Találatok a következő kifejezésre: Lehet tóban terhesen (4 db)

Lehet tóban fürödni terhesen?

Legjobb válasz: szerintem egyáltalán nem mert teli van bacival én még a fürdö kádban sem fürdök csak zuhanyzok,esetleg a lábadat áztasd a tóba.

szerintem egyáltalán nem mert teli van bacival én még a fürdö kádban sem fürdök csak zuhanyzok, esetleg a lábadat áztasd a tóba.
Elég sok fertõzést el lehet kapni még egészségesen is, csak abba gondolj bele mennyien belepisilnek... a sok szemetelésrõl amit idõnként tisztító búvárok kipecáznak ne is beszéljünk. Tudom jön a nyár én is nagyon szeretek pancsizni.., de azért én megfontolnám. Hallottam olyan hogy tamponnal lehet amit elõtte bekensz canestennel. Így végül is védve vagy. De egy biztos mielõtt minderre készülsz kérdezd meg az orvosod és kérj egy vizsgálatot, mert ha véletlen nyitva van a méhszáj akkor TILOS! Ha nincs akkor lehet megengedi. Napsütéses boldog nyaralást! , )
Szia.Megkérdeztem én is a dokit.A természetes vízben nincs akadálya a fürdésnek, kivéve ha nyitva vagy akkor természetesen tilos!!Én minden nap fürdök a kádban, a sajátom, gondolom a tiéd is tiszta, csak nem forró vízben.Semmi bajunk nincs.Jó pancsit.22 hetes pocis
én biztos nem mernék még strandra se menni, annyi veszély lehet,

Lehet terhesen természetes vízbe menni? Pl Balaton, Velencei tó.

Nem uszodás, és nem gyógyvizesre gondolok, csupán szimpla tóra... Esetleg a tampon mennyire számít ilyen esetben?

Legjobb válasz: a nõgyógyászom azt mondta, hgoy a természetes vizek sokkal jobbak, mint a medence; a tampon szerintem felesleges

a nõgyógyászom azt mondta, hgoy a természetes vizek sokkal jobbak, mint a medence; a tampon szerintem felesleges
Saját vélemény: Én sem merek kockáztatni, annyi fertôzésrôl hallottam, hogy meghagyom a strandolást majd a picivel, jövôre. :) Ha nagyon mennél, akkor menj el elôtte a dokidhoz, hogy megnézze, zárt-e a méhszáj, kérdezd meg tôle, hogy ajánlja-e neked. Utána viszont tusolást mindenképpen ajánlják, ha van kiépített a strandon, az a legjobb.
Tampont nem használnék. Ha nincs nyitva a méhszájad, vagy bármi más, ami miatt a doki ellenezné, akkor lehet. Én is fogok menni a Balcsira 31 hetes terhesen és tuti nem a parton fogok rohadni. :)
én nem kockáztatok inkább. addig megyek csak be amig lemosom magam.
Sem nekem, sem a sógornõmnek nem ajánlotta a doki (két különbözõ) a Balatont, ott penészedtem Zamárdiban a parton, de nem mertem kockáztatni!
34 hetesen megyünk a Balcsira, se medencében se természetes tóban nem fogok fürdeni. Nem ajánlotta a doki, se a védõnõ. Nem kéne kockáztatni szerintem, lesz még elég nyár. :) Boldog Babavárást! 32 hkm
Nekem azt mondta a dokim, hogy strandra nem, de otthoni medencébe, természetes vízbe (Balaton) mehetek, ne legyen túl meleg, túl hideg. Mentem is, nagyon élveztem, nem volt bajom szerencsére. Tampon nem volt, 32-34 hetes körül lehettem a nyaraláskor.
Mivel ilyenkor érzékenyebb az ember a fertõzésekre, talán jobb inkább többszöri tudsolást választani hûsítõnek, és árnyas vízpatra menni, mintsem be a tóba.
Én írtam, hogy fürödtem és engedte a dokim. Természetesen zárt volt a méhszáj, különben szóba se jöhetett volna. Az utazás elõtti napon nézte.

Lehet terhesen strandolni, fürdeni Balatonban vagy a Velencei-tóban? Kismamák, ti mernétek?

Zárt a méhszájam, 7 hós vagyok, és sosem szedtem össze semmilyen fert?zést, pedig rendszerint május végét?l szeptember elejéig minden hétvégét tóparton töltöttünk, ha csak lehetett eddig is.

Legjobb válasz: Orvosként csak a természetes vizeket ajánlom!Még zárt méhszájjal is.Napozás tilos terhesség alatt.

Én sem mernék fürdeni, bár tudom hogy sokan fürcsiznek. Irigylem is õket, de én nem kockáztatok.
Orvosként csak a természetes vizeket ajánlom!Még zárt méhszájjal is.Napozás tilos terhesség alatt.
mi is megyünk Balcsira, meg strandra is járok párommal, de én csak térdig megyek a vízbe, vagy csak a parton ülve az árnyékból lógatom a lábam :) nem akarok semmit sem összeszedni 11 hkm
Mi jövõ héten megyünk Siófokra, akkor leszek 34 hetes, és fogok fürdeni:) Most voltam a dokinál, azt mondta, minden oké, mehetek:)
Szia! Én úgy gondolom, hogy megbízható vízminõségnél nem lehet baj. Már pedig itt mindkettõ az... :-) Ügyelj majd rá, hogy hamar kerüljön le rólad a vizes fürdõruci, de legalábbis törölközz szárazra és szárítkozz meg "alulról". Szerintem nem lehet semmi baj! Szép nyarat!
en tegnap furodtem a strandon, ma voltam dokinal, minden ok. Az elso gyerekemmel is strandoltam anno semmi baj sem volt. Nem nagyobb a valoszinusege egy fertozesnek egy toban mint pl egy nyilvanos wc-n.
Mi is két hét múlva megyünk a Balcsira, pénteken meg megyek a dokihoz. Majd tõle ismét érdeklõdöm, bár ismerem az álláspontját: fürödhetek, sõt, a múltkor az úszást ajánlotta, mikor mondtam neki, hogy fáj a derekamnál. És következõ alkalommal is rákérdezett, hogy voltam e úszni... Úszni meg csak medencében lehet itt pesten :o)) Szóval ha jó idõ lesz, mindenképpen tervezek fürdést a balcsiban, és ha minden rendben lesz pénteken. A dokim egyébként azt is javasolta a fertõzések ellen, hogy bármilyen babaolajjal kenjem be magam alul, mielõtt a vízbe megyek. A barátnõmnek a pimafucortos tampont javasolta a doki.... Egyébként én sem szedtem még össze ilyen helyeken fertõzést, lehet ezért vagyok bátrabb, de bízom is a dokimban.... 31 hkm
Én eddig minden terhességem alatt fürödtem a Balatonban, nem lett semmi bajom. Annyi, hogy amikor kijöttem a vízbõl, egybõl átvettem száraz bugyit, mert én hajlamos vagyok a gombára, de így megúsztam.
Szia! Én is gondolkodtam rajta, hogy menjek-e strandra terhesen. De bármennyire is nagy a kísértés, én ezen a nyáron kihagyom a fürdõzést, bár még én sem szedtem össze vízben fertõzést, de sose lehet tudni. Én sem kockáztatok. 33hkm
Nem mernék.nekem se volt soha fertõzésem.nem hiányozna most egy.37hkm
Szia, mi 2 hét múlva megyünk Siófokra. Se a Balcsiban, se medencében nem fogok fürdeni. Pedig én is zárt vagyok teljesen. Lesz még elég nyár, nem fogom megkockáztatni. :) 32 hkm


Terhesen lehet tengerbe fürdeni? Egyáltalán milyen veszélyekkel jár a strandolás? Medence? Tó kizárva ugye?

6 hetes mami

Legjobb válasz: Tenger szuper, a só egyenesen jó! Balaton mehet. Strand nem annyira és a meleg vizes medencék leginkább a termál TILOS!

Tenger szuper, a só egyenesen jó! Balaton mehet. Strand nem annyira és a meleg vizes medencék leginkább a termál TILOS!
Tó inkább, mint medence. Természetes vizek elõnyben! Gyógyvízben nem!
Termál víz kizárva, ahogy a strand is. Inkább a természetes vizek, mint a medence. Tóban fürödhetsz nyugodtan. A strandon sokkal nagyobb a fertõzésveszély, mint a természetes vizekben. Gondolj bele, hogy egy medencébe hány ember megy bele egy nap egy strandon. Ki tudja, hogy ki milyen bacikat hordoz, akár úgy is, hogy nem tud róla. Azért a természetes vizekben kevesebben is fürdenek, meg hát a tó vize természetesen tisztul, nem úgy, mint a strandon, hogy ki tudja, mikor takarítják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!