Találatok a következő kifejezésre: Lehet szemöldököt szoptatás alatt (2 db)

Szolizni lehet szotatás alatt? Kozmetikai tetoválást vagyis szemöldök tetovávlást lehet szoptatás alatt csináltatni?

Legjobb válasz: Szerintem mindenképp várj még vele,bár tapasztalatom nincs,de jobb félni,mint megildeni..

Szerintem mindenképp várj még vele, bár tapasztalatom nincs, de jobb félni, mint megildeni..
Én szolizok a szoptatás alatt. Régóta járok, 4 hónapos a lányom. Csak a melleid kell MINDIG letakarni, nehogy megégjen, mert akkor fájdalmas lehet a szoptatás! A tetoválást nem javasolnám, az bõr alá megy és az anyatejbe is juthat. Azt inkább most ne, bár kérdezd meg a dokid inkább!
Lehet mind a kettõt. Amúgy én tetováló szalonban dolgoztam, és tanultam, hogy tetováltatni lehet. A szolizásról meg már sokan kérdeztek, és mindenki azt írta, hogy lehet.

Lehet szemöldököt tetováltatni szoptatás alatt? Már nagyon csunya mert át kellene üttetni, lehet vajon?

Legjobb válasz: Persze, miért ne? ( Most nehogy azzal gyertek, hogy felszívódik a tejbe meg ilyesmi....)

Persze, miért ne? ( Most nehogy azzal gyertek, hogy felszívódik a tejbe meg ilyesmi....)
Persze, hogy lehet. Tetoválás közben általában érzéstelenítõt használ a kozmetikus (lidokain származékokat), de nem injekciózza be, hanem csak bekeni a kezelt felületet, így csak kevés jut be a véráramba belõle. Én már több szoptató anyát tetováltam, és sohasem lett semmi probléma.
Hát a helyedben én nem tenném, de mivel nem vagyok se kozmetikus, se orvos így nem tudok biztos következményt mondani.(Mondjuk megvan a véleményem azokról a nõkrõl, akiknek ez fontosabb mindennnél, és ráadásul kimondhatatlanul ronda is az ilyen tetkó...de mindegy ez nem ide tartozik.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!