Találatok a következő kifejezésre: Lehet szedni elevit mellett (2 db)

Lehet az Elevit mellett még Folsavat is szedni? Van értelme?

Legjobb válasz: folsav az elsõ trimeszterben fontos, a vitaminok meg végig. De én a helyedben nem mesterséges terhes-vitamint szednék, hanem természetes eredetût. És sokáig néztem utána, és a pl. az elevit sem az amit én valaha is bevennék. A szintetikus vitaminok nem a legjobbak. További gyönyörû heteket!!!!:) 40.kismama

folsav az elsõ trimeszterben fontos, a vitaminok meg végig. De én a helyedben nem mesterséges terhes-vitamint szednék, hanem természetes eredetût. És sokáig néztem utána, és a pl. az elevit sem az amit én valaha is bevennék. A szintetikus vitaminok nem a legjobbak. További gyönyörû heteket!!!!:) 40.kismama

Lehet szedni folsavat elevit mellett?

Legjobb válasz: Szerintem felesleges Elevit mellett még folsavat is szedni (kivéve, ha az orvos írja elõ, hogy szedd mellette).

Szerintem felesleges Elevit mellett még folsavat is szedni (kivéve, ha az orvos írja elõ, hogy szedd mellette).
Igen szedjed!Az elevit nem tartalmaz annyit amennyi kell!Én is szedem még most is.Sõt a vérképem is javult tölle!Üdv 28hetes kismama
Nuygodtan szedjed, mert fontos és túladagolni nem lehet, mivel kipiseled mint a C vitamint. Én is szedtem egy tablettát a Gravida mellé minden nap. Boldog babavárást!
Az Elevitbe pont annyi van, amennyi kell.Orvosok kísérletezék így ki és talán nem véletlenül. Szerintem nem kell plusszba szedned!
Ha szeded, akkor csak használtál vele és ártani semmi képpen nem fogsz. Akkor most mérlegeld, hogy melyik a jobb!
Nekem a dokim azt mondta, hogy a 14. hétig szedjem, utána abbahagyhattam. Az elevitet továbbra is szedem.
Én minden második nap szedek az elevitet és mellette minden nap beveszek egy 3mg-os folsavat, nem hiszem hogy ártana. 19 hetes kismami.
800 mg-nál többet bevenni nem jó, mert elfedheti a betegségeket, megváltoztatja a vérképet.Elég az, ami az elevitben van!
Én ugyanezt a kérdést tettem fel a gyógyszertárba és elõször is a patikus kinevetett mert szedem az Elevitet (szerinte baromság-õ tudja õ tanulta) másrészt meg egyenesen kijelentette hogy KÖTELEZÕ mert amennyi tartalom van az Elevitbe de legyen ez bármi nem csak a folsav az semmire sem elég!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!