Találatok a következő kifejezésre: Lehet szájon is (42 db)

Lehet nyitott és csukott szájjal is csókolózni. Nyelves csókot csak nyitott szájjal lehet. De nyitott szájjal lehet úgy is csókolózni, hogy nem nyelves csók lesz belőle?

Legjobb válasz: "De a kérdés az, hogy nyitott szájjal lehet nem nyelveset, vagy abból mindenképpen nyelves lesz?" kb mintha a levest rágnád

"De a kérdés az, hogy nyitott szájjal lehet nem nyelveset, vagy abból mindenképpen nyelves lesz?" kb mintha a levest rágnád
Dögöljek meg, ha értem!
Nyitott szájjal nem nyelvesen csókolózni, az már majdnem az emberi százlábú, csak szembõl...
ha csukott szájjal tudsz nyelves csókot csinálni akkor arról oktató videót kérnék.
Csukott szájjal az max szájra puszi. Az igazi csókhoz nyitva kell lennie. De ha ennyire részletekbe menõen akarod tudni, akkor megsúgom, hogy akár még a szomszéd Marinénit is megcsókolhatod telepatikusan, ha a megfelelõ száj nyitó-záró mozdulatokat végzed el.
Volt olyan barátom, aki nem volt annyira jó nyelves csókokban, de a nyelv nélküli csókjai eszméletlenül jók voltak. Meg amúgy is igényem van rá h legalább váltogassuk. Ez olyan mintha harapdálnátok egymás ajkait, de nem a fogaddal hanem csak az ajkaiddal, szóval nem harapod meg, csak máshogy nem tudom megfogalmazni. Persze ha valaki azt élvezi ha haparják, ám legyen, de nem ez a lényeg. Én attól mászok falra, amikor valaki nagyra nyitja a száját ráteszi az enyémre és csak a nyelvével játszik. Brrr. Az úgy jó ha ezt csinálja pár másodpercig, aztán eltávolodik egy picit, ajak"harapdálás", aztán újra, stb.
A kérdező hozzászólása: Egyetértek az utolsóval, nem csak a nyelves csók számít igazi csóknak...
Nem buta a kérdés és aki nem érti, az vagy olvassa el 3-szor , vagy ne szóljon inkább. Igen, lehet csókolózni. Ez akkor különösen jó, mikor telt ajkú párok teszik ezt. Nem kell mindig a nyelvet dugdosni. Nem csak a nyelves csók a csók. Aki ezt mondja az elég elfogult. A szájra puszi természetesen nem csók.
A kérdésed elég buta, már bocsi. Csókolózni csak nyitott szájjal lehet, és ha a nyelvek nem játszanak akkor az nem csók, cska két ember lélegzik egymás szájába. :S A csóknak az a lényege, hogy átdugom a másik szájába és játszom a nyelvével. Nyelv nélküli csók nem létezik. A fogalmi hiba onnan ered, hogy az angol nyelvterületen nincs külön szó a csókra és puszira, csak a kiss, ezért a csókot francia puszinak french kiss-nek hívják. ez átjött hozzánk is és azt hiszik, több féle csók van. Nem. A csók az csók, a többi puszi, vagy az sem.
Lehet! Aki azt írja hogy nem lehet, csinálja kedve szerint. Ez a csók nem olyan mint a filmbeli "mû" Amirõl én írok.. szerelemi lázban, vágytól égõ forró ajkak találkozása, Nyelv dugdosás nélkül!! Volt egy barátom" az elsõ csók után távoztam. Az, Õ akart nyelves csókot adni, jól megharaptam a nyelvét, mert én undorítónak tartom ha bármit is a számba akarnak tenni, fõleg nyálasat, vagy az más kérdés körben feltett még durvább szexuális kérdések! A számba csak étel való. Ennyi a nyelvesrõl. Amúgy régi házas vagyok, de soha nem volt nyelves" Számomra undorító és a párom számára is gondolom, soha nem próbáltuk nyelves nyálas csókokat adni.
végre EGY értelmes válasz!!!
Akkor tisztázzuk... Csukott szájjal te nem csókolózol. Ami azt illeti Csukott szájjal senki nem csókolózik mert nem lehet. Nyitott szájjal lehet nyelves és nem nyelves. Elõbbi a csók, utóbbi inkább hasonlít a filmes mûcsókra... 'kapísi?'
te aztán lényegi kérdéseken töröd a fejed éjjel egy kettõ óra tájt.
Tudod mit.69 pózban csináljátok.Szerintem ez magas lenne elmagyarázni neked.
Hány éves vagy, 14?
A kérdező hozzászólása: csak kérdezem
Miért is lenne jó nyitott szájjal nem nyelveset?
A kérdező hozzászólása: Azt írtam én is :) Csukott szájjal nem lehet nyelveset, csak nyitott szájjal. De a kérdés az, hogy nyitott szájjal lehet nem nyelveset, vagy abból mindenképpen nyelves lesz?
szerintem a francia csókra gondolsz:)

A hőmérőzést csak reggel lehet? Szájban mért is érvényes eredmény? Mitől lehet, hogy undorodom az ételtől, talán a pé-miatt?

Legjobb válasz: Igen csak a reggeli hõmérõzésnek van értelme. Lehet szájban, hüvelyben, végbélben mérni. Este rázd le a hõmérõt és reggel amint felébredtél az legyen az elsõ, hogy megméred a hõmérsékletedet. Minden nap írd fel az adatokat. Peteérés miatt nem hiszem, hogy undorotsz az ételektõl. Nekem is volt 3 hónapom amikor már a peteéréstõl émelyegtem, de csak annyira akartam már terhes lenni, hogy ezt tette velem a saját szervezetem.

Igen csak a reggeli hõmérõzésnek van értelme. Lehet szájban, hüvelyben, végbélben mérni. Este rázd le a hõmérõt és reggel amint felébredtél az legyen az elsõ, hogy megméred a hõmérsékletedet. Minden nap írd fel az adatokat. Peteérés miatt nem hiszem, hogy undorotsz az ételektõl. Nekem is volt 3 hónapom amikor már a peteéréstõl émelyegtem, de csak annyira akartam már terhes lenni, hogy ezt tette velem a saját szervezetem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat és mielõbbi babásodást!

Az Utrogestan hüvelykapszulát lehet szájon át is szedni?

Lágykapszulát szedtem idáig. A gyógyszertárban nem volt,másnapra hozattak,de hüvelykapszulát. A gyógyszerész azt mondta,hogy nyugodtan szedjem szájon át!

Legjobb válasz: A helyi hatás miatt kéne hüvelybe tenni. Olyan meg még soha nem hallottam, h hüvelybevalót szájba szednek.

A helyi hatás miatt kéne hüvelybe tenni. Olyan meg még soha nem hallottam, h hüvelybevalót szájba szednek.
Én utánaolvastam és azt írta egy orvos, hogy ezt lehet szájon át is szedni, mindkét esetben ugyanaz a hatás. De nézz utána te is.
Amúgy itt olvastam az elsõ kérdésnél: http://www.babanet.hu/rendelo/gyermekvallalas/varandossag/a-.. Elõzõ voltam.:)
Nem véletlenül hüvelykapszula, én szájon át be nem venném!
Úgy tudom, van olyan, amit lehet szájon át, és hüvelyben is alkalmazni, de arra rá is van írva, hogy mindkét módon alkalmazható, és a tájékoztatójában is le van írva. A "sima" hüvelykapszulát nem lehet szájon át bevenni. Használd helyileg, ahogy kell, inkább, mint hogy baj legyen amiatt, hogy nem szeded. Egyébként hüvelyben használva sokkal jobb a felszívódása.
Mindkét módon lehet alkalmazni.
Lombikos vagyok. A beültetés után az orvos utasítása az volt, hogy a hüvelykapszulából 2 hüvelybe és 1-et szájon át szedjünk. Mi is csak nagyot néztünk, de azt mondta, hogy így egyenletesebb a felszívódása. A hüvelykapszula jobban feltud szívódni a hüvelybõl.

SOS mi lehet a gond? Ez egy guppy hasán van de 1-hete a betta száján is lett most a betta karanténba van.

http://kepfeltoltes.hu/view/130511/IMG121_www.kepfeltoltes.h.. ja és a betta-nál és a guppy-nál is 1 éjszaka alatt jött ki.

Legjobb válasz: a betta mellé berakjam vagy külön mert a betta kezd jobban lenni.Kurának dezimfekt malachitzöldet használok de most a nagy akit is kuráljam mert lehet benne valami?Vagy elég a halat.

A kérdező hozzászólása: a betta mellé berakjam vagy külön mert a betta kezd jobban lenni.Kurának dezimfekt malachitzöldet használok de most a nagy akit is kuráljam mert lehet benne valami?Vagy elég a halat.
Szia!Az ilyen betegségek általában olyanok hogy ha 1 hal olyan akkor érdemes a többit is kezelni, mert valószínû mire jelentkeznek a tünetek a többi is elkapta a kórt.Az lesz a legjobb ha az összes érintett halat kezeled.Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszi tehát külsö szürök lekapcs és kezelés a nagy akiban.

A Lactase Comfort cseppet lehet a szájba is cseppenteni?

Elég macerás így mindig,mert csak anyatejet kap és így minden kaja elõtt le kell fejnem egy kicsit amibe beleteszem.De ha meg egyszerre fejem le és minden alkalommal egy kortyot meg kell melegíteni.Éjjel is 2-szer eszik,3 hónapos.

Legjobb válasz: Lehet.

Lehet.
Kieg: amikor én szoptattam az elsõ, tejcukor- és fehérjeérzékeny lányomat, még csak a lactase tabletta volt, az kellett porrá törni és vízben oldani, úgy adni neki, a dolog ugyanaz, ha nem fintorog és hajlandó lenyelni, nygodtan adhatod neki szájba is :)
Nekem azt mondta az orvos hogy szájba nem a legjobb mert a babának nem lesz semmi baja, viszont az enzymnek egyrésze tönkre megy. Úgy tudom éppen úgy kell használni mint a colief-et, legalábbis mi így használjuk. Egyébbként 1-2 kortyot nem kell melegíteni!
Nekem is azt mondta a doki, hogy szájba ne cseppentsük.
Mik a tarifák?
Egy kicsit tul sok, szinte potcselekves.
Milyen újdonságok? ha változatos, akkor nem lehet megunni. De az nem hangzik rosszul, hogy minden együttlét mellé jár egy orál is.
Ugyanezt csinálom. Évek óta együtt vagyunk, párom még sosem mondta, hogy ráunt volna :) 23N
Sose untam meg, nem is fogom:D
Miért a puncidra ráun? szerintem ettõl is változatos, hogy nem csak misszionáriusban 5 perc és kész...
én személy szerint hozzá tudnék szokni ! ! !
Neviccelj, erre nem lehet ráunni! Biztos hogy nem történik ez meg! 24F
Dehogy válik egyhangúvá, sõt! De ennyire kívánod, hogy a szádban érezhessed? :)
Herpeszt pl.. szóval el lehet.
igen herperszt ellehet, olyannal kezdj akit ismersz v gumival bár annak nincs sok értelem...::)
Szerintem annyira nem kell attól félni csak ne smacizz vele!
AIDS kis eséllyel, de megeshet. Hepatitis néhány fajtája könnyen. Hepatitis más fajtái kis eséllyel, de igen. Herpesz igen. Ha a csaj szájában van egy pici seb, az már elég hozzá hogy bármit átragasszon rád... És ugye elég sok pasassal csinálja gondolom, namármost a szájába került sperma miatt is egy ideig lehet fertõzõ tudtommal, bár az azért elég rövid idõ.

Lehet szájon át is higanyos hőmérővel lázat mérni?

Legjobb válasz: Nem ajánlott, mert el lehet harapni az üveget, és akkor ott a baj. Hónaljban, vagy végvélben .

Nem ajánlott, mert el lehet harapni az üveget, és akkor ott a baj. Hónaljban, vagy végvélben .
Szia.Én szájban mérem már rég ota és még soha nem haraptam el, az hülyeség mert arra vigyáz az ember!nekem ott mutata a legjobb értéket ugyhogy nyugodtan használd ott!
Nem szabad! Ajánlok Neked egy nagyon jót: 1 másodperces, infrás fülhõmérõ kb 6-7 ezer. http://www.bebesounds.co.hu
Miért ne lehetne?A szájban elég pontos értéket ad, fõleg a higanyos hõmérõ.Én is ott mérem vele.
Én is szájban mérem. A legkényelmesebb megoldás, arról nem beszélve, h. sok orvos is javasolja. Sõt a higanyos hõmérõt még inkább megbízhatónak tartják, mint a csoda-mûszereket. És mennyivel olcsóbb! Nem kell bedõlni a drága kütyüknek. Mérd szájban nyugodtan! (reggel, mielõtt felkelsz!!)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Orvos ismerõsöm szerint ha a szájadban méred, le kell vonni belõle vagy egy fél fokot.

200 vérnyomás után, jobb oldal lezsibbadt, nem lehetett mozgatni a kezet lábat és a száj is elváltozott. Elküldtek ct-re ahol azt mondták hogy az agy cellában valamit találtak, ezért tovább küldenek Mr-re? Mi lehet? Mit találhatnak?

Illetve nyirokcsomo göböket is találtak.

Legjobb válasz: Igazság szerint, 200-as systolés érték fölött, fõleg idõsebb korban, már egyrészt a keringéselégtelenség miatt is kialakulhat a zsibbadás, de inkább egy lokális vérésre gondolnék.

Igazság szerint, 200-as systolés érték fölött, fõleg idõsebb korban, már egyrészt a keringéselégtelenség miatt is kialakulhat a zsibbadás, de inkább egy lokális vérésre gondolnék.
Agyvérzés.
Ilyen tünetekkel még nem vagy kórházban?
A kérdező hozzászólása: korházban voltam, mi lehet mr-en?
Vérzés lehet rajta nagy valószínûséggel.Jobb esetben csak egy kisebb stroke( agyi infarktus).
A kérdező hozzászólása: és idegességtõl is elõjöhet?
Lehetséges, hogyha a gyomrával van valami, például nem jól zár a gyomorszáj. Mert a gyomorra hatással van a stressz, és annak lehet kellemetlen szaga.
Érdemes felkeresni egy orvost, mert úgy tudom több betegségnek is tünete a szájszag, például a cukorbetegségnek.
Igen.
A kérdező hozzászólása: Köszi. És ezt hogy lehet elmúlasztani? csak orvos segíthet?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!