Találatok a következő kifejezésre: Lehet szexelni, hogy az orvos azt (3 db)

Lehet szexelni, úgy hogy az orvos azt mondta, hogy várjunk két hetet meg a vizsgálatot?

Az történt, hogy 5 hetesen voltam dokinál, csak kézzel vizsgált, meg akkor már volt 4 pozitív tesztem. Azt mondta, hogy 99% a baba.Jöjjek vissza két hét múlva, és mivel hátrahajló méhem van, ne szexeljünk addig. Én ezt még nem hallottam, hogy a hátrahajló méhnél nagyobb a vetélés kockázata.Valaki hallott már err?l valamit?Egyébként ma vagyok 8 hetes, uh-m még mindig nem volt, mert a hüvelyi uh 1 hete rossz a kórházban, a hasival meg nem látott még semmit. De eddig semmi problémám nem volt.Ma reggel szexeltünk, ugye nem lesz baj?

Legjobb válasz: Hát remélhetõleg nem lesz baj, de hallgass inkább a dokira, csak nem az újjából szivja ki amit mondd, bár nem hallottam még errõl de biztos van ilyen. Orvos nem mondd általában ok nélkül olyat hogy ne szexelj.

Hát remélhetõleg nem lesz baj, de hallgass inkább a dokira, csak nem az újjából szivja ki amit mondd, bár nem hallottam még errõl de biztos van ilyen. Orvos nem mondd általában ok nélkül olyat hogy ne szexelj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az utolsó három válaszoló megnyugtatott, én is így gondoltam! :) Gratula minden babásnak!
Nekem annyit mondott a doki csak, hogy óvatosan! Amúgy hátrahajló méhem van, de nem mondta hogy ezért kéne óvatosabbnak lenni...
Nekem is hátrahajló a méhem, de az én dokim sem mondta, hogy tartózkodjak a szextõl, és vetélésem se volt. 18 hetes kismama
Nekem is hátrahajló méhem van, de még sose volt vetélésem, és a doki se mondta, hogy ne szexeljek. Most 22 hetes vagyok, és abszolút semmi probléma nincs a terhességemmel. Ez csak egy tapasztalat, hogy ne izgulj :) minden jót!
Hát úgy nem lehet kibirni hogy terhes nõk többsége sokkal jobban kivánja a szexet. De tényleg ha a doki azt mondja akkor várni kell vele :(
Bizzunk benne, hogy nem lesz baj. Egyébként van ilyen, hogy nagyobb a kockázat, a barátnõmnek is több vetélése volt a hátrahajló méhe miatt. Jobb, ha megfogdod a doki tanácsát.
Kövezzetek meg, de nem értem, hogy nem lehet kibírni szex nélkül 2, 3, 4, x hétig, ha a baba érdeke ezt kívánja?
Tényleg, ha azt mondja, akkor jobb megfogadni a tanácsát, rosszat biztos nem akar. Azért várd meg, hogy mit mutat majd az ultrahang.
Szia! Nekem is hátrahajló a méhem. Még nem voltam terhes, csak egy vizsgálaton a dokinál, amikor azt mondta, hogy általában nehezebben esnek teherbe a hozzánk hasonlók. Hát, nekem elsõ hónapban sikerült. Az elsõ három hónapban meg mindenkinek azt mondja a doki (legalábbis az enyém azt mondta)hogy óvatosan szeretkezzünk, ugyanúgy ahogy ne emelj nagyot, stb....De nem csak a hátrahajló méhüek!!!!! Nem volt Hála Isten vetélésem, holnap leszünk 25 hetesek, és eddig minden rendben! Ne aggódj és boldog babavárást!

Normális dolog az, hogy azért nem merek szexelni (nem is szexelek), mert félek attól, hogy HIV pozitív leszek? Lehet, hogy fel kéne keresnem egy orvost?

Legjobb válasz: Hát van egy kis paranoiád, az biztos... De nyugodj meg, ha óvszerrel védekezel, nem leszel HIV pozitív! De hogy 100%-osan nyugodt legyél, nézd meg nehogy lyukas legyen a gumi. :) Ha meg állandó partnered lesz, csináltathattok HIV tesztet, aztán ha negatív, lehet nyomni gumi nélkül.

Hát van egy kis paranoiád, az biztos... De nyugodj meg, ha óvszerrel védekezel, nem leszel HIV pozitív! De hogy 100%-osan nyugodt legyél, nézd meg nehogy lyukas legyen a gumi. :) Ha meg állandó partnered lesz, csináltathattok HIV tesztet, aztán ha negatív, lehet nyomni gumi nélkül.
Ha van rá lehetõséged (leginkább pénzed) adasd be magadnak a HPV elleni oltást.
utolsó : kár, hogy nem a HPV-rõl hanem a HIV rõl van szó:-D Amugy az óvszert tudom én is ajánlani (az még a hpv ellen is véd):-) és minden más nyavaja ellen is

Sajnos pénteken elvetéltem, és elfelejtettem meg kérdezni orvosomat, hogy mikor lehet házas életet élni? Azt tudom 3 hónap múlva próbálkozhatunk újra, de nem tudom, hogy addíg nem is szabad szexelni? Biztos lehet előbb is?

Legjobb válasz: Szia!Sajnálom a történteket.Nekem tavaly nyáron volt missed ab-m.A doki nekem azt mondta, hogy 6 hétig várjunk a házas élettel.Minden jót kívánok!

Szia!Sajnálom a történteket.Nekem tavaly nyáron volt missed ab-m.A doki nekem azt mondta, hogy 6 hétig várjunk a házas élettel.Minden jót kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm akkor ezt meg várjuk:) )!!!Szép napot
Nagyon sajnállak. Nekem decemberben volt missed ab-om, három hét után már megengedte az orvos a szexet, sõt buzdított is rá, mert az orgazmus alatti méhösszehúzódás miatt gyorsabban regenerálódik a méh. A beavatkozás után egy héttel mi már voltunk együtt análisan és orálisan, hüvelyi behatolás nélkül, és nem lett semmi gond. CSak arra vigyázz, hogy mindig tiszta nemiszervvel, mosdás után legyetek együtt, és a fertõzés elkerülése érdekében használjatok gumit. Mi nem vagyunk óvszerpártiak, ezért inkább kivártuk az elsõ menzit a hüvelyi behatolással, de az orvosom szerint nem feltétlenül szükséges kivárni a hat hetet. Sózval ha jólesik, és nem vérzel, nincs gond, akkor lehet. Azért kérdezz rá az orvosnál, nem mész vissza ellenõrzésre?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ nagyon szupin le írtad, jövõhéten megyek vissza, és azért meg kérdezem, bár valamiért most félek a szextõl:) )
Szia! Azt mondjuk nem írtad, hogy volt-e szükség mûtéti befejezésre. Ugyanis pár hetes terhességeknél elõfordul, hogy minden kiürül magától, konkrétan egy picit erõsebb menstruációval véget is ér a terhesség. Ilyen esetben (mint bármely más menstruáció után) nincs szükség regenerálósásra - ezt a dokim mondta. Én 5-6 hetes lehettem, mikor elvetéltem, 1 hét múlva össze is bújtunk. Meg is lett az erdemény, ugyanis a vetélés napjától számítva kereken 28 nap múlva újra pozitívat teszteltem. Azóta már a 16. hetet is betöltöttem, úgyhogy hajrá! Sok sikert kívánok nektek is! :-) (persze ha volt mûtét akkor várd ki a 6 hetet!)
Nekem 8 hetes volt a babám, mûtétettel fejezték be, 2 hetet kellett várnunk a szexszel, és 2-3 mensit az újabb próbálkozással. sajnálom. :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, sajna volt mûtét:((

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!