit próbálj lazulni hidd el tudom h nehéz.
szerintem nem, nekem a terhességtõl sosem volt erõsebb a pulzusom. 38 hetes kismama a második babával
Nálam volt, ez volt az egyik furcsaság, amibõl gondoltam, hogy terhes vagyok. De nem így egész nap volt, hanem úgy idõközönként felerõsödött. De akkor már késett a mensim is, bár az mindig szokott, úgyhogy nem mérvadó. Nálad hány napja késik? Tesztet nem csinálsz?
Simán lehet. :)
Én úgy tudom hogy elõfordulhat terhesség esetén! De nekem akkor volt ilyen, amikor cisztám volt! Viszont a tünetek azonosak, így akármelyik lehet!!!
Nekem ez volt az egyik jel tavaly, amikor teherbe estem! És utána mégegyszer!!! (Sajnos nem maradt meg egyik sem, de ehhez semmi köze.) Már tesztelhetsz szerintem :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat!

A múlt hónapban 2 napig tartott a menszeszem, tegnap megjött megint pont időre, viszont kevés van, és pár napja erős "fémes "izt érzek a számban. Néha megszédülök, de különösebb tüneteim nincsennek. Lehet ez terhesség, vagy csak beképzelem?

A menszeszem általában 4 napig tart ,úgyhogy fura hogy most ilyen kevés van.

Legjobb válasz: Egyébként részben hasonló problémáim vannak nekem is. Én sem tudom, hogy mi az ábra. Szerintem lehetséges így a terhesség, de kérdés, hogy vajon tényleg az vagy e. Szerintem az ilyen esetek többségében ilyen tünetekkel 100-ból 10 esetben lesz terhesség, szerintem a többi valamilyen hormonális vagy egyéb ok miatt történik. Persze ezt csak saccolom. Sok kérdést végigolvastam hasonló problémákkal. Egy része terhesség miatt volt, de sok esetben kiderült, hogy mégsem terhesség okozta a tüneteket.

Egyébként részben hasonló problémáim vannak nekem is. Én sem tudom, hogy mi az ábra. Szerintem lehetséges így a terhesség, de kérdés, hogy vajon tényleg az vagy e. Szerintem az ilyen esetek többségében ilyen tünetekkel 100-ból 10 esetben lesz terhesség, szerintem a többi valamilyen hormonális vagy egyéb ok miatt történik. Persze ezt csak saccolom. Sok kérdést végigolvastam hasonló problémákkal. Egy része terhesség miatt volt, de sok esetben kiderült, hogy mégsem terhesség okozta a tüneteket.
A kérdező hozzászólása: Még nem teszteltem, kicsit megindult a menszim, ez volt a 2.NAP, megvárom mig elmúlik.Te teszteltél már?
lehet ez is, lehet az is.... az én anyukám már 3 hónapos terhes volt velem, amikor kiderült neki, h leszek, mert addig megjött neki csak épp nem olyan erõsen. szóval ki tudja? max a doki
Terhességi teszt?
nem csináltam tesztet, mert már szinte biztos vagyok benne, h nem baba...te fogsz?
Huhh én is hasonló cipõben járok, most múlt el, de csak 3 napig tartott..majd írd meg az eredményt! pussz
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy!:-))
szurkolok neked én is, majd írd meg h mi lett!!! Drukk
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, holnap tesztelek:-)
Lehet terhesség, és nem kell megvárni, hogy a vérzés elmúljon. Nincs rá hatással, mivel a vizeletben lévõ hormont méri a teszt.
A kérdező hozzászólása: Akarok csinálni, de mivel még van kevész menszim, megvárom hogy elmúljon.Az érdekelne , hogy ilyen esetben is lehet e terhesség?
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet hogy én sem csináltam meg a tesztet mivel, beállt rendesen, a menszim , sajna, úgyhogy nem hiszem hogy baba lenne:-(((Viszont az érdekelne hogy a múlt hónapban hogy volt olyan kevés, de már mindegy.Most készülök majd orvoshoz menni, az ünnep után, igaz nem régóta próbálkozunk, de inkább hamarabb derüljön ki ha valami probléma van, és hamarabb is kezeljék.Ti régóta próbálkoztok?

A megtermekenyités utan hany héttel lehet észlelni az esetleges tuneteket terhesség eseteben?

Hànyinger,szèdules,stb...Az utolso menstruaciom junius 15 en jott meg.Tehat most julius 15-e korul kell megjonnie,de piszok furcsan erzem magam,vagy lehet a melegtol?!és a terhessègi teszt amit a gyogyszertàrban arulnak mennyi ido utan mutat ki valamit???

Legjobb válasz: A tünetek megjelenésével a teszt már kimutatja a terhességet, mert a HCG hormonok termelõdnek. A megtermékenyülés után kb 2 héttel jelentkezhetnek az elsõ gyanú jelek, ugyanis ekkor ágyazódik be az embrió a méhbe. Szerintem tesztelj, már ki kell mutatnia ha terhes vagy.

A tünetek megjelenésével a teszt már kimutatja a terhességet, mert a HCG hormonok termelõdnek. A megtermékenyülés után kb 2 héttel jelentkezhetnek az elsõ gyanú jelek, ugyanis ekkor ágyazódik be az embrió a méhbe. Szerintem tesztelj, már ki kell mutatnia ha terhes vagy.
A teszt már az elmaradt menszi napján kimutatja, ha plusssos vagy. Tesztelj, és írd meg! Sok sikert! :)
Én nem sejtettem, hogy babás vagyok, de a menzi nem várt ideje elõtt, délutánonként, nagyon álmos és fáradt voltam, és edzéseknél is kényelmetlen volt maga a meleg elviselése. Mikkor elmaradt a menzim már 5 napja akkor csináltam tesztet, és nekem halvány lett. Tehát a HCG szintem még kicsi volt, rá 4 napra, peddig olyan erõs két csík, hogy csak mosolyogtam rajta. Volt mikkor beképzeltem, hogy babás vagyok és minden tünetet produkáltam, hát most nem képzelem be, de a tüneteket csak most a 6 hétben kezdtem el erõsebben érezni. Ha bizonytalan vagy, a menzi nem várt napján csinálj reggeli vizeletbõl, ha nem jön meg és nem mutat pozit, akkor ismételd meg 2 naponta. És ne izgulj, légy türelmes. 7 hetes babás.
ráhibáztál.bmelyik lehet a 3 közül. majd csinálj tesztet, ha nem jön meg

Lehet ez terhesseg, mert most meg nagyon nem szeretnem (egyetem stb. )? PMS tuneteknek meg koraiak szerintem ezek vagy az is lehet hogy nagyon felek a terhessegtol es produkalom a tuneteket?

Julius 10.en vesztettem el a szuzessegem, masnapra megjott (5 napig tartott) viszont augusztusban, napra pontosan, (11. en) habar meg is jott csak 3-4 napig tartott,4. ik nap nagyon keves volt, szinte semmi.11. en kellene megjonnie, de nagyon felek hogy nem fog megjonni mivel mar tobb mint 1 hete hogy erzekenyek a melleim,2 napja enyhen fajdogal a hasam,de nagyon kicsi ideig, ugy erzem mintha megjonne es megsem es a derekam is neha faj, mintha tobbet kellene pisiljek is mint maskor. Feher turos, darabos folyasom szinten 2 hete jelentkezett, azota is tart, mindig is volt feher folyasom de ez valahogy olyan fura.Augusztusban a menzesz utani 2 hetben tobbszor is voltunk egyutt a baratommal, azota nem, ha akkor csuszhatott be "hiba" ennyi ido alatt nem jelentkezhetnek a tunetek, szoval ez ha terhesseg akkor az juliusi lehet,igaz? lehet en stresszelem tul,de mar nem birom idegileg. Kivancsi vagyok a velemenyekre, hatha lenyugodnek valahogy.

Legjobb válasz: Ezt kifelejtettem: Ovszerrel vedekeztunk mindig!!!

A kérdező hozzászólása: Ezt kifelejtettem: Ovszerrel vedekeztunk mindig!!!
Miért nem csinálsz terhességi tesztet? Már is kiderülne minden.. :) Viszont a fehér, túros folyás az azért van, mert gombás fertõzésed van.
A kérdező hozzászólása: Várok a menzesz napjáig, ha késik tesztelek. Addig is megpróbálok megnyugodni mert tudom hogy attól is késhet ha ezen idegeskedek..csak kiváncsi voltam a válaszokra. Köszönöm :)
Azért nem ártana elmenned nõgyógyászhoz is ha ilyen folyásod van, mert evvel a párod is fertõzheted, illetve nálad is lehetnek nagyobb gondok.

Csak magaban a hányinger lehet tünete a terhessegnek?

Legjobb válasz: Nem Sok tünete lehet.

Nem Sok tünete lehet.
Önmagában az undor tûnete, vagy a gyomorrontásé...
Szia! A terhesség biztos tünete az orvosi diagnózis. Ami viszont azért eléggé terhességgyanús, az a vérzés elmaradása. Hányinger és egyebek csak olyan dolgok, ami vagy van vagy nincs és elsõdlegesen egyáltalán nem a terhesség tünete. Vérzés mellett meg fõleg nem.
Csak a hányinger nem. Hányinger elmaradt mensivel, sûrû pisilési ingerrel kombinálva lehet.
mellfeszülés, illatoktól való viszolygás, kívánatosság, menstruáció kimaradása... de ezek olyan tünetek, hogy ha bebeszéled, hogy terhes vagy, akkor olyan tüneteket produkálsz, elég meggyõzõ lehet... biztos a teszt... azt hiszem, 1-2 héttel az aktus után kell venni...

Mitől lehetnek ezek a tünetek? Terhesség lehet?

Problémám a következ?. 9 hónapja próbálkozunk, és semmi! Mi lennénk a legboldogabb pár ha összejönne a Baba! Volt már 1 terhességem tavaj nyáron de missed ab lett a vége sajnos. Most ápr 3.-ám volt a mensim, és a h?m is fent van, 3 napja görcsöl a hasamalja mintha meg akarja jönni, ha rágyujt mellettem a férjem hányingerem lesz, néha szédül?k is, a melleim fájnak a derekam majd leszakad! Egésznap csak ennék ha lehetne! Lehetséges hogy Baba van a dologban?? De jó lenne! :-)

Legjobb válasz: hány napos ciklusaid vannak??? lehet h te magad produkálod a tüneteket mivel már nagyon szeretnél babát, de kívánom h ne így legyen ha gondolod a mensi elmaradta után tesztelj és mindjárt okosabb leszel sok sikert és ha nem sikerül akkor sem add fel!!!!!!

hány napos ciklusaid vannak??? lehet h te magad produkálod a tüneteket mivel már nagyon szeretnél babát, de kívánom h ne így legyen ha gondolod a mensi elmaradta után tesztelj és mindjárt okosabb leszel sok sikert és ha nem sikerül akkor sem add fel!!!!!!
A kérdező hozzászólása: A ciklusaim 29 naposak. Az a furcsa nekem hogy sosem szokott görcsölni a hasam! A hányingert hogyan lehet bebeszélni magamnak? Reménykedek, de nem vagyok biztos abban hogy most sikerült!
Szia!Megtudod, ha csinálsz egy tesztet!Majd ird meg az eredményt!Szoritok neked!
A kérdező hozzászólása: Mikor csináljak tesztet? Holnap már kimutatná ha sikerült volna teherbe esnem? A férjem legfõbb vágya teljesülne! Annyira jó lenne!
Szia!Ha már meg kellett volna jönnie és nem jött meg, akkor igen csinálhatsz holnap egy tesztet!Szoritok!

Lehet tünete a terhességnek, hogy peteérés óta szúrkál a hasam?

Ma vagyok a 31. napon. Elvileg holnap vagy vasárnap (NEM) kellene megjönnie. A h?met rendszeresen mérem: 37-37.2 között mozog már 17 napja. Nálam a luteális fázis 18 napos. Folyásom nincs, a hasam néha görcsölget és szúrkál. Már több, mint egy éve abbahagytam a fogamzásgátló szedését. Szerintetek lehet baba, vagy csak felfáztam (mert olyan érzés)?

Legjobb válasz: Ha nincs mas tuneted, akkor lehet csak felfaztal. Csinalj tesztet, ha negativ es nem jon meg, akkor menj el orvoshoz vervizsgalatra.

Ha nincs mas tuneted, akkor lehet csak felfaztal. Csinalj tesztet, ha negativ es nem jon meg, akkor menj el orvoshoz vervizsgalatra.
A kérdező hozzászólása: Köszi! A napokban voltam vérvizsgálaton. (más miatt) De gyulladás nincs a szervezetemben...
A kérdező hozzászólása: És peteérés után kb. 1 hétig nem szúrt a hasam, most újra kezdte, kb. 2-3 napja. Ugye lehet baba??? Pisi nem csíp.
Szia! Nekem a mensi elõtt kb 1 héttel kezdödött a hasszurka érzés. Fáradékonnyá és ingerlékenyebbé váltam. Ha késik a jövöhéten már tesztelhetsz. Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Ma reggel emelkedett a hõm 36, 9-rõl 37, 15-re, pedig ilyenkor már 36, 6 szokott lenni. Szóval reménykedem, remélem, nem fogok csalódni... Ja és reggel csináltam egy jóstesztet, amin látszódott a második csík, igaz, halványan. SZORÍTSATOK!!!!!!
Majd mesélj ;)

Lehet a terhesség tünete a keserű száj íz? Tegnap óta bármit is eszek mindennek keserű utóíze lesz. Még egy hét a nem vártig.

Legjobb válasz: A femes szajiz a terhesseg jele az bizotos! De a keserut azt nem tudom. Esetleg arra gondoltam, hogy nem-e lehet, hogy a te is femes izt erzel csak nem tudtad behatarolni pontosan ezt a fajta izt es azert tunik keserunek? Mert ha olyan femes izu akkor az baba!

A femes szajiz a terhesseg jele az bizotos! De a keserut azt nem tudom. Esetleg arra gondoltam, hogy nem-e lehet, hogy a te is femes izt erzel csak nem tudtad behatarolni pontosan ezt a fajta izt es azert tunik keserunek? Mert ha olyan femes izu akkor az baba!
A kérdező hozzászólása: Ez komoly? Én meg már azt hittem lejáratom magam ezzel a kérdéssel. Itt mindenki hasszurkáról beszél meg ilyenekrõl. Köszönöm a válaszod!
A kérdező hozzászólása: Megnéztem! És még egyszer nagyon köszönöm!
Szia! A keserû szerintem nem, de a fémes szájíz az tuti babó!!De nekem nem evés után jelentkezett, hanem folyton olyan volt és az ételek ízét sem befolyásolta.
Szia! Baba lett belõle ?
A kérdező hozzászólása: Nem , akkor nem lett, de most 32. hetes terhes vagyok, és egyszer sem volt ilyen tünetem :)
grat a babához :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!