Találatok a következő kifejezésre: Lehet simogatni a hasat (2 db)

Lehet hogy csak szex-re hajt? Még nem feküdtünk le. Hisz még csak 4napja járunk, de azért fura hogy csókközben elkezdi simogatni a hasam, meg meg is puszilta 2szer.

Ezt csak úgy fogom megtudni ha nem fogok vele lefeküdni egy ideig?De mennyi lehetne az az id??

Legjobb válasz: Hasra puszi mipért korai ha nem kezd el lejebb menni vagy matatni(xD de hülye vok) addig nincs gond sztem csak kimutatja mennyire szeret

Hasra puszi mipért korai ha nem kezd el lejebb menni vagy matatni(xD de hülye vok) addig nincs gond sztem csak kimutatja mennyire szeret
amig nem a puncidat akarja puszilgatni, nem dugni akar. vagy a hasadat akarja szted megszexelni???? 18 évesen miért lenne korai, ha már többet is akarna?? amugy, ha strigulát akar, vár akármeddig. csak amig veled nem feküdt le, addig kezelget mást.
Ajj ne nyaljátok már a pasi seggét!Egyértelmû hogy a szexre hajt, csak nem mer egybõl belecsapni a levesbe!Rá akar téged vezetni a lényegre.A csajnak kéne érzékeltetni a fiúval hogy na itt az idõ arra a dologra nem fordítva!
Igazából ha csak szexet akar és kell neki a strigula akkor is képes várni (akármennyit).Rám az a srác aki elvette a szüzességem 5 hónapot várt, miután megvoltam neki dobott.Szóval ennyit errõl, vannak nagyon kitartó példányok is.Az, hogy csak szexet akar-e majd az elsõ együttlét után fog kiderülni, ha utána is ugyanolyan kedves marad és bókol, tehát nem vessz 180 fokos fordulatot akkor biztos, hogy nem csak szexet akar.
A kérdező hozzászólása: Ti is aranyosak vagytok, köszönöm. Ezek szerint csak én lihegtem túl, de annyi csalódásom volt már hogy paranoiás lettem.:)
sztem ez nem nyomulás h simogat :) ne aggódj ^^
Nem hinném, hogy a szexre hajt, ez egy aranyos gesztus, én barátom akkor is simogatja a hasam mikor filmezünk és õ tipikusan az a típus, akivel végignézzük a filmet és nem szakítjuk félbe egy menetért, szerintem megnyugodhatsz, egy aranyos sráccal jöttél össze [=
Minden szerelmes pasi /de csaj is/ végsõ soron "szexre hajt". Ez normális. Kinek mennyi együtt járás kell elõtte, ez változó. Tõled is függ, hogy mit engedsz meg. A hasra puszi még nem jelenti azt, hogy már most többet akarna. Ez egy szerintem aranyos "gesztus".
A kérdező hozzászólása: Jaj ez egy kicsit megnyugtató volt.Lehet akkor én vagyok a hülye.
csak szexet akar tõled. szerintem egyértelmû. és tapasztalt is, utánad is még sok kapcsija lesz.

Lehet simogatni (körkörösen) a hasat terhesség alatt?

Mert én úgy halottam dokitól, hogy nem, mert megindítja a szülést!

Legjobb válasz: Biztosan jól értetted??? Miért ne lehetne :) ezzel símogatod, szeretgeted a kicsit. Ha olajjal vagy testápolóval csinálod, akkor még segít is a bõrnek, hogy rugalmas maradjon, így megelõzheted a csíkok kialakulását. Pocimasszást is lehet finoman csinálni szintén olajjal (oliva-olaj, vagy speckó csíkmegelõzõ-olaj a legjobb), az is hasonló, azaz körkörösen maszírozgatni. Jó simizést! :) 37.kismama

Biztosan jól értetted??? Miért ne lehetne :) ezzel símogatod, szeretgeted a kicsit. Ha olajjal vagy testápolóval csinálod, akkor még segít is a bõrnek, hogy rugalmas maradjon, így megelõzheted a csíkok kialakulását. Pocimasszást is lehet finoman csinálni szintén olajjal (oliva-olaj, vagy speckó csíkmegelõzõ-olaj a legjobb), az is hasonló, azaz körkörösen maszírozgatni. Jó simizést! :) 37.kismama
Nekem is azt mondta a nõvérke a kórházban, hogy nem szabad simizni, mert méhösszehúzódásokat idézhet elõ..
Mindennek némileg ellentmond az én példám, mert ha bekeményedik a hasam -és menés közben mindig bekeményedik- és megsimizem akkor kilazul:-) De a körkörös mozdulatokat én is kerülöm, biztos ami biztos.-)Inkább fel-le mozdulattal babusgatom a kislányom.-)
A védõnõm sem javasolta, hogy simogassam a hasamat, mert az stimulálja a méhet, és méhösszehúzódásokat idézhet elõ! Azt mondta viszont, hogy a kezemet tegyem rá a pocakra, mert az megnyugtatja a picit.Úgyhogy én se nagyon simizem, de annál többet beszélgetek vele, miközben azért persze a kezem a pocimon van!
Nekem van hogy a kis béka kidugja a fenekét aköldököm mellett, és addig ot is hagyja, amíg meg nem simizem, és ha nem akott elég simit, akkor megint kidugja...Érzed, hogy mit szabad és mit nem.Mi van hogy olyat játsznk, hogy kiugja a tappancsát én meg visszanyomom finoman egy ujjal.Majd õ megint kidugja...Neki is kell a simi nem csak neked.
Szia! A pocaksimi csak akkor probléma, ha idõ elõtti fájjádok vannak.Engem 30hetesen a rohammentõ vitt be a Klinikára(60km), és a mentõbe azt is megtiltották, hogy a hasam közelében legyen a kezem.Ilyenkor, ha fájjás van leválhat a lepény.Máskülönben nyugodtan lehet simizni.
Nekem is azt mondta a védõnõm, hogy nem lehet, csak rátenni a kezet. De mikor én annó ezt itt megkérdeztem, senki nem hallott ilyenrõl... én nem szoktam körkörösen, csak fel le simizni és semmi baj.-) 25 hetes kismama
Szia!Én is furcsállommagát a feltevést, de én régebben nem ezt hallottam hanem, hogy a nyaka köré tekeredhet a köldökzsinór ettõl.Amúgy én is csinálom, majd a szülsnél 5ször megkérdem biztos nincs e a nyaka körül a zsinór.Amúgy beindítani a szülést nem fogja az tuti.
Elég fura, hogy ezt mondta a dokid!Én is simogattam a pocimat már a terhességem elejétõl fogva, meg a párom is.Úgy néz ki, hogy én a napokban fogok szülni.Már ki vagyok tágulva egy ujjnyira és nem a pocaksimitõl. :) Nyugodtan simogasd a pocikádat, attól nem fog beindulni a szülés, ne aggódj!A babád viszont érzi az érintésedet és ez megnyugtató a számára.Boldog babavárást kívánok! Egy 39 hetes kismama :)
Én orvosoktól, védõnõktõl azt hallottam, hogy 36. hét környékétõl nem ajánlott a has körkörös, hosszú idõn át tartó simogatása, mert elindíthatja a szülést! Én még ott nem tartok, 26 hetes vagyok, de én már most sem teszem. Persze simizni lehet, csak ezt a körkörös mozgást kell mellõzni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!