Találatok a következő kifejezésre: Lehet szemöldököt szoptatás (2 db)

Lehet szemöldököt tetováltatni szoptatás alatt? Már nagyon csunya mert át kellene üttetni, lehet vajon?

Legjobb válasz: Persze, miért ne? ( Most nehogy azzal gyertek, hogy felszívódik a tejbe meg ilyesmi....)

Persze, miért ne? ( Most nehogy azzal gyertek, hogy felszívódik a tejbe meg ilyesmi....)
Persze, hogy lehet. Tetoválás közben általában érzéstelenítõt használ a kozmetikus (lidokain származékokat), de nem injekciózza be, hanem csak bekeni a kezelt felületet, így csak kevés jut be a véráramba belõle. Én már több szoptató anyát tetováltam, és sohasem lett semmi probléma.
Hát a helyedben én nem tenném, de mivel nem vagyok se kozmetikus, se orvos így nem tudok biztos következményt mondani.(Mondjuk megvan a véleményem azokról a nõkrõl, akiknek ez fontosabb mindennnél, és ráadásul kimondhatatlanul ronda is az ilyen tetkó...de mindegy ez nem ide tartozik.)

Szolizni lehet szotatás alatt? Kozmetikai tetoválást vagyis szemöldök tetovávlást lehet szoptatás alatt csináltatni?

Legjobb válasz: Szerintem mindenképp várj még vele,bár tapasztalatom nincs,de jobb félni,mint megildeni..

Szerintem mindenképp várj még vele, bár tapasztalatom nincs, de jobb félni, mint megildeni..
Én szolizok a szoptatás alatt. Régóta járok, 4 hónapos a lányom. Csak a melleid kell MINDIG letakarni, nehogy megégjen, mert akkor fájdalmas lehet a szoptatás! A tetoválást nem javasolnám, az bõr alá megy és az anyatejbe is juthat. Azt inkább most ne, bár kérdezd meg a dokid inkább!
Lehet mind a kettõt. Amúgy én tetováló szalonban dolgoztam, és tanultam, hogy tetováltatni lehet. A szolizásról meg már sokan kérdeztek, és mindenki azt írta, hogy lehet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!