Találatok a következő kifejezésre: Lehet szexelni, hogy az (36 db)

Amikor szülés után (esetleg már az utolsó hónapokban) nem lehet szexelni, hogy bírjátok férfiak? Megelégszetek azzal ha a feleségetek más módon elégít ki titeket? Megfordulna a fejetekben a megcsalás?

Legjobb válasz: Ez még a jobbik eset (utolsó hónapokban csak). De mi van olyankor, amikor a nö, az egész terhesség alatt nem kívánja a szexet? Ki lehet bírni... 32/F

Ez még a jobbik eset (utolsó hónapokban csak). De mi van olyankor, amikor a nö, az egész terhesség alatt nem kívánja a szexet? Ki lehet bírni... 32/F
Egy normális pasiban és jó kapcsolatban meg sem fordul a megcsalás gondolata senkinek a fejében.
Régen nem volt divat az orális szex és az önkielégítés sem. A férjek még is kibírták. Akkor még volt önuralmuk. Ma nem mindenkinek van. 27/F
Mi az utolsó hétig vidámkodtunk. Egy jó kapcsolatban miért tenné ki a nõ ilyen kísértéseknek az emberét?
OFF: "ha már voltál terhes, akkor tudod, hogy a terhesség alatt egy nõ libidója megnõ" Ne általánosíts! Ez valakinél pont az ellenkezöje!
Csak a legutolsó egy, problémás esetben mondjuk a legutolsó 2 hónapban nem tezs jót a szex. Egyébként pedig ha már voltál terhes, akkor tudod, hogy a terhesség alatt egy nõ libidója megnõ, tehát ez elõtt a két hónap elõtt a férfiakat igencsak elkényezteti a feleségük :) Egyébként orális szexre van lehetõség a terhesség bármelyik szakaszában. Amúgy pedig egy olyan férfi, aki szereti a feleségét/barátnõjét és a kapcsolat jó esetben nem kizárólag a szexen alapul (tehát tudnak más közös programokat szervezni, hasonló az ízlésük filmek, kaja, könyvek terén, ezért van mirõl beszélgetniük), akkor könnyedén áthidalható egy ilyen kb 2-3 hónapos idõszak. Egy egyébként jól mûködõ kapcsolatban ez nem jelent problémát, egy problémás kapcsolatba pedig nem kéne gyermeket vállalni, mert a sok nehézség, ami a gyerek körül akad (a szex a legkisebb gond) még egy jól mûködõ kapcsolatot is próbára tesz néha, egy rossznál meg csak elõhozza a már meglévõ problémákat.
Mindennek ellen tudok állni, kivéve a kísértést...
A kérdező hozzászólása: Mai vilgágban sajnos nem igen van önuralmuk. Csak tudod azt nem értem, hogyan tudják minden lelkiismeretfurdalás nélkül megcsalni a párjukat miközben õ terhes....
A kérdező hozzászólása: Hát igazad van. És elismerésem annak a férfinek aki ezt tollerálni tudja. De úgy érzem aki igazán szereti a feleségét, azok a párok ezt is átvészelik.
A kérdező hozzászólása: Így van, és olyan is van, aki nem is szexelhet, el van tiltva tõle az orvos által.
Oké, bocsánat, nem tudtam, hogy van olyan egészséges nõ, akinél pont ellenkezõleg hatnak a hormonok. Azt hittem, hogy mindenkinél minden szempontból áldott az az állapot, ezért nem kell lepontozni, nem akartam senkinek se rosszat. A többi akkoris áll, hogy szerintem egy jól mûködõ kapcsolat kibírja a szexmentes idõszakot, az orális szex pedig akkor is mûködhet...
Nem kis dolog egy terhesség, és ezzel szemben megértõ lennék, de jól esne ha érezném, hogy még eközben sem felejtkezik el rólam a feleségem.
"ha már voltál terhes, akkor tudod, hogy a terhesség alatt egy nõ libidója megnõ" Nekem épp az ellenkezõje volt, ahogy növekedett a hasam, úgy csökkent a libidóm. Egyszerûen nem éreztem kívánatosnak magamat nagy hassal. Amint visszanyertem az alakom, úgy tért vissza ismét a libidóm is.
Az igen nem tudsz angolul de angolul kéred XD
A kérdező hozzászólása: Hogy ne kelljen fotdítani. Hanem csak rányomok.
Az én simjeim házastársak, és rendkívül jóban vannak, szóval ha neked is ilyen, akkor: mimdkettöt fektesd az ágyra, hogy pihenjen/lazítson, és én, ha az egyikkel a másikra kattintok, akkor kijön néhány opció, amelyek között van egy ágyjelféleség. Az egyik ilyen az etye-petye, a másik a gyermeknemzés. Sajnos nem tudok angolul, és nem is angol játékkal játszom, de itt talán kevesebb az esély, hogy rosszra klikkelsz. (Ha a csókos módszert akarod használni, az bonyolultabb, mert nem rögtön ugrik elö az az opció.)
ja akk értem

Azt mondjátok meg, hogy terhesen hogy lehet szexelni?

Nem értem komolyan.

Legjobb válasz: Tud és lehet is,csak a pasi ne tehénkedjen a hasára!! azt hiszem a 8. hónaptól már nem ajánlott,mert az beindíthatja a szülést!

Tud és lehet is, csak a pasi ne tehénkedjen a hasára!! azt hiszem a 8. hónaptól már nem ajánlott, mert az beindíthatja a szülést!
azért nem érted, mert fiatal lehetsz. Fekve hátulról, oldalról, stb...
Lehet neked visszataszító..A párom kimondottan élvezte amikor terhesen szexeltünk..
Jó, akkor visszataszító számodra. Szerencsére a nõk többsége nem így gondolkodik.
Még sose volt barátod, ebbõl gondolom, hogy még szûz vagy. Ha ennyire tapasztalatlan vagy, akkor hogy lehet visszataszító valami amirõl még csak sejtésed sincs?
Hogy lehet szexelni terhesen? Hát hármasban :)
Elég nagy baj, ha akár terhesen, akár nem terhesen visszataszítónak gondolod a testedet vagy a párod annak gondolja. Inkább ne vállalj majd addig gyereket, míg meg nem békélsz vele.
Szerintem is undorító.
Az elso harom honapban barhogyan. Utana inkabb kutyapozban, vegul az utolso ket honap soran farkaspoz (ul a lyuk mellett es vonit)
A kérdező hozzászólása: Nem a testemet tartom undorítónak, hanem az hogy valaki terhesen szexel, egyébként meg hiába mondjátok, hogy le fogok késni mindenrõl párkapcsolatról, gyerekrõl ez nem tántorít el :) Az igazinak tartogatom:) De még fiatal vagyok, még változhat a véleményem.
A kérdező hozzászólása: Aki szexelt a párjával: Õk olyan merészek gondolom, én magamat ismerve nem lennék ennyire merész :)
14.32-es vagyok megint.Mitõl undorítóbb egy várandós nõ, mint a nem várandós.Ugyan az a nõ, akit a párja szeret.Miért kellene megundorodni tõle azért, mert a gyermekét hordja a szíve alatt.
az elsõ 3 honapban normálisan a második három honapban kutyapozba s az utolsó három holnapban mint a farkasok, ülsz a lyuk mellett s vonyitasz
Az utolsó pillanatig lehet szexelni, ha jól esik.Kreatívnak kell lenni, ennyi a titka.Az én férjem direkt gerjedt a gömbölyû formáimra. És egyébként minden volt, csak nem visszataszító:)
Az egyetem mellett sem köt le annyira a tanulás hogy ne lenne idõm párkapcsolatra, barátokra, szórakozásra. Pedig nehéz suliba járok. Valamit nagyon rosszul csinálsz. Ja de egyébként ne hidd azt hogy van olyan férfi aki teljes mértékben nyugodtan tolerálná azt h szerinted undorító terhesen szexelni....persze majd 8-9 hónapig szex nélkül marad mert te így döntöttél :D
14:11: Akkor tanulj szorgosan, aztán majd az eltén mégtöbbet tanulás mellett nem lesz pasid megint. Aztán meg a melókeresés miatt leszel stresszes, mert ott álsz a diplomával és sehova se vesznek fel. 23 évesen semmi tapasztalattal állsz majd és sírni is csak anyu vállán tudsz majd. Aztán az ilyen hozzáállással elüldözöd azt a pár próbálkozót és is aki esetleg lefektetne. De neked akkor már hosszútávó kapcsolat kell. Aztán ott álsz 35 évesen és gyereket szeretnél. Csakhogy nincs kitõl... Worst case scenario...
Az ELTE mellett nem lehet szexelni? Vagy a koleszra tartogatod a szüzességed? :)
ma 14:04 vagyok Mit jelent hogy "nem is vagyok olyan"??? Miért én aki szexeltem terhességem alatt a párommal meg a sok nõ akik szintén szexelnek terhesen egy ideig azok milyenek???
A kérdező hozzászólása: Igen, még az vagyok. Nem azért nincs barátom mert nem lehetne, hanem mert nem is úgy állok hozzá, a tanulás sokkal fontosabbnak tartom és ezért :) Leköt a tanulás:) Reménykedem hát ha felvesznek az ELTE-re :)
A kérdező hozzászólása: Igazából bele gondoltam és elképzeltem, így. De a köszi válaszokat, nem hiszem hogy egyszer is meg változna majd a véleményem errõl, nem is vagyok olyan :)
A kérdező hozzászólása: 18 éves lány vagyok. És szerintem olyan visszataszító. Nem volt még barátom soha.
Nem értem mit nem értesz...
Harmadik trimeszterben megindíthatja a szülést...

Terhesség idején az lehet -e úgy szexelni, hogy a sperma bekerüljön a hüvelybe? És nem veszélyes a szex az első 3 hónapba?

Legjobb válasz: Ugye kamu??? Miért lenne veszélyes?? Meg miért ne kerülhetne a hüvelyedbe sperma?? Aki vetélésre hajlamos, annak az orvos úgyis mondja, hogy ne szeretkezzenek, de amúgy nem tilos és fõleg nem veszélyes.

Ugye kamu??? Miért lenne veszélyes?? Meg miért ne kerülhetne a hüvelyedbe sperma?? Aki vetélésre hajlamos, annak az orvos úgyis mondja, hogy ne szeretkezzenek, de amúgy nem tilos és fõleg nem veszélyes.
Mondjuk, a szexnek vannak olyan fajtái, ahol a szex nem kerül a hüvelybe, de az igazi mégis az, ha igen. Ez a dolgok normális menete, és bekerülhet. Az elsõ 3 hónapban viszont nekünk sem sok volt, és nem amiatt hogy féltem tõle, hanem mert szerintem simán lehánytam volna a férjem (már bocs, de tényleg szinte non-stop hányingerem volt...)
Persze, hogy lehet! Ameddig a doki nem tiltja, nyugodtan! Nincs semmi veszélye. Ha mégis úgy ítélné meg a doki, hogy Nektek nem javasolja, arról már tájékoztatott volna! Boldog babavárást! :)
altalaban (ha nincs gond) zárt a méhszáj, szóval attól hogy a huvelybe bekerul, a babahoz nem jut el.

Hogyan lehet szexelni a GTA san andreasban? Hogyan kell felvenii a prostit az autóba?

Legjobb válasz: Az nagyon nagy baj, ha neked ez befér a szerelem, szex kategóriába :D

Az nagyon nagy baj, ha neked ez befér a szerelem, szex kategóriába :D
Dudálj rá és kérdez tõled valamit.Ha PlayStation-ön játszol akkor nyomd meg a jobbra gombot és beszáll, ezután vidd el egy csendes helyre.
:DDDDDD
Ne aggódj, ettõl még szûz maradsz.
Menni fog... 50% esélyem van... FIÚ.
Van több olyan játék elméletileg, amiben több a sex.
A kérdező hozzászólása: nm lett volna erotikus élmény, csak kiváncsi voltam rá, hogy hogy szexel CJ
Fogadok hogy nem van 16 éves se...
A kérdező hozzászólása: decemberben leszek 16
De jók a mentális képességeim. Elmegyek a tvbe szerepelni... Híresebb leszek mint Uri Geller...
A kérdező hozzászólása: lány vagyok, akármenyyire is meglepõõ
A kérdező hozzászólása: na látod, és azt kitalálod hogy lány vagyoke vagy fiú?
Vagy egy nagyon naív fiú nem sok ésszel vagy lány.
Ha nem csak a kocsi mozgott volna, hanem láttál volna részeket, akkor az erotikus élmény lett volna számodra? Ezt minden viccet félretéve kérdezem.
A kérdező hozzászólása: csaka kocsi mozog, nem nagy durranás
Keress rá a neten:DD
A kérdező hozzászólása: végülis ez is szex...
lol
A kérdező hozzászólása: kapjátok be mind
megállsz mellette és nyomod a dudát :D
Kicsit megsajnáltalak, a második vagyok, elmondom a megoldást. Odaállsz egy mellé kocsival, és vársz egy ideig amíg odajön a kocsihoz, és utána kiírja valamelyik sarokban, hogy melyik gombot kell megnyomni, hogy beszálljon. Amúgy nem nagy cucc, mert csak azt látod, hogy a lány beszáll és a kocsi meg dülöngél össze-vissza.
Ja igen, a duda :D Valóban
De a gumira figyelj :D
A kérdező hozzászólása: köszi a megoldást
Akkor jó.

Az valóban igaz hogy ha fiú vagy, és nincsenek előítéleteid, akkor egy fiúval sokkal forróbban lehet szexelni mint egy lánnyal? Mert hogy a fiú tudja mi a jó egy másiknak? !

Én Heteroszexuális vagyok, és valahogy mindig ezt gondoltam, habár még életemben nem voltam velem azonos nem?vel. 19/F

Legjobb válasz: Szerintetek mikor lesz vége ennek a homokos/biszex hullámnak, ami végigsöpör a teljes fiatalságon? A szexuális irányultság még véletlenül sem elõítéletesség kérdése. Az is tévhit, hogy az azonos nemûek többet tudnak nyújtani egymásnak, mint az ellentétes nemûek. Csak abban az esetben tudnak többet nyújtani, ha homoszexuálisok, akkor viszont semmit sem tudnak nyújtani, ha heteroszexuálisok. Remélem, érthetõ voltam!

Szerintetek mikor lesz vége ennek a homokos/biszex hullámnak, ami végigsöpör a teljes fiatalságon? A szexuális irányultság még véletlenül sem elõítéletesség kérdése. Az is tévhit, hogy az azonos nemûek többet tudnak nyújtani egymásnak, mint az ellentétes nemûek. Csak abban az esetben tudnak többet nyújtani, ha homoszexuálisok, akkor viszont semmit sem tudnak nyújtani, ha heteroszexuálisok. Remélem, érthetõ voltam!
Nem hiszem, mivel nem vonz.
Szerintem ez csak a ratyiknak a kamu szövege, hogy minél több normális embert (fõleg fiatalokat) csábítsanak át a sötét oldalra.
Ez nem eloitelet kerdese, kutyaba se azert nem rakom a farkam mert eloiteleteim vannak az allatokkal szemben, hanem mert maga a gondolat is taszito. Eppenhogy a lany tudja mi a jo a fiunak es forditva, mert ezt igy alkotta meg a termeszet, hogy egymast kiegeszitsek.
Gondoljatok bele! Hajótörést szenvedsz, és te meg egy másik srác éli túl. Ott vagytok már hetek, hónapok óta. Vannak bizonyos igények, és nem tudja meg senki. Ha nagyon izzik a levegõ. :D Ha minden kötél szakad... (na jó, ez tényleg beteg volt)
minden férfi biszex :D ez a konklúzió
mi barátnõmmel ha nagyon kivagyunk és pasihiányunk van, akkor szoktunk smárolni... meg... hasonlók . szerintem nem para. 16/L
jah ! nem para ! de ha ezt két pasi csinálná akkor már para lenne ! a lezbi csajokat mért nem tudják piszkálni ? mért csak a meleg hapsikat ?
Engem az egész nem érdekel, eleget papoltam már, én szerelmi kapcsolatban akarok élni halálom napjáig, én erre gyúrok, nekem az a menõ, ha szeretek valakit és az viszontszeret engem. Úgy is fogalmazhatok, hogy én udvarlok, megélem a szerelmet, míg más lotyókra vagy lotyóként pazarolja el az életét. Szóval az ilyeneken már csak mosolygok, persze szánalomból.
omg azé már tudhatnád azt hogy agyban dõl el.... nem kellett volna lógni 3éves középiskolás biológia órákról vagyis legalább 2.évrõl amikor az emberi test van meg a genetika ('_')"
"Ez is azt bizonyítja, hogy minden az agyban dõl el, a technika mellékes tényezõ." Majdnem, DE mégis a nõk maradtak alul a "párbajban".
Egy ilyen kísérlethez olyan alanyokra van szükség, akik eltûrik, hogy ne lássanak semmit, mialatt dolgoznak rajtuk. Sõt, megkockáztatom: olyan emberek jelentkeztek a kísérletre, akik kifejezetten az ilyen "sötét" helyzetet élvezik, semmit a szemnek, mindent a fantáziának. Ez is azt bizonyítja, hogy minden az agyban dõl el, a technika mellékes tényezõ.
Szex könyvbe (szex enciklopédia) olvastam errõl az ilyesmirõl kísérletet, -ami szerintem elég aljas kísérlet, a jóizlés határain jóval túl mutat- amit szexuálpszihológusok csináltak. Konkrétan szopásról volt a kísérlet. Hetero férfi önkénteseket kerestek, hogy leszopja õket ez a szép szexi nõ akirõl egy fényképet mutattak neki, majd bekötötték a páciensek szemét valamelyik pácienst nõ szopott le valamejiket férfi, de mindegyikrõl azt hitték hogy nõ. Valakit kevésbé szexi nõ szopott le mint ami a képen mutattak neki. Megcsinálták a kísérletet sokféleképpen. Értékelni kellett hogy mennyire volt jó 1-tõl 10-es skálán. A következtetés az volt hogy a szebb nõk nem szopnak, jobban átlagban mint a kevésbé szépek, meg fordítva is, nagyrészt attól függ hogy milyen hölgyet hiszünk aki csinálja. Átlagosan a férfiak jobb eredményt étek el mint a nõk, viszont amikor közölték a pácienssel hogy férfi volt akkor megváltozott a véleménye, azt mondta hogy nem is volt olyan jó.
ez elég undorító.. meg elég beteg felvetés is. forrón szeretkezni a pároddal tudsz. szerintem.. aztán ki tudja..
nos a börtönben biztosan mivel nõk nincsenek ott ... amugy meg embere válogatja :D De egy lánnyal is fel lehet forrósítani :D ha pl játszik veled máshol is. :D
Egy nõ is tudhatja, mi a jó egy férfinak. Persze gyakorlat és tapasztalat kérdése az egész. Egyébként meg mindenkinek más a jó. Az, ami adott esetben nekem jó, nem biztos, hogy az téged is annyira felvillanyoz.
Szavazzatok Gomes-re!
Van logika a kérdésedben. A leszbi lányok beszámolói alapján náluk igaz. Felteszem, akkor a meleg fiúknál is mûködhet. Gondolom, mert nem vagyok az.
Jól van, tegyük tisztába a dolgokat! Egy homoszexuálist nem tud felizgatni egy vele ellentétes nemû ember, mert nincs meg hozzá a kellõ vonzalom. Egy heteroszexuálist nem tud felizgatni egy vele azonos nemû ember, mert nincs meg hozzá a kellõ vonzalom. Egy biszexuálist fel tud izgatni bármilyen nemû ember, ha és amennyiben megvan hozzá a kellõ vonzalom. Egy pedofilt nem tud felizgatni egy vele egykorú ember, mert nincs meg hozzá a kellõ vonzalom. Stb. Stb. Gondoljatok csak bele! A pornszínésznõk általában nem élnek át orgazmust a forgatás ideje alatt, pedig a lehetõ legügyesebb lepedõakrobaták dolgoznak rajtuk. Mégis átélik az orgazmust otthon a párjukkal, kettesben, holott lehetséges, hogy a szerelmük nem is olyan ügyes, mint a nõ kollégái/kolléganõi. Egy másik példa: próbáljatok meg úgy maszturbálni, hogy közben taszító dolgokra gondoltok, vagy egyáltalán nem is figyeltek arra, hogy épp maszturbáltok. Hiába húzogatjátok (ujjazzátok) ekkor magatokat, nem fogtok tudni felizgulni (és fõleg nem kielégülni). Mert nincs meg hozzá a kellõ ráhangolódás fejben.
A kérdező hozzászólása: ezzel azt akarod mondani hogy én meleg vagyok?
Ha férfi létedre csak a férfiakhoz vonzódsz szexuálisan, akkor igen. Ha nem csak a férfiakhoz vonzódsz, hanem a nõkhöz is, akkor biszexuális vagy. Ha csak a nõkhöz vonzódsz, akkor heteroszexuális. Ha a kisgyerekekhez, akkor pedofil. Ha a halottakhoz, akkor nekrofil. Stb. Stb. Ez ilyen egyszerû.
A felnõtt kor eléréséig, minden ember keresi a nemi identitását. A felnõtt kor 21 év felett kezdõdik. Amíg az ember nem lesz felnõtt, sok dolgot kipróbál, és fantáziál mindenféle, akár képtelen dolgokról is. Ezért a felnõtt kor alatt nincs homoszexualitás, nincsenek leszbikusok, biszexuálisok, csak olyan gyerekek, akik keresik a nemi hovatartozásukat. Ez a folyamat a fejlõdés része, és valamilyen szinten minden ember átesik ezen, akár elismeri, akár nem. Az ember is, az állatok is így mûködnek a világban, ez így természetes, és így van jól. Fogadd el a gyerekkort, és húsz évesen ne akarj harminc éves lenni.

Mindenhol azt lehet olvasni, hogy egy pasi bárhol bármikor szexelne ha olyan a partner. Normális ha a barátomnak bőven elég egy héten egy menet?

Legjobb válasz: Ugyanúgy normális, mint ahogy a lányoknál normális, hogy elég nekik kevesebb. Sajnos az igények sokszor eltérõek. Személy szerint nem tartom túl jónak ezt, mert én is bárhol, bármilyen körülmények között megtenném, viszont a barátnõm nem. De sok fordított esetrõl hallottam már.

Ugyanúgy normális, mint ahogy a lányoknál normális, hogy elég nekik kevesebb. Sajnos az igények sokszor eltérõek. Személy szerint nem tartom túl jónak ezt, mert én is bárhol, bármilyen körülmények között megtenném, viszont a barátnõm nem. De sok fordított esetrõl hallottam már.
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek! A hozzászólások megnyugtattak kicsit. És nem nem szóllak le utolsó, mert nagyon is jó egymáshoz bújni, és az a legjobb mikor mindkét félnek ugyanolyanok az igényeik, És ez egy nagyon jó tipp volt, kipróbálom majd, és próbálom a középutat betartani:)
Nálunk van, hogy havi 1alkalom van mert mind a ketten sokat dolgozunk meg még itthon is házimunka szóval örülünk ha összebujva elalszunk stb...de nincs gond ezzel nálunk legalábbis..és tudom most jönnek a hülye hozzászólások de levagytok szarva
Nálunk is "fordított felállás" van. Én legszívesebben mindig szeretkeznék, ha van rá alkalom, mert folyton kívánom a barátomat - ebben az a fura, hogy több, mint 3 éve vagyunk együtt, de egyre kívánósabb vagyok. Neki viszont nincs kedve pl 2 nap egymás után, azt mondja, úgy nem vágyik annyira a szeretkezésre, mint ha kimarad 1 nap, és úgy nincs annyira kedve szeretkezni, ha nem vágyik rá minden porcikájával... Masztizni is emiatt nem szokott, mert attól is kisebb "étvágya" lesz, ha közben magának csinálja, mikor nem lehetünk együtt. És természetesen nála is rengetegszer van, hogy fáradt, és inkább csak hozzám bújna. Alapvetõen elfogadtam a helyzetet, legalább nem kell tõle félnem, hogy én nem bírom csillapítani az "étvágyát", én biztos, hogy megcsalni nem fogom, mert más nem érdekel rajta kívül, csak Rá indulok be, de Rá nagyon... Azért néha sírtam már miatta, mikor mondjuk egy héten 2 nap egymás után lett volna alkalom szeretkezni, és legközelebb csak 1 héttel késõbb, és én nagyon vágytam volna rá, és készültem, neki meg semmi kedve nem volt... Régebben én is amiatt paráztam, hogy biztos nem kíván eléggé, de aztán mikor éjjel rám mászik álmában, akkor rájövök, hogy tényleg csak fáradt volt ébren cselekedni. :D Mára elfogadtam, hogy Õ ilyen, kevesebbszer van kedve hozzá, de azért az esetek 80%-ban fel tudom kelteni az érdeklõdését olyankor is, mikor nincs annyira kedve. Ha viszont egyáltalán nincs kedve, akkor csinálhatok bármit, nem fogja akarni, ha meg nem akarja, akkor felállni úgyse fog neki. Úgyhogy kedves kérdezõ, nem vagy egyedül :) szerintem az a lényeg, hogy megtaláljátok az arany középutat :) Esetleg még egy trükköt tudnék javasolni, ami nekem be szokott jönni, mikor én nagyon-nagyon kívánom a szeretkezést, Õ meg egyáltalán nem: egyszer megkértem rá, hogy elégítsen ki Õ, ha neki nincs kedve, mert én nagyon vágynék rá- az orgazmusom után úgy állt neki, mint a cövek, és be is dugta azonnal :D A másik mód meg az, hogy elkezdesz masztizni mellette az ágyban- a barátom 2 percig bírta, hogy ne szálljon be segíteni, és a vége megint ugyanaz, mint az elõzõ esetben ;) 20/L
Nekem is a barátom bárhol akarja...sõt belenyúlkál a bugyimba egy tök nyilvános helyen is..és én azért nemvágyok rá..ez csak a kettõnk dolga..nemtartozik senkire:) )
Nekem is volt pár ilyen barátnõm, hogy alig volt ilyen téren igénye és ez nem tett túl jót az önbecsülésemnek . Nem ezért szakítottunk , de sokszor eszembe jutott, hogy jó lenne minden nap szeretkezni, bár nem hiszem, hogy van olyan nõ aki ennyiszer kívánja :) Így is volt, hogy csak az én kedvemért csináltuk és amikor ezt megtudtam, akkor eléggé rosszul éreztem magam. Lehet, hogy jobb is a heti kettõ, de õszintén, mint a heti 10 de úgy, hogy csak az egyik fél akarja.
A kérdező hozzászólása: Mi beszélgettünk errõl sokat, és elmondtam hogy mit szeretnék, vagyis hogy mi zavar, õ is elmondta hogy miért van. Õ a munka miatt fáradt és így nem nagyon van ereje, így is örül hogyha hozzám bújhat pihenés képen. Így te se gondolj rögtön a legrosszabbra, beszéljetek sokat! Sok minden segít:)
Az én barátom is ilyen. Mi is csak hétvégente csináljuk és akkor is egyszer. És neki elég...de én igényelném még többször. Többször egy hétvége alatt vagy többször egymás után is akár. Gondolkoztam már rajta, hogy mást csajt dug hétköznaponként, és így rám már nem marad ereje...ki tudja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Végül is a heti egyet úgy értem, hogy hétvégén egymás után 2 orgazmusa van és ennyi a hétre. És én furcsállom, félek, hogy bennem van a hiba.
érdekes eddig nekem is javarészt olyan barátom volt aki nem volt nagy étvágyú, de én az vagyok. itt pedig sokszor olvasom, hogy a fiúk panaszkodnak emiatt a barátnõjükre. az az ideális ha két hasonló igény találkozik és akkor minden jó. válaszolva a kérdésre kicsit furcsállom azért a heti egyet, de vannak ilyenek is.
Mindenkinek mások az igényei, bár szerintem is egy fiatalember esetében kicsit kevéske a heti egy. De ettõl ez még nem abnormális.
Egyet értek azzal, hogy sokkal jobb úgy kevesebbszer, ha mind két fél akarja -tapasztalatból tudom. Sajnos az én barátnõmnek is jelentõsen csökkentek az igényei, pedig még alig több, mint egy éve vagyunk együtt. Viszont mióta fenn áll ez a helyzet, azóta amikor rá jövök, hogy tulképp én "eröltettem" ki a dolgot, akkor én sem élvezem, és erõteljesen lekonyulok... Sokkal jobb az a kb háromból egy alkalom amikor õ igényli -kb a többit be is kellene szüntetni, mert csak durca a vége.

Mit csináljak, hogy a férjem megértse, hogy nem lehet szexelni? 13 hetes terhes vagyok, túl két vetélésen. A méhlepény eléri a méhszájat, ő is ott volt az uh-on, mikor az szonográfus is mondta, hogy kerüljük a házaséletet.

De ? ezek ellenére is minden este felhozza a témát, és mivel én nem megyek bele, azzal fenyeget, hogy majd megba*ik mást. Tudom, hogy másképp is meg lehet oldani, de ? már az orális szexet unja. Más féjre is ilyen, vagy csak az enyém ilyen érthetetlen, hogy nem tudja megérteni, hogy nem lehet?

Legjobb válasz: Szia!Ne haragudj de a férjed jó nagy bunkó!!!!!!Szeret egyáltalán téged???Épeszû ember nem mond ilyet a várandós feleségének!!!!És pláne nem így viselkedik!!

Szia!Ne haragudj de a férjed jó nagy bunkó!!!!!!Szeret egyáltalán téged???Épeszû ember nem mond ilyet a várandós feleségének!!!!És pláne nem így viselkedik!!
Bocs hogy ezt mondom de egy [email protected] a férjed... Én a párommal a 12.hét óta nem élünk intim életet, megoldom neki máshogy. Mindketten olyan nézetet vallunk, amibe nem fér bele terhesen az intim élet. Mert az egy baromság hogy a pici élvezi, sõt ... Ráadásul a méhösszehúzódások is problémát okozhatnak... Ezért van az hogy egyesek a terhesség vége felé így indítják be a szülést... Szóval lehet hogy más férje is ilyen az enyém nem. Úgyhogy összeteszem a két kezem. A férjednek meg üzenem, hogy máskor elõbb gondolkodjon hogy mit akar [email protected] vagy gyereket a ti körülményeitek miatt. (2 vetélés). Nagyon sajnálom hogy ezzel is csak nehezíti a terhességedet, gondolom akkor másban se nagyon együttérzõ és segítõkész.
nálunk nem lehetett sex, most már lehet, de nálunk fordított helyzet volt, én másztam férjemet, mert már néha alíg bírtam, õ meg h nem nem nem.... rosszul is esett :) nem is tudom mit csináltam volna ha õ akarja, én meg nem, és pláne h baj is lehet belõle... :( 37h km
Bocsi, de a férjed egy p*cs. Szerintem erõsen gondold át, hogyan / mennyire kötöd össze pont vele az életed. Egy gyerek erõs kapocs ám.
Ekkora tapló a földön nincs!!!!!! A helyedben én elgondolkodnék raja, hogy ha már most nem számít neki a gyerek, akkor késõbb milyen lesz a viszonya hozzá. Anno nekem sem lehetett, mert ugyanilyen gondjaim voltak, de a férjem megértette, de ha nem értette volna meg és félremegy, akkor most sírhatna a gyerekei után.....
ez most komoly? a szemem kerekedikki hogy ilyenek vannak....nekem hihetetlen hogy egy férfi ekkora tuskó legyen. az én férjem alig mer közeledni, szexelni velem, pedig nekünk szabad, mégis anynira félti a kismanónkat, meg hogy nekem is jó legyen. azt hiszem itt egy nagy alapos beszélgetés kell nektek, felfoghatná miket kockáztat ha nem tartjátok be az orvosi utasításokat! vigyáz magadra
Jaj...igaza van az elõttem szólónak, menjen, ha menni akar... Neked leginkább nyugalomra van szükséged, nem pedig arra, hogy terrorizáljon. Sok sikert kívánok Neked!!! :)
Valószínûleg nem fontos neki a gyerekvállalás. Azért ment csak bele, mert így volt még egy ok a dugásra. Elég primitív ez a pasi.
Mondd meg neki, hogy menjen, de akkor vissza se jöjjön. Nem vall túl nagy IQ-ra ez a hozzáállás. Ha nem veszi az adást, menjen veled a dokihoz, õ majd elmagyarázza neki a dolgokat.
Hát én erre szavakat se találok. Felnõtt férfi miért nem fogja fel hogy nem lehet... Fõleg ha az orvos is megmondta hogy nem lehet szex. Egyszerûen én nem értem meg hogy õ hogy nem fogja fel hogy ez veszélyes és akár megint elvetélhetsz.
Szerencsére ilyennel még nem találkoztam, de van egy mondás, elõbb-utóbb minden zsák megtalálja a foltját... Eszembe nem jutna ilyen kérdést kiírni...
Ez egy egoista barom. Szeret egyáltalán téged? Akarta a babát, vagy csak egy púp számára aki miatt nem sexelhet? Mi lesz majd késõbb, hisz még nagyon az elején vagy....
Jézusom! Az ilyennek nem venném a farkát a számba! Mondjuk másnak se. Hagyd, hagy menjen! Ha nem érti meg, hogy a baba élete a tét, akkor menjen mást k***gatni! Ilyen egy barmot! Valószínûleg nem is akarja a gyereket.

Miért van az hogy nem ugy látom a berendezésemet mint régen volt, ugy értem nem ment ugy vissza mint volt! Szülés után 6 héttel vagyok! Tuti lehet szexelni? Ja és hogyan mikor egyik nap megvan másik nap meg elmulik a menzim?

Legjobb válasz: Nálam 4 hónapos a baba. Én is furcsának éreztem az elején magamat, még a szextõl is tartottam nehogy valami baj legyen. De rendben volt és van minden. Az elsõ alkalom érdekes volt, de aztán ment minden mint a karikacsapás. Csak ne aggódj.Biztos minden rendben lesz.

Nálam 4 hónapos a baba. Én is furcsának éreztem az elején magamat, még a szextõl is tartottam nehogy valami baj legyen. De rendben volt és van minden. Az elsõ alkalom érdekes volt, de aztán ment minden mint a karikacsapás. Csak ne aggódj.Biztos minden rendben lesz.
Én olyat hallottam, h 3 hónap kb, amire nagyjából rendbe jön a nõ.

Lehet szexelni, úgy hogy az orvos azt mondta, hogy várjunk két hetet meg a vizsgálatot?

Az történt, hogy 5 hetesen voltam dokinál, csak kézzel vizsgált, meg akkor már volt 4 pozitív tesztem. Azt mondta, hogy 99% a baba.Jöjjek vissza két hét múlva, és mivel hátrahajló méhem van, ne szexeljünk addig. Én ezt még nem hallottam, hogy a hátrahajló méhnél nagyobb a vetélés kockázata.Valaki hallott már err?l valamit?Egyébként ma vagyok 8 hetes, uh-m még mindig nem volt, mert a hüvelyi uh 1 hete rossz a kórházban, a hasival meg nem látott még semmit. De eddig semmi problémám nem volt.Ma reggel szexeltünk, ugye nem lesz baj?

Legjobb válasz: Hát remélhetõleg nem lesz baj, de hallgass inkább a dokira, csak nem az újjából szivja ki amit mondd, bár nem hallottam még errõl de biztos van ilyen. Orvos nem mondd általában ok nélkül olyat hogy ne szexelj.

Hát remélhetõleg nem lesz baj, de hallgass inkább a dokira, csak nem az újjából szivja ki amit mondd, bár nem hallottam még errõl de biztos van ilyen. Orvos nem mondd általában ok nélkül olyat hogy ne szexelj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az utolsó három válaszoló megnyugtatott, én is így gondoltam! :) Gratula minden babásnak!
Nekem annyit mondott a doki csak, hogy óvatosan! Amúgy hátrahajló méhem van, de nem mondta hogy ezért kéne óvatosabbnak lenni...
Nekem is hátrahajló a méhem, de az én dokim sem mondta, hogy tartózkodjak a szextõl, és vetélésem se volt. 18 hetes kismama
Nekem is hátrahajló méhem van, de még sose volt vetélésem, és a doki se mondta, hogy ne szexeljek. Most 22 hetes vagyok, és abszolút semmi probléma nincs a terhességemmel. Ez csak egy tapasztalat, hogy ne izgulj :) minden jót!
Hát úgy nem lehet kibirni hogy terhes nõk többsége sokkal jobban kivánja a szexet. De tényleg ha a doki azt mondja akkor várni kell vele :(
Bizzunk benne, hogy nem lesz baj. Egyébként van ilyen, hogy nagyobb a kockázat, a barátnõmnek is több vetélése volt a hátrahajló méhe miatt. Jobb, ha megfogdod a doki tanácsát.
Kövezzetek meg, de nem értem, hogy nem lehet kibírni szex nélkül 2, 3, 4, x hétig, ha a baba érdeke ezt kívánja?
Tényleg, ha azt mondja, akkor jobb megfogadni a tanácsát, rosszat biztos nem akar. Azért várd meg, hogy mit mutat majd az ultrahang.
Szia! Nekem is hátrahajló a méhem. Még nem voltam terhes, csak egy vizsgálaton a dokinál, amikor azt mondta, hogy általában nehezebben esnek teherbe a hozzánk hasonlók. Hát, nekem elsõ hónapban sikerült. Az elsõ három hónapban meg mindenkinek azt mondja a doki (legalábbis az enyém azt mondta)hogy óvatosan szeretkezzünk, ugyanúgy ahogy ne emelj nagyot, stb....De nem csak a hátrahajló méhüek!!!!! Nem volt Hála Isten vetélésem, holnap leszünk 25 hetesek, és eddig minden rendben! Ne aggódj és boldog babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!